Коментари - Съдят собственик на 145 автомобила за данъчни измами | Днес.dir.bg

Съдят собственик на 145 автомобила за данъчни измами

Собственик на 145 автомобила е даден на съд за престъпления срещу данъчната система на държавата. Той е обвинен в укриване на данъци за 25 хил. лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдят собственик на 145 автомобила за данъчни измами | Днес.dir.bg

Коментари

Голям казус. Ще му заемат няколко коли и готово. Като гледам даже не възразява на този вариант.

По-смешна простотия не бях слушал!!!! Алооооо,вие горе,стига сте се правили на палячовци,хванете големите риби,дето цоцат с милиони,запрете местните дерибеи и защитете селата от циганските набези! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!

Някакъв контрабандист на коли- Живко Подметката станал митничар в БУргаската митница. Чакаме да го взривят с шефа на митницата, както взривиха контрабандиста Иван Тодоров- Доктора.

Велики подробности за въпросния Славчев - ощетил държавата с 25 хил. лева - да ни е страх ли - че се пишат имената на този велик престъпник. Не, че го защитавам. КЪДЕ СА ИМЕНАТА НА УБИЙЦИТЕ, ИЗНАСИЛВАЧИТЕ на бабички и деца в селата, съсипали животите на стотици и хиляди обикновени хора. Или ние, малките хора не сме държавата? Къде са имената на престъпната сган, обрекла родителите ни бавно да умират с по 205 лева пенсия, прогонила половината население в чужбина. Имената на окралите милиарди от страната ни. Яжте ми xyя промивки, слугински медии - подлизурковци и демагози - срашна борба с корупцията се е развихрила! За нищо не ставате. Пълен тaшаk. Скоро ще плащаме и въздуха тук, заедно с неизмитата прах от 1989 и барабар с цигaнckитe пушилки от гетата. Многото насилиепоражда съответната реакция.

Аз съм напълно съгласен с изявленията на този човек. Какво прави държавата за дребния и среден бизнес? Едно голямо нищо само гледа как да ни тормози, да й плащаме осигуровки, данъци и прочее и после да си ги окадат Бойко и Цвъцко, защото само на тях е позволено да краката до замайване...., Че тя тази държава е на бащите им ей, какво знаете вие.....

Тия си правят ташак.

Е,и, нещо.

Какъв собственик е тоя мангал бре малоумници??? И в Добрич има подобен малоумник, известен като Тошко дараверата... И какво ще им вземете или направите на подобни идиоти???

Ще вземат на босия цървулите! Как се търсят 145 чужди граждани в друга юрисдикция за конфискация ?В КАТ и АА е заровено кучето.Без вътрешен човек не става далаверата.

Като оня с жиповете колите и камионите борисов я го емни тоя че за пет години се не знае как ги е изкарал с чия шуробажанащина след

хванаха най-големия престъпник в държавата :) Мангу от ЛоУМ дето има 130 коли на свое име .... уааау , браво , евала :) Ето това очакваме от държавата :)

FuckTheEU

В тази "държава" само бъбъ и цвъ цвъ могат да притежават неограничен брой апартаменти, мпс-та и прочие благини.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО "DIR.BG" V.6 А сега какво...

Бил заявил, ха, ха, ха. Добър адвокат, или възелин майка!

"За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони!" Правосъдието тук не е целта - явно не си е платил на местния ГЕРБ-ерски феодал и за това са го "предупредили"! Осъдили са го осъдили за 25 хил, а онези с крадените милиони тях не ги бараме?

е те този ша върне откраднатите от #евроапата 500 милиарда и ша изчисти въздуха в софия! тои е ! дръжте го! тои внесе 1 000 000 скапани мпс-та! тои е! обесете го!

ДОКОГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕСТАПЛЕНИЕ НА АВТО ВНОСИТЕЛИ ПРОДАВАТ ТИ КОЛАТА С НЕИСТЕНСКИ ДОГОВОРИ КАЛФЕТРАВК ПОПАЛВА СЕ И ТИСИ КУПУВАЧА ОТ ЧУЖБИНА А НЕМАЛИ КОИ ДА ПРОВВЕРИ ТОВА

Майко,майко (престАпление ,каЛВфертраВК ) - колко мъка . Айде родния език не го обичаме ама що се пънем с думи дето не им знаем смисъла .То никой не е казал ,че немския е лесен език ,но поне Kaufvertrag (кауффертраг) да я знаем ,че можеше и с едно нашенско договор за продажба да минем .

Ще го осъдят да плати 10 000лв, и ще си измият ръцете....

а колко собственика с по един автомобил не са плащали с години данък...

В София няма ли такива мошеници, че чак в Монтана го намерили?

който завършил 4 или 5 годишното обучение няма да е дал само 4000 лева . който се е занимаел с какви или не новости-глупости в течение , да речем , 5 години , не би могъл да мине само с 4000 . може би на една въобрашима годишна база да имаме едни много по-малко разходи . но на една разширена база , като например давността по углавно законодателство , сиреч десет годишната давност , съмнително да се мине инвестицията даже годишно с 4000. сега , ако съм инженер , ех , тогава , май , ще продам това каквото мога за 400 за цената 4000 . платих 50 за прихващането на сигнал сателитна чиния. устройството за локализация на лъч струва около 12 .

А, за такива с по 5-6 апартамента какво?

А за "ОТВОРЕНО ПИСМО ДО "DIR.BG" V.6" какво...същото, нали.

да са живи и здрави и още да си купят. Ако имаш нещо конкретно подай сигнал в полиция прокуратура. Подпиши се с трите имена кат честен гражданин. Кат Трактора :)

1-о : щом си работищ още със АЛГОЛ стандарт под 256 , да си понясащ отговностността , старото е било , новото си казва думичката . 3-о : щом не можеш да си вземеш адекватна защитна позиция против-спрямо упоменатото в точка едно и особено точка 2 , тогава излез . не си сатисфакционен след 5.1.2018. 4-то: Борисов не можел да прекарва през трибуната скрит нов стандарт , тази работа потрябвала спец от ядрото на кернелизация , сиреч човек от дъното-ядро на нещата ... 5-тата : стандарт минимум е сега АЛГОЛ-256 , дали за Меркел съобщаваш , дали си обръщаш към изток , дали си южно-едикъдеси , или зад-океанец , 256 ни по-малко , но може би по- ... 6-то , седмо , осмо , и така нататък : намери си или направи сам друго конфигурация . ако не го сториш , тогава АЛГОЛ-256 ще го стори вместо тебе . ето , това е state-of-the-union .

кредитният стандартен рамковия договор ще предвижда следните опорни точки : данни совственик - АйПи-телефон - банкова сметка - така нататък, данни фирмата , пак горното, данни банката - личната и фирмената, данни други свързани с дейността лица : пак горните данни . плюс, по схема all-inclusif , преуговорен в неразбираем юридически клауза Герджиков , която да гласи на прост език : пълно прихващане на каквото и да било със собствено съгласие . на съдията както и прокурора в спец-съд ще му е лесно да позволява : подписано по собственото си желанието . ето , черно на бяло . добри дошли в ерата на 4-тото поколение интернет .

Нека се опитам да позная: "обвиняемият Славчев " е безимотен, без редовни доходи, върху които може да се наложи запор. С други думи "Ще вземат на босия цървулите"

коя машина робот се интересува от "твоите" наблюдения ли ? да съм се напил достатъчно - даже телевизора с предаването на седем-осем и гения Сифонов почва да ме наблюдава , нали ?

обикновен ци.га.нин!

Интересно е дали може да докаже с какви пари е закупил въпросните автомобили. :-) Там също има казус. :-)

а бб с какво си купи самолет и хеликоптер ?ако ги нямаше Нетаняху и меркел и той щеше да "купува" автомобили .

Дир-а защо ни занимавате с тези кокошкари? Защо не пишете първо за информацията за дадени милиони без документи от Цвъ Василев на Кенчо и Ондрей, на Мислена Кухева и много други, на 2 от трите прасета! Декларирани ли са? Данъци платени ли са? Дир-а има официални свидетелски показания в Софийска прокуратура! Защо не пишете за това?

Абе хубаво е и тия да ги хващат, че народът като гледа какво става нагоре почва много да си позволява.

Поправете ме ако бъркам, но.... Колите са с българска регистрация, следователно трябва да минат ГТП на територията на България (това е честта в която не съм сигурен, дали може и прегледа да бъде в друга държава)... Та по нашето законодателство тези автомобили нямат валиден ГТП.. Казано по друг начин данъчното нарушение е най-малкото в случая... Кои автомобили са регистрирани на негово име се знае.... проверява се с кои пунктове са минали ГТП и .... хоп... Отделно.... как да "няма нищо друго на негово име освен лична карта"... има на негово име 145 автомобила... Тук важното е не само неговото укриване на данъци (не може да се говори за престъпление ако някой има 145 автомобила... престъплението при него е неплащането на данъците) обаче сега за назидание на другите, трябва да се конфискуват тези автомобили, да се закрият пунктовете за ГТП през които автомобилите са минали и да треснат душеприятни глоби на..... "собствениците им" ... Хем да ги глобят за участие в измама, хем да им хартисат автомобилите....

А за служителите на КАТ,където се извършвала тази регистрация...какво...слепи ли са били? За 18 месеца....145 регистрации само на едно ЕГН? Средно по две на седмица....като знам каква тарапана е...в КАТ...

Това ще да е някой братчед от ломската махала, умело използван от местен дерибей. Нито има какво да му вземат, нито ще си направят труда да подведат под отговорност "началникът" му.

ама в Българско верно ловят само кокошкарите за да покажат някаква мнима дейност. Обаче на големите риби им пазят сянка

Е това е българската действителност! Ганьо реве че в европата било хубаво ама не мисли с главата. Освен това има един парадокс - подобни елеченри са ганета тука, като минат границата стават по-ниски от тревата. Защо така бе , нали сте тарикати, какво си плаши европата. А този нещастник съвсем умишлено е правил тези регисърации и най-вероятно е получавал и комисионни за това. Пращай те го да чука гранит в някоя кариера и да връща парите! А на всички които ще го защитат ще кажа че по този начин той е лишил нашите деца от лечение, пенсионерите от пари, от малко по-добро улици в общината, от по-добра градска среда. Като го мултиплицирате това по стотиците хиляди ганета, андрешковци и подобия става ясно защо всичко е разруха тука.

А трябва

Хитрец е Ганьо! И винаги и с двата крака се насажда на пачи яйца.

Тарикат, но ако човекът има само една лична карта на свое име и никакво имущество, какво - бъбрек ли да продава? До колкото знам, никой не е влязъл в затвор за неплатени данъци.

То по тия земи тука и за убииство не влизат в затвора ти искаш за не платени данъци да те вкарат!?

на дребно и затова са го хванали. Баш големите тарикати КОЙ ще ги напъха където им е мястото?

Коментари - Съдят собственик на 145 автомобила за данъчни измами | Днес.dir.bg

Съдят собственик на 145 автомобила за данъчни измами

Собственик на 145 автомобила е даден на съд за престъпления срещу данъчната система на държавата. Той е обвинен в укриване на данъци за 25 хил. лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдят собственик на 145 автомобила за данъчни измами | Днес.dir.bg

Коментари

Голям казус. Ще му заемат няколко коли и готово. Като гледам даже не възразява на този вариант.

По-смешна простотия не бях слушал!!!! Алооооо,вие горе,стига сте се правили на палячовци,хванете големите риби,дето цоцат с милиони,запрете местните дерибеи и защитете селата от циганските набези! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!

Някакъв контрабандист на коли- Живко Подметката станал митничар в БУргаската митница. Чакаме да го взривят с шефа на митницата, както взривиха контрабандиста Иван Тодоров- Доктора.

Велики подробности за въпросния Славчев - ощетил държавата с 25 хил. лева - да ни е страх ли - че се пишат имената на този велик престъпник. Не, че го защитавам. КЪДЕ СА ИМЕНАТА НА УБИЙЦИТЕ, ИЗНАСИЛВАЧИТЕ на бабички и деца в селата, съсипали животите на стотици и хиляди обикновени хора. Или ние, малките хора не сме държавата? Къде са имената на престъпната сган, обрекла родителите ни бавно да умират с по 205 лева пенсия, прогонила половината население в чужбина. Имената на окралите милиарди от страната ни. Яжте ми xyя промивки, слугински медии - подлизурковци и демагози - срашна борба с корупцията се е развихрила! За нищо не ставате. Пълен тaшаk. Скоро ще плащаме и въздуха тук, заедно с неизмитата прах от 1989 и барабар с цигaнckитe пушилки от гетата. Многото насилиепоражда съответната реакция.

Аз съм напълно съгласен с изявленията на този човек. Какво прави държавата за дребния и среден бизнес? Едно голямо нищо само гледа как да ни тормози, да й плащаме осигуровки, данъци и прочее и после да си ги окадат Бойко и Цвъцко, защото само на тях е позволено да краката до замайване...., Че тя тази държава е на бащите им ей, какво знаете вие.....

Тия си правят ташак.

Е,и, нещо.

Какъв собственик е тоя мангал бре малоумници??? И в Добрич има подобен малоумник, известен като Тошко дараверата... И какво ще им вземете или направите на подобни идиоти???

Ще вземат на босия цървулите! Как се търсят 145 чужди граждани в друга юрисдикция за конфискация ?В КАТ и АА е заровено кучето.Без вътрешен човек не става далаверата.

Като оня с жиповете колите и камионите борисов я го емни тоя че за пет години се не знае как ги е изкарал с чия шуробажанащина след

хванаха най-големия престъпник в държавата :) Мангу от ЛоУМ дето има 130 коли на свое име .... уааау , браво , евала :) Ето това очакваме от държавата :)

FuckTheEU

В тази "държава" само бъбъ и цвъ цвъ могат да притежават неограничен брой апартаменти, мпс-та и прочие благини.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО "DIR.BG" V.6 А сега какво...

Бил заявил, ха, ха, ха. Добър адвокат, или възелин майка!

"За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони!" Правосъдието тук не е целта - явно не си е платил на местния ГЕРБ-ерски феодал и за това са го "предупредили"! Осъдили са го осъдили за 25 хил, а онези с крадените милиони тях не ги бараме?

е те този ша върне откраднатите от #евроапата 500 милиарда и ша изчисти въздуха в софия! тои е ! дръжте го! тои внесе 1 000 000 скапани мпс-та! тои е! обесете го!

ДОКОГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕСТАПЛЕНИЕ НА АВТО ВНОСИТЕЛИ ПРОДАВАТ ТИ КОЛАТА С НЕИСТЕНСКИ ДОГОВОРИ КАЛФЕТРАВК ПОПАЛВА СЕ И ТИСИ КУПУВАЧА ОТ ЧУЖБИНА А НЕМАЛИ КОИ ДА ПРОВВЕРИ ТОВА

Майко,майко (престАпление ,каЛВфертраВК ) - колко мъка . Айде родния език не го обичаме ама що се пънем с думи дето не им знаем смисъла .То никой не е казал ,че немския е лесен език ,но поне Kaufvertrag (кауффертраг) да я знаем ,че можеше и с едно нашенско договор за продажба да минем .

Ще го осъдят да плати 10 000лв, и ще си измият ръцете....

а колко собственика с по един автомобил не са плащали с години данък...

В София няма ли такива мошеници, че чак в Монтана го намерили?

който завършил 4 или 5 годишното обучение няма да е дал само 4000 лева . който се е занимаел с какви или не новости-глупости в течение , да речем , 5 години , не би могъл да мине само с 4000 . може би на една въобрашима годишна база да имаме едни много по-малко разходи . но на една разширена база , като например давността по углавно законодателство , сиреч десет годишната давност , съмнително да се мине инвестицията даже годишно с 4000. сега , ако съм инженер , ех , тогава , май , ще продам това каквото мога за 400 за цената 4000 . платих 50 за прихващането на сигнал сателитна чиния. устройството за локализация на лъч струва около 12 .

А, за такива с по 5-6 апартамента какво?

А за "ОТВОРЕНО ПИСМО ДО "DIR.BG" V.6" какво...същото, нали.

да са живи и здрави и още да си купят. Ако имаш нещо конкретно подай сигнал в полиция прокуратура. Подпиши се с трите имена кат честен гражданин. Кат Трактора :)

1-о : щом си работищ още със АЛГОЛ стандарт под 256 , да си понясащ отговностността , старото е било , новото си казва думичката . 3-о : щом не можеш да си вземеш адекватна защитна позиция против-спрямо упоменатото в точка едно и особено точка 2 , тогава излез . не си сатисфакционен след 5.1.2018. 4-то: Борисов не можел да прекарва през трибуната скрит нов стандарт , тази работа потрябвала спец от ядрото на кернелизация , сиреч човек от дъното-ядро на нещата ... 5-тата : стандарт минимум е сега АЛГОЛ-256 , дали за Меркел съобщаваш , дали си обръщаш към изток , дали си южно-едикъдеси , или зад-океанец , 256 ни по-малко , но може би по- ... 6-то , седмо , осмо , и така нататък : намери си или направи сам друго конфигурация . ако не го сториш , тогава АЛГОЛ-256 ще го стори вместо тебе . ето , това е state-of-the-union .

кредитният стандартен рамковия договор ще предвижда следните опорни точки : данни совственик - АйПи-телефон - банкова сметка - така нататък, данни фирмата , пак горното, данни банката - личната и фирмената, данни други свързани с дейността лица : пак горните данни . плюс, по схема all-inclusif , преуговорен в неразбираем юридически клауза Герджиков , която да гласи на прост език : пълно прихващане на каквото и да било със собствено съгласие . на съдията както и прокурора в спец-съд ще му е лесно да позволява : подписано по собственото си желанието . ето , черно на бяло . добри дошли в ерата на 4-тото поколение интернет .

Нека се опитам да позная: "обвиняемият Славчев " е безимотен, без редовни доходи, върху които може да се наложи запор. С други думи "Ще вземат на босия цървулите"

коя машина робот се интересува от "твоите" наблюдения ли ? да съм се напил достатъчно - даже телевизора с предаването на седем-осем и гения Сифонов почва да ме наблюдава , нали ?

обикновен ци.га.нин!

Интересно е дали може да докаже с какви пари е закупил въпросните автомобили. :-) Там също има казус. :-)

а бб с какво си купи самолет и хеликоптер ?ако ги нямаше Нетаняху и меркел и той щеше да "купува" автомобили .

Дир-а защо ни занимавате с тези кокошкари? Защо не пишете първо за информацията за дадени милиони без документи от Цвъ Василев на Кенчо и Ондрей, на Мислена Кухева и много други, на 2 от трите прасета! Декларирани ли са? Данъци платени ли са? Дир-а има официални свидетелски показания в Софийска прокуратура! Защо не пишете за това?

Абе хубаво е и тия да ги хващат, че народът като гледа какво става нагоре почва много да си позволява.

Поправете ме ако бъркам, но.... Колите са с българска регистрация, следователно трябва да минат ГТП на територията на България (това е честта в която не съм сигурен, дали може и прегледа да бъде в друга държава)... Та по нашето законодателство тези автомобили нямат валиден ГТП.. Казано по друг начин данъчното нарушение е най-малкото в случая... Кои автомобили са регистрирани на негово име се знае.... проверява се с кои пунктове са минали ГТП и .... хоп... Отделно.... как да "няма нищо друго на негово име освен лична карта"... има на негово име 145 автомобила... Тук важното е не само неговото укриване на данъци (не може да се говори за престъпление ако някой има 145 автомобила... престъплението при него е неплащането на данъците) обаче сега за назидание на другите, трябва да се конфискуват тези автомобили, да се закрият пунктовете за ГТП през които автомобилите са минали и да треснат душеприятни глоби на..... "собствениците им" ... Хем да ги глобят за участие в измама, хем да им хартисат автомобилите....

А за служителите на КАТ,където се извършвала тази регистрация...какво...слепи ли са били? За 18 месеца....145 регистрации само на едно ЕГН? Средно по две на седмица....като знам каква тарапана е...в КАТ...

Това ще да е някой братчед от ломската махала, умело използван от местен дерибей. Нито има какво да му вземат, нито ще си направят труда да подведат под отговорност "началникът" му.

ама в Българско верно ловят само кокошкарите за да покажат някаква мнима дейност. Обаче на големите риби им пазят сянка

Е това е българската действителност! Ганьо реве че в европата било хубаво ама не мисли с главата. Освен това има един парадокс - подобни елеченри са ганета тука, като минат границата стават по-ниски от тревата. Защо така бе , нали сте тарикати, какво си плаши европата. А този нещастник съвсем умишлено е правил тези регисърации и най-вероятно е получавал и комисионни за това. Пращай те го да чука гранит в някоя кариера и да връща парите! А на всички които ще го защитат ще кажа че по този начин той е лишил нашите деца от лечение, пенсионерите от пари, от малко по-добро улици в общината, от по-добра градска среда. Като го мултиплицирате това по стотиците хиляди ганета, андрешковци и подобия става ясно защо всичко е разруха тука.

А трябва

Хитрец е Ганьо! И винаги и с двата крака се насажда на пачи яйца.

Тарикат, но ако човекът има само една лична карта на свое име и никакво имущество, какво - бъбрек ли да продава? До колкото знам, никой не е влязъл в затвор за неплатени данъци.

То по тия земи тука и за убииство не влизат в затвора ти искаш за не платени данъци да те вкарат!?

на дребно и затова са го хванали. Баш големите тарикати КОЙ ще ги напъха където им е мястото?