Коментари - Българин падна от мост в Пекин, но застраховката не покрива животоспасяващата операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От МВнР-то са излъгали, и тук тиражират лъжата за някаква "гаранция". Единствено китайците могат да му помогнат, на място.

Статията е написана много комерсиално. Значи в момента по целият свят има над 2 млн. българи, трябва ли да събираме ние бедните за всяка тяхна операция? С какво той е по-различен? И наистина какво е правил на моста в почивен ден? Ако му е дотегнал живота и е искал да се убие, а сега го е срам да си признае, то едва ли ще му е по-леко сега като е потрошен. Накрая, на какво основание държавата е обещала да плати за неговата операция? Тук се отказва на деца животоспасяващо лечение в чужбина.

Добре че китайците не ни четат.Тяхната версия май е друга

Цялата статия звучи нелогично, съжалявам.

Защото си тъп булгар, който пърди пред самсунга вечер и знае от там всичко за света и живота.

Може и на луната да емигрираш, ама и аз, и ти, и той ще си останем "бугари" - независимо иска ли ти се или не.

Нали уж китайците са хуманни комунисти? Май където има комунизъм,няма хуманизъм,т.е човещина.

за случилото се,обаче как така се пада от мост ?Нещо се губи в картинката.Да не е поредното "жестоко" селфи?

с "минуса"не съжалява,така ли?

Гнусни психопати сте в Територията. Стойте си там.

Може ли повече информация за случая? На чие име сметката, дарителска ли е и т.н. Как е паднал? Защо парите ще се използват за пътуване на родителите ще пътуват, щом първо трябва да се покрие животоспасяващата операция?

дано да се оправи.. но да го пита човек за къв му е да ходи на другия край на света за подобна работа? Толкова ли нямаше нещо подходящо в Европа?

цял живот на боб го карай

Китайците са жестоки хора, или поне във властта има такива традиции. Човешкия живот няма значение, хората са толкова много там че на никой не му пука, и това не е от вчера, комунизма в Китай е естествено продължение за тях. Могат да му направят операцията и после да си изработи парите, нещо като заем, но там не е така, парите или живота, буквално.

т.е. самаряните в САЩ или Германия или Франция или УК ще ми направят безплатно операция, ако и да не съм техен гражданин?

Остави - някой хора живеят в техен си свят. В САЩ в това отношение са по-зле и от България

Ако е въпрос на живот и смърт - да, ще ти я направят. После може да те осъдят и доживот да я изплащаш. но ще ти я направят.

Интересно ми е, преди да публикувате молби и сметки за събиране на пари, проверявате ли фактите дали са истина?

"Трудността е, че в Китай дори и за китайските граждани, когато стане злополука, трябва първо да извадите парите от своя джоб и след приключване на лечението застрахователната компания да изплаща средствата обратно" Комунизъм, равенство, китай..........................

Значи нито комунизма пречи на капитализма... нито капитализма пречи на комунизма, е, тогава оти ги ручахме жабетата;) Апропо като не е искал да се самоубива защо се е качил на моста?!

Комунизъм няма никъде по света - има само за най най най богатите в Америка - примерно имаш банка тя фалира и държавата се спасява с парите на данъкоплатците - ма не за всички банки важи това - само за тези дето са твърде големи за да бъдат оставени да фалират.

Па това че комунизма ще победи в най-богатата държава още Маркс го е казал... А Ленин натресе идеята си че може и в бедна държава да се свърши тази работа;)

Има ли пейпал?

Голяма трагедия, каквото и да се е случило, дано има шанс да се възстанови и води нормален живот! Може би в Европа, Северна Америка или Австралия с неговата квалификация би могъл да има доста по-висок жизнен стандарт и повече възможности да помага на близките си!

Трол с трол, защо направо не го пратиш човека на Луната, а? Вместо да си оправим държавата трябва да слушаме новата пропаганда, дето даже и ота тази трагедия не се свени да се възползва! Данъците, които плащаме не са предназначени само колониалната администрация да ги краде, да се намерят пари да се доплати каквото трябва! Няма да пише "Организирайте протест, за мюфтийството 8млн. а за пострадал българин - дарения?" , а седнал трола да праща човека навън. Ей, тролове и финансови мизерници, каквото на тоя му правите, а и на нас, всичкото ще си го платите с лихвите.

В Северна Америка няма свободен пазар на труда - те ограбват света и вземат големи заплати, но не дават на другите да се облажат - само на някои - зелени карти и подобни.

Нали в Китай беше комунизъм! Нали имали безплатно здравеопазване! Кви са тия неща! Пак пропаганда на сорос сигурно, нали дрОгаре!

Тоа па тъпунгер - не знам някой да е твърдял, че в Китай има безплатно здравеопазване или комунизъм - това, че партията им се казва Комунистическа не значи, че има комунизъм такъв какъвто си го представяш.

Оказана му е помощ, но от болницата се въздържат от животоспасяваща операция. Това утрепа човещината!

Абсолютно съм съгласна. Това е отвратително, явно Антихристът се разхожда весел по целия свят. Дано да се възстанови. Но друго ми прави впечатление - като учител по английски, той живее там и успява да изпраща пари в България, в Европа да издържа семейството си...Явно и там са много по-добре от тука...

Че естествено, че са по-добре от Европа, а от България да не говорим... особено в големите градове. Китайците превземат света; купуват луксозни имоти навсякъде особено по райските кътчета ; бутиците из западна Европа са пълни с азиатци (най-вечте китайци и японци) купуващи супер лускозни маркови дрехи и аксесоари.

А троловете все ни обясняваха, че в Китай имало комунизъм... на тия, само името на партията им е комунистическо. Всичко останало е див капитализъм.

Той, китайски гражданин ли е?

Ти прочете ли статията?

ЧебуРашките , това може да се случи на всеки ! Айде да не заработвате копейките върху хорското нещастие !

ммм моля?

КАК ? ЗНАЕЛ Е , ЧЕ НЯМА ДОБРА ЗАСТРАХОВКА, КЕШ ПАРИ . КАК ТАКА ПРОСТО Е ПАДНАЛ ОТ МОСТ ! КАЧИЛ СЕ Е НА ПАРАПЕТА ЗА СЕЛФИ ? ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ-ЛЮБОПИТКО СЕ БЕШЕ ВЗРИВИЛ КАТО ЗАПАЛИЛ КЛЕЧКА КИБРИТ ДА ПОГЛЕДНЕ ИМА ЛИ БЕНЗИН В РЕЗЕРВОАРА , И Е ИСТИНА !!!! АЙНЩАЙН СПОМЕНАВА НЕСИГУРНОСТТА СИ В БЕЗКРАЙНАТА ЧОВЕШКА ГЛУПОСТ .

PEYTSCH

Но какво е правил в празничен ден НА моста. ПОД моста е много по-сигурно...

Ей това, е прехваления Китай и всичките азиатски тигри, че и САЩ и Русия ... човекът е човек - докато е здрав, може да работи и да носи печалби и данъци. Аз лично предпочитам старомодната, джендърска Европа !!!

ПРОСТО ХОРАТА ПАДАТ ОТ ПРЕХВАЛЕНИТЕ ИМ МОСТОВЕ ;) В ЕВРОПА ДЖЕНДЪРИТЕ ПРИЧАКВАТ ПОД МОСТОВЕ :))

Китай е бързо развиваща се икономика, но бедна страна. Тези скъпоструващи операции са запазени за управляващите. Май така беше и унас допреди 30тина години.

У нас е така СЕГА ,а не преди години! Допреди 25 години,лечението в България (включително дори зъболечението) беше НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО !

беше безплатно, ама лекуваха само настинка.