Депутатки в Австрия поправят химна, бил сексистки

Група австрийски депутатки от управляващата партия поискаха промяна в текста на химна на Австрия, който според тях е сексистки, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Депутатки в Австрия поправят химна, бил сексистки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично по австрйски, данъци до 53%, минимална заплата 800(с която не можеш да изкаш месеца ако си местен), помощи за безработни 790, свестни лекари само на безумни цени, зъболекарите им само могат да вадят, на тях химна им пречи.

дупетатки. това само показва, че на такива постове се стига през хомо-лесбо сдружения , които се крият зад ефемизма 'феминизъм'. А всъщност ужким се борят против сексизма.

Някои хора май бъркат химна с химена. "51,4% от австрийското население, които не са мъже" - да, ама и жени не са. Думата жена също показва полова принадлежност. Затова тази част от населението трябва да се нарече вагиноавстрийски граждани :))

Фен съм на жените. Но на дамите, а не на еманципираните кучки, които отдавна са забравили какво е да си дама! Майната им ....

"Господ е създал жената, но господар й е Дяволът!"

Знаете ли, защо жените в Австрия са повече от мъжете, и не само там? Заради насилието, което мъжете упражняват върху жените. Горките. Представете си, какво биха направили жените, ако бяха с повече мозък от мъжете и ако бяха по-силни. За пример - какво е сега женското поведение, след като бяха създадени (разбира се пак от мъжете, както всичко друго, което е направено на този свят),противозачатъчните. Развратът и проституцията добиха небивали размери и най-различни разновидности. Мъже, дремете!!!

В днешно време е престъпление да си бял мъж - християнин. Тия носят на всичко, бой, шибане, хулене, обвинения в расизъм и сексизъм, хомофобия, антиислямисти и Бог знае още какво ?!

Дир, много се изложихте с коментара. Орелът на герба на Австрия държи с единия крак сърп, а с другия чук.

Дамите, 1/ Моцарт не е този, за когото го представят- така че не го давайте за пример! 2/ Дайте си с/ка вътре в себе си, коя е силата, която ви "кара" да вършите тези феминистки неща, и дали наистина ги искате! Рогатият има много образи и превръщения ...и едно от тях е феминисткото движение...

Една от най-големите грешки на времето е даването на право на жените да гласуват.

Оф, брат, айде стига Средновековие. Ние мъжете, като сме много умни та целия свят е цъфнал и вързал, откакто съществува. Можем да сме мъже и да живеем в нова среда, голяма работа. Който пък иска да му омекват китките, да му омекват.

Хора НЕ СПЕТЕ! ФЕМИНИСТКАТА БОЛЕСТ СЕ УВЕЛИЧАВА В ЦЯЛ СВЯТ И СКОРО НЕЙНИТЕ АБСУРДИ ЩЕ ПОМЕТАТ И ВАС!...

Комплексарки дал Господ...

Едни знойни убавици протестират голи пред дома на Строс-Кан (уж в подкрепа на нежнополовите френци), други химна искали да променят.....абе, к'во им става на тея жени, бе! :-)))))) Голяма работа - Who cares! Още няколко такива акции и ще си станем 100% нежно общество :-)))))) Не е лесно да си мъж в наши дни, ей! :-))

Я глупави депутати имало не само в България!

Тези пък! От охолен и безгрижен живот ,ще умрат от скука, и се чудят какъв проблем да си измислят.Ако живеем като тях, химна ни може и да има ,малко сексистки уклон.

Просто и там са се намерили поредните идиоти, които са решили да се покажат с простотията си.