Коментари - Авария спря тока в няколко района на София | dnes.dir.bg
назад

Авария спря тока в няколко района на София

Няколко района на София останаха без електричество през изминалата нощ.

Обратно в новината

Коментари - Авария спря тока в няколко района на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стар номер от социализЪма - да се държи в шах един цял град... С крана за водата и шалтера за тока. Тия дни някъде нямаше и топла вода май... Такива сме си ги избрали... или по-точно - са ни ги избрали.

Доколкото зная този град от повече от 20 години се управлява от разни десни партии. Социалидтите нямат нищо общо с това. За това сме на това дередже - нищо не е градено, само е граБено.

Вчера следобед и вечерта и в Лозенец тока го отнема за 1-2 часа. Но споко, престъпниците ЧЕЗ оставиха онзи ден и половин Прага без ток. Дали е случайно съвпадението? В момента борбата е между групировките на Иво Прокопиев (ЧЕЗ) и Цветан Василев (КТБ). Затова не се чува дума за престъпленията на ЧЕЗ и Топлофикация. Престъпното "подменяне" на електромерите, тоест кражбата на частните стари държавно и заводско сертифицирани уреди и подмяната им с несертифицирани (Дейзи IVEL-ADX1), манипулируеми, записващи (Цвъко ряпа да яде пред това) такива. Ежедневни Графици на наглото престъпление ще видите на сайта на ЧЕЗ Разпределение: (махнете интервалите) w w w. cez-rp. bg/ bg/ uslugi/ grafitsi / smyana-elektromeri. html

Но при нас няма да го спрат! Ние сме верни на Партията!!

накрая ще остане и без държава. Като циганите ще станем. Може ли една авария да ви удря и тя на антикомунизъм бе? По-полезно е да си изчистите около блока и да освечите малко коридора, а не да стоите у интернет и да изповядвате антикомунистически аварийни теории. Авария има - от циганска кражба ли е или от липса на инвестиции аз не знам, а бих искал да зная.

Думам ти, дъще, сещай се снахо! Всичко е свързано. Дж.Сорос, Путин, Ердоган и Сирия, нашите ибрикчии :(( По-скоро избори, та да ги попресеем отново.

Депутатът от Коалиция за България Христо Монов - протестиращите "интернет лумпени".

Вдигнете цената както искат чужденците 40% и само в София. Тя вече не е България. Затворете се във вашия град-държава и си протестирайте. Ще ми ядете дъртия тогава. Примати

до потребител Ау, разговорът загрубя!

и до довечера не Ви пуснат тока, то тогава не забравяйте да излезете на улицата. АКО ГО ПУСНАТ - ПАК НА ПРОТЕСТ, защото като Ви дойде сметката образа на Р. ОВЧ. неминуемо ще обсеби Вашето съзнание.

Авария като всяка друга !

Ето така другарите управляващи ще намялат цената на тока - спират го всеки ден, като едновремешните дискотеки в цяла България, и сметките ни падат! Честито!

Това ви чака говеда такива . Щом искате ниска цена , такова ще е и качеството !

Що не си завреш омасления кабел къде слънце не огрява!!!!

на софиянци тока да е по-скъп - трябват пари за нова мрежа. В страната населението бяга и разтоварва мрежата, но я товари в София. Някой трябва да си плати за нови съоръжеия и кабели , моля.

редно ли е да се разкараш от София, преди да даваш акъл , кое колко да струва ,майна? И тогава няма да има аварии, щото ти без климатик не можеш да стоиш, а инсталацията е предвидена за два пъти по малко хора...

ама за мен е редно да си седя където искам. Имам си пари и мога да си пребивавам къде ми е кеф. Липсата на инвестиции у чез ще стане видна когато не 30, а 40 удари живака.

На който не му изнася да се изнася за там, където кондиционера работи 24х7, тоест от долната страна на тревата. Това важи и за лумпенизирани потребители вменяващи задълженията на ЕРПтата върху потребителите, а още повече се отнася и за самите престъпници от ЧЕЗ!

Енергийната мафия ни подготвя - е, това ви чака, ако не подвиете опашки, сега само аварийка тук-там, от утре режим за цял народ! А като се размазят фризерите на село и окапят мръвките, ще видите тогаз подкрепа за протеста...

Ще намалят тока с 5% но с режим на тока. Честито. Вчера и във В.Търново спряха тока.

Софетата като се пишете 2 милиона си бръкнете у джоба и си оправете ел мрежата. Липса на инвестиции. Аман от глупостите ви. Аварии е имало и ще има. Техника е това.

Съгласен, но първо да си я конфискуваме обратно. И когато пак стане наша, ще извадя много пари. Никакъв проблем. Обаче джакузитата и курвите на Докладал и Баран, нито на Вальо Топлото няма да плащам. Понимаете меня хорошо, мильи мой, родной, дорогой? Или надо сказать "если дурак, то ето навсегда" :)

В понеделник и в Казанлък.

Спряха тока?!? Спираха го поне 5-6 пъти през един час.

e няма начин нали министъра заплаши че ще има и режим така че започва се

За пореден път: супер журналистика в БГ! Значи новината е, че в някои райони, един от които е Оборище!? А кои са останалите????

Ами останалите просто не са Оборище

че не от снощи както се оправдава ЧЕЗ , а от вчера следобяд ! Бяхме подложени на игра на нерви: странни многократни самоизключвания на ел. уреди в ел. мрежата, или намаляване на подаваната енергия - чуваше се странно трептящо пиукане на оставени включени в контакт, но не включени за работа на самите елкетроуреди като микровълнова , а включения за работа компютър няколко пъти самоизгасна и при опит за пускане отново - машината леко зашумяваше като уж да се включи, но не се вкючваше и спираше, поради което изключих всички електроуреди от ел.мрежата!Та, повредата драги ЧЕЗ и причинените ни нерви като ваши абонати-плащащи си редовно таксите- не са от снощи, а от вчера следобяд! Но реакциите ви са като на "костенурка"- нищо, че случващото се става в многолюдна столица! Нали сте монополисти- "играете"си вечно вашата си игра! Този, който ви е допуснал в БГ , е за Съд!Иначе винаги сте били "многообещаващи," че ще сте изрядни!! При такова "обслужване" е редно сами да си ходите , а не да чакате БГ народа да ви изгони !Махайте се от БГ - завинаги! Не ви искаме!

На тебе нещо ти пиука и зашумява....ходи ли на лекар?

Това изпитах вчера!Това е истината, която опитах да предам както мога - както чувах и забелязвах случващото се, защото не съм ел.специалист! А ти , щом бързаш да даваш изкривените си умозаключения - може би е добре лично ти да идеш на лекар! Освен , ако не си от ЧЕЗ и така ти изнася!

До 1136. Знаеш, знаеш симптомите! Добре се справяш. старо куче , добре заработваш кокала!

да признаеш, че т. нар. самоизключване е признак за задействани защити вероятно от климатиците на господата протестиращи софиянци. Платете си за нови суоръжения, няма да ви ги плащаме от провинцията я.

Ние поне имаме някаква гражданска позиция, не сме стадо.

То пък с нашата производителност в провинцията, се сме им платили суоруженията на шопите ... нали се нататък напъваме да бегаме

Виждам, че си имаш комплекс за това, че си от село...Ами направете си селски протести вие бре!

Може пък и да са решили да пробват как ще се понесе един евентуален режим на тока, с който вече ни плашат

Тази заплаха с режима много яно трябва да ни каже, че сме им в кърпа вързани, имат лостове с които да ни натиснат с помощта на енергийната мафия...В прав текст това иде да рече "не шавайте, чеее лош ви се пише"

Няма ток няма НЕТ!

Народо има смартфони. Оти е беден.

Те и смарфоните пак нет искат.

Не всички са богати, за да си позволят излишен лукс! Пък и колцина се справят с такава техника! Отвори си очите, или се поразходи из страната!Гледай с широко отворени очи! И не извъртай нещата!