Атентаторът от Рединг "чувал гласове". Почетоха убития учител в училището (снимки)

Едната от жертвите му е учител по история, а другата - американски гражданин от Филаделфия, живял от 15 години във Великобритания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Учитият учител от атентаторът в Рединг - какво е уЧит учител ?! Дебили. Иначе на погребението само бели, арабелите и неграта не им дреме за белите хора..

Сега източно-европейците, ще ви се сторят светци.....тъпанарска,изродена ,лайняна дупка е острова. Грабвайте голямата лъжица и сърбайте бобец!!

Пепелянката се превърна в камикадзе?

Те мюсюлманите са така, чуват един пседофил-шизофреник - мохамед му казват.

Жалко за умрелите, но за българи и румънци Брегзит, за всякаква паплач от Изтока и Африка - добре сте дошли да ни колите. Лицемери!

Кои сега са расово дискриминирани!!!!!!!

Лицемерите виждат само едно - расизъм по отношение на ...кожите, никога обратно. Въпросните и да убиват, пак никой не казва, че е по расистски подбуди.

Няма как да няма психически проблеми! Ако убиецът беше бял, а жертвата - цветнокож, арабин или индиец, убийството щеше да е по расистки подбуди и белите щяха да бъдат колективни заклеймени като "расисти". Слава богу, сега не е така. Просто става дума за един луд...

Чувал е гласа на Аллах, който му заповядвал да коли неверниците. Най-лошото е, че психично болните от това заболяване са 1.9 млрд. по света.