Кой UK вестник мрази най-много българите (галерия)

На 1 януари румънци и българи се обединиха в завладяването на британските острови. Въоръжени с директива на ЕС тези подлеци ви крадат децата, използват банковите ви карти, движат се в спалните ви (бързо, проверете) и не правят нищо, нищо, за да помогнат на отбора по крикет на Англия, пише сайтът Anorak.

Обратно в новината

Коментари - Кой UK вестник мрази най-много българите (галерия) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Английските вестници знаят много добре, за какво мисли да ги ползва българинът.

хахахахахаха.

Западняците много мразят българите. Хамериканците - най-много ... Даже ни бомбардираха през ВСВ, убиха много българи и събориха половин София. Всички злини за България идват от тях ...

Англичаните преди да се изказват така за българите, да им се припомни, че всъщност имат кръвна връзка с нас по линията на крал Артур: водач на сарматите (Голяма скития, където първо отсяда Аспарух и е имало бълг. държава там, простираща се до п.в Крим, начело , на която стои друг един син на Кубрат) , които са били наети заради бойните си умения и издръжливост от Рим, за да пазят стената в Англия, която отделяла римската войска от нападенията от север на местните племена келти и пр. След оттеглянето на римляните о тострова, сърматите остават там заедно със семействата си и стават част от англ. нация, а водачът им се превръща в местен и нац. герой, понеже бил защитник на населението от разбойнически орди и нашественици, и понеже подвизите му били големи, местният фолклор постепенно създава около личността му легендата за Крал Артур и рицарите около кръглата маса. Имаше филм във връзка с това (англо-американски), който се излъчи по БНТ1 преди 6-7 год. Този филм може да служи като великолепна реклама на България, поднесен по подходящия начин, а не да се усвояват едни пари, които... и пр. и т.н. , а ефектът от това да бъде нулев. Всъщност нашите дипломати трябва да се занимават основно с такава дейност. Явно в часовете по обща култура и образование в МнВР си говорят за други неща.

ЧУК

Имам чувството ,че Хитлер през втората световна- уплаши по -малко англичаните отколкото ние сега!Хахахах!

В таз черна ПР акция с/у България. Тя не е от сега, а е исторически обусловена. Но това не пречило на булдогът Чърчил да си порпъчва бълг. червено вино о тМелнишко и Ново Село видинско, а не от прехмалената Франция. Но тук пак опираме до способността да се представяме добре пред света с това, което имаме като най-добро, и това е основната задача в дейността на представителите ни в западните държави. За съжаление обаче не е такъв случаят. Всъщност какво прави МнВР, т.е. каква е ползата от него?

Те на практика се страхуват от просещите румънските и българските цигани и с право. Но не могат да го осмислят или не искат да си признаят. Западна Европа така и не разбра, че трябва да отдели специално внимание на ромския въпрос, че те са една ярко обособена група.

Вестниците не мразят, нито обичат, те се продават. Съответно, публикуват материали, които да се харесат на масовата публика. А вие, дир.бг кого обичате и мразите :)))?

Кофтито е че нормалните британци се поддават на промиването на мозъци от разни националистични партии. Аз от години работя в Лондон, минах през жълта, синя карта и всички унижения с все тях. И до няколко месеца никой не плюеше срещу нас. Онзи ден обаче с колеги бях в пъба и като започнаха да ни плуят- половин час без да се сетят че аз съм от България. Значи изтърпях ги и съвсем учтиво им напомних накрая от къде идвам, попитах ги и мен ли мразят така познавайки ме от години? Е усетиха се и като почнаха едни извинения..та накратко- промити мозъци.

Неприятният факт, за който трябва да се събудим, е , че тази очерняща кампания срещу България се води умишлено вече много години, и хората на Запад, свикнали да се доверяват на медиите, стават жертва на нея. Пример с т.нар. бежанска вълна (и моля да обясните това добре на братята англичани): В Сирея има много християни, които в момента се изтребват о тислямистките бунтовници. Не чухме едино хр. семейство от там да е потърсило убежище в България. Пращат ни незнайни ислямисти и родата им, които ще създаваат тепърва проблеми. Защо никой не обвинява Румъния , че не приема част от тези бежанци и не нарича румънците нетолерантни и расисти?! Помислете добре и ще започне да ви става ясна голямата пикчър и мястото на България в нея с всичко това, което се случва.

аз съм в англия от 15 години, тук когато наближават избори стават същите номера като на всякъде и наи-лесно се печелят гласове като се говори срещу имигрантите, но всеки знае че ние не можем да вземем работата на англичаните ако те искат да си я вършат така че всичко е популизъм.

В курортите не изхвърляйте развалената храна.Давайте я на английските туристи.Очевидно всички англичани са прости като прасета и трябва да имат специален режим на хранене.

от цялата работа печели станишев защото обещаните от него нови 260 000 работни места са в чужбина а не в българия.......

Аз съм студент в UK и даже преди да паднат рестрикциите работих с жълта карта, което за да се извади не искам и да ви казвам какво унижение е. Трябваше да попълниш документ 30 страници и да отговаряш на въпроси от типа-участвал ли си в геноцид и други престъпления срещу човечеството о т.н. На лично равнище не съм усетила дискриминация от колеги, които са британци, но само заради невежеството им спрямо "европейците" тъй като те не са европейци според тях, а островитяни. Та искам да коментирам въпроса с великите им социални помощи. Великият Job seeker's allowance е максимално макс ако си допринасял с данък 70 паунда на седмица, което прави 240 паунда на месец. В България с тези пари обърнати в лева не можеш да оцелееш а смятайте как в една от най-скъпите държави на света. Не случайно многото британци, които жиевят на соц помощи ги наричат "Brew money".Защо ли??

момче! ти нещо не си в час с българската действителност! Аритметика на "острова" учите ли? ... "В България с тези пари обърнати в лева не можеш да оцелееш" 240 GBP - (2.36150) = 566,00BGN! 45% от BG граждани получават мин. раб. заплата = 340лева! 70% от пенсионерите получават до 300лева! Ха сега си сметни как биха живели с 566лева =240GBP в BG -то!

Първо, получаващите МРЗ официално взимат повече неофициално. Второ, тя ти говори за живот в друга държава - тоест нямаш жилище, налага се да плащаш повече за разни неща, къде от незнание, къде от административни пречки. Ако в БГ си на квартира, плащаш малко повече за това и онова, плащаш сметки и нямаш личен лекар, ще изкараш ли с 500 лв? Бабите дето си живеят у тях, знаят къде е най-евтиното и ползват някакви намаления, с 500 лв ще си живеят много добре иначе.

До първо-класника. Ела за един ден да живееш на стандарта на UK с 240 и да видим колко дълго ще оцелееш... Като ги взимат социалните помощи те не ги харчат в България на нашите цени, а на техните, а все пак си наясно, че те са една от най-скъпите държави на света

И какво толкова ви унижи попълването на този въпросник? Да не би в България да не ви унижават като разни некомпетентни служители в общини и др. ви искат подкуп за да си свършат работата? За социалните помощи: естествено, че са минимални, но все пак те са за хора, които не работят, нямат перспективи, амбиции, те просто преживяват... Това е и функцията на социалната помощ в цивилизованите общества

Do Lucky expat. Самият факт, че 6 месеца бях без идентификация, защото трябваше да им изпратя документ за иденитификация оригинал демек паспорт или лична карта си беше достатъчно унижение при положение, че съм от ЕС. Другите ми приятели от Европа е така отиваха и на втория ден си намираха работа а аз 1 година без паспорт и без работа..

Абе стига с тази истерия. Престанете вече, всеки ще работи и живее където му харесва. Не падайте толкова ниско за да се оправдавате и избивате комплекси оставете ги да си мърморят те така са свикнали

BG v GB - Междузвездни войни ...

мразят булгаро-циганите,начело с Бербатов.

Какво се чудим на дивата ненавист на поданиците на "Нейно Величество" към България?Посочете ми един единствен факт в който Великобритания да е била с България!За Германия,Италия,Австрия да,имало е такива моменти но за Великобритания-никога!Още от мига в който в резултат на Руско-Турската полуосвободителна,полуимперска война получаваме така желаната свобода Великобритания прави всичко възможно да навреди на парченцето от подопечната и гнила Османска империя наречено България.Загубила е косвено влияние над един доминион над една евентуална европейска колония във великата и Британска империя.Петстотин години за един британец са работили 10 души в света,същите петстотин години 10 българи са работили за един чужденец/турчин/.На така изпуснатата сладка мръвка сега може да се прави мръсно.И хич не ми говорете за ореденото им общество фрашкано със пришелци от цялата им бивша империя.Ние сме лошите именно защото не сме станали навремето такива.И още по-зле че други империи/руска,немска а сега американска/ са слагали ръка на нас.Това им е крастата на британците и хич да не се правят на много глобални а да си признаят че все още в гена им кипи бившия империализъм и колониализъм.

Една от първите страни признали независимостта на България след Съединението е Англия. Този акт допринася и за признаването й от другите страни, защото по това време Англия управлява целия свят

"Една от първите" защото ги е газел стаха да не би да попаднем съвсем в руско влияние-по това време народът ни е боготворял Русия.Само че британците не са си направили добре сметката с прибързаното признаване и са забравили фактора Германия.Те от високомерие винаги я забравят,и сега е така.

В гена им кипи семитизъм. Та нали и кралската особа и нейните деца са семити, сиреч чифути, от Хановерската династия Джордж, идваща в Хановер от Италия а преди това от земите на белазгите (наричани от семитите пилищим)в Палестина,

Според коментите тука ние сме по-красиви, по-умни, по демократични, с по-добър генетичен материал, по добри от англичаните. Ех, ако беше така...

Лошото, че си имаме и БСП и ДПС -предимствата ни се стопяват като сняг.

А не е ли така? (Това е риторичен въпрос, не ми отговаряй!)

затова ни мразят. Не могат да си обяснат как има хора, които получават по - малко пари отколкото харчат и даже успяват да спестяват. И за мен е загадка, но на тях първата им мисъл навярно е, че тези хора крадат и лъжат.

Навремето имах познат англичанин,който веднъж го попитах : Стюарт,защо сте толкова грозни,но без да се обиждаш ? Той каза : През вековете,за да не загубят богатството си,и за да остане в рода предците ни са се кръвосмешавали..... Таааа,какво да очакваме от нация,на която принцесата им дори се казва Камила.

Напълно си прав,тези грозници и аз ги мразя и не бих отишла там

Интересно да ми обясниш защо много от мъжете ни приличат на Павел Шопов, а от жените ни на Катрин Вачева. И да ми обясниш защо чужденците казват, че си приличаме с турците, някои руснаци даже казват, че имаме кавказки черти и това не го приемай като комплимент?

Жените ни са едни от най-красивите.... Това в Британско Посолство го проумейте !

За GB има и "добра" новина, че ще подобрим поколението, с много циганчета (български и румънски) и след това те ще искат да емигрират от страната си!

Ако се обърнем в исторически план ще намерим много допирни точки в историята БЪЛГАРИЯ - ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и те не са в светъл план. Ние имаме много повече основания да мразим ВЕЛИКОБРИТАНИЯ С НЕЙНИТЕ ПОЛИТИЦИ.

наплив към великобритания с цел завземане на работни места, злопотрба със социална система, разхождане из спалните на грозните им жени и т.н. явно няма. но изчакайте юни месец, да видите наплива на тези отрепки към черноморието ни с цел повръщане, насиране и т.н. и т. н.

Колкото и да ни мразят вестниците, не могат да ни мразят повече от колкото ние се мразим помежду си.:)

ПРАКТИКАТА ПОКАЗВА ЕДНО: БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МРАЗЯТ НАЙ-МНОГО БЪЛГАРИТЕ-НЯМА ДРУГИ КАТО ТЯХ НА СВЕТА!!!

Донякъде си прав - самият Той (ББ, ако някой Го е забравил) обяви на целия свят, че сме "лош човешки материал", да не цитирам всичките Му "кучешки" бисери и други "гениални" простотии, с които ни охарактеризира... и още се напъва да "твори"???

И най-много Валери Симеонов от СКАТ! Идиота, под прикритие! Ходи на всичко анти БГ форуми в Англия!

ПРАКРИКАТА ПОКАЗВА ЕДНО: БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МРАЗЯТ НАЙ-МНОГО БЪЛГАРОТЕ-НЯМА ДРУГИ КАТО ТЯХ НА СВЕТА!!!

Направете класация дали някой ни обича

ТРЕПЕРЕТЕЕЕЕ, британци! Идееем!!! Ама май още повече ще се разтреперите ако не дойдем, и сами трябва да си чистите кеnefite? Абе, няма значение за какво ще треперите - важното е, че им взехме страха! А като приемат и македонците в ЕС, та вземат да си поискат западните покрайнини и острови - бедна ви е фантазията :)

Да го "ДУХАТ" всичките им вестници ..списания ..TV-медиии и ... гадните и отвратителни надути британци! .... И всички останали които съм пропуснал и ни плюят!

Ама тези подлеци нямат нищо против да ни продават въздух под налягане за много пари/музика,футбол,лотарии и какво ли още не,капиталистически изобретения/но ако някой иска да се доближи до тях пищят на умряло.Виновни сме си обаче ние.Ние не успяваме да си подредим държавата,защото идиотите седесари сколасаха само да разградят.А за обратното,за градеж се иска повече,повече!!!

Daily Express: Вие плащате, за да обучавате имигранти link :Кой UK вестник мрази най-много българите. Коя медия говори за омраза и коя просто казва една истина?

Като гледам сънародниците ни въобще не са се засилили към острова, камо ли румънците?! Чиито стандарт през последните 10-на години значително се подобри и сега са видимо преди нас!

А КОЙ е най-патриотичния вестник на Р.Б.? КОЙ написа на 1-ва стр. "БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!!" КОЙ, КОЙ, КОЙ-КОЙ, КОЙЙЙ...?? Койчо, Койке, а викнете и Вий бе! С тоя, Пеефски, Дилян ли беши, мислите да са пенцйонирате ли?

Поредната медийна помия . Важното е да се сее омраза и разделение , подозрение и ксенофофия между хората . И най-вече страх ! Защото уплашеният индивид се манипулира лесно , превръща се в роб. Затова е тая фекална поливка от полуистини и опашати лъжи. Истината е навсякъде около нас , който има очи и сърце ще я види и усети. Няма да я откриете в продажните медии или малоумните "журналистически " пасквили. За който добрата новина е само тази , от която лъха насилие , кръв и омраза. Така е навсякъде по света. Игнорираме ме ги и си живеем в любов и хармония. С повече позитивни мисли и усмивка ; ) Светлината да е с нас ! P.S. Честит бангел васил / байрам / ханука на дира ! Мразете колкото и когото си искате , не ни пречите. Със здраве : )))

С ЦЕЛИ 3 МАТЕРИАЛА - А Е СОБСТВЕНОСТ НА АЕКСАНДЪР ЕБЕДЕВ - ОФИЦЕР ОТ КГБ И ЛИЧЕН ПРИСЛУЖНИК НА ГОРБАЧОВ ... СИНА МУ ЕВГЕНИЙ (РОДЕН 1980) ОТ 8 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЖИВЕЕ В ЛОНДОН :))))

ДА СЕ ЧЕТЕ ЛЕБЕДЕВ

Бо не.яма какво да се заблуждаваме едни другиго!Всичко е една политика.Държавата е тая, която може да прецизира на кого да дава и и на кого не.Никой на сила не може да отива и да си ги получава.А и нормално е тези хора , които раб отят да получават нормално заплащане, според вида работа.Така ,че всички коментари и от двете страни, само нагнетяват нещата, без реално покритие.

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ВЕЛИКА НАЦИЯ МАКАР И БЕДНА ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТА НА КРАДЛИВИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ...А ОТНОСНО ОБИДИТЕ ОТ ОСТРОВА БИХ ИМ КАЗАЛ ЧЕ ПО ГРОЗНА И ПИЯНСКА ГАМЕНСКА НАЦИЯ ОТ ТЯХ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ...КЛОШАРИТЕ НА СЪНИ БИЙЧ СПЯЩИ ОПОВРЪЩАНИ ПО УЛИЦИТЕ НИ....

Може би велика, но със сигурност лицемерна. Първо питаме защо ни гонят англичаните, после се обръщаме и на свой ред викаме "вън" на бежанците...

Що сравняваш двете ситуации бе? Това е коренно различно, българите сме пълноправен и равнопоставен член на ЕС, в който са и англичаните и имаме ПРАВО да се придвижваме, работим и живеем във всяка точка на този Съюз, без да сме дискриминирани по този начин! Сирийциите са бежанци от страна във война, които се явяват бежанци в съседна Турция, а в България са нелегални закононарушители на границата, защото всичките са пълзяли по баирите на Странджа, добре осъзнавайки,че влизат в ЕС нелегално! Още повече , че от 10000 нелегални в България, се оказва , че 6000 не са сирийци, а суданци, малийци, афганци и др., които пък изобщо не могат да претендират за бежанци някви!

Колеги, аз предлагам новогодишно да си седнем на дупетата и да оправим собствения си двор (който никак не е лош на фона на брулената от виелици и урагани, потънала в дългове и инфестирана от untermenschen Западна Европа), вместо да продаваме набързо и неизгодно имотите си, да влачим децата си в нова, стресираща обстановка, да оставаме с празни надежди за кариера другаде, когато вече се работи и дистанционно от тук... Да се усмихваме повече, да се обичаме повече, да уважаваме себе си и сънародниците си. Ако всеки промени малко себе си, в навечерието на 2015-та ще живеем в една доста дружелюбна и приятна среда!

Ох така искаш да остана в Англия, обаче там почти никъде не може да се пуши и не издържах и се върнах. Тука си е най-добре пуша си навсякъде и по всяко време. Иронизира ви бе. Пушачите. :-)

я обяснете като всеобщото менение тук е, че на острова са тъпунгери защо толкова се вълнувате от тях и страната им?

Как разбра, че някой крайно се е заинтересувал от въпросната държава си остава загадка! По-скоро ,,робинзоновците,, са в някаква наобяснима паника, породена от нещо, което надали ще се случи!

под всяка тема за GB се изписват много коментари . Това ако не е интерес какво е?

От статията става ясно че хората с леви убеждения на острова са си същите тъпунгери, като живеещите в България такива!

ТОВА ПОСЛАНИЕ Е ПОСЛАНИЕ КАТО ЗА ОЛИГОФРЕНИ , ДОСТА ОБИДНО ЗА АНГЛИЧАНИТЕ ....

Вместо да се радват, че идват бели хори европейци а не пакистанци, индийци, араби, негри и какви ли не гмеж живеещи единствено на помощи ... абе тъпунгери.

Ficho

Според мен проблема на британците не е с белите хора - европейци, а с малко по-мургавите граждани на България и Румъния, които имат богата практика в източването на социални системи на родна почва. Честно казано и аз бих се притеснил, след като дори официално ромите в двете държави общо са около 1 милион, а по неофициални - около 3 милиона. И това са хора чергари по възпитание и култура - почти нищо не ги задържа на едно място - ако имат по-добра среда на живот в UK, ще се преселят натам. Мисля, че това им е проблема на англичаните, ама не могат да го кажат публично, защото ще ги обвинят в ксенофобия и расизъм.

ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА КЛУБОВЕТЕ ОТ АНГЛИЙСКА ПРЕМИЕР ЛИГА СА ЧУЖДЕНЦИ И "ГОРДИТЕ АНГЛИЧАНИ" ИМ ЦЕЛУВАТ ОБУВКИТЕ :)))))

ОМРАЗАТА Е ВЗАИМНА!

съм ходил до там , още от времето на визите. Никой не ме възприемал отрицателно и нямам оплаквания за лошо отношение. Вестниците пишат глупости за да предизвикат "интерес".

Вестниците -ОК. Ами какво ще кажеш , че лично Камерън и влиятлни депутати + Фараж, който ще вземе доста гласове на изборите - те също го говорят!

че се притесняват от навлеци, които ще се лепнат за социланата им система. Ако имаш такива намерения много ясно ,че не си им добре дошъл. На мен някой ако иска да ми бръкне в джоба без да е оставял там също не е добре дошъл. Предполагам и за теб е така.

Тези медии и политици, нa които световният елит плaщa нaй-добре, зa дa ни плюят, ни мрaзят нaй-много. Същите пропaгaндирaт и срещу Русия.

И какво няколко парцала пишат такива заглавия за да си вдигат тиража.Бас държа че собствениците на тези вестници са евреи,така че е смешно те да са най-загрижени.Но като цяло и ние експортваме доста боклук към запада-просяци,джебчии,проститутки,крадци на коли,ромски катуни,така че не го приемайте лично.Радвайте се че въпросния боклук не е в България.Британия е длъжна исторически да приюти всички български и румънски роми,понеже тяхната прародина е изконна английска колония,така че да не реват толкова,ами да си взимат панджабитата.

Предпочитат църни джагали припяващи алах акбар, вместо цивилизовани християни? Ок, тия ми трябват точно толкова, колкото да приютят ромите. То и без т'ва като идеш в Лондон и се огледеш все църни, я индийци, я пакистанци, ще се слеят с пейзажа братята от гетото.

Вие с бъклица ли посрещате неканени гости, от които се очаква да ви оберат и да засерат къщата ви?

Нека ни е ! за да разберем какво им е на сирийците и африканците търсещи убежище в БГ а ние си играем на шувинисти и патриоти. Дано никога визите за Сащ и Канада не отпаднат за българи а Европа ни ги върне отново.

Ако ние сме шУвинисти, то ти явно си шутка.....голяма