Самовзривилата се във Волгоград атентаторка е пътувала за Москва

30-годишната Наида Асиялова, която вчера се взриви в автобус в руския град Волгоград, е пътувала за Москва от дагестанската столица Махачкала, съобщиха руските медии. По неизвестни причини атентаторката е решила да слезе във Волгоград и там да извърши смъртоносната атака.

Обратно в новината

Коментари - Самовзривилата се във Волгоград атентаторка е пътувала за Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия път когато видя, мангалка с фередже да влиза в метрото така ще я ритна, че картуната и ще се търкаля от тук до мека и обратно.

Не към Мостква, а към Аллаха е пътувала тази безумница!

Айдеее, веднага най-лесното: измислиха: Била е "Камикаджа"! Знае ли се, ако е яля боб-фасул, а нужниците са на двеста километра, като на нашта нова "Тракия" И от срам, не е помолили изванредна "Почифка", какво ще произлезе, ако не са Й дали Първа помощ- Чудото "Дегазин"? Ще стане екплозия, друго не може да стане! Тъпи сте до един!!

ако руснаците бяха безскрупулни като американците,досега трябваше да сравнили дагестан със земята,без да им пука колко невинни хора биха загинали

пий си хапчетата и не пипай клавиатурата.

навярно тези думи са ти омръзнали да ги чуваш от доктора си,ама няма начин,слушаи го

А ние тука пуснахме близо 20 хиляди ислямисти през границата повечето от които даже не са бедставащи а са чисти екстремисти.Иван Костов не на празно отказа бежанци преди от Косово а сега ?

За оня свят е пътувала а не за Москва...

Малоумни ислямисти.

Такива изроди, като тази камикадзе, си навлизат спокойно сега през нашата широко отворена граница. Правят се на бежанци, декларират, че са сирийци, и хоп - добре дошли!!! И никой не си дава сметка какво барутно буре имаме вече със запален фитил под краката си.

Да живее "най-толерантната" религия в света! Ислям ли? Да, ама не!

това са безмозъчни създания