Българите остават сред най-големите оптимисти за ЕС

Най-високо доверие в съюза имат гражданите на Литва (66 на сто) и Дания (63 на сто)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да,оптимисти сме вече няма дефицитна стока,която да я няма!Може би само парите да са дефицит за простия провинциален който е навлек за европейска София!Може да си купиш всичко мислимо от бебе до депутат,закон за твоя бизнесинтерес,съдия,адвокат,фалшиви документи и всякакви имоти!

многото стари брички автомобили по пътя,по троторите,пред хипермаркетите и луксозните кафенета,само наглед потвърждават ползите от икономическият възход под крилото на партията за европейско развитие на България! Това означава постоянна работа и гарантирани високи доходи на масовият българин!Ето празници много, реки и морета от движещи автомобили, почивки в Гърция и Турция!Това е благодарение на нашите европейски депутати Бойко,Доган,Сидеров и той се вози в мерцедес луксозна класа!

Хмм, само минавам и искам да пожелая на скорценито да фане рак на панкреаса

Американците и китайците взели, че станали напоследък нещо песимисти, пък са бая хора, къде ще ги деваме. Ето, и водата тук там попривършва.

Откакто е възстановена кото държава през 1878 г.,България винаги е била на губещата страна, така и с прословутия ЕС.

Помня в Красна поляна над прелеза /сега има светофар/ имаше един хранителен магазин в партера на един блок. Сутрин в 5 часа се редиш на опашка с още 300 човека стискайки купончетата. Кучешки студ. И към обяд ти идва редът и гордо се прибираш в къщи с две бурканчета кисело мляко и един хляб. А понякога се прибираш и без нищо. През това време токът спрял и парното спряло. Студ на кутийки. Толкова хубаво беше при комунизма. Всичко това Европейският съюз ни го отне.

Кой го интересува,изчезвай!

" ах,летете ескадроните,в устрема ви милиони ,погледи са приковани със надежда и любов ". И великият поет беше оптимист,и за жалост не можа да дочака вечната правда на света,но когато тя дойде всички видяхме и разбрахме какво ни донесе.

За какъв оптимизъм говорим като сме най-бедни,най-болни,най-ограбвани и най-нещастни в Европа. А това,че сме най-търпеливи си е за наша сметка. И запомнете едно:София не е България. Весели празници!

На кратко: комунистически паразити.

Абе, скорценито ме хвърли в размисли- пенсията при ТЖ 24 лв ли беше или 44 лв? Сигурно ше е била 24 лв, щото една старша медсестра взимаше 64 лв. заплата А пък баба ми, образована жена, но с болно сърце, я караха да работи още 5 години в консервен комбинат наред с ромите, да са живи и здрави, за да й дадат минималната пенсия, щото стаж нещо не й достигаше. За Европа не си е и мечтала, даже през крив макарон да я види. Весели празници на всички европейци.

някои не обичат щкембе чорба други не обичат и не биха си купили френски коли аз не обичам цигани - мръсни мързеливи прости и крадливи са и няма и да направя 1 опит да ги социализирам, не обичам турците клали са и са изнасилвали българите и са ни върнали с много векове назад, не обичам и негрите нахални миризливи и прости са както и арабите-скапана религия и освен дюнери друго не могат да правят. европа и белите християни са мотора на човечеството и те го докараха до тука - единствените им опоненти са жидовете и те затова ни унищожават с толерастия и помощта на гореспоменатите орки

ти май и себе си не обичаш

Най простите най бедните най оср*ните..

На кратко: Червени паразити

ЕС ще си остане все така разединен.Него Нито канцлер Вилхелм,нито Наполеон,нито Хитлер можаха да го обединят,"защото глината не се смесва с кал"-Даниил 2:43.Ето ви брекзит,ето ви архитектурата на сградата на европарламента в Страсбург във формата на Вавилонската кула-КОЯТО НИКОГА НЕ БЕШЕ ЗАВЪРШЕНА.

Проучването е направено в българският парламент

Дедовците драскатели не са представителна извадка. Бъдещето е на техните внуци.

Дедовците нямат бъдеще. Но и те са били млади и не са виждали по далеч от носа си. Като днешните млади. Иначе, дедовците не биха допуснали настояшето да се случи. Тъпи дядки!

Ще изям една ябълка. При комунизма и ябълки нямаше. Отиваха за износ. За да си купуват червените паразити Мерцедеси и Волги.

Дрзниш !

Нямаше пластмасови. Даже торбичкките за пазаруване бяха хартиени. Днешният "прогрес" ни натъпчи с пластмаса. Бъдещите земни цивилизации е ни открият неразложени. А кой знае, може би, като станем и ние пластмасови, ще заживеем вечно. Тогава ще о тпадне и тегобата да отглеждаме деца. А людската паплач ще си общува безполово. Идилия!

Колко хубаво беше при комунизма. Два часа има ток, два часа няма. За да отидеш на почивка трябва да разреши профпредседателя като ебе жена ти преди това. После да одобри партийният секретар като повтори процедурата. И след това получаваш карта за почивка за стая 2/2м с две шкафчета и една окачалка а в стола плюскаш помия. Искаме си комунизма.

Ото нали знаеш че любимеца ти е бил с едно око

Не, не е бил с едно око. Имал е белег на бузата получен при дуел. Комунистите нямат чест и достойнсво и на дуели не ходят.

мноо ши са клецали женка ти тогава

Те и ингилизите мнооого обичаха ЕС, но техният оптимизъм се запази, което доведе до напускането му. Държавата на абсурдите е е ЕС, защото винаги е била управлявана от дупедавци. Преди много години, нашите тогавашни управници, постоянно повтаряха, че не трябва да сме в пакет с румънците, относно приемането ни в ЕС, понеже те били толкова назад, че ни възпирали, относно приемането ни. Сега на този етап румънците са толкова напред, спрямо нас, че вече изразът: "кога и как ще ги стигнем американците" вече не е актуален. Сега е актуален въпросът: Кога ще ги стигнем румънците? Но всичко е точно. Това са видими резултати. Да живее другарят, пардон, господин Богът Слънце. Урааааааааааа......

Не плашете щрауса, подът е бетонен...

На червените паразити искащи комунизъм трябва да се дават по 24лв. пенсии както при Живков и нито лев повече. То и тези 24лв. не заслужават ама нейсе.

Колко хубаво бе при комунизма. Магазините бяха празни, хората гладни, 8 комина на Кремиковци пушеха денонощно и тровеха София, стоките от първа необходимост и бензина с купони и за да си купиш нещо се редиш 5 дни на опашка, едни обикновени дънки се купуваха на черно. Прелест и благоденствие. А при ЕС какво? Магазините пълни, има всичко, 65 милиарда спестявания, 2.4 милиона автомобили задръстват магистралите отиващи на почивка за празниците. Мизерия. Искаме си гладния комунизъм.

Ако не беше ЕС комунягите щяха да получават 24лв. пенсия както при Живков или 5 долара пенсия както при Жан. Сега получават 200 до 600 евро месечно. Чак ме е яд. Червените паразити с нищо не са заслужили тези пари.

Да благодарим на путиноидните тролове, те все повече допринасят от година на година с простотията си и антибългарщината за привързаността ни към ЕС. Продължавайте така, даже и запада не можа да стори това, което вие допринесохте!! От мен едно голямо Тенкю!!

Ще изям една ябълка.

Ти пък на всяка статия ябълки ядеш бе!

Първо си я изкарай отзад. Няма нужда да я миеш

Тази статия е за раздел, платени публикации! Това НЕ Е национално представителна извадка и не трябва да се правят неверни внушения чрез подобни писания!!

И никой не вярва в това . ЕС не ни донесе нищо ,нищо добро. Само създаде няколкостотин милионери . Почти всички от партия ГЕРБ .

Изследването засяга само феновете на партия ГЕРБ и е проведено по циганските махали!!!

Най-вероятно! Ние, истинските социалисти, вярваме че по-хубаво място от Матушка Рус и Северна Корея - НЯМА!

Хапчето и в килията, козяк!!!

Пълни глупости, само дебилните кретени вярват на ЕС, че се грижи за благоденствието на народите...

Явно всички пари, които Москва налива в анти-европейска пропаганда засега не дават резултат. Жалко за всички кресливи тролове и мизерните пари които им се плащат. ;-)

ЕС е създаден и служи на Америка и на определени корпоративни интереси. ЕС съществува заради такива плиткоумни кратуни като тебе, дето им се привижда Москва навсякъде.

Изследването на агенция " Една жена каза " ли е ?

Щом съветофилите крякат, значи ЕС все делает правилно. Приятно крякане.

Българите са най глемите мераклии на безплатен обяд - еврофондове и евтини кредити, но сладкото бързо свършва :)

то лошо няма ами сега тъпите инглиши като спряха милионите за Брюксел кой ще плаща заплатите от по 40000 евро на месец за секретарките ,хотелите,самолетите и вечерите на сергей станищевци и барековци ....бай ви ганя балкански и дойчо

Да,оптимист съм за скорошното разпадане на ЕС !

Как се чувстваме ,,Отзад е магарето /путлер,а отпред змията ЕС/ние така сме прикарани жестоко,че дори и светлина в тунела врче не виждаме.И при руснаците бяхме много бедни,а сега при ваз сме бедни,ама и не ви пука.САМО РАЗРЕШАВАТЕ ПРОЕКТИ ОТ КОЙТО ШАЙКА ПОЛИТИЦИ ЗАБОГАТЯВАТ,А НАРОДА ТЪРСИ ХРАНА В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК.ЛИЦЕМЕРНИ СТЕ И ВИЕ,КАКТО ВСИЧКИ ДОСЕГА.Изпитваме гняв и към ЕС и към путлеривият авторитаризъм.ВСЧКИ НИ ОГРАБВАТЕ.Канадците ни крадът златото,а ние бедни и ЕС не реагира.Тръмп ни прикара с жестоко скъпите самолети ЕС мълчи ,потоци ,аецове нищо в нама полза

Това да не ти е ссср че да се разпадне, хахаха,счупен москвич

По времето на социализма бяхме най верните братя на СССР сега сме най верните на ЕС. Курвенска му работа.Първо трябва да си оправиме собственния двор с наште корумпирани мутри и тогава можем да мислим за по нататъка.Иначе пари откъде?

Мутренската държава освен снайпер,спасение няма,ама и слдващите ще бъдат същите ненаситници

Те, песимистите-българи, живеят в ЕС, а оптимистите сме пенсионерите, че може да ни повишат пенсиите, но в някой друг живот, ... цените на всичко се повишават постоянно с 10-тки %, а пенсиите с 6% - след половин година, на който доживее

Резултатите от референдум ли са или от платена публикация?

Абе стига с платена пропаганда бре! Те и англичаните обичаха ЕС, ама на....кво стана?!

Скоро Вишеградци от нетни получатели ще преминат към групата нетни донори в ЕС, особено след брекзита на UK голям нетен донор до момента. Как мислите, на Вишеградци дали ще им хареса това, като се вземе предвид, че те и сега плюят по много неща в ЕС? Та, до кога смятате, че ще е тоя фестивал на кражби и корупция с фондовете?

Айдееее......тежък ден за путинофилите !!! ще има рязане на вени и ревове....уж българите били срещу ЕЕС и били за дивашка . РРаша, ама товасте само шепа русофилстици и пудели на Масква - хахахаааааа----нещастници съветски - хахахахааа

Интересното е, че САЩ са противници на ЕС.... И те ли са на Пути фенове?

Песимисти и откровено глупави хора има навсякъде, във всички държави. Не харесват ЕС, но киснат тука, не отиват в русия или китай. В момента България е в най-успешния съюз съществувал някога в Европа, т.е. България е в най-доброто си положение от създаването си, досега- без войни, свободно пътуващи по света и свободни за частна инциатива.

А ти пък кой си, че да казваш на българите, къде да отиват и къде не бе? Мнозинството българи искат да им е добре ТУК, ДА ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ТУК, ама ги гонят принудително от собствената им страна! И кое е това "добро" дето го виждаш или само повтаряш и ти кат папагал внушения на щаб квартирата Герб, ама без покритие са тия внушения. Да, хубаво е да се пътува, ама е още по-добре да се завърнеш и да работиш тук и сега, а не да пълниш чужди осигурителни системи и да работиш за чужди икономики. България се крепи основно от Еврофондовете, на внос, от заема, който и правнуците обаче ще плащат. Крепи се още на парите от българските емигранти. Донякъде на туризма,и на събраните пари от контрабандата. Къде е търговията, производствата, къде е някогашната гордост на България, селското и стопанство? По кои отрасли в икономиката сме на челни места, поне в европейски план, не в световен? Да не сме сред седемте най-силно развити икономики, а? Така че, няма глупаци, а лъжци и манипулатори като теб!

Дрън дрън, русофилски глупости. Фактите са други и става така, както аз искам, а не както ти сънуваш

Срещу твоите глупости има някъде около 2 милиона опровержения...

Бе, доде има фондов келепир така, а после нема ли келепир в една работа, отпиши я...

Екстра си ни е в лошото ЕС. На който не му харесва- има велико кндр, има велик китай, има велик киргизстан... да не изброявам, знаете си ги, др-ри. А, скоро ще има и Велико Кралство на Източна Англия и Западен Уелс за всички британо-български др-ри, които си го пожелаха и гласуваха за това. НаздрЪве.

Забрави великата русийка, те нея хвалят другарите най-много, но си я обичат отдалече, от лошия ЕС.

Нарочно пропускам- заради огромно уважение към Толстой, Пушкин, Лермонтов, Чайковски, Рахманинов, Репин, Шишкин...да не изброявам повече, знаете си ги. А, и заради Василиса Прекрасная!

Образът на ЕС е разглеждан положително в България (61 на сто)! Тролове, тролове, само хабите копейките на вожда Шуткин Шеломов! НЕКАДЪРНИЦИ! ХАХАХАХАХА

Абе лумпен застрелян, това е поръчково платена публикация бре! Да направят един истински референдум и ще излезе как 80% от народа са срещу еврогейските господари на Бибитко!

Фелдфебел, никой не те кара да обичаш Русия. Но твоята омраза е вече патология.

На троловете вече фелдфебели ли им викат. Те са си платени партийни к..рви.

Майоре(бивш ефрейтор разносвач на папки) не ти ли стигат центовете които изкара днес ,спри да пишеш вече бе човече не виждаш ли,че всичко пропада :децата не могат да четат,здравеопазването се тресе ,пенсионерите са кауза пердута за управляващите,България се топи ит.н. и т.н.

Предполагам знаете, че всяко нещо има две страни, като монетата? Ще ви дам няколко примера за тотални безумия, които се случват в БГ, на териториятна ЕС демек. Не знам дали знаете, но всички обществени автобуси в ЕС трябва да се Евро 6. Въпрос - тук така ли е? Отговор - не. Искам да ви кажа, че определени хора, взимат от хубавите неща на ЕС, само това, което им е изгодно. Към момента, едва ли имаме по-добра алтернатива от ЕС, въпроса е, че не ползваме напълно облагите на този съюз. Окрадохме фондовете и тн... За това вина ЕС няма, има вина, че не си контолира парите качествено. Затова питах - как разбраха, че сме оптимисти?

На кукуво лято.Глупости на търкалета.Сега остава да чакаме и снимка пред строя.

Прави ли ви оптимисти: 1. Политкоректното говорене, практически задължително. 2. Феминизмът-квоти за джендър равенство, me#too и куп подобни. 3. Насилствената толерантност към нетърпими. 4. Несъгласието се осъжда като крайнодесен популизъм и език на омразата. 5. Управление от безлични чиновници, неизбирани от никого, притискани от незнайно кого. 6. НПО-та с реална власт, неизбирани от никого и заплащани от незнайно кого. 7. Натиск върху правителства от надправителствени нелегитимни сили. 8. Пълна липса на суверенитет във всичко. 9. Пренаписване на историята, осмиване и отричане на всичко що е национално. 10. Задължителна омраза към една страна, крайна и постоянна пропаганда срещу нея. 11. Напазарувани медии, говорещи политкоректно и придържащи се към "правилното". 12. Насилствено приемане на конвенции и инициативи на ООН или норвежки нпо-та. 13. Внос на некачествени стоки, напр. храни, съсипване на бизнеси с евро првила-пакет мобилност и др. 14. Работещи бедни, не само у нас, напр. жълти жилетки и пр. 15. Безгръбначие към САЩ, който усилено и мащабно вреди на всичко живо. 16. Триене на мнения изразяващи несъгласие във форуми. 17. Неудобните факти са фалшиви новини, мислещите тролове или ушанки. Така мога да пиша до утре. Е, що за хора са еврооптимистите и защо не познавам нито един такъв?

Не се наврещя ей.

Има Господ и за троловете и дяволското им дело да лъжат с написани листчета срещу пари, взети от народа. И за теб ще дойде Видьов ден.

Да!

17. Неудобните факти са фалшиви новини, мислещите тролове или ушанки. ///// ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Сърбите не са в никакъв съюз а са по-добре от нас!!! ---------- Сърбите били по-добре от нас! Хубав виц! ХАХАХАХАХА ======== Защо трябва да сме задължително в някакъв измислен съюз по-тоталитарен и от СССР?!? ХАХАХАХАХАХА По-тоталитарен от СССР! Това от устата на дърто комунде като тебе звучи като похвала!

най умните и свободолюбиви нации Англия,Франция и Гърция разчитат на себе си не на еврогейски съветски съюз

Майоре, алтернативата е да не ни смятат за втора ръка членове на ЕС и да бъдем само един придатък който ги снабдява с евтина работна ръка и пазар за техните производства. ------------ Мда, затова програмистите в София работят за по 2000-4000 евро на месец чисто, защото сме евтина раб ръка! ХЕХЕХЕХЕХЕ

Даже заклети рАсафили като фиромци и срби се натискат за ЕС, ама видиш ли бай ганя копейката не бил искал ЕС-то! рАсафил бил!

Като толкова обичате раССия и мразите ЕС, защо не емигрирате в матушката си, дрОгаре! ХЕХЕХЕХЕ Как ви заковах, а! ГАДНО! А!

Обичам България. И смятам ес за вреден за нея. И ще остана тук, с грижата подобните на теб твари да емигрират..... Ако има кой да ви приеме...

За оставане тук ще останеш без съмнение. Защото никой не те ще, дори и руският ти господар. Никой не обича предатели.