Българин арестуван за убийство на студентка в Германия

40-годишният българин Емил С. е задържан и обвинен в убийството на 20-годишна литовска студентка в германския град Манхайм, съобщи в. "Билд".

Обратно в новината

Коментари - Българин арестуван за убийство на студентка в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има убийци във всяка държава! Всяка нация си има боклуци! Така че Уважаеми не обиждайте всички българи! Това си е клевета и обида!

В Манхайм е пълно с добричски цигани, които са измет и престъпници. От Добрич ли е и циганин ли е ?

Забранете извергите от България да напускат страната. Иначе ни изключват от ЕС и ни капсуловат, докато не разрешим собствените си проблеми с цигани, мутри, криминални, садисти и други примати и не направим филтър - само нормалните да пътуват в чужбина.

Za 15dena go nameriha,stanaloto bese na nazionalnja praznik obedineneto na germanja 3.10we4erta w 21,30h. i zaslugawa nais trogata prisuda zastoto towa e rezidiwist,izrod . pak se opetni imeto na bulgarija, neka parwitelstwoto izleze s resenja za wsi4ki sus smeneni pasporti i imena koito s e wodjat bulgari i bezotgoworno se predstwjat po swweta....njamam dumi prosto

Успокой емоциите щото не ти се разбира. В крайна сметка етнически българин ли е или друг? Ко пишат там?

в Германия е пълно с Български цигани и Турци с БГ паспорти. Петнат името на България. Веднага да им бъдат отнети. Писнами като отида в чужбина и да ме гледат като престъпник заради такива боклуци и да се доказвам, че несъм. Супер досадно е.

ЕМИЛ...ЕМИН ...НЕ Е ВАЖНО ,ВАЖНО Е ЧЕ ХИЛЯДИ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ С СУМАТИ ПРИСЪДИ СЕ ШИРЯТ СВОБОДНО В ЦЯЛА ЕВРОПА,ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХА В БЪЛГАРИЯ !

Не ме интересува от какъв етнос е изрода, просто СМЪРТ чрез ОБЕСВАНЕНА това е всичко друго са празни приказки!

Сега си представям как разни нихилистчета ще почнат да мърморят колко лоши са Българите, сякаш на запад хорате не се убиват и не се грабят ежедневно, а само тук стават тия неща.

Е и ти като българчетата,все другите са ви виновни.Аз пък си мисля,браво на немските служби,че за 19 дни го хванаха,а не с години да не могат бг-ченгета да намерят извършителя.Това е впечатляващото,а те да си говорят каквото си искат за нас- в собствената си страна са.Нали?

убиеца не сиганин не бг турцин,истински мургав прост убит билгарин-товасте вие затова неви искад и сенген.,,,,,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Над 80-90% от престъпниците тук са от не-български произход -ромски,кюрдски ,азиатски ,сирийско-палестински,сирийско-кюрдски,афганистански и др ДОРИ И ДА ИМАТ БГ ДОКУМЕНТИ,ТЕ НЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНОСТ ,А СА ИЗТОЧНИК НА ПРЕСТЪПНОСТ ,КАКТО ТУК,ТАКА И В ЕС ,И ДОРИ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ ПО ПРОИЗХОД

От изпечените българи трябва да е този Емин (Емил), на Салито сина.

докато промитите мозъци на Запад се правят,че не различават циганин или турчин от българин,заради червен паспорт,издаден в България,нещата няма да вървят добре,както за България,така и за Запада.българските политици да се потрудят да защитят страната и народа от тази псевдо наивност на западняците.

емил с не казва нисто,да му написат зялото име *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде да не учим германската полиция какво да прави, а? То бива-бива на всяка манджа мерудия ама твоето...

беше обявена награда от 10хиляди евро за тоя изрод.дано да си полу4и заслуженото..даму пишат името да се види колко е българин

Що не четете бе хора? неграмотни ли сте? Емил С. 2 пъти задебелено е написано

аз живея от 10г в тоя град такова 4удовищно престъпление,изрод и срам за нацията ни. само смърт за тоя изрод. студентката е била само от 1 месец в града на обмяна и я намират муртва. представете си да сте на мяатото на маика и която бесе тук жената...нямам думи просто,българите в манхеим са потресени, вигте тука link

изроди има навсякъде!

аз живея от 10г в тоя град такова 4удовищно престъпление,изрод и срам за нацията ни. само смърт за тоя изрод. студентката е била само от 1 месец в града на обмяна и я намират муртва. представете си да сте на мяатото на маика и която бесе тук жената...нямам думи просто,българите в манхеим са потресени

Правилното е: български гражданин от цигански произход.

Всички пост комунистически клоаки произвеждат престъпност в доволни количества. Има стабилен експорт към цивилизования свят. Съвсем нормално и закономерно явление: същият ген е движел и ръцете на червените терористите и разбойници, взели власт с насилие -:)

произвеждат ама най-много циганистан и румъния!

Що ли по тяхно време престъпността беше ниска? Много ни е удобно, за всичко да обвиняваме политиците, нали?

Само ГЕРБ! Това е единствената партия, която ще ни изведе от кризата. С Бойко напред!

Пак ти казвам - можеш да ме имитираш, но трябва да наричаш вожда си с името му - БОКО БОКЛУКО.

всички мангали се водят българи. Представете си като видят германците една тумба мръсни цигани с български паспорти какво мнение имат за държавата ни.....

Е и ти като българчетата,все другите са ви виновни.Аз пък си мисля,браво на немските служби,че за 19 дни го хванаха,а не с години да не могат бг-ченгета да намерят извършителя.Това е впечатляващото,а те да си говорят каквото си искат за нас- в собствената си страна са.Нали?

Пича да не е ром ?

Потресена съм. Наште психари вилнеят вече и по света. Помните ли онзи където преди време отряза главата на жена с мачете в Тенерифе? Немам думи просто - такава малка нация и толкова много цигани и психо. Много тъжно!

Дневно се случват хиляди психарии. нашите 2 са капка в морето. А ти спомняш ли си канибала от преди няколко години в Германия? Е, не беше българин. А ония австриец дето беше държал 23 години дъщеря си затворена и имаше 20-тина деца от нея? А норвежецът помниш ли го? А многократните разстрели в училища в САЩ?

Поредният скапан БОКО-БОКЛУКОВЕЦ ...

браво! имаш 50 ст. за поста. Серго П.П. Като бонус ще ти дам да ми говориш на микрофона

Ако поразровят в българските документи сигурно ще се окаже, че е познайник на полицията с много висящи дела и многократно пускан от съда.

Правим качествен, конкурентен износ на престъпници-браво!

Един наш проблем пренесен в Германия.Макар и на такава цена гада все пак ще бъде възпрян и то сигурно което нямаше да стане у нас. Тук класиката е да се трупат престъпления от неизвестен извършител и ако случайно се издъни и го хванат често случайни хора ,да се точат с години дела със съмнителен край.

Тук на матриала му са виновни политиците. А навън....сбъркания ген.

Е, в България лежал, ама го пуснали. Сега се уредил за дълго, най-вероятно за винаги. За държави с правосъдие като българското не е добре да няма смъртно наказание, щото ги пускат. В Германия - много е добре, че няма смъртно - да седи говедото в пандела сега 40 години, да се надява всеки ден да го помилват и никога да не го пуснат.

Има пропуск в размишленията ти. Не се казва за какво е лежал в България. Може да е лежал за кражба на 2 агнета и чувал с картофи. 6 месеца. Естествено, че ще го пуснат след излежаване на присъдата. Като чета такива изказвания като твоето, все повече се убеждавам, че българинът няма елементарна способност да мисли.

Френска поговорка гласи ,че който краде кокошка,краде и кон..и дом ,и мога да допълня,че това ,пък,е консумация на геноцид ..Нали така ! 70% от престъпниците по света са рецидивисти . А асоциалните личностови р-ва са генетично обусловени и такива са извършители на най-жестоките престъпления ,като такива индивиди вършат 15 вида нарушения /престъпления от раждането до смъртта. Важен елемент в извършването на престъпления от престъпник е ,че той често произхожда от култура ,подкрепяща насилието и толерираща престъпността и обикновено ниско грамотни и невежи ,с ниски квялификяации и нисък потенциал се включват в организирана престъпност,банди ...като напр ...може ли вие да дадете пример ?

Руиз

Елементарната реакция е смърт чрез разстрел за всякакви престъпници, отрепки, крадци и лошокачествен материал!

Доживотен затвор без помилване за този изрод!

Че в панделата ще му се стори шератон 5 звезди. По- добре смърт за тоя изрод.