Над два пъти скочиха сигналите за бомби у нас

След атентатите в Париж над два пъти са скочили сигналите за бомби у нас.

Обратно в новината

Коментари - Над два пъти скочиха сигналите за бомби у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално. Краят на срока и семестъра идват...

Sm3hurk0

"... почти два и половина пъти се е увеличил броят на сигналите към телефон 112 за бомби и съмнителни пакети.." Хората са станали по-бдително ! От всякъде ги наливате с информация да са предпазливи и бдителни.... Не мога да разбера , с тази новина дали се оплакват или се хвалят ! По-добре да пораборите повечече, отколкото после да ходим бавно и да изпратиме някой.

Обезвреждам секс-бомби по домовете!

Sm3hurk0

ей... палавник !

N. S.

Имаш предвид Джейн Фонда ?

N. S.

За правене на любов като едно време спокойно можем да си забравим. СПИНкай сам в момента заема невероятно големи размери....

Повечето фалшиви сигнали за бомби са подадени от озверели и обезумели комунисти, които искат да тероризират демократична България.

Ти си един от озверелите и обезумели комунисти, които опитват да се правят на демократи! Много нескопосано!

Материал има - на всяка втора пряка, значи ще се правят. Значи правителството одобрява. МВР не възразява, контрол няма - имането си е имане.

Пълни глупости са това. Я да ги вкарат в панделата за дълго, да ги издрусат с една здрава глоба тези, които се обаждат, че да видим как ще намалеят обажданията. Използват ситуацията да внасят паника, изроди долни. Полицията да си свърши работата, да не дреме и да иска пари само.

Защо да не си направим майтап, все в страх ли ще живуркаме? Я гледай франсетата - напук на тероризма пеят, пият и т.н., за да покажат, че няма да се затворят в черупката си и да се поддадат на паниката, каквато е и целта на азиатските изверги! Навремето, по време на Виетнамската война, младежите са протестирали и напук са се таковали под девиза "Мейк лав, нот уар!" Сигурно си го чувал. Я се поразмисли малко, не е ли по-добре, поне за който го може? Затова да попитам: секс-бомбите заплаха ли са и нуждаят ли се от постоянно ръчно обезвредяване? Тогава нека станем едни многобройни доброволни "сапьори", какво ще кажеш?

В тая сложна международана обстановка,едва ли нормален човек би си правил шеги с поставени бомби. По скоро това са антибългарски елементи,естествено не християни или по точно друговерци,или още по точно мюсюлмани живеещи на територията ни, (ДПС и не всички турци),дишат въздуха ни и се стремят да предизвикат паника обладани от собствената си злоба и ненавист за което народа ни няма никаква вина. Другото мое предположение е,че може да са тинейджъри които според възрастта им живеят в техния си измислен свят да се чудят какви глупости да сътворят и си го правят както те си знаят. Глупост върху глупост,малко хормон и ръчно задоволени страсти и фантазии.Друго обяснение няма!

N. S.

И още ще скочат, това е само началото. После ще започнат и да избухват. Кво да се прави, село без кучета ......

Явно толкова ни е паметта. Като гръмне пак като в на онова летище и заплаче ББ, пак ще спрат охранителите да мазнят ефира. Само те и никой друг не е способен да прави подобен шантаж. Целта е да се вземат още обекти за охрана и тук там успяват да сдухат някого. В държавата на стражарите и апашите не чакайте хай тек живот, а гответе ракия,слагайте туршия и им евете майката на скапаняците ! До каквото са се допрели, все са го омазнили и скапали!

дето "ни пази", упс. пази си привилегиите, колко такива телефонни терористи хвана? Като всички сим карти се водят на човек с паспорт. Айде, да не отговарям.

Обраше се виногради, доле край тополе, дошло време да се узме кой кого си воле Обраше се винаграде, мени майка каже, ови момци, из Париже, лепе дупе траже

Така ще е, как иначе ?! Румата, Цецо, да духат супата ! Мандата гоняма, няма я държавата? Тука да седи, че нагзни припарва!

Както не веднъж съм казвал, у нас е нямало случай: - преди истински взрив да е имало предупреждение; - след предупреждение да е имало истински взрив. Пестеливи сме си и не заносваме бомбата залудо като предупреждаваме преди това. Пари са си това, я!

От къде пари у тооо народ па и за бомби, ба? Или ги праат от кибритени клечки?

Не се подвеждай! Праат Бомби с обемен взрив!? Пърдат в ибрици и --ги запушват добре! След това работата е лесна.

Вай , Вай ! Въхх! Значи банята ми сутрин е заплаха за Обществото? И точно в този момент някой да звънне на врата - глуха съм и имам стар звънец в банята!?

Много лесно може да се спре тая гавра със спокойствето на хората. Да се счупи една престъпна ръка, която звъни и който разбере, разбере намека. Но кой да го направи това, когато нашите органи са заети с слухтене, опраскване и опускане на бандити. Да ме извинят свестните хора, които работят в системата, но явно те са малцинство.