Австрия "неутрализира" къщата на Хитлер, прави я полицейски участък

Съдбата на сградата стана обект на продължителна юридическа битка със собственика на имота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА "неутрализираш" една сграда означава да я премахнеш тотално и окончателно. На български - да я събориш и да изнесеш строителните отпадъци. Само казвам.

полицейският участък на хитлеристите, еми браво

Германците се чувстват виновни за Втората световна, а австрийците досега не съм чул много да се разкайват и да си посипват главите с пепел. А Хитлер е преди всичко австриец. Австрия разпалва и Първата световна война като напада Сърбия в 1914 г.

Така е! Наполеон също НЕ е французин, както и Сталин НЕ е руснак.

А ако направят имота на музей на Хитлер ще изкарват по няколко милиона на месец!

точно това са направили. За да посетиш музея, първо трябва да те пребият хитлеристи.

Един ден ще стане музей със статуя отпред. Някой ден.

новото начало :)))))

Не съм съгласен с начина, по който Германия и Австрия са принудени и се самопринуждават да се отричат от историята си. Да ОК, станала е грешка, но и те са платили зверска цена във втората световна война. Защо е позволено да се празнуват Сталин и Наполеон, които са избили не по-малко хора? Държава, която заличава историята си има голям шанс да я повтори - препратка към Бъки Бомбата.

И, повярвай ми, статуята ще е не по-ниска от тази на Статуята На Свободата и Мамаев Курган. Но аз няма да съм жив да я видя.

Линц и Виена са заприличали на бежански лагери. Само афганистанци, чеченци, араби, пакистанци, тук таме австрийка от по-грозните с арабин, целуващи се мъже. Тотален антипод на зряло общество за съжаление

паметника

Ако бях на австрийците, щях да я направя гей бар.

Това е зрялото общество, а ти си руска отломка, близо до естествения си път.

Аз щях да я направя градка тоалетна без седалки кулзет.

Ебанье!!!

Досега е имало възпоменателната плоча отпред. Кво е пишело на плочата ми е интересно.

Сърбите само дето убиват престолонаследника. Да видим какво ще се случи на държава, убила принц Чарлз, престолонаследника на Великобритания, примерно?

Вие живеете в клозет , но за съжаление не го осъзнавате.

Хитлер е историческа фигура, която може да събужда мокри трепети и вълнения само у хора, както не познават истинската история. Вж. кой докара Хитлер на власт. Вж. само най-близкия му кръг (Гьобелс, Химлер и пр.). Вж. какво е правил 6 месеца в Англия, преди да стане канцлер. Вж. какво е казал ам. масон Алберт Пайк за трите св. войни, необходими за установяването на Н.Св.Ред. В крайна с/ка Хитлер е един объркан и болен човек, от когото са се възползвали св. кукловоди в сянка, а самото човечество продължава да спи и да бъде манипулирано от сили с ореола на Хитлер.

Трябва да ги измъчва срам за това, че се оставиха да бъдат подведени от човек като Хитлер. Този народ стана жертва на гигантска манипулация, каквато историята не познава, и вследствие на това бяха ужасяващо употребени.

Причините за войната са съвсем различни, убийството е само повод.

Хитлер объркан и болен? Значи всички милиони германци, които са гласували за него са объркани и болни. Историята показва друго.

Те на запад нямат навик да унищожават историята си. Така бъдещите поколения се учат. Ние обаче заличава ме следи от всичко и сме обречени да повторим грешките си.

Щяли да "неутрализират" къща, голяма смях, голямо лицемерие. Историята няма как да бъде променена.

той Адолфчо само ви гледа сеира ,,, внимавайте к,во правите..че палачинката винаги се обръща

И сега какво ,за да посетиш къщата на Хитлер трябва да направиш нарушение на закона ,за да те вкарат вътре ,за да я разгледаш.