Българите, източили 54 млн. лири на Острова, взели данни от сливенския кв. "Надежда"

Предполага се, че петимата нашенци, обвинени в пране на пари, са именно от района на ромския квартал в града под Сините камъни

Обратно в новината

Коментари - Българите, източили 54 млн. лири на Острова, взели данни от сливенския кв. "Надежда" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво са 50млн. Баце държи в чекмеджетата толкова,откраднати от българските данъкоплатци...

Дълъг и тежък затвор за циганите-крадци!

50% от българите имат в някаква степен циганска жилка, особено в Сливенско

По точно е твърдението, че циганите имат българска жилка. В територията на България или българските земи, циганите са пренесени от т.н. Турска империя от около 1770 година. Както днес, никой мигрант не желае да живее в България, така и тогава не е имало особен живот за циганите в България. Около Освобождението в България живеят около 30 000 циганина, а на 9 септември 1944 година до 70 000. Следва "политиката" на червените "интернационалисти", които много обичат да бъдат господари на всички народи и Земи, даже назначават за господар в НРБ - Тошко Замфирчоф - циганин от Правец.

Господа британци, огледайте се по-внимателно, сравнете данните и ще се уверите, че такава измама без вътрешен корумпиран човек от вашата социална система няма как да стане. Милионите ги е взел някой от вашите, а на мангалите са дали няколко хилядарки по 20 паунда, които те са разхвърляли като конфети в израз на цигански екстаз. Търсете бюрократите, там е ключът.

Миризливият етнос разнася смрат из цела Европа, развявайки Българското знаме.

Да откраднеш от евреите не е престъпление. Браво на момчетата и момичетата…

Русофил, да? Тази омраза към евреите и всичките страховити истории за еврейски елити са основна мантра още от времето на Сталин и Хитлер

Просто защото там все още не са акустирали български цигани и украинци.А, британците които са създали капитализма ще се оправят.Тре знаят как!Забавят, но не прощават.Питайте аборигените, Индия, Китай, Ирак, Либия и т.н.

Дааа бе, не са... А тези и основната част от "клиентите им" - какви са..?!

Мангали от най миризливите.

Англичаните се усетиха на време. Да видим кога ще се усетят германците. Там схемата е 10 пъти по-голяма…

А кога ще се усетим ние? има цели села с ТЕЛК-ове.

lu4ka

Да бе, как пък не!? А Нешънъл иншурънс, а данъчен номер, доказателство за адрес, банкови извлечения, платени данъци… Това да не е баница, та да раздават ей така бенефити. Без вътрешен човек няма как да стане . Парите от юнивърсъл кредит се превеждат по банков път и след това се дължат данъци, защото се явява приход. Повече от 10000 в брой не можеш да изнесеш. Някой е откраднал 53,5 млн и сега ще им го пришият . Ама като са прости, да се оправят.

това не са кеш пари откраднати, просто попълват формуляри за помощи на цялото гето и "получателите" им дават 5000 паунда от тях или някакъв процент, а те получават детски и явно има игра с броя, адреси, наеми без да живее там и да е излизал от БГ-то, фалшиви документи колко искаш, цяла организирана банда. Ама къде са спали социалните при толкова фалшиви документи никой не знае.

lu4ka

И как точно в този времеви интервал ще се вместят 6000 бенефита? Като сметнеш работните дни пред тези години, ще се окаже, че всеки един от тях е “усвоявал” по 1,2 юнивърсъл кредита дневно, което е абсолютно невъзможно. Още повече, че обявиха, че ако получели отказ, опитвали пак. Никога не съм взимала помощи, нито в България, нито в ОК, но знам, че за помощи се чака по три-четири месеца. Само за едни детски (тогава90 на месец) които се полагат на всяко дете, чаках два месеца. Искаха ми два паспорта, иншурънс на двамата родители, завършена данъчна година с платени такси. Смятай за 9000 - ще ти искат и зъбен статус. Без човек отвътре е невъзможно.

айде тихо балък. явно може

Хе хе, обрали от социалните 50 млн и тия чак тогава се усетили, а през тия 5г че са спали и раздавали парите на корем няма ли подведени. Каква система е тази в която могат да се вземат 50 млн без да се разбере че и 5г да ти трябват се усетиш че 50 млн са изчезнали. Ба си системата.А данъкоплатците наливат, трудят се и дават да има за "бедните." А някой там си чопли носа и не забелязва че има фалшиви документи за 50 млн, ама си взима заплатата тия 5г, нали, за какво да му пука, заплатата му върви, никой не го разследва, отговорност никаква, ми що да не раздава, к'во като документите са фалшиви.

НА тия мангалоиди само по снимките прокурорите трябва даим дават по 5 години, те гипуснали да паразитират в Англия :)

и какви българи са тия, журналята пишете правилно - "български граждани," а после може да уточните, в случая, от ромския етнос.Трябва да ви се анулират дипломите за такива подвеждащи и неверни писаници. Защото "български граждани" включва различни етноси, а написано само "българи" си е просто български етнос.

некои индивиди са недоволни от изгледа на заподозрените. Пичове и пички, елате за няколко дни в Лондон, разходете се нагоре надолу, и след това лицата на снимката ще ви се струват кат ангели бе. Само малцина имат бегла представа ква свлоч живее в ЮК-ската столица.

Тези дето са писали за лицата им, просто несъзнателно правят сравнение с нашенци, пък и тези нали уж за българи , че затуй де.Иначе си прав, че там гъмжи от разни нелицеприятни индивиди, дошли от майната си.Тия нашенци са разполагали с пари и са имали възможност да се лустросат, иначе и те ще се слеят с тия, които ги спомена.

неписано правило: всеки се прави че ти вярва и те се усмихва, но ако сгазиш лука и те хванат в измама, плащаш греховете и на тез които не са хванали. Така че тез убавци, може би са гепили неква голяма сума, но чак пък 50 милиона лири?! Нищо де, те и без това са си за затвор. Така че всичко е точно.

Българи ама друг път!Работя в Англия,и шефа ме пита за тея “Българи”!Умрях от срам!

Преди около 40 години имаше една страшно добре обмислена, справедлива и функционираща безупречно система в която имаше едни места наречени Скравена, Белене Слънчев Бряг и Болшевик - които приютявах подобна сволач като тия горе на снимките. А хора като Гиздов, Горанов, Шако Циганина и др. се грижеха те никога повече да не излезат от там. Прекрасни времена бяха, искрено съжалявам младите за това че живеят в тъжни времена на колосална пресъпност, неравенство, корупция, духовен упадък и деградация.

Аман от деградирали по миналото! Като си некадърен един бизнес да захванеш, ходиш да пишеш хвалебствия по миналото. Сумати способен народ съсипахте с доноси!

В гъза ти да няма 20 см дилдо че така уфкаш бе мършо

Сехмата е ясна, мангустите са източили 5 милиона, англичаните са гепили 45 милиона и са преписали на неграмотните мангусти 50 милиона. Навремето гледах един филм, как едно крадци в Англия крадат 3 милиона паунда, успяват да избягат и вечерта по телевизията виждат че ги издирват за 50 милиона паунда. Звучи ли ви познато? Тоава крадеца гледайки новините казва на групата, ние си рискуваме живота за да вземем 3 милиона, тия нещастници, банкерите само чакат да стане обир , за да препишат всички кражби на банкерите на нищо неподозиращите крадци. Бас хващам, че тук става дума за същото. Тия са гепили примерно 5 милиона, но англичаните им преписаха 50 милиона, Англичанин и Американец когато ти кажт добър ден излез и виж дали е изгряло слънцето, Между другото тая същаъа схема съм чувал мангустите да я въртят и в ИСПАНИЯ., Франция и Италия.

Писал се "Иван", после "Асен"... Ами като знаеш, че ще ти препишат всичко това, няма да ходиш да крадеш! Банкерите му виновни, че не го оставили да си открадне каквото иска. И щом го гледал във филм, значи така било! Егати "мисленето"...

какъв Асен бе дрислъо.Пий си хапчетата

може да стане рицар на британската империя.

Бойко източи 50 милиарда от ЕС- него кога ше разследват?

Когато занесеш доказателствата в съда! Чакат те!

Да не сте объркали Сливен със София - народното събрание.

""Информацията в самата заповед за арест е изключително лаконична и недостатъчна, за да бъде преценено дали тази информация отговаря на законовите критерии", обясни Галин Гавраилов, заместник-окръжен прокурор" Този прокурор колко пара е прибрал от фигуранта в заповедта за задържане и придаване на британските власти :-)

може евентуално да източат някой бидон със зеле или резервоар, за да откраднат бензина. Това е схема измислена от доста по-умни от тях, тия са бушони и простото ще го отнесат. Някой ще си живее царски с тия парички.

великобритания става все по-неприятно място за българи и останалите източноевропейци. Преди година - две изкараха фризьорка, фаянсаджия и шофьор на линейка за агенти на Путин. Сега направо повярвахме как тия хора са източили 50 млн паунда и англичаните чак сега разбраха за тая измама. Англосаксонските хитреци са използвали тези "българи" , за да източат парите, а сега тия нещастници ще операт пешкира!

Абе и тия не са цвете!Няма как да ги набедят ако не са крадци!Мен защо не ме набеждават?

Планирана мафиотска схема от която ни показват само маймуните които със сигурност и името не могат да си напишат на латиница.

направо са за политиката бре, аз разлика не виждам.

При тая цифровизация да не можеш да пкошариш 5 мангала 5 години си е пресъпление.

И петимата имат интелигентен външен вид :)

На тия само като им видиш физиономиите ти идва да ги ритнеш

Ех ако си имаха един , Нотариус и Гешев , щяха още да си краднат !

Но са достатъчно тъпи и алчни да влязат в такава и съответно, да барат бахура, когато истината лъсне! Тоя, който ги е "светнал" за келепира, много е вероятно въобще да не го чуеЕдни прости ма...гали не могат да измислят подобна схема! м и видим. Винаги са нужни бушони между "мозъка" и подизпълнителите.

Тъпи Алчни българи ! много умни и хитри ще бъдат 20 години в затвор !

Тодор ЯШАР Правешки ви наплоди от 50000 таанета на Девети 1944г до 1 МИЛИОН на Десети 1989г Днес се яде ЖИЛАВИЯТ на реалния суцъализъм.

пък ти умния с заплата от 1250 лв креташ едва едва

Коментарите на комплексираните панелени орки и казват Защо тия били писани българи и те са българи Защото всеки трети в България е циганин и са родени в България България е втората държава с най-голяма циганска общност от глава на населението след Румъния така че Какви са Естествено че са българи с цигански произход А вие сте панели плъхове

В Сливенския квартал "Надежда", българин до българина, мила моя майно льо...!

В Англия продават колите си без нотариус, получават паспорти по пощата, за да получат помощи никъде не се явяват лично! Системата им е направена за бледолики, ама много! При първата среща на тази система с действителността, действителността побеждава!

В случая "действиетелността" влиза в затвора. За дълго! Да може и другите команчи да се усетят!

Са хитри, вие чоплете семки, цъкайте с уста и пишете коментари, Буда и Шиши ще ви оправят

За англичаните, това са българи.

... както казваше чичо ми - по документи ги водят хора.

В Англия са родени или в Гетото България??? В България официално имаш 960 хиляди римляни при под 6млн население!! Яс и отвори очите къде живееш!

фейс контролът е занижен в Англия ! Като му видиш външния вид на гибсън не му даваш никакви пари. Англичаните бъркат гибсъните от БГ с пришълци от тегните колонии.

Какви гибсъни, какви 5 лева?! Кажи ги направо - примати! Или с други думи: гибони, макаци, лемури, орангутани, горили и шимпанзета. Използвай за това научен език и терминология бе, пич!

Тия са чисти българи като ги гледам! Нарочно ли така пишете, за да дразните!?!

кв. Надежда тъмнозелените ли преобладават?

100% е и жител на квартал "надежда". Иначе, тая схема я е измислил някой с доста повече акъл от тия прошляци. Те просто са бушони и ще оберат калая, а организаторите ще си харчат кеша.

са от там, като ги гледам. Малко боя по косата и лицето не променя основните черти.

Тия бостански плашила много не ми приличат на българи! А като прочетем " кв." Надежда ", нещата вече се изясняват ...

британските роми са ощетени от български роми. каква социална драма

Трябва да се наградят!

Евала......взимат от богатите и към бедните за разлика от правителствата на 99% от държавите където процеса е обратен.

За кои бедни говориш ?

Ако си мислиш, че парите са в тях, ти си дървен.

И двамата "Фък дъ ЕУ " и "Ха ха" виждате дърветата, но не виждате гората............

егати грозните пачи

Тая пред съдебната палата не е ли първата от бандата?

Тъкмо това мислех да кажа. Ако не е - то сигурно са близначки, разделени при раждането. :))))))))))))

"....Венци Делукса. Всички от престъпната група се движели с охрана и скъпи коли." Гепя ли толкова пари последното нещо ще е да седя на оня остров!...

Тоя, втория на снимката е баш българин, заклевам се!

Активен член на Хизбулла!