Цветанов: Радев, не се пробвайте да ме сблъскате с Борисов

Ако има политик в България, който лично и със семейството си, е бил реална мишена и жертва на войните между различните власти в България, това съм аз.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Радев, не се пробвайте да ме сблъскате с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпирания Цвъки Цвък Апартаментов прехвърля своята простотия от болната си глава на здравата.В тази държава България корумпираните ,като Цецо са на власт и ни учат на морал.

Цвъки да го гонят и да му удари Бойко 100 тояги!

Тоя явно се притеснява че няма да може да крадне някое процентче :-)

Хайде сега всички да пуснем по сълза за Мистър Зиро и неговото изпатило и изстрадало семейство, които са жертви. Бегом към Вашингтон за инструкции. Не бил експерт ама дрънка глупости за Зирото :D

Цветанов, започнали сте с Борисов да играете една стаааара ченгеджийска игра - "Лошото и Доброто ченге" .... отстрани като ви гледа човек, в тази игра, изглеждате толкова жалки неадекватни ... даже по зле отколкото в "упражнението" - "Управлявам Държава" ... много сте зле ...

А бе, прокуратурата не можа...та президента. Нема как да стане.

Rumen Radev koi e toi ? Voenen pilot bravos i moge li da upravlqva Bylgariq symnqvam se.

Г-н Цветанов, въобще не си мисли че Президента има по-голямо доверие в г-н Борисов. Той знае че вие сте дупе и гащи/ Силата на Президента е че работи за просперитетета на България, докато Вие не се интересувате от това.

Цвъ Цвъ се нацвъкал много яко

пълен идиот и това ясно и категорично е написано на физиономията му той е американското зомби, което говори наизуст

какъв президент може да бъде това миризливо лайно, ушатия фатмак? Освен да лиже подметките на Шафрантесата, никакъв член, даже и полов не става от него. Ушко, ходи се пери с евенките в Сибир, кому члена държиш тука?

Ха,ха, ха какво било то?! Борисов Ви праща да вадите кестните...

Нда, Радев не знае, че не бива да се бори със свиня. Ще те свали в калта и ще те бие с опит.

Борисов да знае,че гласовете,които загуби,вкл.и моят, са заради Цветанов ,Цачева и Кунева. На следващите избори ще загуби властта,защото хората са разбрали,че други го командват,каквито и усилия да прави.

освен нагъл, но и много от дс доносници са в партията на цвъки и цвъковица, целият град я ненавижда, лицемерка, забрави с кочаните , глоби, а сега се върти ту така, ту иначе, през мюсюлманите е с тях, а на бг говори, че ще става турско, иди ги разбери, шапка, тя си беше шапка и преди, всичко умно, с езици прокуди, и е приятелка с цвъковица, там е проблема, и докато вие говорите, че генерал Радев е червен, то точно той и цвъковица са точно те червени, а бащата шофьор и багерист в цк на бкп, или ... не на заблудите, доста хора унищожихте, и то българи, не е честно, а и сте същевременно националисти в червата, а и прости пепа и злата и георги, луди калинки, в психодиспансера лежали, а злата ужассссс психоболни хора в герб, то и народа го направихте като вас цвъков-луди калинки. едно към едно, не само образованието, а да си добър човек, а не мръсник по душа, цвъкове не я зная, но щом е з.м.с. най-голямата и дружка, правим заключение и за нея. кажи ми кой ти е приятеля да ти кажа кой си ти. първо си оправете къщата, почистети си двора, с етървата в неразбирателство и те ще ми оправят живота на бълхария, всички почти на 99% са мързеливи и затова се подмазват и така на държавна хранилка-те, децата им, бкп ..сдс..герб, двуличници. много ги мразя , а и от държавна сигурност, сътрудничила е срещу приятелката си пепина старата мома, а са заедно, цигари от пепина, хапчета от пепина , авантаджийка, не одобрявам такива хора-пред теб лижат, зад гърба гроб ти копаят. от такива най-много ни е страх. да са живи и здрави. не ни пука. добре, че след 2009 заминаха на запад, виж какво е в бг, чумата да ги хване , това заслужават, от злоба и завист ще умрат, само лошо правиха още от 1989 и до ден днешен, а и забравих от 1984, кочаните с глоба от 10 лева, няма да се оправим, с хора от дс във всички партии, дс ... колко хора разплакани от дс, а те грозновати, нагли, двуличници, не всички де

Голям наглец и страхотен провокатор!

Пинокио.Най безочливия простак и лъжец със самучуствие и без покритие,но уравлява държавна та администрация и Винету управлява.На светлинни години от Радев.

Radev e VELIK!!!!!

Абе цървул, кой те бръсне за капацитет?! Физкултурник, бегач...! Нищожество с престъпна практика!

Не съм политик,но мисля че Цветанов от с.Шума много се надскача има още да се учи на политическо поведение нека малко слезе на земята и да бъде по уважителен към президента и не създава,конфликти.

Ние знаем,че Цветанов е негодник, но той е нашият негодник ! Перифраза по Труман :) Крайно време е, жизненоважно е за съществуването на държавата България и за оцеляването на Българския етнос е да прекратим инфантилната зависимост от Империята. Изолирането на Цвъчко ,с копчетата за ръкавели с монограм CIA, е стъпка в правилната посока, но той далече не е единствения неуълномощен влиятелен представител на САЩ в България. Ноев, Иванов, Костов,.... все видни Риформатори и неолиберасти :) Очаквайте бурни действия от професионални протестъри и нищо чудно дори от силови структури. Козяк 16 няма да преотстъпи току-така пълния контрол над България. Трябва да сме готови да реагираме и в никакъв случай да не се подвеждаме да подкрепяме операции на батальоните за психологическа война. Да видим сега - на ниво ли е наистина Доган и другарката Корнелия ? Нали не си мислите ,че материалът в Труд , припомнящ незаконните износи на оръжие за джхадистите (копелета на Империята) по канали на Пентагона - за случайност ?

Много точно казано. Сега да очакваме пълчищата платени да застанат на амбразурата. И един виц.. изваден от новината. "Като председател на най-голямата парламентарна група, тази на партия ГЕРБ, която спечели парламентарните избори, с колегите сме длъжни да защитим парите на българските данъкоплатци и българската държава,"

Тая история с издуханите американски Ф-16-ки е срам и позор за България. стига сте я ровили, че само още повече се размирисва! Лошо се размирисва.

Цецо сгази лука :)!!! ХО ХО ХО

Цветанов е лобист на ЦРУ! Той лобира да се купят остарелите и използвани американски самолети Ф-едиколко си, с изтекъл ресурс, а не новите Грипени които ще ги използваме много деситилетия! Ние така и така сме държава на "втората употреба" - коли, дрехи, бяла и черна техника...., а сега и бойни самолети! Колко ли мангизи са му обещали на Цв.ЦВ. ако пробута сделката с американските боклуци?!

Ги получава на 30-то число.

ЦРУ МНОГО СА СВАЛИЛИ НИВОТО С ТАКЪВ ЛОБИСТ!

По ПРОСТ политикан от Цв Цветанов до настоящият момент е само Гошо Тъпото/купи си половер в САЩ защото НЕ знаеше що е това климатик/!!!!!И бившият шофьор Ц Ц ще дава мнение за неща от които Н И Щ О не отбира, но ще ВЗЕВЕ % комисоинна/10%/!?!?!

Борисов ако е умен ще отстрани ЦЦ както елегантно отстрани дебеланата тя поне беше с юридическо образование, а не учител по физическо, този няма ни срам, нагъл до безобразие

Ти си "сблъскан" още по рождение бе, амсалак глупав и лъжлив!

Отбиват се важните теми-Къде изчезна Лазар Лазаров ШЕФ НА АПИ, некви 5 млн евро от магистрала Струма били изчезнали?? ПОМНИТЕ ЛИ

Цецко крадеца е нодосегаем! Мултимилонер, а и знае всички далавери на Бойко!

за да има рима и да е автентично с говора от родния му край - Цецо крадецо.

Цецо лети по пързалката надолу. Този път сам надскочи себе си по глупост. И повлича Борисов и ГЕРБ със себе си ...

Празнословие!

Радев му го каза по-деликатно. Говори на автопилот.

Не очаквах Радев така да изпростее. Знаех, че когато БСП го релламираха това бяха дежурните им лъжи в кампания, но все си мислех, че притежава поне малко класа, акъл и интелект, а той се оказа прост интригант, който е тотално зависим и без усет за ситуация, дезориентиран. И естествено обиграмият и хитър Борисов го хлъзна по пързалката, използвайки пак Цецо, за фа могат всички да се убедят и насладят на акъла и морала на Радев И КУКЛОВОДИТЕ И "СЪВЕТНИЦИТЕ" МУ!

Кой се интересува какво си очаквал ? Цецо и Боко да се оправят, тяхна си работа. България има нов лидер и той е Генерал Радев

vasil

Все си мислех,че малкото му име е Румен, все пак .

Радев е тоечно като другата капия, която сарайско-библиотекарската мафия, която се кланя в Москва инсталира на този пост - "Гоце", версия 2. И точно като него ще свърши и ще се запомни - от дкандал в интрига, от провокация в руско слугуване. И ДВАМАТА ДЕ ФАКТО СА (БАХА) ОПАДНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, защото поставят интересите на Путин над българските! Първото нещо, което Радев направи, след като хо инсталираха за президент е да отиде в Брюксел и да се врече публично във вярност на Путин, както си е обичая при тези - да пледира за падане на санкциите стещу Путин! Второто - да пре.бе българите в чужбина да гласуват, за да не изпаднат БДП и ДПС от следващия парламент!

Интересите на България и Русия съвпадат. Така е от векове. Българи и руснаци са славянски братя

Само че българите са отдолу

ти и подобните ти празноглави неграмотници и прости простаци или простаци прости, избери сам, сте заплаха за НС.

презадоволени сме ! бай куртювица от пожарната. навремето пожарникар и в системата, за да постъпиш на работа, първо са те пробвали дали можеш да оплождаш, ако не си вън от системата, ялови мъже не са били допускани и затова още от първата нощ забременяха жените им, а сега? хвърчали са им смерматп на метри. Издръжливи са пожарникарите и затова батето си го енем. А сега сериозно. Всеки има право на мнение. Пишем и от името на не пишещите неплатени тролове. И нас ни боли за много неща, прокудихте доста качествен народ, независимо от произхода им.. и това най много ни боли. идвайки от запада едно турско интелигентно семейство... бащата ги чакаше и знаете ли какво ни каза с болка и сълзи на очите... много се краде в бг... кой бяга от Родината си, ако на народа му е добре. Отговорът ни е: "Никой". Цветанов не е мой тип. Причините само аз си ги зная, кои са. Всеки има право на мнение. Не може цяла бг да харесва само единствен човек и той да се назовава Цветан Цветанов. Доктор от В.Търново-Царевец, женен в един тракийски град за тракийка...

вероятно си прав. ГЕРБ ще загуби половината си електорат от отчаяните незадоволени женички, загубили героят от мокрите си сънища

Цецо вече е аут. Глупостта не му прощава. Все някога трябваше да се прояви ... Цецо се самозабрави и получи ъпъркут в слънчевия сплит от Президента. Следва десен прав, но Радев изчаква Цецо да се посъвземе. Тогава ще има и ляв прав ...

Ако Б. Борисов напусне ГЕРБ , с ГЕРБ е свършено . Цветанов е ИЗПУШИЛ ОТ ВСЯКЪДЕ.

Цвъ цвъ - Па и за почитание, ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще целунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще целунеш скута, аз - краката; ти ще целунеш на друго място, аз - на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?

Той е недосегаем.Не си въобразявайте , че Бойко Борисов управлява. България се управлява от подставеното лице на американските спец. служби Цветанов. Борисов е рекламното лице. Спомнете си ,че преди Борисов да влезне във властта ,Цветанов заведе Борисов в американското посолство да ходотайства и гарантира за него ,че ще бъде "лоялен" към САЩ.

Цвъкьо, нали знаеш НК- "Който се постави в услуга на чужда държава...."

Радев ако смята така - с лъжи, интриги и лицемерие да продулжава да се гърчи между задкулусните си нечистоплътни и дори ПРЕСТЪПНИ зависимости И ИСИДКВАНИЯТА, ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ОТГОВОРНОСТИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ мof ж да стане ПОРЕДНАТА ГОЛЯМА ОПАСНОСТ И ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА! ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА И ДА ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА!

Вероятно става дума за Цецо

Цветанов е кален в задкулисни ходове и курвенски номера! Не забравяйте, че е бил кадровик в Държавна Сигурност! В тази служба на ДС, работеха най-големите човеконенавистници в България! Освен това, той е под егидата на американските спец служби! Президента Радев си навлече голяма беля, отваряйки война на Цветанов! Цветанов е недосегаем, докато сме дружки на САШ! Перспективата на Президента Радев става мрачна! До сега Цветанов е победител срещу всеки опитал се да му се противопоставя на каквото и да е действие! Това е традиция!

Бах тая комисиона , бах туй чудо , ще се избият за нея.

Ще остане без комисионна-бъдете сигурни!

abasador

Цветанов, никой не те блъска нанякъде, ти си си блъснат по рождение. Като пример, блъснат от съдбата да кажем. Как иначе един човек завършил ВИФ специалност учител по физкултира и бивш шофьор на Държавна сигурност, може да е в днешният ден "виден" политик и водач на управляваща партия в страната ни. Ако блъскането в тази насока е привилегия за някои другари, няма защо тогава да се питаме и чудим, кои са блъснатите в управлението на държавата ни! Лек ден.

Сблъсък между физкултурник и пилот на изтребител. Га ха.

Между Цветанов и един клепоух тъпак,нали?!

Ти, сигурно, ще наак.....ш като се качиш на изтребител, само тука можеш да драскаш глупости! Много тъпаци има по този свят, за съжаление!!!

В случая между Цветанов и един подкрепящ го тъпак, от една страна, и пилот изтребител, подкрепян от една камара хора, от друга.

но си неграмотен, а и със зрението нещо не си наред, погледни холивудските ушенца на ЦЦ и ако те е посетила музата, напиши някоя ода за красотата им.

как ще я караш а

Малииии,Цвинокио се изкара жертва!В ГЕРБ няма нито един нормален.Май шефовете отвъд океана ги избират с конкурс по тъпота и наглост.

Цеци, колкото и да не ти се вярва, заложен си на дузпата. И няма да ти се размине, щото Боко бие, докато не вкара. Ако не вярваш, питай Дянков или Лилето.

"ГЕРБ е системна устойчива партия"... партия таратанци. ГЕРБ е организирана престъпна група, и структурата и е същата като на мафията.