Гръцки стачници запалиха наши тирове

Два български товарни автомобила са били запалени от стачници в района на бензиностанция между градовете Инофита и Тива в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Гръцки стачници запалиха наши тирове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, нека се огледаме тук-у нас! Назрява етнически конфликт, колкото и да се опитват властимащите да го прикриват.Ние си имаме свои проблеми-нека си изчистим собствената къщичка, а после ще ги мислим елините и евреите!

Еми да излизат от ЕС! Разглезени бебета, които да ги носят на ръце си имаме. Наричат се цигани.

Аз ли се бъркам или гръцките камиони минават и през българската граница. Не сте много умни комши, така да знаете!

Къде отидоха обещанията на г-н Борисов?Нали щяха да да защитят нашата страна-първо земеделците ,а сега и превозвачите тормозят българите.Като се замисля май нас-българите кучета ни яли!

Обясеннието "мързеливи"-"работливи" върши работа, например, при развод.

България трябва да се прекръсти на Мишландия , къде беше това лято бизнеса който претърпя огромни загуби миналата зима от блокадите на границата от фермерите .защо не блокираха границата лятото както се заканиха за да претърпят и те същите щети само че от туризма. тия гръцки маймуни вече и тировете ни палят и пак нищо. тази държава трябва да се изолира от света с бодлива тел и мини както едно време

Да, ще палят и ще трошат, защото са безнаказани. Нали г-н Б. Борисв се заканваше да ги накара да платят за загубите от блокирането на Кулата. И какво стана, абосолютно нищо. Или по-точно, поехме загубите 100%.

И ние да вземем 250 милиарда заем и го раздадем на хората като заплати и субсидии и се позавъртят тези пари щяхме да сме не много по-зле от тях. Проблема е, че тези заеми трябва да се връщат и сега мъка.

ВЪН ОТ ЕС! ГЪРЦИТЕ ЛИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТАРИКАТИ НИЕ ТУК РАБОТИМ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ? А ТЕ ВЗИМАТ ПОМОЩИ ЗА БЕЗРАБОТНИ, КОИТО СА ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ЗА БЪЛГАРИЯ! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ НИЩО! ВЪН !

да доидат в кипър,тук стачки няма живеем добре,а и вземаме пари почти колкото англичани

Може да са тъпи,мързели,грозни,нагли,но КОГАТО ИСКАТ НЕЩО ТЕ ГО ПОЛУЧАВАТ. КОГА ЩЕ СТАНЕ ТАКА В БГ. НИКОГА.ЗАТОВА САМО МОЖЕ ДА МЪЛЧИТЕ.КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ТУК ТОЛКОВА КОЛКОТО ДАВАТ В ГЪРЦИЯ???? ПИТАМ АЗ НАШИТЕ ,,БИЗНЕСМЕНИ" те ме кефят искат нещо хоп стачка,палят рушат,докъто не си получат твова което им се полага........

Прави са гърците.Те знаят как да защитават правата си срещу посегателствата върху тях.А какво правят нашите там-застават срещу стачниците или си гледат сеира.Гърците не харесват хора които се навеждат със свалени дрехи,така както става у нас.Гърция не е България.Можем само да се учим от тях.

Защо да не палят, нали не са тяхни? Като искат да стачкуват да си рушат тяхното имущество и да не посягат на чужденци.

Абе, тези хрантутници докога ще ги търпят в ЕС?

имаш кусмет че си до гурця.иначе маимъните стяха да ти крадат боровинките в джънглата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писна ми от тези гърци. Какво ли не търпяхме от тях ама ЕС ги толерира нали?

Бьршете бе и още има да бьршете, има стачка и точка нащте се прават на терикати не става така има си правила . другата седмица почва стачка в испаниа и там ако карат ше ги палят.

Неграмотник

Има си правила, да! Да се палят българските камиони, не нашите (т.е гръцките)

Европейски съюз- територия на "законноста"- вече е готова за заселване от тумбаците...

Eй....прости мързеливи "елини". Имат късмет, че са в Европа. Иначе ТЕ щяха да идват като "гастарбайтери" в България! Но пък такива мързеливци, кой ще ги вземе на работа!? Тях ги мързи да си приберат маслините от дърветата, та какво ли остава за нещо друго. Добре, че ходими ние -Българите да им бършем мързеливите насрани задници!

Ей..."умен", "работливи" "българино", преди да почнеш да хвърляш камъни в чуждата градина, огледай своята собствена. Добре, че си ти да им обереш маслините, че какво ли щяха да правят горките? И интересно , кой ли им бършеше задниците преди да си отворят границите за българи "гастарбайтери"? Виж драги, три години след приемането им в ЕС те вървяха с големи крачки нагоре към по-добър живот, а три години след като НИ приеха в същия този съюз, ние, "умните" и "работливи" българи продължаваме да потъваме в блатото на мизерията. От една сравнително развита страна, ние, "умните" и "работливите", стигнаме до положението на просяците на Европа. Виждаш ли някаква разлика? Ако не, значи си или сляп или още по зле, обладан от някакъв неподплатен с нищо псевдо патрио-национализъм. Лошо, драги, лошо! В съвременния свят вече не се живее с митовете и легендите за "умния" и работлив" нашенец и "простия и мързелив" съсед. Щото по стандарта на живот се съди кой какъв е. А разминаването в стандартите на в двете страни е очебийно.

Браво. Абсолютно съм съгласен!

Бабо мецо те са вървели на пред,защото целия европейски съюз им е пълнил гушите с пари.Сега като им спряха кранчето какво стана.И на нас ако ни дадат 300 милиарда заем и ние ще щракаме с пръсти и ще идват те да ни берат царевицата на ръка.Така,че неги хвали толкова давли са им пари те са лъгали,че всичко е на ред и са живели дибре,за това сега да не стачкуват а да бачкат защото няма кой да им връща дълговете.юююююююююютолкова години са яли и срали сега е време да побачкат да се изпотят малко.Никой неим е крив на мързеливитр византийци.

Напълно съм съгласен с Баба Меца

Та какъв казваш е стандарта на маляките бе бабичко,нещо майче си в грешка!И те са си помияри и въобще не се различават от нас!Малко са по добре със заплатите,но в манталитетно отношение са дори по зле от нас!Това,че са по организирани от нас,не ги прави много по добре!Верно е,че са по сговорни и организирани.

Ти пък си много умна.След като 3 година след приемането им в ЕС са вървяли с големи крачки напред,защо сега са в тинята???

С 110 милиарда евро заем нашия стандарт ще е три пъти по висок от техния, само дето когато трябва да го вращат забравят, че е заем а си мислят че както винаги е било вземат без да вращат и започват да рушат чужда собственост, тъпи и мързеливи ГЪРЦИ свикнали да живеят на гърба на други нации

не само че са мързеливи, а и са надменни и с лошо отношение към българите, което някъде сдържат само защото им носи пари! евреин и византиец не ми ги хвали