Арестуваха корумпиран автоинструктор

Столичната полиция е арестувала днес автоинструктор, който е искал пари от курсист, научи Дир.бг от достоверни източници.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха корумпиран автоинструктор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е слънчев лъч на фона на абсолютните простотии написана по други теми - все смърт, неразрешими проблеми, които да държат читателите в състояние на безумие. Ясно е, че авторът я е измислил без да става от кревата си даже, да не говорим за някаква връзка с действителността.

Ей,гадини,за Московски нито дума повече.На човека му изгоряла душицата,а Вие ,какво!!! Нека чуем името на инструктора,аз също съм инструктор!Обидно е!!!

Точно каквото си го е търсил, това е получил. Господ отсъжда справедливо и това много ясно се вижда в присъдата на Москов.

Какво значи "корумпиран автоинструктор"??? Все си мислех, че шофьорските книжки ги дават от ДАИ...

Новинарят е писал дописката явно "на коляно" в някоя маршрутка, като източникът му е безспорно "една жена каза"!

абе, да попитам - защо като има статия за някож във властта, не дават да се коментира? какво стана със свободата на словото, демокрацята? нали при комунизма така правели, а сега сме демократи, под контрола на американци, европежци, световна банка и кож ли не?

Защото статията е свързана със смърт изобщо, и като цяло не е културно да хапеш в тоя момент! Хапи си на собствената стена във фейсо, там коментарите не са спряни!!!

При други трагедии може да се коментира, а по тази не може защото всички сме равни, но някои са по-равни от другите.

Ще възникнат многооо въпроси... От рода на тези,например,какво прави един министър в делничен ден и работно време по ски пистите...ако е в отпуск...защо е със служебната кола/например/...чия е тази моторна шейна и има ли нужната квалификация да я управлява...с пазил ли е инструкциите за забрана на превоз на невръстни деца/особенно без нужната екипировка/....употребил ли е алкохол или планината му е ,,виновна" че е била...,,НЕРАВНА" .... Как пък до сега КАТ винаги изкарва водача виновен/особенно ако не е някоя ,,важна клечка"/,когато си е скъсал нодача в някоя дупка на пътя с аргумента....,,НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ"! Да не казвам за практиката да тестват дори на 100% невиновния водач при ПТП за алкохол и допустимотоне дай си Боже да е дори с едва 0,01 над допустимотодопустимото...то той ,,опира пешкира".... Ей затова не се пише и коментира много...много! Днес сме по-зле,дори и от времената при бай Тошо!

Коя е държавната школа за шофьорски курсове?

те толкова си могат те надали знаят какво е държавно, какво е частно....майната им

Мисля че тази част на Държавата като Каране на Машини е на подчинение на Московски . Този човек уби детето си , ще избие и нашите .

Не си ти, "човекът", който може да съди, да дава оценки и да прави заключения! Просто го приеми, ще се почувстваш по-добре!

Има бог,а Вашингтонсли

си мислех че са арестували корумпиран авиоконструктор.Ама нейсе,кво да кжем за корумпиран пожарникар а?

ДА ПОПИТАМЕ ТАКСИТАТА ПО ТЕМАТА..

пренареждане на морала ни-време е

Едно време, началника казваше: "Ако не си уплътняваш работното време, ти крадеш от държавата". Тия прокурори по цял ден пият кафета и пушат в кабинетите си и от време на време измислят някаква подобна глупост. Не се ли сещат, че те крадат много повече от държавата, отколкото този човек, на който трябва да му се заплаща за извършена работа?

Просто проверете с кого е работил и кака са продавали нижки. То в амтомобилната администрация изобщо няма корупция на кого ли ги дава тоя? Мисля си, че има възмездие...

Инструкторът добре. Ами ДАИ-джията, който стои зад него?

Може и да няма ДАИ-джия.

Комунистите родината ограбват. Комсомолците след тях крадат.

как Стефан Данаилов се дарпаше от женките ви.. а женка му и дете се чипкат у маямите.. имааааа да си плащатете.....! рая комунистическа.

Куесист дал пари на аетоинструктор да го оправи мито в половин българия постоянно се дава то си има такива хорица честно казано и ние се чудим как се сдобиват много клиенти ама данс спят ли че те оправяли в системата

Така написана, статията е безсмислена. Да не говорим за правописните грешки! Инструктор искал пари от курсиСт ... ами нормално е, инструкторът извършва услуга, която не е безплатна. Ако е искал пари за нещо противозаконно (като например рушвет), тогава вече е друго! Дир бг, постарайте се някой грамотен да проверява "статиите". Ако не можете да си позволите грамотен, то нека поне да е някой със завършен трети клас!

Курсист дава парите за изпитващия на инструктора. Последния или дели или взима всичко ;-)

3евзек

Взима всичко и ако случайно стане фал на изпита, просто връща парите с думите "не стана".

Преборихме вече корупцията в България, може да се отдадем изцяло на европредседателството. Абе ей, за шарани ли ни имате? Какъв корумпиран автоинструктор бе? Той да не е ДАИ-джия, да провежда изпити и да издава документи за правоуправление? За какво е поискал пари? Ако е за допълнителни часове, за да вкара някой гьон "в час" - ми полагат му се на човека, това е труд и разходи за машината. То и аз като ида в магазина продавачката ми иска пари, ама нито я наричам "корумпирана", нито я разнасям по сайтовете.

Може да не е ДАИ-джия, но е вътре в схемата, било то и като посредник.

е че посочете и школата та да знаем къде да се обучаваме и на кого да даваме,а за жертвите по пътищата не е следствие и от това

Сега да арестуват и някой таксист,че е искал пари от клиента си! Що за глупост сте писали? Ами той е частник,може да е искал за допълнителни часове! Инструктор,нито изпитва,нито книжки дава! Тъпанари!

Касова бележка издал ли е?

Така е! На мен жена ти не ми искаше пари за допълнителните услуги.

Storen

С нетърпение чакам следващата новина за корумпиран кофражист, санитар или контрольор от градския транспорт. Цялата тази медийна кампания ясно показва храбрата и самоотвержната борба на Борисов срещу корупцията. Рязането на лентички, самохвалството и разходките в чужбина явно не са достатъчни. Обаче има нещо объркано в цялата тази история. Изискванията за реална борба с корупцията не идват от "материала" на ГЕРБ а от изпечени еврокомисари, които даже няма да намерят за смешна тази елементарна имитация. Какъв е смисъла тогава да се харчат пари за такива статийки?

... или съдия-изпълнител... строен хонорар...

Матриалът на тази територия е такъв, няма област и професия където алчността да не доминира над почтеността. Вижте ни учителите, вижте ни лекарите, таксиджиите, различните видове пишман майстори, полицаите, прокурорите и съдиите, адвокатите и не се чудете защо са ни крадливи политиците. Те просто са представителна извадка на този матриал.

Новината веднага да влезе в годишния доклад на държавата пред ЕС за водената сериозна борба срещу корупцията на най-високо ниво! Нема лабаво... ДържимЕ яко юздите.

Е, без пари ли да работи този инструктор?

Човека е частник. Ако от "курсита" не е ставало нищо и му е предложил допълнителни часове, защо да не му поиска.

Имена няма ли? Или за пръв изобщо се иска подкуп от курсист? Новината звучи като "един човек казал нещо на друг човек".

А научете се да пишете правилно...какъв е този "курсит"!?