Берлинската полиция е арестувала нападателя от метрото

Българинът Светослав Стойков, който беше издирван за бруталното нападение срещу германка на стълбище в берлинското метро, е бил арестуван в събота следобед.

Обратно в новината

Коментари - Берлинската полиция е арестувала нападателя от метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е че в паспорта му не пише, че е циганин, а пише - българин, така позорните му деяния накърняват българското реноме и достойнство. Лошото е и че българите сме прекалено толерантни - кой както иска да го разбира.

Полицията пък са най-толерантни към циганите и даже са ортаци.

Германската полиция за два дни го идентифицира, за седем дни го арестува. Българската полЮция щеше да води шест месеца следствие срещу неизвестен извършител.

Германсите арестувани един сиган, абе немат ли си други заведения за сиганите- къде се дена чичко Итлер.

БХК спешно да изпрати адвокати да защитят гяура в испаня

БХК спешно да изпрати адвокати да защитят мангала.

НЕ бее! БХК да ги наредят на стълбите и по един ритник в гърба. После нека да го защитават.

И да ме триете и да не ме триете проклятието си остава. Все е тая.

Когато стане дума за права, Циганите са Роми. Тогава циганите са Етнос и претенциите им за права са всъщност за етнически привилегии наричащи ги още придобивки. Когато стане дума за Вина и за Порицание, Циганите вече са българи. Така българите сме очерняни а имиджът на циганите се лъска. Тази постановка се разиграва от българските политици и държавните ни институции, но под външен натиск. И тук идва въпросът: кой има интерес от това и какво цели? Ясно е, че мотивът на нашите политици и държавници е единствено личната кариера и проспериране. Но тези в чиито ръце са морковът и тоягата, и които не се виждат от пръв па даже и от втори поглед, старателно се стремят да замъглят и своите крайни цели. Те не са българи, те са извън Билгария, те ни се пишат приятели. . . Но това не е ли някаква мимикрия на една (нео-)колониална политика? . . . а казват, че Русия води имперска политика. . . Страхотен коментар!

техния човек. Бил муслим. Може да се е радикализирал в Германия, с един необразован човек това е лесно. И тогава обвинението няма да е за опит за убийство, а друго.

Престанете да наричате циганина ,БЪЛГАРИН

Кажете някой форум без регистрация, където профаните не са толкова напористи и многобройни. Тук вече не е интересно, ще се уморя, като Диоген.

Конският форум е стерилен.

Когато стане дума за права, Циганите са Роми. Тогава циганите са Етнос и претенциите им за права са всъщност за етнически привилегии наричащи ги още придобивки. Когато стане дума за Вина и за Порицание, Циганите вече са българи. Така българите сме очерняни а имиджът на циганите се лъска. Тази постановка се разиграва от българските политици и държавните ни институции, но под външен натиск. И тук идва въпросът: кой има интерес от това и какво цели? Ясно е, че мотивът на нашите политици и държавници е единствено личната кариера и проспериране. Но тези в чиито ръце са морковът и тоягата, и които не се виждат от пръв па даже и от втори поглед, старателно се стремят да замъглят и своите крайни цели. Те не са българи, те са извън Билгария, те ни се пишат приятели. . . Но това не е ли някаква мимикрия на една (нео-)колониална политика? . . . а казват, че Русия води имперска политика. . .

Няма презокеански господари в случая. За тази политика са отговорни, и са инициатори доброволни, абсолютно всички до един лапачи от Парламента, през последните 20 г, никой друг. Включително Станишев, Моника, кариеристите от АБВ, Бареков, президентчето, Бойко и секретарки, госпожа Йес и подобните и любителки на оралната любов. Никой освен тях не злепоставя българския народ, при това безнаказано, не промива съзнанието му с думи като "роми", "афроамериканци". Това са уникални страхливци, не можещи да кажат смело, че сме за пример на Америка и Европа по етническа толерантност, че цигани и негри в България не са обиди. И оттам нататък проституиращата журналистика, да ме извини Ленин..

Вместо да го интегрират ще го съдят?

Наш пратеник пътува към Германия. Няма да се плашите!

няма да му се размине леко - щото поне Европа се е вторачила и това е и оправдание за Меркер - не само миграните са лоши. Европейците са също лоши. Дюшеш ѝ дойде на бабето.

как му е дошло в ума - ако го има. Целия свят ще се взриви от нея.- Абе как с нещо хубаво не се прочуем, не че няма хубави неща, но такава гадост замазва всичко. Ще го съдят и да опит да убийство - мислех си че падането може да доведе до него - но момичето паднало на по-малко от метър от релсите.И никой от прекрасните българи не са я вдигнали, бягат гадовете и за тях - съд

Къде видя българин не разбрах, аз виждам само мангали.

Защо когато някои взриви нещо казват французин от едикакъв си произход. Родил се там, ама прозходът му друг .

........

трябва всички на съд - за неоказване на помощ. Толкова са гадни, колкото могат да бъдат само циганята - не оказва помощ, но се връща да вземе бутилката бира, да не стане зян.

се работи в Германия. Другото всеки да си го формулира сам

Безпричинно напада жената и си заслужава наказанито, но всяка една държава защитава своите поданици навсякъде по света независимо какво са напровили. Всяка една без България. Можеше да искаме екстрадирането му и да бъде съден тук.

След като е навредил на чужда гражданка, да си носи последствията в страната на престъплението.

Е нали и тука са го съдили, - и кво - на свобода. Да тормози още хора. Нека го съдят германците, та да си плати за безобразието. Плюс това ще разбетат, че е и трафикант на хора, та за това - жална му майка. Там колкото и пари да предложи - няма да му мине номера...

в българския ялов съд,пак е навън и пак се прави на бабаит. Да види, че така не става като си поседи в германския затвор до края на дните си.

Ти наред ли си с главата. Малко цигани в затвора и извън него хрантутим та още един. Нека му скъсат задника от бой. Те знаят как.

Когато нашата държава започне да отнема гражданство за граждани, които позорят името на страната по света тогава ще го призная този за "българин". До тогава този за мен си остава един мръсен варненски мангал.

И как точно ще стане това?

С указ на президентът - гражданинът бива лишаван от българско гражданство и паспорт и се обявява за чужденец ... проблемът приключва. Така както има укази за "почетни граждани" така ще има и за "непочетни граждани".

българските журналя какво ще си запълват времето като няма такива новини.Ха дано някой пръдне някъде че да има какво да коментират денонощно чак до нова година!

Всички западни медии пишат, че бил българин.

за съжаление в паспорта му не пише "марсианец". (поне да му беше зелен носа!)

Едно е да пише, друго е да премълчават умишлено. Защо след атентатите в лондонското метро не премълчаваха, че извършителите са от пакистански произход, родени и отраснали във Великобритания? Защо?

Не може да не отбележим, че в същия момент холандски гражданин (холандски циганин) закла българка в центъра на София на ул.Гурко, но тази новина отмина много бързо и нашите продажни медии я потулиха. Жената оцеля по чудо, но не чуваме нищо за обвинения в опит за убийство към холандеца. Нашата прокуратура най-вероятно ще го отчете като хулиганство и ще го пусне с 2000лв гаранция.

Не е циганин, но се казва Дейвид Хасим, нали се сещате от коя раса е. Изроди има граждани на всяка държава. Не трябва да се срамуваме, че онзи примат го наричат българин. Грамотните хора знаят за какво става въпрос, а неграмотните ни мразят и с него и без него. Просто великата европейска толерантност е такава само на ниво закони и институции, иначе населението си е доста расистки настроено.

За тях парите са по- важни.

я прегледай новините от последните дни...

Напротив, тоя холандски наркоман още е в ареста, не са го пуснали под гаранция.

Много се радвам! Сега да набутат мангалчето за 30 години в строг тъмничен затвор за да му дойде акъла в простата кратуна.

Бъди сигурен, че и това няма да помогне! Има други начини.

Моля забележете - световните медии гръмнаха защото е атакувал жена. В Германия. В България може. Всякакви. Дори да се насилват момичета за проститутки може.

Българи насилват българки за проститутки в Германия. Кой е боклука тогава?

Така ли? Ами мангалските канали за трафик? Боклуците са тези на които служим днес - запада, БХК и гадовете които всячески разлагат обществото. За които това "там" е проблем, но не и тук.

"Лагера". Някаква доктока, вдигна Краката, и почна да тормози Цели два блока! Дръстара, Бик- кола, но и тя трябва от 6 м. да навлиза в гаража, но не може горката и докара Полюция, Натария, и Шефче на градска мобил- мафия, на Лош Лошев синчагата, който затваря улицата ! Отделно тя довлича вълчи капани и камани, хората все-едно че вървят в Гората?

Bulgarinut?! Imate predvid ciganina,nali?

По-начинът който пишеш,ти май си също циганин?

МНого бързо забрави КИРИЛИЦАТА бе, прошльо !

Онзи може и да е циганин, но ти със сигурност си мангал.

След като стана известно, че българите не сме били най-големите пиячи, е.ачи, лапачи, сега излиза, че не сме и най-големите биячи.

Сега ще видите как ще се стовари цялата строгост на закона върху тоя циганин. Така би трябвало и тук да стане, да се повдигат обвинения за опит за убийство за всеки сериозен побой или умишлена телесна повреда. Само така ще секнат боевете по кръстовищата, по кръчмите, по училищата, по домовете и къде ли не.

Глупости! Корумпираната върхушка няма нужда от работеща полиция и правосъдие. Къде е корена на злото??? А ти чакай справедливост от тях!

ТОЯ МРЪСНИК АКО БЕШЕ ИЗВЪРШИЛ ТАЯ ГАДОРИЯ В БЪЛХАРИЯ НИЩО НЯМАШЕ ДА ПРЕДПРИЕМАТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ....ЗАЩОТО В БЪЛХАРИЯ ТЕЗИ ИМАТ САМО ПРАВА,НО НЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ И СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ.

Охранителя (портиера) на общежитието, за бежанци го е разпознал живели са там тримата братя държали се много предизвикателно били вечно пияни. Мангото навярно се е представял, за бежанец .

Когато започнем да се стреляме с афганистанци, цигани и турци, Дирниците и троловете ще плюят че българите се избиваме помежду си. Ума ми не побира как е възможно да съществуват толкова мръсни скверни човечета?

КОЙ БЯХА ТРУДОВАЦИТЕ И МИНЬОРИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ??Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

Нещо си позабравил, че работата на Народния съд, се следеше (и контролираше) не само от съветска страна но и от представителите на Англия и САЩ. Не е добре, когато "удобно" се "забравят" детайли, без които "детайли", истината се превръща в лъжа...

дано се върнат тези времена. Мястото на разни Алексеевци, Костовци, Росковци, Станишевци, Дилянчовци и т.н. е тъкмо в Белене на каторга.

Папуняк, американците изтрепаха (пряко и косвено)около пет милиона само в Афганистан за други страни да не говорим, къде с атомни къде с по обикнивенни бомби, да не се връщаме на въпроса за робството и защо драстично намаляха индианците- и ти, гущер, си тръгнал да ми развиваш няма пещерен антикомунизъм- да не си на щерю откачалката братчед?

Не е така.Лъжеш и си измиспяш.

Да ти таковам ,,елита", като гледам сегашния ни ,,елит" чак не ми се мисли за оня.

дали нашата полиция щеше така бързо да го открие както немската?

и след колко време Хелзинския комитен щеше да го извади?

да риташ жена в гърба нищо не подозираща, която нищо не ти е направила, по стълби с цел да се изпотроши това може само циганин да го направи и то български

и като германски циганин си е останал циганин.

Ние ги "интегрираме", те стават нашето лице!

Тоя заслужава да го тикнат в немска пандела за много дълго време. Немците няма да му простят. Живяла съм в Германия и мога да кажа , че те са толерантни до време.

Къде е БХК? Задържаният е циганин, що мълчат?

Затвор поне 10 годинки.......

ААА НЯМА. Нащу мумчету ше го управи бхкту!

Добре, че са го хванали в Германия, поне ще бъде съден...

Стойков ще прави наведени стойки в панделата, а оня от БХК може да иде да сподели мъката....

От личен опит ли го знаеш измамнико?...

Писах, че си измамник, защото пишеш чужд ник. А това си е измама, и ти си го знаеш, де...

освободете го! за да има кой да ни цензурира в дира бе!

Назоваването на този ром като българин е долна манипулация! Да, това е отвратителена и гнусна манипулация! Представете си в Москва да се появи съобщение по медиите: "Руснаците, които се бият за ИДИЛ в ...." Ами там ще има убити и то няма да са малко. И не затова, че за ИД се бият граждани от Руската Федерация, а заради това, че са наречени руснаци! При такива НАРОЧНИ ПОДМЕНЕНИ ТЕРМИНИ, НАКОЙ ТРЯБВА ДА СИ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА! Итова трябва да стане за урок на всички, които не правят разлика между тези термини!

Термини мермини какви са им паспортите? Руски! На тоя неандерталец в Берлин паспорта му е български. А че в Русия има кървава цензура всички знаем. Помним ;))

В Сирия и Ирак се бият руснаци срещу руснаци +опозицията на Башар(Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация, предаде ТАСС.)

Щерев, когато започнем да се стреляме с афганистанци, цигани и турци ще плюеш че българите се избиваме помежду си. Как е възможно да съществува толкова мръсно скверно човече като теб?

Ако обичаше България, щеше да знаеш, че всички българи са равни.

Жена му на тоя е туркиня между другото.

българския гражданин от цигански произход беше заловен от германската полиция, така би трябвало да бъде заглавието !!!

Съгласе, но все пак по-точното би било: говедото с произход от България. Щото гражданин и човек не може да бъде. При този изрод е несъвместимо.