В САЩ осъдиха българин за смъртни заплахи срещу Георгиева

Щатски федерален съд осъди на 6 месеца затвор 38-годишен българин за смъртна заплаха срещу българската еврокомисарка Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ осъдиха българин за смъртни заплахи срещу Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително противна и посредствена жена!

Тоя пак! трябвало е да действа, какво ще ззаплашва....

се грижат за номенклатурните си кадри от продажници.

по сталинистки! Хитлер и Сталин брат4еди!

какво стана с парите от здравната каса?!

Оправдано е убийство само при неизбежна самоотбрана. Но тази национална предателка Сталинка Георгиева също е за съд. Зaплашва цял народ с унищожаване чрез "подобряване на генофонда". Но българите имаме една по тежка закана: "Бог да я съди"! Бог забавя, но не забравя.

няма да е никаква загуба за България, ако тази даде фира! един предател по-малко!

А какво да правят човек отправящ закани с убийство срещу европейски комисар? Да откажат да го осъдят ли? Това да не ви е комунистическа и лобистка България?

Имат си хората закони и си ги спазват. Не може всеки цървул да си блещи кквото му скимне. Добре, че не сме САЩ, иначе 99.9% трябва да са в затвора. Увредена нация.:(

Поради обрезанието, маймуно злобна! Пулса де нур!

Това е то, връщат се сталинските времена: кажеш нещо срещу Сталинка и хоп - присъда!

в сащ все още има смъртна присъда, има закони, които съществуват от по-миналия век и са просто смешни за днешния ден, в който се стреля по болници по заповед на талибани и умерени главорези се наричат "парламентарна опозиция". днес гледам тук има хора, които редовно ме заплашват, както и цели народи с изтребление да се възмущават от една заплаха, която едва ли е щяла да последва от реално действие. и аз съм против заплахите и цензурата, но кой ни пита за заплахата, която представляват както "имигрантите", чиито официален брой е доста над официалното обявено число, както и от "умерените" спящи клетки сред тях, но по-важно е да се спмене името на другарката кристалинка, която подобрява гено-фондове, чрез "инжинерство", което се нарича геноцид.

та в тоя ред на мисли, защо има хора, които все още вярват, че каквото става в щатите всичко автоматично, по маймунски трябва да се копира по света? да продаваме/купуваме свободно оръжие, тогава? например, м?

Това добре. А в Европа само следят джихадисти (извършили какво ли не, а не само заплашвали,) връщащи се от Сирия.

Храбрият вулгар Душко сега ще има възможност да демонстрира коляческия си нагон пред двуметрови негри с богато криминално минало. Дано му се размине само с любов-:)

Тази се казва Сталинка,пък коя е Кристалина???

И какво от това

Вече може освен хиляди ушенца да си сложите на герба, запушени устенца и антенка в задника!

много демокрация там!!! само дето не са подписали ,,международната декларация за военни престъпления,,!!! малка ,,подробност,,!!! затова само се ,,извиняват,,!!!

интернет боклуци, мишки и психопати, които смятат че под анонимно име може да колят, бесят и убиват всеки, който не им харесва. Много сте цивилизовани, няма що! На една "крачка" сте от австралопитеци.

За оня във самолета дето разстреля една болница пълна със медицински персонал и дечица! И той е анонимен! Със пагони!

и това оправдава някой, който изпраща смъртни заплахи?? Вие тъпи ли сте, логиката ви е на 10 годишни деца.

слагате минуси, а никой от вас не може да изложи дори един сносен аргумент, оправдание, за факта че смъртните заплахи били те по интернет, не са окей!

Категорично съм срещу смъртните заплахи! Но още по-категорично съм против военните престъпления на ДАДЕНА държава ,като УБИЙСТВО-забележете -реално убийство на медицински персонал и невинни и болни дечица!

те са във взаимна зависимост, двете неща - анонимността в убийствата по време на война, с анонимността в интернет, но това е сложно за теб да го разбереш!

Немой да се косиш, ке умреш млада и нелюбена. Няма анонимни в нета. Модераторите дори и на този форум ти виждат IP адреса и може да се проследи устройството от което пишеш. Както е направено и с българинът. Така че....внимавай с епитетите, виж някой решил да те съди. Не че ще те излекува, но в името на спорта :)))

Кристалино ти ли бре противна жено?

Браво !

За законите ВЪВ САЩ е Ясно! Обаче...заплаха за убийство на някакъв луд срещу не дотам уважаваната от българите еврокомисарка -6 месеца затвор! ЗЖаплаха за убийство-забележете ...а за убиййство на медицински персонал и малки деца при това от военнопрестъпниц -колко според американските закони?

Ами сега ще ти кажа. След нюрнебергският процес-издавалите заповеди ги бесеха! А физическите изпълнители ги разстрелваха като кучета до вратите на концлагерите! В същност това си беше правораздадено от американската армия!

И са го правили съвсем основателно според мен! Не са ми присърце -нацизма,многото комунизъм и прекалената демокрация!

дрът комунизин кокал не дава - тоя не го ли знае?! а сталинка е дръта червена пача с протекцията на ционистките мафиоти

Bъпреки, че е била комунистка, едва ли руснаците я пазят (ционистски мафиози).

Демокрация по американски: с лепенка на устата и чужди платени послушковци да ни вършат работата!

Пич не си цапай името с тази помиярка , Боко ни я натресе , видяхме каква е българка и още ще ни трепе ! Господ ще я съди !

Не си струва, пич !

Ми прати й писмо със заплахи да видим как е. :))

НО БУЛГАРИСТАН СИ Е БУЛГАРИСТАН, ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА Е КАТО В БГ, ДА МЕ НАЗНАЧИШ ИЛИ ЩЕ ТИ ПРЕРЕЖА ГЪРЛОТО, НЕЩО КОЕТО СЕ ПРАКТИКУВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН В БГ

аз лично го познавам ,тои има мания за величие,взе някакава бизнес бакалавърска степен от местен университет онлаин .тои не иска да работи какво да е,иска да е шеф на банка,шеф на оон,работа в европеиската комисия и все такива престижни високоплатени постове.то всички искаме така ,ама реалността е друга,просто тои е загубил връзка с реалността

Този сега терорист ли е, или умерена опозиция на Сталинка?!

СЕГА ТОЯ ЩЕ НАУЧИ ЗАКОНИТЕ.ЯВНО ДО СЕГА ПРЕСТОЯТ МУ В САЩ Е БИЛ НАПРАЗНО

Че това е в пълно противоречие с българското право: 1. Имам право да обиждам и да се заканвам на всеки 2. Ама ако мен някой ме обижда или ми се заканва - 20 години затвор! Само това ни е проблемът - че няма как хем законите да важат за всички, хем да не важат за мен самия.

Право/Закон - ще Има у Нас, Колега. Скоро !

То и сега има. Просто няма кой да ги спазва за съжаление.

Чак в САЩ ли са се преселили индивиди от същия материал бе, мама му стара!

Някои хора по-бавно схващат докъде се простира свободата! Този мунчо чак сега ще разбере!

Определено ! - В Момента в коментарите по съседния материал/новина (за Руския самолет Нарушител) - имаме И друг красноречив пример.

комунисти комсомолци що толкова мразите сталинка бре??? и внимавайте със заплахите!!

Те най - умеят да мразят!

Те само това умеят най-добре: "да мразят".

...А-а-а... не си прав! И да се насират умеят чудесно комунетата!

Бреййй, как си пазят грозните марионетки. Ама от съдбата няма как да избягаш....

престанете да пишете глупости, тук в щатите законите са железни и електронна заплаха срещу живота на когото и да е се наказва със затвор.в случая е кристалина но би могъл да е всеки.

нещастница

в интерес на истината душко е безработен о по цял ден са занимаваше с политика по интернет,просто е заплашил грешния човек .тук в щатите електронна заплаха срещу човешки живот е федерално престъпление и се наказва със затвор.и му казахме да спре да се занимава с глупости, но не ни послуша.

Еми като е безработен, да си дойде в БГ - хем много по-евтино ще му излезе, хем постъпката му тука не е федерално престъпление, а най-много да събуди възхита у изстрадалия народ!

А ДУДУКА И ФИКУСА, КОГА ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ ЗА ЛЪЖИ, ЗАКАНИ, ПОБОИ, И ВСЯКАКВИ ХУЛИГАНЩИНИ?????

Има си ред за тези неща...!!! По-напред в списъка е заслужилият деятел на мутренското движение и виден СИКаджия проф.др. РАПОН-БУДА...!!! :::)))

Тъй като виждам весело настроение,искам да задам един сериозен въпрос:Кой създаде мутрите в БГ.Как е възможно първата организирана сила в БГ след 10 ноември да се окаже на хора с мозък колкото на врабче ранено в главата.Известно е че мутрите са екземпляри от провинцията.Известно е също и поведението на хората от провинцията веднага след като дойдат в софия-общо взето си забравят и малкото име което е плод на провинциалното им възпитание.А тези хубавци мутрите идват от село и почват да "правораздават".Противоречието е очевидно нали...Но всичко си застава на място ако си помислим че някой стои зад тех.И всичко става прозрачно...

Предишните материали посветени на същата персона биваха обгрижвани с хиляди постове. Сега като стана ясно че е подсъдно - 3-4 смелчаци само се изказали.

Ай по-здрави от Мизия. ХАШТАГ Мизия! То не бея прегръдки, то не бея цилифки, га КриСталинка дебнеше бедствията и хавариите. Но вече имаме нов хаштаг-#ТАЯ НЕ Е ОНАЯ. И те така. А американците що си не гледат работата, с или без хаштаг?!?

щатите нещо много са се разтревожили за тази еврокомисарка, да не би да е тяхна марионетка !!??

Как да не е?... Виден член е на Жидмасонската ложа, чиято основна цел е да унищожи всички гои...!!! А Сталинка е упълномощена да направи това с България...!!!

Ха-ха, трябва да го наградят човека, не да го осъждат! Тьотка Сталинка е национално бедствие...

познавам лично душко,и двамата живеем в холтън,меин.тоу току що излезе от затвора след 6 месеца след като бе закопчан в края на март от фбр агенти за тази заплаха.всичко в статията е вярно.горката му маика Pуми голям срам ще бере.

румито да направи една хубава баница и да я носи лично в брюксел !

Убеди го да се подложи на лечение, може и да помогне. . .O:-I

B края на ноември се опитахме се да убедим маика му,тя беше тука когато го арестуваха,че има псиxически проблеми,и че трябва да бъде прегледан от психиатър и да му бъдат назначени медикаменти ,но не ни послушаха-резултата е налице

Никакъв срам а герой . Всички си го мислим , но сме страхливи да го кажем.

...А тебе кой те упълномощи да говориш от името на всички?!? ... Я иди се прегледай!... Ако подобни малоумни са ти модел на поведение - не замесвай всички останали в тъпоумието си... Аман от комплексирани некадърници!

Рояк от 200-300 въоръжени до зъби мъже нападат няколко души, бият ги и сипят заплахи към тях и целият им етнос. Присъди - йок. Някакъв човечец под афект наговорил в безсилието си някакви простотии - 6м зад решетките. Е, дано да не е вярно!

И понеже бил в афект използвал нета на съседите... :)

познавам лично душко,и двамата живеем в холтън,меин. току штo излезе от затвора след 6 месеца за тази заплаха.всичко в статията е вярно.горката му маика руми голям срам ще бере.

ще гори в ада!!! А този Българин ще бъде обявен за СВЕТЕЦ!!! Амен.

Аз пък обратно , пожелавам и още много години да е жива за да види резултатите от собствените си и на колегите си от ЕС простотии . Не мога да се сетя поне едно добро нещо да е направила за България .

Да ама това би имало смисъл ако тязи жена е от хората които ше се почувстват зле когато установат че са направили нещо кофти.Айде сега сега да си представим за миг че на нея не и дреме колко простотии е направила...Тогава това пожелание е като за награда...А май случая е точно такъв...хаха

Да бе, прав си. Може да се окаже, че тогава ще изпита най-големия кеф в живота си.

Често срещани изрази: "Ще ти скъсам ушите", "ще ти счупя главата"; "ще те правя да умиргаш"; "ще ти извия врата (като на пиле)"; "ще ти видя сметката" и т.н. и т.н. изговаряни от леко ядосани хора. Това, което се говори под афект, дори не е за споменаване. Ако подобни изрази започнат да се наказват със затвор, по-добре на всички да ни сложат по една гривна с проследяващо устройство и да ни лепнат по един номер като концлагеристи. ПС. Надявам се на всеки му е ясно, че цитирам, а не заплашвам когото и да е! Дано да няма затвор и за неправилно дишане, че на йога никога не съм ходил.

Сталинка не знаела....но американски съд е осъдил за писане на глупости по нета. Тоя,същият съд, ако отвори само форумът на ДИР...трябва да осъди над 90% от пищещите.

Избързал е... Само е трябвало да дочака "деня на благодарността" и без да се хвали или помайва (защото в "територията" има много "лош мат'риал", желаещ да направи същото) да резне гушата на пуйката...!!! :::)))

оф , завалията. То там е само за роднини бе ей. КАто не си от техните - къде си ръгнал.. Ахахаха... луда работа

Правилно ! ... Скоро - И у Нас .

Затвор при непремерени думи към някой връзкар, или наказание за реално отправени заплахи, независимо от общественото положение на пострадалия?

То затова, човек акто каже нещо, трябва да държи на думата си. иначе е егати смотания льольо. Затова избягвам да псувам и заплашвам. Стигне ли се дотам обаче.. А че щатите са полицейска държава е ясо и на моалките деца