Спасителят от ”Тракия” Стефан Стойчев е ”Мъж на годината”

Стефан Стойчев е "Мъж на годината 2011". Станалият известен като спасителят от автомагистрала "Тракия" бе награден на церемония в Младежки театър "Николай Бинев" в София.

Обратно в новината

Коментари - Спасителят от ”Тракия” Стефан Стойчев е ”Мъж на годината” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за Стефан. Пожелавам му много здраве и късмет. Радвам се и за Миленита, наистина е чаровница...

Браво за Стефан.Браво на всички гласували за правилния избор.

Е,в Чирпан освен вино и парфюми ,има и Мъж на годината ! Честито Стефане !

... В Чирпан водата се не пие - съдържа негасена вар и затова по улиците стари са наредени бар до бар... ... ----------- П.С. - не е от мен, а от един много известен чирпанлия...

ЕИ, комплексар , заради такива като теб сме на тоя хал.. такива които по всичко плюят.. със сигурност ти не би си мръднал задника да спасиш нито един човек.. знаеш ли ,че човека е почмогнал на близо 10 души да се измъкнат ... и да живеят.. ти които не си андрешко сигурно си какво..

андрешковския манталитет отново си проличава. Ако беше номиниран някой богат и известен щяхте да си съдерете гърлата от плюене и обиди ама комбайнерът е любимец на всички.....ясно е какви хора се подвизават по тия форуми

Богатите са заети с броене на богатствата си и нямат време за геройства! С геройства се занимават комбайнерите! Един Андрешко никога не може да бъде сноб!

Браво! Истински се радвам, че този път наистина избраха НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИЯ!

това е мъжка постъпка,не мога да ви опиша колко съм доволна,че е избран този мъж,а не някой,който просто е известен

Честито! Заслужена номинация! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство.

БРАВО НА ТАКИВА БЪЛГАРИ.ТОВА ТРЯБВА ДА СА МЪЖЕ НА ГОДИНАТА. СТЕФАНЕ БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.

Браво! Най - после една честна анкета! А що се отнася до приз "Легенда" - аз не го расбирам, та то в съзнанието на хората ставаш легенда, а не като те обяви некой си журналист за такава.

Браво,крайно време беше да бъде номиниран истински ЧОВЕК.Горд съм,че ТОЙ е спечелил.

Най-после да се оцени достойно една истинска мъжка постъпка! Дано да не остане изолиран случай, а да стане традиция да бъдат отличавани истински мъже, а не измислени медийни политици и герои, които не са направили нищо стойностно за България и хората!

а кои е тиква на годината? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За теб и за ония по-долу дето се е писал arhar. Абе гламави ли сте, какви сте, че само едно си знаете. Няма да каже "Евала" на човека, че е рискувал живота и здравето и е измъкнал хора от тоя ковчег, че е помогнал да живеят, ами само глупости - "Кой е тиквата", "Гоце, ДС,...". Простотия.

БРАВО НА МОМЧЕТО..МНОГО ХУБАВО ,ЧЕ И ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ПОЛУЧИ ПРИЗА,ЗА НЕОБИКНОМЕННО СМЕЛАТА СИ ПОСТЪПКА ... ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАТО НЕГО КОИТО ДА ВРЪЩАТ ВЯРАТА В ДОБРОТО..

Най-накрая един премерен и правилен избор , този човек си заслужава тази титла ....защото в труден момент и с риск за живота си е помогнал на другите .

Браво

Похвално е това, че вече се оценяват истинските герои в държавата, които наистина са извършвали добри дела , за разлика от Гоце и апаратчиците от ДС ! Нека и занапред така да е !

Тази година единственото честно нещо което се случи е наградата за този смел мъж ,който с риск на живота си е спасил друг живот.Браво момче , да си жив и здрав и все така смел .