Коментари - Българи изкупуват руските имоти по Черноморието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази същата статия я пускате за трети път вече ? Ама разбирам го Дира,скритата реклама на Непродаваеми имоти в Изчезваща България е последен инструмент за продажба. Пък и ще ухапята Русия пак...

Бойко сам си направи никой друг не може да му го направи -така и с електората

не им купувайте апартаментите защото ще се уредите с комшии блядки

Стига да са дашни няма проблем.

Искат на руснаците да плащат в евро уж поддръжката на апартаментите из комплекси, при това е скъпо искат. Заради такива български шмекерии руснаците на загуба се отървават от тези апартаменти.

Ей съединител, да се махат тея блядове от България, само боклуци през лятото

СКО не са руснаците 20 години нямаше да имаме туризъм...тъпо копеле просто

Да не са луди да стоят в България при същите цени на жилища.

Ей, руските роби пак измислиха оправдание на обедняването на ватните плъхове. Продавали били, защото путкин им сказал, че щял да мята бомби по черноморието. Ех, робченца малки руски, ех!

киреее, досега България колкото пъти е била във война, все е била на грешната страна. Заради такива щрауси като тебе, дето са си зарили празната главичка в пясъка, и мислят, че ще им се размине.

Кой е казал само по черноморието ? Бомбите и ракетите ще падат навсякъде !

Кире, друго си е да лапаш рязани пишки а?

Нали сме в черния списък на Русия, сега ще ядем дървото.

Трябва да може да четете МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ, за да сте наясно с картинката... "Руснаците с имоти по българското Черноморието масово ги продават. Оттеглянето им от пазара не е заради коронавируса....." Разбира се,че не е заради коронавируса.Причината е съвсем друга...Това означава, че "техните",т.е. Руската армия в определена ситуация може да бомбардира територията на Черноморието...а и не само там и...заминаха апартаментчетата и другите имоти... "Брокери отчитат и липсата на англичани, които традиционно купуваха селски имоти в Странджа..." Разбира се,че ще има и отлив на англичани....Техните имоти ли да бъдат бомбардирани от руснаците? Както се знае американци и англичани са водещите врагове на Русия...и върху тях най-вече ще бъде концентриран основният удар на руснаците... А и отгоре на всичко Странджа Сакар е сред основните апетити на Турция.... "...българи със спестявания инвестират смело в къщи и апартаменти. В бранша отчитат сериозен интерес за купуване на просторни жилища, както и на терени край морето в близост до голям град..." Тези българи със "спестявания"..това са българи ГЕРБ-ерасти...Кой друг има"спестявания" освен ГЕРБ-ерастите? Причините за тези "инвестиции" са две: 1.Първата причина е че тези "спестени"пари са от "чекмеджетата"и те няма как да ги покажат на светло,защото кака Лаура (Кьовеши) "дебне да ги ебне", а също така,ако бъдат изнесени на Запад...западняците ще им ги "цункат"...На западняците български милионери живеещи на Запад не им трябват (живи)...западняците си имат техни си милионери... Виж,парите на "нашите"милионери са друго нещо.Западняците тях с най-голям кеф ще им ги "праснат" ... 2. Втората причина е,че Все пак става дума за ГЕРБ-ерасти с пари...А както се знае тези"калинки" въобще не са от най-умните(меко казано)...Те са се предоверили сляпо на Вожда и Учителя и са повярвали в неговите просто изказани думи за "мирните платноходки по Черно море"...Е,на по-следващ етап ще бъдат изненадани доста неприятно.... "Но впечатление прави интересът от страна на граждани от Турция,..." Ами разбира се... това е Румелия все пак...турците я имат за своя "изконна територия"... А в настоящото положение Русия и Турция са приятелки...И руснаците са изразили пред турците своето съжаление, че навремето са ги опердашили заради нас-българите... Като руснаците са обещали на турците,че ще поправят грешката си спрямо тях ...и този път ще оставят България изцяло под владичеството на Турция... "През последните месеци само един германски гражданин е купил къща в Созопол...." Е,винаги има и изключения...Това е някакъв изпаднал германец, който все още не може да изтрезнее на Слънчака... като поради тази причина все още не може да види ясно и "българката" с "по-шоколадов слънчев загар ",която е гушнал между чаршафите...:)

Пълни глупости. Откакто ги накупиха преди години рублата поевтиня близо 4 пъти. А кредитите им са в евро и свободното падане продължава. Не смогват да плащат. А само болен мозък може да бомбардира курортини селища - военна стойност 0, но пък е военно престъпление. Даже руснаците не са толкова малоумни. Да не говорим, че просто нямат капацитет за война с НАТО.

Г-н Кор (нерегистриран) --------------------------------------------- Не ставай смешен...Кои държави от НАТО ще се бият срещу Русия? От "големите"държави"...само САЩ и Великобритания...плюс английските доминиони Австралия и Канада (без френската част) И то в много много,ама много краен случай...И НИКОЙ ДРУГ... Виж "малките държави", които биха скочили срещу Русия са повече...но са сметка на това всичките са ... на "два шамара"живот : Украйна,Грузия,Полша,Чехия,Словакия,Литва,Латвия,Естония и Румъния Виж"нашите"няма да посмеят...в последния момент ще врътнат някой йезуитски, или византийски номер ...този път на западняците...:) Тия"малките" дали могат ЗАЕДНО да удържат два дни срещу руснаците?

Болен мозък, ако въобще имаш такъв....

С психотронно оръжие, с определени вълни могат да изчистят всичко. Без бомби и много шум. Ама изобщо не сте им притребвали, щот сте неблагодарни смешници, презират такива като Боко, Цвъко и сие.

Мноо си проЗД! Ти си един от тия, дето цел свет ги гони да ги убива. На оная работа му е на Путин за копторите по мутроморието. Рашите немат пари. Това е. Както казах- много си проЗД

БУРГАС е КОЧИНА НЕ си купувайте в тоя ТЪП град Мирише на ЛУКойл престъпността е Много ВИСОКА ,болниците и медиц.обслужване са отврат Няма никакви атракции Морската им градина е ужасно грозна и ОРЯЗАНА Приморско,Созопол Несебър е много по добър избор

А ти чий го дириш там щом не ти харесва. Прибирай си се пти ватенките!

Че става жежко или много жежко.

Пичове,че руснаците масово продават е факт. Но не се радвайте. Те сигурно знаят малко повече от нас като се има предвид изключително напрегнатата политическа обстановка между РФ ,САЩ и Украйна в района на черноморието ,оперативни щабове на НАТО би т.н. . Такива масови изселвания се случват обикновено преди началото на бойни действия. Така че добре би било да се обърнем към себе си и да видим как да се опазим защото като започнат атовете да се ритат магарета като нас опират пешкира.

Това са зловредни слухове и всяване на паника. Няма от какво да се боим. Нас ни пази НАТО

до Щерев (нерегистриран) ------------------------------------------------- Щерев,теб от какво те "пази" НАТО..(в това число и Турция ) ? Да не забременееш ли?...:)

и ний сме нато, ама хич, ама хич няма да ви пазим !! Квото сте надробили, тва ще сърбате !

Тъпанар! Намери си работа и си занимавай простата глава с нещо полезно. Знаят тъпите руснаци.... нищо не знаят, прости и бедни като теб!

Аз исках да си купя имот в Турция, но не ми разрешиха, защото съм българин. Какъв е този расизъм?

""Другата цел е закупуването на жилище с инвестиционна цел, тъй като имотът е стока, която никога не губи цената си, както златото", казват от бранша." Това е една опашата лъжа. Цената на един имот зависи от много фактори, като например възможности за работа в региона, ниво на заплати, институции като полиция, здравеопазване, образование, също така инфраструктура, перспективи, гъстота на населеност и много други. При повечето имоти по Черноморието няма парко място за всеки апартамент и паркирането е голям проблем. Ама питайте чужденците, как с години няма на кого да продадат имотите си, за които са дали баснословни суми. Чужденците отдавна осъзнаха, че по света има много по-хубави места от Черноморието, където също могат да си купят имоти и няма да ги карат да плащат общо ток, вода и други битови сметки. Много нагли са българите по Черноморието и аз лично не бих си купил имот там. Доскоро се подиграваха на българите, обясняваха че били бедняци и ги гонеха, разчитаха основно на чужденци, а сега обърнаха палачинката. Ако все пак сте решили да си купувате имоти, имайте предвид, че чужденците често наемат услугите на разни местни брокери, част от които буквално злоупотребяват с доверието на клиента и натоварват цените с доста хиляди евро. Например чужденеца може да иска 20 000 евро, а брокера да ви каже 33 000. Цените по Черноморието често доближават тези в големите градове като София, Пловдив, а квадратите са силно преувеличени. На мен лично 40-55 хиляди евро за 50 нереални м2 /със 6-8 м2 общи части/, които ще се използват средно 1-2 месеца в годината, ми се струват малко прекалено. Освен това не се надявайте през останалото време да пускате имота под наем, защото има прекалено много празни имоти и няма никаква гаранция, че точно във вашия имот ще дойде наемател. Имам няколко познати с имоти, които се надяваха да ги пускат под наем, обаче вече няколко сезона им стоят празни... Друга тъпотия по Черноморието е, че често няма паркове и градинки, както и велоалеи. Има само бетон, бетон и пак бетон. А, има и разни думкащи дискотеки, от които кънтят прозорците. Има и напомпани батки и каки, които гледат лошо и използват автомобили, за които не е ясно дали могат да докажат произхода на парите. Абе, идилия, както се казва.

"""Друга тъпотия по Черноморието е, че често няма паркове и градинки, както и велоалеи. ""Ама какви паркове ,какви градинки,то няма място къде човек да стъпи

ГЛЕДАЙТЕ СИ ЖИВОТА БЪЛГАРИ.....ХОДЕТЕ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ....ТУК КУПОНА Е НАЙ ГОЛЯМ

На кое му викаш купон? На осмърдяното ни море или идиотските цени в мутренските заведения, в които те гледат като на ходещо портмоне и се държат с теб като с навлек. Айде нема нужда!

Тайланд,Египет,Тенерифе,Корфу,Ибиза,Санторини

Брокерчетата по морето огладняха покрай ковида и сега пускат партенки за голямо търсене.

ИМАТ МНОГО ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО...АРАБАДЖИЕВИ, БАНЕВИ, БОЖКОВИ......ИЗГЛАДНЯХА С ТОВА КОВИ...И РУСНАЦИТЕ НЕ ИДВАТ

Има хора трупат пари с тролене срещу руснаците по форумите и искат да ги изгонят всички. Насъскват народа и политиците, а после им изкупуват имотите на безценица.

НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАМЕ.....МОРЕТО НИ ЧАКА

В морето има ако

Баси и кефа!В Поморие си барнали комплекс "Малката Русия",техната верица нагла!Брутално нахални и безочливи в голямата си част имащи всичко за свое!Юли месец в Китен съм слушал "С днем победьи" да се носи от ученическите им лагери!!!!!!Водят и беседи с децата ,"правилна ли е Европейската демокрация?" и защо "Братска" България е в Европа ,а не извън нея!!!!!"Послушахме с фемилито през оградата на лагера и като ни забелязаха ,намалиха уредбата ,много резко!Техната мамица подла и промита!Никакви да ги няма в Страната ни!Не ги мразя ,ма не ги и обичам!

А обичаш ли въобще някого? И защо си отишъл да кьориш през чуждата ограда? И само там ли си надзъртал или по принцип си клюкар и ако не надзърташ в чуждите имоти, за да си задоволяваш нездравото любопитство не можеш да живееш спокойно? На такива воайори никой не може да им угоди, докато не се самозадоволят перврзниците.

От хора на които 90 тодини са промивали мозъците и с осъкатен генофон.Нямам как да разберат що е то демокрация .

"Послушахме с фемилито" Мирише ми на криворазбрана цивилизация, май. Много си тъп, ве Сашееее.

в Москва сити. Цените са от 8000 до 24 000 долара, кв.метър , не апартамент

И като се събуди пет рубли между бузките ?

Валерко Татарина с рубли ли ти плаща, като ти го набива? Странно, мислех, че ти плащат в турски лири :)))

През соца по бреговата ивица на Черно море дишахме йодни пари сутрин. Сега, брато, дишаш амонячни пари, метанови пари и други подобни благоухания.... йода остана спомен от миналото... Предложение за фонова музика: -- Група ПОТРЕЗ - "Закинтос" --

Ай стига бе, кого да еба, ако си отидат руските блядки?!

Що, за българските разпоретини нямаш достатъчно кинти ли вече?

БЪЛГАРИНЪТ Е БЕДЕН...

Бетономорие, Лайноморие, Мутроморие но не и Черноморие. Сега пускат въдиците с блесна, белким се фане някой балък. Айде наслука!

Купувайте смело, но не си пускайте микровълновите печки, че некоя ракета я от учение, я от неучение може прихване излъчването и да ви отнесе покрива, както стана в Горна Баня при войната в Сърбия.

сте си руски боклуци.

Що мъ обиждаш , недей така мола ти са! Ракетата в Горна Баня беше на САЩ.

Не знам за руснаците, но преди време само в Русия не беше срамно да си българин. Сега и там ни броят за путьовци като в останалия свят. Казвам го с голямо съжаление, защото благодарение на боклуци като тебе, вече навсякъде ни имат за жалки измекяри, които заслужават само презрение.

Ако си беше останал Крим под украинска власт, нямаше да има руски флот в Черно море и потенциална опасност от руски бомби.

Не ги разбирам аз тия работи, пУлитическите демек. Тука си говорим за имоти, инвестиции, тъкъви нещица....

Ако украйна си беше останала Киевска русия също нямаше да има проблеми...

Пък тя си е Киевска Русия, според украинците. Искаш да кажеш навярно да си беше осталана в СССР.

Е как да си остане в Украйна като винаги е бил руски.Както и цяла Украйна,винаги си е била Русия.Всички големи черноморски градове са построени от големия руски държавник княз Потомкин преди 250 години--Одеда,Севастопол,Николаев,Новорусийск.Да е жив и здрав Путин,всичко ще се върне на мястото си.

Нас какво ни топли ако Одеса стане руска?

ПЛАЖОВЕТЕ И МАЦКИТЕ НИ ЧАКАТ

И НАТОВСКИТЕ НЕГРИ С НЕТЪРПЕНИЕ ТЕ ОЧАКВАТ .

Сега руснаците от курортите а после и руския агент в президентството

И какво като купят апартамент или студио. Всяка година трябва да си там, от единия апартамент в другия и живота ще се изтърколи. Истината е човек да си купи хубав кемпер и да обикаля Европа, Азия или Африка и да се кефи на макс.

Не ходи с кемпир в Азия или Африка. В Европа е супер ама Африка особенно ще те пишат по новините или ще гледаме клипче с тебе в оранжеви дрехи.

Пари за 3-петолъчков хотел нямаш ли, за да почиваш като прошляк в леген?

еми не моем да си ги дръжим милионите у шкафчетата и гардеробите требе да си купуваме некви дребни имоти и терени

Дай Боже всекиму пълно чекмедже като на Борисов.

Ба да се махат, и без това само дърти парясници идваха тука!

Ми те младите курвета, откъде ще имат пари за да си купят имот?

Точно пък руските млади пи.. та могат да си купят не само имоти, но ние не можем да сме конкуренти в това отношение на Гърция, Испания, че дори и мюсюлманска Турция. И това е разликата между нашите стиснати мутри и риските новобогаташи с широки пръсти.

Смърт на мурзилките!

Ще се самоудавиш в жлъчта си, бе, мекере турско!

Написаното категорично не е вярно. Преди 1 седмица точно руснаци изкупиха ударно нова кооперация в Изток. За 6 часа я ометоха. Това се случва 2 пъти в месеца в Бургас и околията.

Всяка агресия срещу България означава - КРАЯ на СВЕТА! Ние сме в НАТО! Няма никой да ни напада! СПОКО! Не ги слушайте тролчетата!

Вервайте, българи Русия ще дойде и ще ви освободи за трети път От парите и имотите ви

Е не щяла, не виждаш ли? Руснаците си продавали имотите на българи.

НЕ ЩЕМ ДА НИ ОСВОБОЖДАВА

Ако не бяха руснаците, днес такива неблагодарни идиоти като теб щяха да смазват рязани карабини.

Хубави новини, много хубави.

Това е добре, много добре деца мои. Монголските орди да си ходят.

Интересно кой купува имоти на територия потенциална зона на военни действия. Фабрика да си купиш на 9.9.1944 -та. Баце ви дига стандарта с бързи темпове, чак е плашещо колко бързо. Той си лиже, та да не го четат по Ню Йорк таймс като корумпе, ама вие що се радвате толкова е забавно.....

Аз си купих имот в Созопол през 2018. Сега цената е с 10% отгоре и продължава да расте, Според мен имот на атрактивно място на морето е добра инвестиция.

Ама разбира се! Купи си още.

Ще си купя и друг имот, но този път извън България. Казват му диверсификация.

И това ли ти е файдата? 10%?

Смахнатите руски гащници вече и за безплатния и вечно замръзнал далечноизточен хектар нямат пари Дори само да стигнат до тази хубост

Какъв военен конфликт чакаш не разбрах?! Русия искаше да напада Украйна да му се вдигне малко рейтинга на Ония и ватенки те да се съсредоточат в нещо. Ама някак си рязко се отказаха?!?!? А Украйна е Украйна. Турция им свали самолет посланик им застрелян публично е спряха им рускините в Анталия. Аз друга държава в Европа да е предизвикала военен конфликт не знам. Или заплаха от такъв

Какъв ли? Украйна, Молдова.... Ама ти си купувай имоти за инвестиция. Като почне да пада обеднения уран до бг- границата в района, както беше в Сърбия ще си говорим пак, как цените на имотите винаги растат....

да си купиш фабрика на 09.09? Аааааа, ще ти я национализират! И кой ще ти я национализира? Ааааааа, комунистите. А с чия помощ дойдоха комунистите на власт след 09.09? Ами с помощта на сАвеЦките щикове. И сега какво? Внуците на онези сАвеЦки щикове ще идват пак да ни освобождават, незнайно от кого и без да сме го искали, но задължително ще трябва да сме им благодарни, че ще докарат на власт поредните обирджии на мандри, за да национализират имотите на хората?

Смърт за мурзилките!

Че окрадената от путинската мафия Русия Вече не може да се позволи имот даже в България За сметка на това Путин щедро раздава неизползваема и вечно замръзнала земя в далечния Изток Т. Нар далечноизточен хектар, който не може да се използва за абсолютно нищо, но за сметка на това е безплатен Това е замяната на слънчева България за нахалните руснаци

Блядовете два пъти ги работим, веднъж им продадохме скъпо, втори път им купуваме същите имоти евтино, пък разправят че ни били изкупили

Да продават и да се махат азиатците

А ти къв си бе, да не си ариец, хан ти Аспарух какъв е бил, а другите ханове все азиатци са били, жалък си

Че вече си брой последните инфлационни копейки за олио. Имоти в чужбина, при това в страна от ЕС - това за средностатистическия руснак е като научнофантастичен филм. Руснаците винаги са били крайно бедни, но при Путин въпроса вече опира до физическо оцеляване. Колкото и да им е тъжно, ще трябва да се върнат в жалката и студена раша и да се напънат да измислят коя друга страна да плячкосат. България е НАТО

Ний сме нато, ама на нас не разчитай, че ще помогнем на други натоФци, дреме ни за тях..

Заври си НАТО в задника , нещастник

Че е платена от брокери статия е ясно. Забелязвам промяна в методиката на мурзилките, активни във всяка тема за Русия. От "Българите сме с Русия, ния сме братя" към "Ще сте пушечно месо, ще ви падат бмби на главите". Нищо няма да ни пада на главите другарчета имаме чадъра на НАТО. Лош, хубав, чадър си е. Изкушавам се да отговоря на това мутренско поведение с думите от една известна песен: "Блежи си сладоледа".

От това полза за държавата няма.

Хич. Данъци няма да се платят за сделката. Данъци няма да се платят от хонорарите на агентите. Местните данъци и такси които ще се плащат тепърва. После почват ремонти те и обзавеждането. Има данъци и и покрай него и после вече ходенето до имота си иска бензин покрай които има акциз данъци няма руснаците са си в колонията данъци нищо не плащат. Ти сам си прецени общините колко са корумпирани на тия места?!?

Откъде пари бе гадове Аз работя за хиляда лева и едвам заделям по 50 лева на месец за образование на детето...

от Божката и Маджо

Споко, сега Славчо ще ти вдигне заплатата с 1000 лева.

Време, кой както се уреди бе Аз работя за 5к на месец, но не бих си взела имот на бетономорието, планувам да си купя къща в Родопите

Славун ще ти даде, ти само пак гласувай за него :)

Ами то си пише братле 80% са кредити. Предполагам 10%са продадени наследствени ниви и апартаменти в провинцията. И останалото като на ония тиквеник с 6 апартамента. За съжаление средата в България не е хич добра за правене на бизнес и друг вариант освен имот трудна работа. Емигрантите си плащат ипотеките в Европа и Америка.

Глупости, на никой не му трябва имот в Тиквенистан. Дори пропадналите колхозници бягат с 200.

Вече сме чалгаристан !!!

Ми бегай в Раша!

В ж.к. лазур половината и моти са на руснаци. За последните 10 дни има 1 нова обява по сайтовете. От декември насам почти нищо не е излязло. Никой не продава в момента, а в морската в бургас се чува масово руска реч. Тази статия е фалшива новина!

На руснаците им писна от намръщени вулгароси и миризма на лайна, нискокачествена и долнопробна храна-сирене от палма, картонени домати и трикратно изпържени стари картофи, топла и скъпа бира, фасове по плажа, диви чалга оргии и евтини селски проститутки...

Чукча разбирам че ти плащат за тоя пост ама трябва да вземат по умни хора от тебе. В самата статия която очевидно не си чел си пише че самите ватенки вече не издържат финансово да имат имот в България. Тва не е от санкций те тва от местенето от единия крачол в другия. Така че още повече санкций и всичката съветска снобария да се измита патриотично в Крим! И виж нагледен пример колко са възможностите на руските граждани колко на българите?! И това са над средната класа руснаци!!!

Това е добра новина. Да продадат всичко и повече крака им да не стъпи тук. Може и да целунат задника на Путин от благодарност, че ги е принудил да си продадат имотите тук.

икономика и затова има логика за известно поскъпване, но търсенето на имоти е решаващо, а то е много ниско

Руснаците се изтеглят, тъй като бГ е вражеска държава. Скоро се очакват въздушните удари. Бункерите ще са най търсените имоти. Но който не може да се уреди с бункер ще даде живота си за нато. Нато ще му благодари посмъртно.

Тва го копи пействаш вече за 20 ти път... заработи ли копейките?

Чакам контра аргументи, ама няма.

Бе май чакаш кур в гъза, баце :)

Тебе не ти ли е мило за България като почнат да падат бомбите, и да трепят тебе и децата ти? Или ти не си българин?

През 2016-а година рублата е 82 за долар. През 2015 - към 72 за долар. За 5-6 години нямаме нова картинка ни на йота. Същесвременно динамиката на търсенето на имоти се променя тотално. Търсете причините другаде. Е, да, брокерчетата няма да ви ги кажат. Не им е изгодно чисто финансово, не че не се сещат.

Ъхъ, ама в 2014 преди да нападнат Украйна курса беше 44 рубли = 1 евро.

Миналата година взех имот в Софето, сега вече е с 20 000 евра нагоре, а лаладжиите чакат още да станат два за лев в пандемията. Нали щяха да падат кво стана, те вече 10 години падат все нагоре ФАКТ, а вие си чакайте да паднат на коча ХАХА

Посмали манго, аз имота в Софето го взех 2013 и чак сега е с 20 000 евро нагоре.

Е как да има падане, като всичките селяни дойдохте в София.

Тоя филм вече сме го гледали веднъж,а поколенията преди нас извън социалистическата система са го гледали още веднъж. След като ни налазиха чуждите банки, при нас става същото като в останалата част на света, само че с малко закъснение. На банките в Америка не им дреме на кого дават кредит, защото разпродават целият риск под формата на ипотечни облигации, на които кредитните агенции дават атвоматично висока оценка и след това биват пласирани на разни баламурници. Банките прибират печалбата веднага, а се калкулира и факта, че ще има следваща вълна от търсещи имот, което вдига цените и да си взел кредит, който не можеш в живота си да изплатиш, може да го прехвърлиш на следващите на печалба. Това работи до известно време, докато цените хвръкнат толкова нагоре, че нито могат да се избият от наеми, нито реално да се изплатят за цял живот. Реално може да се промени и макроикономическата обстановка и лихвите да тръгнат поне малко нагоре, но достатъчно за да убият голям брой надскочили се ипотекари. Следва масово неплащане на вноски и останалото го знаем. 2009 решиха да спасят системата с цената на всичко и след 12 години сме в още по-лоша ситуация. Специално пък в БГ с масовата циганизация, емиграция, голям брой празни жилища и дял от населението вече нагълтал се с ипотечни кредити, дните на това безумие са преброени.

умно. Интересуваме, лошите ще загубят ли в края на приказката? Само това би бил добър край.