Коментари - Българи се спасили от огъня в Гърция като влезли в морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да тръгва! Няма значение каква е причината за пожарите! Няма значение дали имаме стари /или нови/исторически дрязги и поводи за омраза или поне "шегички"! Когато гори у съседа, вероятно ще пламне и твоята къща......! Водили сме безконечни войни и идеологически битки през вековете.....Но е факт , че те оцеляха, ние също. В по древната история най-дългият мир, наречен "вечен" е по времето на Омуртаг и е .....със срок 30 години. Е, към днешна дата все пак сме надскочили този срок. Това може да не ни прави приятели, но "добри" съседи би трябвало. Аз също не харесвам името на улицата "Василий Българоубиец" в Солун и други неща.... Но сега трябва да се гаси! Нали сме кандидат-лидери на Западните, Източните и Южните Балкани? Как го доказваме това? С мнения "остави ги гадните ромеи"- НЕ СТАВА! Екшън е нужен! При това вече сме правили подобни неща. Предполага се, че и опит имаме. За дреболии и стари кавги ще се джавкаме по-после. Сега да бъдем хора!

Доколкото разбирам от разговори с гърци, това е поредният умишлен палеж, с цел застрояване на освободените територии. Стара практика е там. Но явно е излязъл, както всяка година, от контрол. Жалко за невинните!

Хара вие сериозно ли - ГОРЕЩА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ

Българи се спасили от огъня в Гърция като влезли в морето А гръците останали да се борят с него? Кой е този окръглен тапир, който одобрява такива идиотски заглавия?!

В Гърция непочистени сухи треви и храсти навсякъде, стъкълце да падне, от слънцето ще запали тревата. Овощните им горички и те потънали в бурени, единствената почистена и изорана овощна градина, която видях, беше с киви, като лозе.

Бог да ти отвърни на коментарът американо и моля без обиди защото ако говорим за цигани то вие сте от Иран и Ирак макар че се представяте за траки.но бог да те осъди за думите.

Grego, не вярвай на историите, които са ти разказвали! Те са подменени! Българите са тракийци, част от които заминават в териториите на днешен Иран (не Ирак, не е едно и също) и след години отново се ЗАВРЪЩАТ у дома. Гръцки хроникьор пише следното: " .... И когато Аспарух се завърна, си взе това, което му се полагаше по право!". Не е зле да четеш и гръцките историци, ще ти бъде от полза. Не оправдавам писаното от американо, но и твоето също, а още по-малко оправдавам кълненето ти. Само то, само по себе си, говори за ниско ниво, селяния от класа и неграмотност. НЕ го прави, грозно е. С любов към Гърция и гърците и бъди здрав!

Публикуваните снимки в сайтовете са ужасяващи! Цели изгорели улици,задръстени от стотици изгорели коли,хора,скупчени на тесни плажни ивици край морето,целите обгорели,почернели,с разкъсани дрехи....но все пак-живи. Явно размерът на бедствието е огромен.Както и трагедията.Имало загинали цели семейства,заедно с децата.

Досущ като моя! Само дето не е участвал в огнена стихия, но защо ли изглежда пак така? Сигурно от перманентното ни безпаричие.

Нихилистите, ако беше за България до сега да са нас*али коментарите с "Добу Бойко", "Скапана държава" и т.н. Е, има много - много по-скапани държави. За тия дето харчат пари за камънаците и селските плажове на Гърция, а отзад орат тиквите с трактора, да ви е обица на ухото. На юг от нас живеят етиопски цигани.

в Гърция огън в Германия неонацисти,нищо добро не ги чака нашенци в чужбина.след всеки възход има и падение ... и обратното

Бойко е виновен!

но включително и той, дядо попе!

В бъшгария пък избиха хиляди здрави животни. Нещо да кажеш по темата?!

Стига писа глупости!

предупредила: до 2025 г. всички българи в чужбина да се приберат в България, защото по-късно и да искат - няма да могат...

Това се говореше за 2017, ама...

Е то ако след 2025 няма да могат да се върнат в България, сиреч няма да я има, за къв чеп им е да идват баш за края?

Напротив, точно за 2025 се говори. А около 2030 природата ще стовари пълния си гняв - сега е само подготовката... последното го говореше не само Ванга.

До 2023, най-късно! Единствено България и някои от съседите ни на север ще останат, всичко друго ще е леш, най-вероятно под вода. Това го предсказват всички известни астролози, вкл. и Нострадамус. Българи, идвайте си, не всичко е пари в тоя живот. Бог да пази България и българите!

Много си неграмотен! ... и обратното ;)

благодаря зя комплимента!