17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Да ще променят-вас няма да ви има.

Всички досегашни партии вече са от статуквото! Само ИТН не са. Те правят ново правителство ИЗЦЯЛО С НОВИ ХОРА! Това е изцяло ново и уникално! Трябва да ги подкрепим!

Всички досегашни партии вече са от статуквото! Само ИТН не са. Те правят ново правителство ИЗЦЯЛО С НОВИ ХОРА! Това е изцяло ново и уникално! Трябва да ги подкрепим!

Най после, без Борисов и Радев, и техните калинки

Ти да видиш.. Верно ли?

К'ъв е тоя вмирисан грозен чичка, който ми обяснява, че няма проблеми да харчим пари за постоянни избори и да се вкарваме в дестабилизация поради политическа немощ!! Да ходи в Армения да организира преврати и безкрайни избори, селяк грозен, вмирисан, гнусен..

Да, силно се надявам да ви няма и да не се налага да ви гледам простите, протестърски, платени муцуни!

Къде видя преврат?

Някакъв смръдльо взел да обяснява, че нямало проблем пак да се ходи на избори и да се харчат огромни паре на вятъра.Баси нещастника, марш в Армения.

То е очевадно!

ще променят само,че твоята улична шайка, няма да я има в НС,колкото и кинти да плаща Черепухин!

да, ще променят - слави и бкп ,след като ги подкрепят, ще изчезнат. нещо, което трябваше да се случи преди 30 г.

за да може ОФ то да даде властта на Фатмака.

PEYTSCH

Че не е българин си личи отдалеч...Но че за него не е проблен пак да се дадат 150 милиона заради тъпите протести е вече безочие !

ще променят, такива недоразумения като вас, няма да са в парламента.

Обед е! Моля махнете снимката на тоз плужек, повръщам!

е най точното наименование.много миришат арменята ,подта им, а пък и не обичат банята.

PEYTSCH

А дали ще бъдете в в следващото НС е сигурно НЕ.

Ще променят факта, че отново едни огромни пари ще идат на вятъра, вместо по предназначение.

tonk11

Няма проблеми бе. Богата държава. Колко са те 50-60 милки през 2 месеца? Тия нали дръпнаха парите от АПИ, ще има за 4-5 нови избори. После - ще видим.

Защо сменяме една тъпа мутра диктатор с друг диктатор идиот????

Бабикян е пич! Кефи ме този човек.

До къде я докарахме бивши седесари и бивши демократи да управляват заедно със БСП а на времето скачаха против БСП! ДБ няма нищо общо вече със СДС партията която се бореше за демокрация срещу БСП или бившата БКП!

Ще променят Баби ще променят,ще гледаш парламента отвънка.

E Che patriite na protesta shte izchegartat doverieto koeto se natrupa ot atraktivnite I'm zalucheni meropriqtiq

Бабикяне, хората не са прости като теб бе душо! На новите избори ще има вече размествания и то осезаеми. Вие също го разбирете и се тресете от страх!

Как така парите се свършиха, бе? Обадете се веднага на Мустака в Белград.

Демократична България, тези тъмно сини сторжери на дясното, тези лъвове на промяната, тези легендарни сини орли се сдушиха с БСП! Какво падение хахаха ДБ заедно с комунисти хахахахахахаха Ако някой кажеше някога че тъмносините ще се сдушат с комунистите щях да си умра от смях А ДНЕС ТЪМНОСИНИТЕ КЪРЛЕЖИ се СДУШИХА С ЧЕРВЕНИТЕ КРЪВОПИИЦИ С ЦЕЛ ВЛАСТ!

Ще се промени товарищ. Мазната ти физиономия няма ми липсва.

Отровните няма да са в 47 парламент. В 45 влязоха с 6.8% В 46 с 5% За 47 - 3.6% не стигат. Логично.

ще ще ще ... доста поумняхме та едва ли вече ще виждаме физиономиите ви .

5 поста си написал с различно име. И ТН е "измамници търсят наивници". Обиждаш интелекта на българина. Всъщн ост Евнуха и Африканчето правят това от самото начало. Миячите на чинии разбраха ли изобщо как ни прекараха? Тия дето им плащаме пенсиите на родителите и крепиме България.

Части от прасето искате, а? Ай ай.

вътре със звучното име ИБНИ

Толупът Арман Бабикян от "братството на ПОЧТЕНИТЕ" както е прието да се казва в СИЦИЛИЯ. И му свършили СЖОБНИТЕ от Татко Череп. Няма проблем - соросовският комсомолец РистЮ ще го уреди на ведомост при ПРОКОПИТО. Ще има за ЗАКУСКИ...

Бабикян, подкрепяш ли Румен Радев за втори мандат?

ВЛЕЗЕ ПРИ МЕН ПОИСКА МИ ТРИ МИЛИОНА ЗА ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА СПЕЧЕЛЯ- ИЗГОНИХ ГО- НАМЕРЕТЕ С ГУГЪЛ....ТОЗИ "ПОЧТЕН ЧОВЕК БЕЗСРЕБЪРНИК, КОЛКО ЛИ МИЛИОНА Е ВЗЕЛ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ РЕЗИЛ ГАДЕВ И ДА ОХРАЧАТ ГЕРБ И БОРИСОВ..

Няма проблем, нали ББ ви остави пълна хазна, ще харчим, какво му е.. И ние трябва да преживяваме.

Да. Едни нови, поредни избори, ще променят нещо - вас няма да ви има на небосклона. Най-вече кюстендилската миризлива пача, която никой, никъде не я иска. Което ще е повече от отлично.

За да може да влезнат ВМРО !!!!!!!!!!

Няма проблеми да се отиде на избори, но дали това ще промени нещо. ---- НЯМА ДА ТЕ ИМА !

Ще промени и още как! Дебилите ще станат от 80% на 5%. :)

да бе направо македонското вмро ще влезе со Зайковски, Македонски и др. че не сме слушали глупости скоро

нали Смърдикян?!