17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо нямат пожарогасител? Защо няма пожарогасител? Защо? Това е въпроса, а не колко е нова колата и на какво е! Ако беше нова кола? Ще бягат? Ще чакат вътре?

КОЛКО ЧЕСТО СТАВА ТОВА В РОДИНАТА НИ?НЕ Е ЛИ ЗАЩОТО Е РАЗРЕШЕНО ДА СЕ ДВИЖАТ МНОГО СТАРИ ЗА ДА МОГАТ НЯКОИ СОБСТВЕНИЦИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ОГРОМНИ СУМИ БЕЗ ДА ПРАВЯТ РАЗУМНИ ИНВЕСТИЦИИ?ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЕ В ГОДИНИТЕ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ И КОЛКО СА ТЕ?

Това само говори в какво състояние било изправно МПС и ако беше минало сериозен технически преглед дали въобще щеше да се движи !

На учЕните които мислят,че газовата бутилка се взривява по-лесно от полу празен резервоар за дизел или бензин им препоръчвам да се поинтересуват малко- повече кое се пали по-лесно ; газ затворен в бутилка или изпарения на бензин или дизел?

Мечтата на нашенеца - да си купи ферари и да му сложи газова... Всяка година между 30 и 40 газови автомобила се запалват. Загиват 10-20 човека. Така ли се правят икономии? Ще спестиш 2-3 лева на 100 км. Ако правиш 3-4 хиляди на месец, това са около 100 лева. Нека са 1500 на година. Колко ще му струва на този хитрец новия бус, защото съм сигурен, че изгорелият Каско няма? А ако бяха загинали хора? Струва ли си да сложиш бомба под задника си за мижава икономия?

Не е до икономия - до мизерия е!

Ох, рекох че на дир.БГ сърварите са се запалили ама се сетих че те не са на газ...

Не пишете на коя фирма е,за да на фалира ??!! СЕЛКОР е бил истински журналист в сравнение с вас !!!

всяко кликане по страницата носи парички

В заглавието пише автобус , а в текста по-долу бус ?! Или търсим сензации в заглавията ? Айде спрете се !

Бус на газ + поредно некоректно заглавие от страна на Dir.bg = типично българска работа. Едните търсят евтино с риск да умрат, другите търсят сензация във всяка случка, за да има кликове.

Мила родна картинка.