17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не стана ясно родилата го майка дали е някоя от тези двете изкукалите или просто са взели нечие дете .... само астероида ще ни оправи !

Браво българи! Тези да си ходят от където са дошли и да се придвижват свободно. На нас такива не ни трябват!

Значи, когато ше правиш простотии е редно да се информираш, как се оправят тия простотии или най-малкото - как се озаконяват, а не после да гониш миаля и да се оплакваш, че не ти дават заветната хартия. И аз мога да твърдя, че съм отличен космонавт, ама не тръбя наляво и надясно, че някой е длъжен да ми дава космонавтска заплата!

След като бракът между двете не се признава в България, то детето е с баща неизвестен и така майката (родилата го жена), ще може да извади паспорт на детето си, вписвайки баща неизвестен. Не разбирам защо настояват и двете да са майки, като само една го е родила?! А и така, или иначе, сперматозоидът няма как да е от жена. Нито пък и двете са го родили. Дори и да е осиновено от другата (неродилата) в чужбина, в България такова осиновяване не е валидно. Следователно, детето е българин с майката родила го и с баща-неизвестен. Толкова е просто. Настояването на жените е просто наглост и издевателство върху обществото и закона ни!

Закона ви ... най-добрия. По-добър няма. Законност да видиш и ценности. Цял свят да взема пример, пак няма да се научи. Еталон за закон и цялостен възход и благополучие царят в държавата. И тези двете, дето искат и двете да са майки на едно дете развалят всичко! Аз просто не мога да го понеса това!

Аз пък едно не мога да разбера. Как някой би искал да си гледа детето в България? Особено пък еднополова двойка. Все едно да искат да живеят в Анадола. Не го разбирам това.

Как защо? За ПРОПАГАНДА!!!

Ами да си седят в Испания или Гибралтар .... горкото дете

Ако не се лъжа, Вие сте български журналисти. Докато двете дами не докажат, че детето има право на българско гражданство, нямате право да го наричате "българче".

До ''2021-04-15 18:59:35 Да (нерегистриран) Но тук става въпрос че азиатските култури са много по прогресивни от към лгбт културата и това че ако България видиш ли разпознае гей браковете това би я направило “слаба” държава както поустъра по горе намеква. В крайна сметка никой в 21и век не приема такива доводи за реални освен българските селяни и бабите в Сибир за които Путин прави анти-гей закони но разбира се никога не прилага..'' В Р. БЪЛГАРИЯ носител на държавната власт е Негово величество БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, който има СВОИ традиции. Р.България притежава държавен суверенитет, който се изразява в установяване на СВОИ закони на СВОЯ държавна територия и изискване всички нейни граждани и чужденци да се подчиняват на нейните закони на нейна държавна територия.

Живей си в кочината и се радвай на отживелите ви “традиции”. Нишо че средния доход и продължителност на живот в България са на ниво Танзания.. По важни са традициите!

Казваш, че като станем природни недоразумения ще прогресираме икономически? Не, мерси.

На семейство от мъж и жена, роденото от жената дете може да не е биологично дете на жената, на мъжа или и на двамата. Акт за раждене тогава има ли проблем да се издаде? Ако не, какво е правно различното при тоя случай?

Това, за което пишете, се нарича осиновяване и е два вида в България- пълно и непълно. Прочетете си семейният ни кодекс- частта за осиновяването - и доста неща ще Ви станат ясни.

Не е осиновяване, кифло. За пореден път ми се правиш на интересна, а си малограмотна. 1. Дететето може да е от донорска яйцеклетка. Жената го ражда, но тя НЕ Е негова биологична майка. 2. Може да и от донорска както яйцеклетка, така и сперма. Тогава нито жената нито мъжа са биологични родители.

До X, няма значение дали жената е биологична майка или не, стига да го е износила и родила. В България сурогатното майчинство е напълно забранено и се третира като действие против закона. Така че, дали яйцеклетката е от донор или не няма значение.

Роденото от жената дете, винаги е нейно биологично дете. Дори и да е с чужда яйцеклетка. Така е по закон в България.

От къде на къде ние да не сме джендърска държава?! Никакъв паспорт!

Китайците само седят и гледат отстрани невярващо колко лесно ще им се получи всичко накрая. Ние сме пътници - с паспорти с две майки или без.

Дискриминацията срещу ЛГБТ хората е незаконна в Китай а в момента се очаква и гей-браковете да бъдат легализирани там. Равенството между половоте е в основата на комунистическата идеология.

смешенплач1

Българското общество не е китайско, в нашата правна, социална и държавническа традиция никога не е отреждано специално място на глбти, както е в китайската традиция- напр. театъра Но или пекинската опера, едно защото не сме били толкова многочислени, и второ- защото имаме ДРУГИ традиции. Напр. в тайладските или някои други култури - особено в азиатските, глбти присъстват трайно в обществото им като обособена специфична субкултура, за разлика от българското общество.

Но тук става въпрос че азиатските култури са много по прогресивни от към лгбт културата и това че ако България видиш ли разпознае гей браковете това би я направило “слаба” държава както поустъра по горе намеква. В крайна сметка никой в 21и век не приема такива доводи за реални освен българските селяни и бабите в Сибир за които Путин прави анти-гей закони но разбира се никога не прилага..

Не знам на къде върви този свят?Заради такива казуси има русофили ,защото там поне има малко нормалнос.А и това дете без баща на съде ще избие. Без семе от мъж няма да стане.

"Лявата ръка на мрака" - ми четете бе хора, там всеки може да стане мама или тати ...

- Мамо, мамо, направи ми палачинки!?! - Аз съм Пешо, това че спя с баща ти, не значи че съм ти майка!!!

Вън дендарите от БЪЛГАРИЯ. Това е чиста проба намеса в основите на българското общество. Никой не може да идва в България и да ни диктува какво да правим. Ако нашите политици, са подписвали неща, че ние трябва да се подчиняваме на извратеняците да си разигравят коня в България, сега да се поправят, ако не, да се изнасят от България. Путин много правилно каза и ние сме за това, децата да имат ЕДНА МАЙКА И ЕДИН ТАТКО, а не мама ( татко) номер 1 и мама(татко) номер 2.

Основите на българското общество се градят на див селянин дето изпива по половинка гроздова вечер и после млати жената и децата. Друго по християнско от това нема!

Е, не всички сме като твоята обкръжаваща среда, де...

Те щото гейовете и лисбийките не се бият и убиват и не пият алкохол. Ха-ха. ВЕрваме, че те са просто перфектни, и то точно щото са ЛГБТ.

Правилно, че си хомо?

1. ДНК тест може да докаже биологичната майка, но и двете отказват - според статията 2. Научен консилиум, ако трябва и различни религиозни представители да докажат - КАК ЖЕНА МОЖЕ ДА ЗАЧЕНЕ ОТ ДРУГА ЖЕНА или МЪЖ КАК МОЖЕ ДА ЗАЧЕНЕ ОТ ДРУГ МЪЖ 3. Чак след това идва реда на Съдебната система

И как им "се роди момиченце" .. от две майки. Айде кажее ми, че аз не се сещам, ако няма намесен и мъж в схемата, макар и съвсем формално... това дете като му гледате снимката ще се чуди на кого да каже мамо, на кого тате...

Да не би да искат да кажат, че тука има боци пръст?

боци да се чете божи

Май искат да ни кажат, че пак имаме "Дежа Мария", ама това ако е ставало преди 2000 и сега ли почва пак? хайде де?

"Дежа Мария" да се чете "Дева Мария". Съжалявам за глупавите грешки, дето допущам.

Чемадан, вакзал, Испания и да не се връщат

Тука май трябва да е "suitcase", a не чемодан.

Бе, направо трябва да си е la valija...

Великобритания, нали едната е англичанка? Хората драпат за британски паспорт, тия имат право и не го взема, странно?

Деба и боклуците мръсни, как пък две майки женсо родили а не момче. Деба и мъжемразките.

Бърникат гените в яйцеклетките и изкуствено оплождане, затова се получават само женски бебоци.

То пък горкото дете какво е виновно та от бебе по съдилища. Ми да се съберат ЕС всички държави и да решат как да бъде. Родило се дете и хоп в съда с години да се влачи за паспорт. Щото майките са две. А утре ако се разделят какво? Име какво ще носи? Абе да ги уточнят тези неща веднъж за винаги да не страдат бебета

хлъзгави казуси и прецеденти след това. Решили са го, направили са го където може... в Испания, документ са им дали. Толкоз. Да го бяха направили в България- айде, няма нужда.

Щом българката е законен родител на детето тогава то би трябвало да има право на българско гражданство. Дали тя или някой друг е биологичния родител няма никаква връзка. Това че детето е родено в Испания или Великобритания също няма връзка. Ако българин (където и по света да живее) осинови дете от Китай и стане законен родител, детето има право на българско гражданство. Дали жената е семейна, самотна, разведена нищо не променя. Връзката е единствено законен родител - дете. Всичко останало са подробности.

доколкото помня случая българката не е биологична майка. В България не са признати еднополови бракове и затова всъщност тя не е и няма как да бъде родител на детето по смисъла на нашето законодателство. Ако тя беше биологична майка щяха да издадат документ на детето веднага...

Но какво се случва ако утре другата майка почине и българката остане единствен законен родител на това дете? Еднополов брак тогава вече няма да съществува реално. Детето само тогава ли ще може да има право на гражданство?

''....Дали тя или някой друг е биологичния родител няма никаква връзка....'' Тези глбти партенки противоречат на БЪЛГАРСКИЯТ закон- Семейният кодекс СЕМЕЕН КОДЕКС изм. и доп. ДВ. бр.103 от 4 Декември 2020г. Глава шеста. ПРОИЗХОД Произход от майката Чл. 60. (1) Произходът от майката се определя от раждането. (2) Майка на детето е жената, която го е родила, включително при асистирана репродукция. (3) Произходът от майката, установен с акт за раждане, може да бъде оспорен с иск, предявен от детето, от жената, посочена в акта като майка, от нейния съпруг, от жената, която претендира, че е майка на детето, и от мъжа, който претендира, че детето е родено от неговата съпруга. (4) Като страна по делото се призовават и съпругът на майката, съпругът на жената, която оспорва произхода, както и детето. (5) Произходът от жената, родила детето при асистирана репродукция, не може да бъде оспорван на това основание. Произход от бащата Чл. 61. (1) Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване. (2) Ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак. (3) В случай на обявено отсъствие на съпруга предположенията по ал. 1 и 2 не се прилагат, ако детето е родено след изтичането на триста дни от датата на последното известие за съпруга, а при обявена смърт - от датата на предполагаемата смърт. (4) Алинеи 1 - 3 се прилагат и когато детето е родено при условията на асистирана репродукция по чл. 60, ал. 2. ТОЧКА по въпроса.

Комунистическа държава.. и ще си остане такава.

Нормална , Фагот!!!!!

Ама то вие сте нео комунягите бе тикво :)

но видиш ли пак не харесваме ЛГБТКУРЗАТЯХ. Явно причината не е в комунизма.

Унгария така си реши проблема с документите много лесно, вместо “пол” сега пише “пол по рождение” и тука вече нема мърдане

У нашта кооперация има две гейки, а от скоро си имат бебе, ха познайте как се появи … ми едната гейка роди, ма не от другата гейка, дет се вика срещу теорията на дядо Дарвин не мож се върви, трябва си и к.. и сега ми е интересно кат порасне отрочето, ше вика ли на другата гейка ТАТКО, вие къ мислите?

Отиват едно момченце с татко си на баня. И докато се къпе, малкия се подхлъзва, тръгва да пада и последния момент гепи татко си за ... дедовия. Изправя се и баща му рекъл: - Добре, че не беше с майка си, че щеше да се пребиеш!

Що пък да вика "татко"? Просто ще си има две майки! И няма да има татко! Както много други деца, чиито татковци са си били камшика и ги няма никакви, че и пикливите 100 кинта издръжка не плащат! Е те така!

"смешенплач1" Като гледах днеска как Мика Зайкова нито знае какво чете, нито какво гласува, трима квестори за 5 сек преброяват гласуването на ръка. Като гледам потенциала на Бабикян и сие. И като знам, че адвоката е от БХК. Ще го пробутат това в парламента за еднополовите бракове.

А дано! Златна ти уста!

Ами , фаготи Сър!!!

Да ме фане за шнуро и генералнио адвокат и двете му майки!

И как го направиха тоя номер и двете едновременно да го родят бре ? Да не са си го подхвърляли една на друга ? Какви неща можела природата тц тц.

ВКС поиска от Конституционния съд обяснение какво е „пол“, за да реши за транссексуалните Какво е обяснението на понятието „пол“, възприето от Конституцията, и има ли то самостоятелно психологическо или социално изражение, различно от биологичното? Има ли предимство правото на личен живот, така както го определят Хартата на основните права в ЕС и Европейската конвенция за правата на човека, пред това обяснение? Това са част от въпросите, които Гражданската колегия на Върховния касационен съд (ВКС) отправя до Конституционния съд (КС)

Кажи си го де ... Лозан Панов мекерето на Христо Иванов

смешенплач1

Аполитична съм, но и двамата не стават за юристи- това е категоричното ми мнение като действащ адвокат.

Явно на никой не направи впечатление нонсенаса в заглавието "Българчето с две майки има право на паспорт, но може да не ги впишат в акта за раждане". Как може детето да е българче след като няма акт са раждане и паспорт и не е родено в България.

Именно...

FFF

Това е тролене на държавата. Търси се скандал. За да се мръдне прозореца на Овертон. А иначе децата на тия няма да станат обратни, даже може да ги мразят повече от обикновените хора, но ще бъдат нещастни. Детето има нужда от майка и от баща, чийто роли са съвсем различни. Но либерастите имат готови аргументи за всичко. Бяха пуснали "научни" статии, че гей-родителите били по-добри родители от хетеро-родителите. Чакайте до 10-20 години да взимат децата на родителите, които не са обратни, защото децата имат правото да живеят в добри семейства. Между другото се обмисля възрастта за съгласие да се свали на 10 години, но всякакви теории че светът се управлява от сатанисти-педофили е абсолютна конспирация на откачалки. А, и да добавим, че един от идеолозите на съвременната лудост, Дерида, е оправял малки момченца в Африка отзад за пари на гробища. Но това си е нормално, кои сме ние да казваме на хората дали да се обичат или не.

Мммм какви ще станат децата на еднополовите двойки не е много ясно. Все по-популярно започват да стават т.нар puberty blocker -- препарати, които поддтискат пубертета, щото, видиш ли, може промените , които настъпват в човешкото тяло през пубертета, да не съотвтства не geneder identity на (транссексуалното) дете. Това е по-страшно и от най-страшните извращения, които са вършили нацистите преди има-няма 80 години!

FFF

Те нацистите всъщност отчасти и срещу това са се борили (не ги извинявам за другите неща). Първите транссексуални операции с в Берлин през 30-те. Било е пълно с мъжки проститутки. Някои твърдят, че книгите, които са горили, са били с детска порнография и за транссексуални (включително днешни ЛГБТИ организации, плачещи за загубените безценни трудове). Но ако човек проследи, ще види, че целта е нормализиране на педофилията от една страна (въпреки че ако човек не се е задълбавал му звучи като свръх-абсурдна теория на конспирацията, наравно с плоскоземците и хората-гущери), и от друга унищожаването на мъжкото начало у всеки от нас. Сега има транс-възрастови, които се идентифицират като деца, политици искат да свалят възрастта за съгласие на 10-12 години, големите издания публикуват статии че педофилията е болест, че педофилите могат да са благородни, че не бива да ги мразим, има и такава TED презентация. Въобще както писах и по-горе, прозорецът на Овертон се мести смело по темата с детската сексуалност. Да бъдеш трансджендър тинейджър на запад е нещо като татуировките и пиърсингите преди 20 години. В Щатите приеха, че ако детето реши да сменя пола, държавата му помага, като родителите не се уведомяват, че на практика детето се кастрира с хормони и операции. Всичко това може да се прочете, ама хората предпочитат да си затварят очите, защото е плашещо, по-добре да си говорим за пици и чорапогащи.

Много ми е интересно, когато излезе решението на нашия КС, че в конституцията ни под пол се разбира само биологичният пол на човека, не и социалният пол- тогава всички глбти организации ще се пробват да ревнат, че България нарушавала човешките им права и ще иска премахване на ВНС, защото само то е пречката за промяната на конституцията ни в частта й за това какво е брак...Обаче- ще бъдат ДЛЪЖНИ да се подчиняват на решението на КС, защото то е задължително за всички граждани, организации и държавни органи...

Няма конституция, която Христо Иванов и Лозан Панов да не могат да променят. Като са обещали трети пол и гей бракове ще го направят. Ето вече събират подписи за конституционни промени.

смешенплач1

Има ПРЕЧКА пред щенията им, която се нарича Велико Народно събрание. САМО ОТ НЕГОВИЯТ РАНГ може да се промени конституционният текст, че бракът е съюз между мъж и жена- не може да се случи с обикновена промяна в конституцията ни.

Има такова решение. "Конституцията и цялото българско законодателство са изградени върху разбирането за бинарното съществуване на човешкия вид." Решение № 13 от 27 юли 2018 г. по конституционно дело № 3 от 2018 г. https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=129022 Да реват колкото искат - КС смята половете за 2, мъжки и женски. :)

трети пол! Искаме четвърти пол! Искм и с кучето, а котето да гледа. Искам и с котето, а кучето да гледа.искам да съм напредничав европеец. Искам да им дадат паспорти!

Цялата работа много намирисва на активно мероприятие на розовите комсомолски организации/фондации/институти. Отказа на нашите власти е абсолютно очакван и търсен ефект. Целта не е паспорт, а това е поредна провокация и опит за прокарване на неолибералните свинщина. Освен всичко, детето като е родено в Испания, е испанче, а не българче?

Нали вече са на власт Джендърите от ДБ.

Борбата продължава! Напред и нагоре!!!

Какъв акт за раждане, като нито е родено в БГ, нито има Родител от България! Простотии след простотии!

От Да България имат решени като премахнат майка и татко и ги заменят с Родител 1,2,3,4,5 така че и полигамни педерасти да осиновяват деца. Христо Иванов вече го е входирал това искане в НС.

на тия не им е зорът за свободното придвижване на детето, а да им признаят "брака", както и да се възползват от всички права на граждани на ЕС и на Великобритания. аз като имам деца от старомоден брак с мъж, за да пътувам с децата без него през граница, се нуждая от пълномощно. и те могат да си издадат по едно и да си пътуват. а най-добре да се спрат тези извращения - не може да се роди дете от две майки, нито от двама бащи, т.е. това не е семейство и не е редно да им се разрешава да осиновяват деца.

Под статията за патриарх Неофит - 18 коментара. Под статията за майките-лесбийки - 118. Не ще да е, драги форумци, традицията това, което искате да защитавате. То има друго име - страх, покрит от мнимото разбиране за традиция. Какво ви влиза в работата кой с кого спи и какви деца прави? Все ще е едно повече дете, което има шанс да се смята и за българче. Както отива в България единствените, които искат да се женят и да имат деца са гейовете и лесбийките.

И повече ще станат защото темата е актулана ! Страх от ЛГБТто никой няма , има отвращение и гняв Да спят с когото искат , да си правят граждански съюзи - няма лошо , децата да не барат обаче ! Вие ляво либералните активисти не сте българи а антинационални безордници

Ти по какъв критерий се пишеш повече българин от мен ? Аз преподавам в училище, събирам стипендии за сираци, преписвам стари църковни книги, уча българска филология, пиша до кметовете на градове с предложения за възстановяване на стари римски пътища, пиша до светия синод за възстановяване на изгорени от турците църкви, плащам данъци за всяка стотинка, която изкарвам.

То и Емил Джасим преподава в училише , е и ? :) Ляво либералната адженда е против националната държава , поритв нацията като цяло ... какво да ти обяснявам повече !?!

да им се отнеме детето

Сигурно сме от еб@ната страна, а англичанката е мъжът в семейството?!

Направо тръпки ме побиват от разни изказани тук неолиберастки джендъристки и изобщо - тотално сбъркани "аргументи" в полза на една налудна, античовешка, антибиологична и антисоциална, но "модерна" и "разкрепостена" практика да се дават родителски права на разни извратеняци, различни от биологично определените "майка" и "баща". Гейщината, гнусното лесбийство, травеститство и т.н. са сатанински, антицивилизационни явления и колкото и да не съм фен на руския тоталитаризъм, в случая напълно подкрепям отказа на руските власти да признават и толерират подобни правни абсурди и извратености. Даже смятам, че когато биологичен родител живее доказано с лице от същия пол, трябва да му се отнемат родителските права и детето да бъде предоставено за осиновяване от нормално семейство, защото иначе е застрашено от това да бъде превърнато в извратеняк като "родителите" си.

Цялата статия цели едно нещо- да се създаде предварително негтивна нагласа сред българското общество в България, ако решението на нашия КС е такова, че той се произнесе, че в българската правна система под думата ''пол'' се разбира ясно и недвусмислено само биологичният пол на физическите лица- български граждани. Обаче няма да ви огрее- българският народ в неговата цялост , во главе с адвокатите, ЩЕ ПРИВЕТСТВА такова решение на нашия КС. Толкова от мен по въпроса.

Ето с защитата на "правата" на такива изроди се изхранва Хаджигенов. А сега, да ни е честито, имаме тоя боклук и в парламента. Очаквайте всякакви извратени предложения за закони от него и хората около него. Сами си ги до докарахме до там.

А, доброутро- аз защо не го уважавам, въпреки, че съм длъжна да уважавам колега- адвокат, и защо навсякъде изписвам името му като '' хаджигеЙов''...Не познавам колега, който е хетеро, и който активно се ангажира предимно с процесуалната защита на глбти срещу България... Надявам се, разбирате контекста на коментара ми...

алоооо ай да спрете с тез курвенски номера....две майки,двама бащи.....да ама не съм ва ебал кат животни..има една майка и дин баща всичко друго не е ок който иска да се определя дори като извънземен но няма ка да стане семейсто от еднополови капути

Подкрепям мниението в коментарите - това е предварително подговен материал, вероятно от джендръски адвокат, и е пратено на дир.бг да го публикува. Дирските журналист/к/и в общия случай не пишат толкова дълги и задълбочени статии. Тъй че ДИРa: стига с поредните дежндърски опорки, моля!

За тоталното разбиване на семейството като идея. Чисто биологически майката е една. Казуса не може да е 2 майки. Може да е биологична майка + втори родител. Вторият родител е или бащата или законният партньор на майката от какъвто пол иска да е. Никакво значение няма. Има значение, че НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДВЕ МАЙКИ. Има само една - БИОЛОГИЧНАТА.

България е длъжна да оспорва подобно решение. Да си намерят британски или испански паспорти. Ако искат български паспорт за детето - да се съобразят с българските закони!

България е член на ЕС

смешенплач1

Написах много ясно- България ПРИТЕЖАВА правото СПЕЦИАЛНО по семейно право, да има СВОЕ семейно право, което НЕ Е идентично с напр. германското или с това на държавите, приели гражданските съюзи, еднополовите бракове и ИК, и които да членове на ЕС. Как , защо , кога, по какъв начин, къде е вписано това право- по тези въпроси отговарям само в адвокатската си кантора, след платена такса за юридическа консултация. Толкова от мен- софийският адвокат.

... u 3akoHa Ha Kapaka4aHoB-KanoHemu

руските фашистки троли се скъсаха да развяват комунистическия арцал наерен конституция..... пичове с 30% намаля населението на България заради този парцал. Ако до 20 години не го махнем България изчезва завинаги!!!! Какво Ви бърка, че тия жени живеят заедно и гледат дете? Много деца ли има в България? Много сплотени семейства ли има? Та искаме да гоним деца и млади семейства от Блъгария? Бива да са Ви промити тиквите от тъпунгери като Нинова и Каракачанов... бива да сте се видиотили.....

има 1 майка. А с кого ще живее тя е друг въпрос.

съм съгласна- Имат си дете гледат си го какво ги бърка и кого бърка- Преди 30 години живях без брак за мое щастие и за каква ли не ме смятаха-Сега това е масово явление-Просто манталитета това е големия проблем, на българина му трябва време за да разбере нещата и да ги усмисли- По добре да издадат паспорт анлийски на детето и да приключат с цялата история у нас-Ако това стигне до съд ще загуби нашата страна пак. Просто за тях и за детето е по добре да не живеят в БЪЛГАРИЯ- Както това направиха вече почти 3 милиона-

смешенплач1

България няма да загуби това дело и в статията ясно е посочено защо.

Ще ти отговоря с любимият аргумент на ваксърите и привържениците на противоепидемичните мерки: Ти живееш в общество и си длъжна да се съобразяваш!

Където две майки - там и три... Пишете го с три майки.. Е..ати педерастката история!

tonk11

Е баш тая не е педерастка. Друга е.

Този свят е тръгнал на затриване, ама защо и свестните трябва да се затрият?!?

не само България отива на затриване.... гоним семейства с децата им заради средновековна руска анти гей традиция...... В България никога не е имало проблем с хомосексуалните двойки. Какво като са две жени? Няма да гледат добре детето ли? Няма да го обичат ли? По-добре ли е самотна майка? По-добре ли е сираче? Бива олигофрени има в България ама то......

ходи да живееш с тези "семейства"... Да ти е сладко!

tonk11

Ти въобще не си разбрал за какво става реч. Никого не гоним, тия и без това не живеят и не искат да живеят тук. Искат само паспорта заради членството в ЕС.

Върнахме се във времето на Соломон, само дето него го няма да разреши въпроса!?