Коментари - Безусловно падат ограниченията за работа на българи в ЕС | Днес.dir.bg

Безусловно падат ограниченията за работа на българи в ЕС

По време на Съвета на министрите на труда от ЕС в Брюксел беше представено становище на Европейската комисия, според което ограниченията за работа на българи и румънци в другите държави от съюза отпадат безусловно от началото на 2014 година, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Безусловно падат ограниченията за работа на българи в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Трансформацията на съзнанието става с мощна сила тук в България. Доказателство за това са спонтанните протести. До 3 години всички искания ще бъдат изпълнени, една част от само себеси а друга ще бъдат вече излишни, партиите ще изчезнат, парите също, тези които напуснат България няма да бъде възможно да се върнат. Всички народи ще бъдат неандерталци в сравнение с Българите, ще останат на земята само тези които са били!

а то едно сътрудничество с германските власти , бедна ви е фантазията! пълно е в европа с незаконни турци и какви ли не, които са си купили бг паспорти, циганите са за капак.... а организациите които според този министър не са аналогови, цифрови ли са? и изобщо работа на бг министър ли е да обяснява че българите видите ли, не пречат а са в помощ за европеиските страни, вместо да се грижи българите да имат ранота и добър живот в тяхната си страна?

Е това вече ще сложи край на България. Хората бягат защото не искат комунагли.ПРеживяли сме както един пише турско, византийско и др.робства, но това на комунистите ще затрие окончателно и безвъзвратно държавата ни.Преживяхме 1300 г., но от 100 годишната бабичка няма отърване.

Западните правителства хитреят! Изобщо не могат да се сравняват 1)изборния туризъм у нас, който пряко се намесва в управлението на държавата и е заплаха за националната сигурност и 2)социалния туризъм на българи на Острова, напр.! Както и да го гледаш, сравнения не могат да се правят! Никъде по света българите не са поискали чрез етническа партия да налагат свое управление в чужди държави! Колкото повече създават административни пречки пред българите, които отиват, за да учат и да работят легално, толкова повече ги принуждават да действат на ръба на закона! Ако се притесняват от циганите, трябва да го кажат! Това променя същността на разговорите.

Г-н министър, защо само занимавате Б-я с бъдещи резултати - "Безусловно падат" - означава ще паднат. По добре си вижте далаверите в АХУ, кражбите от хората с увреждания, или това не ви засяга.

Ами защото не можем да реализираме настоящи такива.

Е, и? Как това влияе на положението днес, с какво променя нещата днес??? тези цитати от историята вече стават клишета- как това ми помага да живея по-добре? Никак.

Узаконяват и насърчават националното предателство. Бършите чужди задници там, а родителите ви тук да мизерстват, заради страха ви да се изправите със знанията иуменията си тук и да управлявате тази поробена от чуждопоклонници страна.

хайде да си стоиш в кочинката и да не грухтиш, че много смърди. Бащите и майките все пак получават някакви пари от чужбина и мизерстват малко по-малко от другите пенсионери. А, и моля да информираш лично ТИ какво направи, за да бъде нормална държавата. За да отидеш в друга държава и вечно да не се чувстваш чужденец /за тях си такъв/, трябва в БГ да нямаш изход. Не искаш да висиш на социални помощи, предприемаш тази стъпка. Ама за това се искат здрави гащи. А, сетих се. Що не се кандидатираш като експерт в служебното правителство

Официалният сайт на Съда на ЕС -Съдът тълкува правото на ЕС, за да гарантира, че то се прилага по еднакъв начин във всички държави от Съюза.Видове дела.Съдът взема решения по заведените дела. Петте най-често срещани видове дела са: 2.искове за неизпълнение на задължение подадени срещу правителства от ЕС за неприлагане на правото на Съюза...

Съфорумци, търсете си права след 01.01.2014г.! Бг.граждани са ЕС граждани и след 01.01.2014г. се ползват с пълните права на ЕС граждани. Според ЕС законодателство, при всяко неоснователно препятстване на ваши права, можете да търсите правата си чрез съд.Щом една държава е член на ЕС, то тя има задължението да спазва ЕС законодателство.НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОТКАЖЕ ТРУДОВ ДОГОВОР САМО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СТЕ С БГ. ГРАЖДАНСТВО! Ако направи това след 01.01.2014г.,можете да съдите държавата и да поискате обезщетение,= на едногодишната заплата за позицията, която ви е отказана! Това не са алабализми- има такива решения на Съда на ЕС!

Благодаря, шарено котле! Можеш ли да подскажеш, как да се докаже пред съда, че отказът за работа е заради българското гражданство? Никой, никъде няма да напише или да каже в прав текст, че отказът е заради гражданство. Едва ли ще е достатъчно изтъкването на факта, че студентите от други държави в UK не ги мотаят с документи и административни препятствия, както българите. Или че някоя фирма, обявила свободни работни места отказва на кандидат в момента, в който стане дума за произход и гражданство.

Ахъмм, как точно ще докажеш че са дискриминационни или расисти, като са така дружелюбно настроени иначе срещу всякаква паплач от кой ли не край на света? Само Бг/Ро им е трън в очите..

на всички и чао, чао гербери. А по-добре сбогом.

Последните социологически проучвания сочат завръщане на доверието и оптимизъм сред бизнеса. Вероятно в следващите месеци ще чуем и за реални икономически параметри сочещи излизане от криза в условия на бунт и служебно правителство, което показва какво е герб - банда алчни и некадърни мераклии мутряги. Този на снимката е тяхна дружка. Не го слушам въобще какво лала от 2-3 години вече.

И аз смятам , че областта на спазване на трудовото законодателство е провал за ГЕРБ.Нищо не се промени - не успяха да накарат работодателите да плащат реални осигуровки , да спазват изискванията за платен отпуск ,заплащане на извънреден труд и тн..Въпреки обещанията очевидно в Инспекциите по Труда не работят мотивирани и компетентни хора . Примерно където работя имаше проверка по оплакване от бивш служител за неизплатени заплати и попълвахме анкета : 1. Имаше въпрос : В рамките на последните 30 дни кога съм получавал заплата и колко- отговорих честно , но по никакви счетоводни документи не би трябвало да съм получил толкова. 2. Никъде нямаще въпрос как получаваме заплата - с фиш, без фиш, по банков път, в плик, НА РЪКА и тн... елементарни въпроси 3. Нямаше въпрос дали се полага извънреден труд , дали се заплаща и дали се включва в осигурителния доход . Докато работниците попълвахме анкетата в една стая и се договаряхме да пишем еднакво, проверяващите стояха отвън и пиеха кафе с цигари - вместо всеки да е отделно и да напише това което мисли- пълна формалност. Естествено от проверката не излезе нищо :( Така че въпреки добрите закони всичко се прави абсолютно формално и хората които правят проверките си пазят спокойствието и душевното равновесие защото всички подобни въпроси по принцип не касаят държавния служител и при него всичко е регламентирано и точно. Затова и едва ли бих подкрепил ГЕРБ отново - това е областта където нищо не се промени за последните 4 години

повярвах, че безусловно ще паднат ограниченията. Специално за медицинските кадри в Испания процедурата е унизителна.Подаваш всички документи както ги искат, после ги връщат няколко пъти, без да уточнят какво точно иска. Понеже за 4г.пребиваване си мислиш,че може и ти нещо да не владееш езика както трябва,търсиш преводач,който също не може да разбере защо ги връщат.След около година време решават,че са редовни.Започваш да се подготвяш за изпит,за който не знаеш кога ще бъде обявен.Ако изкараш изпита,трябва да си намериш болница,в която да работиш 3м.безплатно.После имаш право да си търсиш работа,ама първо назначават испанци.Това е за българи,румънци и поляци.Успех на всички.

Забелязвам, че все на почитани бг. народни празници се появява я някой от МИТ, я друг от Анадола и ръси ли, ръси, празнословия...Честитта баба Марта на всички, а МИТ и Анадола да си гледат кюрдите и да не си врат носа в бг. работи..

наи добрия министар , за всички времена единствено тои, горе долу, а м.председателя му се кара че дава пари ! само партия на стачкувастите. за други само с предварителен договор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Урааааааааааааа изнасяме се.Оставяме държавата на дИпутатите и компания плюскачи.Bye-bye и да ви зараснат задниците.Честита Баба Марта на съфорумците.

И трябва да се радваме, че си осигорил на децата ни работа в чужбина?Прати твоите деца.Вдигна пенсионна та възраст старите да ходят с памперси ,а младите в чужбина.От това правителство дето си замина не се сещам едно министерство да е работило добре, навсякаде бъркотия,затова вожда избяга.И пак иска мандат ние ви видяхме възможностите.

Младенов да каже за золумите на трудовия пазар у нас,а не да се измъква по този начин.Бяха му изпратени доказателства за прикрити трудови злополуки точно в едно от най-големите енергийни дружества у нас,но те не реагираха.

Европа-та малко закъсня. Читавите българи вече са зад океана.

"СОЛИДАРНОСТ" ПРОПРАВИ ПЪТ НА ПОЛЯЦИТЕ В ЕВРОПА И ЗА ТОВА СА НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СОЦ. ЛАГЕР ! НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА ЗА ТЯХ ВРАТИТЕ СА ОТВОРЕНИ . КОИ СМЕ НИЕ ? НИЕ СМЕ ТИЯ, ДЕТО СА НА ДЪНОТО НА ЕВРОПА ОТ 23 ГОДИНИ ! КАКЪВ АВТОРИТЕТ ИМАМЕ ? БЕДНИТЕ СА ЛИШЕНИ ОТ ТОВА КАЧЕСТВО-АВТОРИТЕТ ! ЗА ТОВА НЯМАМЕ САМОЧУВСТВИЕТО НА "БЕЛИ" ХОРА И ЩЕ БЪДЕМ РАТАИ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ! ЖАЛКИ СМЕ НАВЪН ! КАМЪКЪТ ТЕЖИ НА МЯСТОТО СИ ! ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ОТСТОЯВАМЕ ПРАВАТА СИ НА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА В БЪЛГАРИЯ !

Стани от Capc - а! Пишеш, критикуваш, акъли ръсиш, а крещиш като чобанин...аман от умни чобани

Само за сведение.В Египет,днес ще излязат на протест,с/у режима на Морси.Вече сьжаляват за Х.Мобарак.Съжаляват,че уж искаха демокрация,а сега са по-зле от всякога.Социалните помощи и придобивки им са орязани наполовина.Цените на стоките се увеличиха драстично от ноември месец миналата година.

Кво се радвате бе?!До края на 2013 Германия,Франция и Британия се канят да въведат визи за българи и румънци!Ай честито!

Те могат да се канят, но няма да стане- има договори. Това са все популисти-политици, които спекулират и търсят виновен "отвън", а проблемите има са си вътре.

ЧБМ ! -------- Два часа следобед. Днес !

Браво !

Давай народе!В чалгария е само за слугите и слагачите на мутрите и олигарсите.Няма смисъл.Атака

бг никога не систестувал като не зависма дирява,тов знае всеки сизнателен билгарин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

границите на европа поцват от хиратвацко,словеня и унгаря това знае всики бг грацданин,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

глупости прост,убит баъ ганйо,никога несте уваявани на запад,много европеъси ,мислят це билгаря е провинся на романя,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. АЙДЕ ОЩЕ ЕДИН ГЛУПАК СЕ ОБАДИ! ПЪТУВАЛ СЪМ В ЦЯЛА ЕВРОПА И НАВСЯКЪДЕ ВСИЧКИ ХОРА, С КОИТО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ КЪДЕ Е РОДИНАТА НИ!

БЪЛГАРИТЕ СИ ЗАВОЮВАХА УВАЖЕНИЕТО! ТАКА Е РЕДНО!

Ето ви възможност да се реализирате в Европата... Идете там да поработите и заповядайте с наученото да възродите България. Протести САМО КОГАТО ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО И ТО ТРЯБВА ДА СИ СТРУВА!

АЙДЕ ПАК НОВО ПЕТ ОТ БЪЛГАРОФОБ ВЕЛИКИ! ТОЙ ВСИЧКО ЗНАЕ И ВСИЧКО МОЖЕ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ СА НЕДОРАСЛИ И НЕДОРАЗВИТИ ТЪПАНАРИ! ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПЛЕКСАР, КОЙТО СЪМ СРЕЩАЛ.

Кой си ти да казваш на някого,къде да ходи и какво да прави.И защо да се връща заради теб ли,Стой и не протестирай.Кой те кара насила,...и си забравил да си сложиш/ 0, / пред цифрите 146. Чувал си за коефициенти в сряда.Такива които са там те хранят теб.Нощна смяна да ходиш доживот.И да ти спрат кафето.Чай да виждаш на седмица веднъж.

Е И КАКВО НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОКАЗА, КАКВО ИСКА И ЕТО РЕЗУЛТАТА! РАЗБРАХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС. НЕ МОГАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ! НОМЕРАТА ИМ НЕ НИ МИНАВАТ.

КАТО НЕ СЕ ДЪРЖИМ КАТО РОБИ И ПОСЛУШНИЦИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ЩЕ ИМАМЕ И ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ И ПОВЕЧЕ УСПЕХИ! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО ПРОТЕСТИРАХА!

Коментари - Безусловно падат ограниченията за работа на българи в ЕС | Днес.dir.bg

Безусловно падат ограниченията за работа на българи в ЕС

По време на Съвета на министрите на труда от ЕС в Брюксел беше представено становище на Европейската комисия, според което ограниченията за работа на българи и румънци в другите държави от съюза отпадат безусловно от началото на 2014 година, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Безусловно падат ограниченията за работа на българи в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Трансформацията на съзнанието става с мощна сила тук в България. Доказателство за това са спонтанните протести. До 3 години всички искания ще бъдат изпълнени, една част от само себеси а друга ще бъдат вече излишни, партиите ще изчезнат, парите също, тези които напуснат България няма да бъде възможно да се върнат. Всички народи ще бъдат неандерталци в сравнение с Българите, ще останат на земята само тези които са били!

а то едно сътрудничество с германските власти , бедна ви е фантазията! пълно е в европа с незаконни турци и какви ли не, които са си купили бг паспорти, циганите са за капак.... а организациите които според този министър не са аналогови, цифрови ли са? и изобщо работа на бг министър ли е да обяснява че българите видите ли, не пречат а са в помощ за европеиските страни, вместо да се грижи българите да имат ранота и добър живот в тяхната си страна?

Е това вече ще сложи край на България. Хората бягат защото не искат комунагли.ПРеживяли сме както един пише турско, византийско и др.робства, но това на комунистите ще затрие окончателно и безвъзвратно държавата ни.Преживяхме 1300 г., но от 100 годишната бабичка няма отърване.

Западните правителства хитреят! Изобщо не могат да се сравняват 1)изборния туризъм у нас, който пряко се намесва в управлението на държавата и е заплаха за националната сигурност и 2)социалния туризъм на българи на Острова, напр.! Както и да го гледаш, сравнения не могат да се правят! Никъде по света българите не са поискали чрез етническа партия да налагат свое управление в чужди държави! Колкото повече създават административни пречки пред българите, които отиват, за да учат и да работят легално, толкова повече ги принуждават да действат на ръба на закона! Ако се притесняват от циганите, трябва да го кажат! Това променя същността на разговорите.

Г-н министър, защо само занимавате Б-я с бъдещи резултати - "Безусловно падат" - означава ще паднат. По добре си вижте далаверите в АХУ, кражбите от хората с увреждания, или това не ви засяга.

Ами защото не можем да реализираме настоящи такива.

Е, и? Как това влияе на положението днес, с какво променя нещата днес??? тези цитати от историята вече стават клишета- как това ми помага да живея по-добре? Никак.

Узаконяват и насърчават националното предателство. Бършите чужди задници там, а родителите ви тук да мизерстват, заради страха ви да се изправите със знанията иуменията си тук и да управлявате тази поробена от чуждопоклонници страна.

хайде да си стоиш в кочинката и да не грухтиш, че много смърди. Бащите и майките все пак получават някакви пари от чужбина и мизерстват малко по-малко от другите пенсионери. А, и моля да информираш лично ТИ какво направи, за да бъде нормална държавата. За да отидеш в друга държава и вечно да не се чувстваш чужденец /за тях си такъв/, трябва в БГ да нямаш изход. Не искаш да висиш на социални помощи, предприемаш тази стъпка. Ама за това се искат здрави гащи. А, сетих се. Що не се кандидатираш като експерт в служебното правителство

Официалният сайт на Съда на ЕС -Съдът тълкува правото на ЕС, за да гарантира, че то се прилага по еднакъв начин във всички държави от Съюза.Видове дела.Съдът взема решения по заведените дела. Петте най-често срещани видове дела са: 2.искове за неизпълнение на задължение подадени срещу правителства от ЕС за неприлагане на правото на Съюза...

Съфорумци, търсете си права след 01.01.2014г.! Бг.граждани са ЕС граждани и след 01.01.2014г. се ползват с пълните права на ЕС граждани. Според ЕС законодателство, при всяко неоснователно препятстване на ваши права, можете да търсите правата си чрез съд.Щом една държава е член на ЕС, то тя има задължението да спазва ЕС законодателство.НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОТКАЖЕ ТРУДОВ ДОГОВОР САМО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СТЕ С БГ. ГРАЖДАНСТВО! Ако направи това след 01.01.2014г.,можете да съдите държавата и да поискате обезщетение,= на едногодишната заплата за позицията, която ви е отказана! Това не са алабализми- има такива решения на Съда на ЕС!

Благодаря, шарено котле! Можеш ли да подскажеш, как да се докаже пред съда, че отказът за работа е заради българското гражданство? Никой, никъде няма да напише или да каже в прав текст, че отказът е заради гражданство. Едва ли ще е достатъчно изтъкването на факта, че студентите от други държави в UK не ги мотаят с документи и административни препятствия, както българите. Или че някоя фирма, обявила свободни работни места отказва на кандидат в момента, в който стане дума за произход и гражданство.

Ахъмм, как точно ще докажеш че са дискриминационни или расисти, като са така дружелюбно настроени иначе срещу всякаква паплач от кой ли не край на света? Само Бг/Ро им е трън в очите..

на всички и чао, чао гербери. А по-добре сбогом.

Последните социологически проучвания сочат завръщане на доверието и оптимизъм сред бизнеса. Вероятно в следващите месеци ще чуем и за реални икономически параметри сочещи излизане от криза в условия на бунт и служебно правителство, което показва какво е герб - банда алчни и некадърни мераклии мутряги. Този на снимката е тяхна дружка. Не го слушам въобще какво лала от 2-3 години вече.

И аз смятам , че областта на спазване на трудовото законодателство е провал за ГЕРБ.Нищо не се промени - не успяха да накарат работодателите да плащат реални осигуровки , да спазват изискванията за платен отпуск ,заплащане на извънреден труд и тн..Въпреки обещанията очевидно в Инспекциите по Труда не работят мотивирани и компетентни хора . Примерно където работя имаше проверка по оплакване от бивш служител за неизплатени заплати и попълвахме анкета : 1. Имаше въпрос : В рамките на последните 30 дни кога съм получавал заплата и колко- отговорих честно , но по никакви счетоводни документи не би трябвало да съм получил толкова. 2. Никъде нямаще въпрос как получаваме заплата - с фиш, без фиш, по банков път, в плик, НА РЪКА и тн... елементарни въпроси 3. Нямаше въпрос дали се полага извънреден труд , дали се заплаща и дали се включва в осигурителния доход . Докато работниците попълвахме анкетата в една стая и се договаряхме да пишем еднакво, проверяващите стояха отвън и пиеха кафе с цигари - вместо всеки да е отделно и да напише това което мисли- пълна формалност. Естествено от проверката не излезе нищо :( Така че въпреки добрите закони всичко се прави абсолютно формално и хората които правят проверките си пазят спокойствието и душевното равновесие защото всички подобни въпроси по принцип не касаят държавния служител и при него всичко е регламентирано и точно. Затова и едва ли бих подкрепил ГЕРБ отново - това е областта където нищо не се промени за последните 4 години

повярвах, че безусловно ще паднат ограниченията. Специално за медицинските кадри в Испания процедурата е унизителна.Подаваш всички документи както ги искат, после ги връщат няколко пъти, без да уточнят какво точно иска. Понеже за 4г.пребиваване си мислиш,че може и ти нещо да не владееш езика както трябва,търсиш преводач,който също не може да разбере защо ги връщат.След около година време решават,че са редовни.Започваш да се подготвяш за изпит,за който не знаеш кога ще бъде обявен.Ако изкараш изпита,трябва да си намериш болница,в която да работиш 3м.безплатно.После имаш право да си търсиш работа,ама първо назначават испанци.Това е за българи,румънци и поляци.Успех на всички.

Забелязвам, че все на почитани бг. народни празници се появява я някой от МИТ, я друг от Анадола и ръси ли, ръси, празнословия...Честитта баба Марта на всички, а МИТ и Анадола да си гледат кюрдите и да не си врат носа в бг. работи..

наи добрия министар , за всички времена единствено тои, горе долу, а м.председателя му се кара че дава пари ! само партия на стачкувастите. за други само с предварителен договор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Урааааааааааааа изнасяме се.Оставяме държавата на дИпутатите и компания плюскачи.Bye-bye и да ви зараснат задниците.Честита Баба Марта на съфорумците.

И трябва да се радваме, че си осигорил на децата ни работа в чужбина?Прати твоите деца.Вдигна пенсионна та възраст старите да ходят с памперси ,а младите в чужбина.От това правителство дето си замина не се сещам едно министерство да е работило добре, навсякаде бъркотия,затова вожда избяга.И пак иска мандат ние ви видяхме възможностите.

Младенов да каже за золумите на трудовия пазар у нас,а не да се измъква по този начин.Бяха му изпратени доказателства за прикрити трудови злополуки точно в едно от най-големите енергийни дружества у нас,но те не реагираха.

Европа-та малко закъсня. Читавите българи вече са зад океана.

"СОЛИДАРНОСТ" ПРОПРАВИ ПЪТ НА ПОЛЯЦИТЕ В ЕВРОПА И ЗА ТОВА СА НАЙ-УВАЖАВАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СОЦ. ЛАГЕР ! НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА ЗА ТЯХ ВРАТИТЕ СА ОТВОРЕНИ . КОИ СМЕ НИЕ ? НИЕ СМЕ ТИЯ, ДЕТО СА НА ДЪНОТО НА ЕВРОПА ОТ 23 ГОДИНИ ! КАКЪВ АВТОРИТЕТ ИМАМЕ ? БЕДНИТЕ СА ЛИШЕНИ ОТ ТОВА КАЧЕСТВО-АВТОРИТЕТ ! ЗА ТОВА НЯМАМЕ САМОЧУВСТВИЕТО НА "БЕЛИ" ХОРА И ЩЕ БЪДЕМ РАТАИ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ! ЖАЛКИ СМЕ НАВЪН ! КАМЪКЪТ ТЕЖИ НА МЯСТОТО СИ ! ДЛЪЖНИ СМЕ ДА ОТСТОЯВАМЕ ПРАВАТА СИ НА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА В БЪЛГАРИЯ !

Стани от Capc - а! Пишеш, критикуваш, акъли ръсиш, а крещиш като чобанин...аман от умни чобани

Само за сведение.В Египет,днес ще излязат на протест,с/у режима на Морси.Вече сьжаляват за Х.Мобарак.Съжаляват,че уж искаха демокрация,а сега са по-зле от всякога.Социалните помощи и придобивки им са орязани наполовина.Цените на стоките се увеличиха драстично от ноември месец миналата година.

Кво се радвате бе?!До края на 2013 Германия,Франция и Британия се канят да въведат визи за българи и румънци!Ай честито!

Те могат да се канят, но няма да стане- има договори. Това са все популисти-политици, които спекулират и търсят виновен "отвън", а проблемите има са си вътре.

ЧБМ ! -------- Два часа следобед. Днес !

Браво !

Давай народе!В чалгария е само за слугите и слагачите на мутрите и олигарсите.Няма смисъл.Атака

бг никога не систестувал като не зависма дирява,тов знае всеки сизнателен билгарин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

границите на европа поцват от хиратвацко,словеня и унгаря това знае всики бг грацданин,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

глупости прост,убит баъ ганйо,никога несте уваявани на запад,много европеъси ,мислят це билгаря е провинся на романя,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. АЙДЕ ОЩЕ ЕДИН ГЛУПАК СЕ ОБАДИ! ПЪТУВАЛ СЪМ В ЦЯЛА ЕВРОПА И НАВСЯКЪДЕ ВСИЧКИ ХОРА, С КОИТО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ ОТЛИЧНО ЗНАЯТ КЪДЕ Е РОДИНАТА НИ!

БЪЛГАРИТЕ СИ ЗАВОЮВАХА УВАЖЕНИЕТО! ТАКА Е РЕДНО!

Ето ви възможност да се реализирате в Европата... Идете там да поработите и заповядайте с наученото да възродите България. Протести САМО КОГАТО ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО И ТО ТРЯБВА ДА СИ СТРУВА!

АЙДЕ ПАК НОВО ПЕТ ОТ БЪЛГАРОФОБ ВЕЛИКИ! ТОЙ ВСИЧКО ЗНАЕ И ВСИЧКО МОЖЕ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ СА НЕДОРАСЛИ И НЕДОРАЗВИТИ ТЪПАНАРИ! ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПЛЕКСАР, КОЙТО СЪМ СРЕЩАЛ.

Кой си ти да казваш на някого,къде да ходи и какво да прави.И защо да се връща заради теб ли,Стой и не протестирай.Кой те кара насила,...и си забравил да си сложиш/ 0, / пред цифрите 146. Чувал си за коефициенти в сряда.Такива които са там те хранят теб.Нощна смяна да ходиш доживот.И да ти спрат кафето.Чай да виждаш на седмица веднъж.

Е И КАКВО НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОКАЗА, КАКВО ИСКА И ЕТО РЕЗУЛТАТА! РАЗБРАХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС. НЕ МОГАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ! НОМЕРАТА ИМ НЕ НИ МИНАВАТ.

КАТО НЕ СЕ ДЪРЖИМ КАТО РОБИ И ПОСЛУШНИЦИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ЩЕ ИМАМЕ И ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ И ПОВЕЧЕ УСПЕХИ! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО ПРОТЕСТИРАХА!