17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали Смърдикян?!

Няма проблеми да се отиде на избори, но дали това ще промени нещо. ---- НЯМА ДА ТЕ ИМА !

Ще промени и още как! Дебилите ще станат от 80% на 5%. :)

За да може да влезнат ВМРО !!!!!!!!!!

да бе направо македонското вмро ще влезе со Зайковски, Македонски и др. че не сме слушали глупости скоро

Да. Едни нови, поредни избори, ще променят нещо - вас няма да ви има на небосклона. Най-вече кюстендилската миризлива пача, която никой, никъде не я иска. Което ще е повече от отлично.

Няма проблем, нали ББ ви остави пълна хазна, ще харчим, какво му е.. И ние трябва да преживяваме.

ВЛЕЗЕ ПРИ МЕН ПОИСКА МИ ТРИ МИЛИОНА ЗА ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА СПЕЧЕЛЯ- ИЗГОНИХ ГО- НАМЕРЕТЕ С ГУГЪЛ....ТОЗИ "ПОЧТЕН ЧОВЕК БЕЗСРЕБЪРНИК, КОЛКО ЛИ МИЛИОНА Е ВЗЕЛ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ РЕЗИЛ ГАДЕВ И ДА ОХРАЧАТ ГЕРБ И БОРИСОВ..

Бабикян, подкрепяш ли Румен Радев за втори мандат?

Толупът Арман Бабикян от "братството на ПОЧТЕНИТЕ" както е прието да се казва в СИЦИЛИЯ. И му свършили СЖОБНИТЕ от Татко Череп. Няма проблем - соросовският комсомолец РистЮ ще го уреди на ведомост при ПРОКОПИТО. Ще има за ЗАКУСКИ...

вътре със звучното име ИБНИ

Части от прасето искате, а? Ай ай.

ще ще ще ... доста поумняхме та едва ли вече ще виждаме физиономиите ви .

Отровните няма да са в 47 парламент. В 45 влязоха с 6.8% В 46 с 5% За 47 - 3.6% не стигат. Логично.

Ще се промени товарищ. Мазната ти физиономия няма ми липсва.

Демократична България, тези тъмно сини сторжери на дясното, тези лъвове на промяната, тези легендарни сини орли се сдушиха с БСП! Какво падение хахаха ДБ заедно с комунисти хахахахахахаха Ако някой кажеше някога че тъмносините ще се сдушат с комунистите щях да си умра от смях А ДНЕС ТЪМНОСИНИТЕ КЪРЛЕЖИ се СДУШИХА С ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВОПИИЦИ С ЦЕЛ ВЛАСТ!

Как така парите се свършиха, бе? Обадете се веднага на Мустака в Белград.

Бабикяне, хората не са прости като теб бе душо! На новите избори ще има вече размествания и то осезаеми. Вие също го разбирете и се тресете от страх!

E Che patriite na protesta shte izchegartat doverieto koeto se natrupa ot atraktivnite I'm zalucheni meropriqtiq

Ще променят Баби ще променят,ще гледаш парламента отвънка.

До къде я докарахме бивши седесари и бивши демократи да управляват заедно със БСП а на времето скачаха против БСП! ДБ няма нищо общо вече със СДС партията която се бореше за демокрация срещу БСП или бившата БКП!

Бабикян е пич! Кефи ме този човек.

Защо сменяме една тъпа мутра диктатор с друг диктатор идиот????

tonk11

Няма проблеми бе. Богата държава. Колко са те 50-60 милки през 2 месеца? Тия нали дръпнаха парите от АПИ, ще има за 4-5 нови избори. После - ще видим.

Ще променят факта, че отново едни огромни пари ще идат на вятъра, вместо по предназначение.

Обед е! Моля махнете снимката на тоз плужек, повръщам!

ще променят, такива недоразумения като вас, няма да са в парламента.

PEYTSCH

Че не е българин си личи отдалеч...Но че за него не е проблен пак да се дадат 150 милиона заради тъпите протести е вече безочие !

PEYTSCH

А дали ще бъдете в в следващото НС е сигурно НЕ.

за да може ОФ то да даде властта на Фатмака.

да, ще променят - слави и бкп ,след като ги подкрепят, ще изчезнат. нещо, което трябваше да се случи преди 30 г.

ще променят само,че твоята улична шайка, няма да я има в НС,колкото и кинти да плаща Черепухин!

Някакъв смръдльо взел да обяснява, че нямало проблем пак да се ходи на избори и да се харчат огромни паре на вятъра.Баси нещастника, марш в Армения.

е най точното наименование.много миришат арменята ,подта им, а пък и не обичат банята.

Да, силно се надявам да ви няма и да не се налага да ви гледам простите, протестърски, платени муцуни!

К'ъв е тоя вмирисан грозен чичка, който ми обяснява, че няма проблеми да харчим пари за постоянни избори и да се вкарваме в дестабилизация поради политическа немощ!! Да ходи в Армения да организира преврати и безкрайни избори, селяк грозен, вмирисан, гнусен..

Къде видя преврат?

То е очевадно!

Всички досегашни партии вече са от статуквото! Само ИТН не са. Те правят ново правителство ИЗЦЯЛО С НОВИ ХОРА! Това е изцяло ново и уникално! Трябва да ги подкрепим!

5 поста си написал с различно име. И ТН е "измамници търсят наивници". Обиждаш интелекта на българина. Всъщн ост Евнуха и Африканчето правят това от самото начало. Миячите на чинии разбраха ли изобщо как ни прекараха? Тия дето им плащаме пенсиите на родителите и крепиме България.

Да ще променят-вас няма да ви има.

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Всички досегашни партии вече са от статуквото! Само ИТН не са. Те правят ново правителство ИЗЦЯЛО С НОВИ ХОРА! Това е изцяло ново и уникално! Трябва да ги подкрепим!

Най после, без Борисов и Радев, и техните калинки

Ти да видиш.. Верно ли?