17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много знаете всички да говорите и критикувате ! Злобата ви е голяма щото за вас не пишат иначе друга песен ще пете

те друго като не могат да дигнат, дигат скорост

А, не може така, веднага някой нашенец да иде там да го спрат с 250, излагаме се турците да ни бият...

Като нямаме с какво друго да се похвалим, ще се хвалим с лайната си.

Срам и позор!Турчинът да се движи с по голяма скорост от българина! Българинът да се върне обратно и да мине през участъка с 300км/ч

Браво ! Срахотна новина ! Браво !

мъчили са се завалиите да настигнат един северномакедонец!

Теа че се изтрепат бе, ама мене никой радар не мое ме хвана оти зазо ми дига най много 80, ха ха ха!

Ориенталска му работа...

Нашият много се е изложил, как може с Ауди 7 за се даде на някакъм турчин с Мерцедес? Сега да плаща

Малка импотентана паца и немски кенеф=класически ганьо

какви са дълбоките генетично омешани връзки на българите и турците. Простотия ! Най-веселото е ,че и двамата са дъртаци дето незнаят на коя земя са.

Ами вървят си немските автомобили! Не са като японските и френски чекиии....

Дам, когато не са развалени, вървят някак си..

за да не пострада някой друг!!!

минуси. Според вас редно ли е това, т.е. да се кара със 100 км. над разрешената скорост? Явно да. А искате ли някой да пострада от малоумието на тези джигити. Явно отговорът пак е да. Това само показва умствения багаж на четящите тук. Карайте с 300 ако сте сами. Не ми пука за вас. Молбата ми е да пазите другите.

Всеки тъпак може да натиска газта, и На Нюрнбургрунг си проличават :-)

През 1999-2000г. се занимавах с джамбазлък от Германия. Района на Франкфурт. Към Германия пътувах с автобуси през Сърбия. Разбира се, носих си веригите за сняг в чантата, защото српските катаджии винаги ги проверяваха. Зиме и лете. Та, покрай Ниш винаги се кръстехме, като ни спрат едни сръбски момчета....да не ни карат насила да играем на "Тука има, тука нема". Стюардесана на автобуса ни събираше по 20 марки, от всеки, такса " Не сакаме тука има, тука нема". Явно днес тези "момчета" вече са се пенсионирали....щом бугарин си позволява да лети по магистралата и да не ебава српската влада.

"Нашият сънародник е карал "Ауди А7" и е спрян в момент на изпреварване." Представям си точно как катаджията с палката как го спира.

Само да ти поясня, по тази отсечка се движат цивилни полицайски коли и за това е възможно. Както си изпреварваш и стоп палката се показва......Към всички които пътуват през Сърбия, ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!

Блазе му на колегата, с'я два пъти ще вика и к'во прайм ся;)

Чудя се какво би станало ако две коли се изпреварят с 230 км/ч на нашенска "магистрала". Спомням си за едно БМВ, което при 200 км в час полетя, прелетя над мантинелата и се разби вярху насрещното платно.

Селски явно "никгада" не си карал по тая магистрала и не знаеш колко е зле но да си похрачим тук като друго не можем

От Калотина до Суботица магистралата с мзключкние на няколко участька и по добра от М1 в Германия кадето има ремонти и 100-80-60 участьци с камера за десерт

само да спомена, че магистралата от границата до Ниш е О,К, ама после е 6 пъти по зле от "нашата". Там ако караш в 120/130 е почти същото както отсечката Белозем Чирпан Ст. Загора до преди скоро.

Е не е ли както в нашата клоака, 20 кинта на полицая и готово?

Много по-зле си е даже, Там 20 кинта въобще не ги поглежда, иска се в евро или динари и в евро почваме от 50... Десет пъти по-големи цигани са от нашите

Ееее ти си мега нагъл бе човек. Не стига, че нарушител, не стига, че ще си плати да не му вземат книжката... Ама хайде ако може и евтинко да мине.

Машаллах аркадашлар ...

Турчето не е изпреварило нашенеца ! Това не може в никакъв случай да стане. Просто нашият се е притеснявал ,че турчина му е отзад ,и е искал той да е на тази позиция.

Утре двамата ще копаят заедно градинките :)

Полицай спира шофьор. - Много ли бързо карах? - Не, много ниско летяхте.

Изтърваха Ганьо и Реджеп в Европа.

Ааааашт!

заводското ограничение на мойта е 250 ама пойче от 180 ма е страх да я натискам

Ходете в немско. Там няма ограничения. дъртия ми мергел, почти 30 годишен, лети с 210 км/ч по магистралите им. P.S.: Преди това е задължително ходовата част да е в изправност и гумите на колата да го позволяват. Умната, нали?

Мноу си ПРОСТ , Сашеее. Ама мноу ша знаеш!

Откога голф 2 вдига 250?