17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тия които пием вино и ракия сме най здрави.Говоря за домашно вино и ракия.

Българите пият 120 млн литра червено вино... казал Румен Порожанов... Нека да висим. Ние, българите сме 7 милиона, от тях пият не повече от един милион активно. Ако сметнем деца, възрастни и жени плюс процент вегани въздържатели Не давам поече от милион пиещи. 120 млиона литра на един милион души означава 120 литра вино. до тук добре! 120 литра трябва да се изпият за около 4 месеца= от Септвмври до Февруари. виното е готово около Ноември или трябва да е изпито Март - или 30 литра на месец , за да стане сметката. И по литър винце на ден. Би било истина, обаче ако не знаехме, че виното не се пие само и се пие ракия, която не втръсва, което означава, че данните за ракията са скрити. А българинът толкова много вино не пие, колкото се внушава. И ракия не пие, защото всеки разнообразява с мялко биричка. Пробвайте две седмици всеки ден да се наливате с един литър вино и да видите след един месец дали ще искате да пиете отново? Дори и алкохолиците не смогват, защото виното много натежава и трябва биричка за връщане на баланса. А мастиката и другите увеселителни напитки? Порожавнов нещо е бил развеселен да знаете!

Около милион българи са алкохолици. Българите обективно не са повече от 4 милиона. Това означава, че 25% от населението е алкохолизирано, а ако игнорираме децата (които обаче не са чак толкова много, предвид демографския срив), значи вероятно между 30-40% от хората в зряла възраст са алкохолици. Звучи ужасно! И по мои наблюдения, в селата нещата наистина изглеждат така, болшинството от мъжете са алкохолици и чат-пат по някой трезв, който компенсаторно се оказва изключително способен.

Мизерните гяури могут само да лочат вино, да крадат и да блеят, че нямали пари. Мръсно гяурско племе!

няма смисъл и от минуси - това е целенасочен коментар от крайнодесни боклуци, имащ за цел разпалване на расовите страсти

Емигрантите така пишат. Майкопродавски синдром

хапчетата!!!!!!

Съм сигурен че не си обрязван и си със сини венци. Също така съм сигурен че живееш от гяурски помощи. С една дума, педал.

Могат и да го наврът на майкати в бръснатата путка ... Анадъм ма кьопек скопен ?

Единствената дисциплина, в която сме шампиони.

И все пак, добре е да пробваш и продукцията на други региони, поне да сравниш. Пихме "Божоле", някакво южноафриканско вино, и трябва да ви кажа, че не останахме доволни, нищо особено, само дето платихме повече.

точно такива са ви вината: "не са лоши", или "стават, ако няма нищо друго" ако опиташ някой път истинско вино, след това никога няма да близнеш българска помия повече! (освен ако попаднеш на някойя частна правилно направена бутикова колекция, ама не мойш си я позволиш) а и едва ли си виждал магазин за вино, по-голям от кауфланд :) каквито има във всеки квартал при нас, ние можем да вино!

Пий химия и се трови. Пил съм и от вашите помии не ме ги хвали. От чистото домашно вино по-добро няма.

Вече 3-та поредна година си правя вино. От сорт грозде, за който пише, че не ставал - Отел. Първият път ми стана на оцет, вторият беше прихванало дъх от аромата на съда. Но тази година се получи отлично вино, доста по-добро от магазинското мерло, което по принцип ми е любимото вино. Съседът си купупа грозде, за да прави мерло и неговото наистина е по-добро от моето, но пък използва желатин за утаяване, а моето го оставих механично да се утаи. Абе, жестоко стана!

Търся зрители на моя стриптийз - xxxsingle.xyz/maria Момиче, на 26 години. Напиши и вземи VIP

МИТНИЧАРИТЕ - ЛОЗАРИ + ГЕРБЕРАСТКА СВИНЯ = БГ ДЕМОКРАЦИЯ :)

Статистиката е голяма работа. Незнаех, че в България се изпиват по 335 хиляди литра вино на ден !!!!!!!!

!

Бъра-бъра, сто чадъра. Еми, аз не пия почти никакво вино. Изализа, че някой изпива по 240 литра годишно, а?

Кой ми цъкаш минуси бе, гнидо препикана? Ти знаеш ли кой съм аз?!

226 изби, давайте, в България расте лозата, богатство на България.

Да сме живи и здрави българите и нека общия ни Господ независимо как го наричат различните хора у нас, ни даде сила и мъдрост да оцелеем след геноцида на който ни подлагат предателите на народа и родината ни, пък тези дето ни броят чашките да вървят на майната си. Колкото си произведем без да ни хванат копоите на Горанов, толкова ще си изпием.

Аз изпивам +250 литра вино годишно и искам да се извиня на хората, чиято дажба съм изпил!

Никой не знае колко вино пие българина. И това е голям проблем за управляващата шайка.

Порожанов? Тоя пък кретен откъде знае колко се пие вино в България?

Е нали трябва да каже нещо.

Виното е напитка на боговете. Колкото повече пиеш, толкова по-близо си до тях. Майтапът на страна но 35 литра годишно на човек не са толкова много, колкото го приемат заклетите трезвеници. Топлината която се стича в жилите, в студен зимен ден, не може да се сравни с нищо друго или глътката ароматно желание пред цвърчащата скара.

но като изпия литър вино ставам истински лъв .

марширува със страшна сила

тиквите им са пълни с алкохол, затова все едни и същи бандити избират да ги управляват!

Наздраве!!!