Атанасов обвини президента, че стои зад острото изявление на Военното разузнаване

Специалните служби не трябва да участват в политическите боричкания, категоричен бе съпредседателят на ДБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атанасов е най "високия" генерал ЕС 145 см е , който го е виждал на живо ще потвърди!!!!

докога тези платени соросоеди от козяк ше дават акъл на пълвият човек в страната.Този станал по неведоми пътища генерал-служигел на старите служби ,по поръчение на своите ментори,се стреми да унищожи единствената работеща специална институция.Г-н президент,игнорирайте тава човече е всички като него.

Господин "самото съвършенство" - Атанасов като Зеленски - все другите му криви, все бойни викове надава. А щяха да реформират на законова основа съдебната система. Сега за нищосвършената работа пуска димни завеси. А от калта ще ги вади Нинова, с написана на две, на три, на коляно "програма". Аман бре!

Браво генерале!

Всички джуджета да си ходят в гората!

Щом като не желаете Службите да се забъркват в политическите борби - ми не ги замесвайте! Дръжте ги настрани?

Наглост без граници, това се вижда от действията и говоренето на тези боклуци, официално заплатени за услугите си към "Америка за България". Окупирали са всички медии, журналисти, инфлуенцъри. Такова робство не е имало и по време на социализамо-комунизма.

Хайде "малкото оловно войниче", барабар с файтона хора от ДБ и др. атлантически мераклии да вземат по една пушка на рамо и марш на фронта в Украйна. Ясно е, че ви се ходи на война, да се цаните за разузнавачи, че големи усти и уши имате, ама само дотам, мръсната работа някой друг да я върши. Българинът може да се заблуждава по политическите обещания, но по чуждите фронтове няма да ходи. Адио, няма да липсвате на никого тук, още по-малко на военното ни разузнаване или президента. Впрочем, шефа на военното разузнаване има вид на човек, който може да сгъне "джобния генералисимо" като салфетка и да я прибере в джоба си за по-нататъшно ползване :)

Така и не разбрах ,защо на този жалък субект партизанското му име е "Амфетаминеният Гном"?

_stankow

Значи Мирчев може да говори клевети срещу службата, а тя не може да отговори !? Че в коя страна е така ? И какво лошо има, дето президентът защитава несправедливо обвинени хора ? Кой друг да го направи ?

Ти не можеш да пазиш тайни. Не можеш и много други неща.....

Този н трябва ли отдавна да се е скрил някъде, че не се знае кой от къде получава едни пари.

А едно време тоя същия е гонил американски шпиони по партийна повеля...

...надървил се хърбел на щърбел....

Барем малко срам то за образование и акъл не може да се говори-един продавал пици друг семки трети джамбазин четвърти борец .. предишния беше недоказан словослагател.Няма лошо но за да се управлява държавата все пак се изисква образование ум и психическа устойчивост.

"Сигурен съм, че един хора получават едни пари, ама нямам годни доказателства." каза Атанасов. "Ние имаме да получаваме едни пари от ЕК." каза пак Атанасов.

Смешко радвай се , че онзи дебелак не е подведен под съдебна отговорност за национално предателство и уронване на престижа на тези служби !

Жужето отдавна се е скрило под полата на Курнела и смуче ли смуче бузлуджанското кибапче.

Този боклук и ренегат се стреми все да изпъкне като къде на свински задник...

Тоя е същия кокорчо

Под 1.40 сантиметра не трябва да се допускат в парламента .

Този депутат може да получава достъп до класифицирана информация по право, но няма право да говори и коментира нещо, което му е непонятно. "Генерал" Атанасов би трябвало да го знае. Страшно много спецове по всичко се навъдиха

_stankow

Достъп не се получава "по право". А след проучване. И може и да бъде отказан, не е задължително да се получи такъв достъп.

Новият морал:)))) Можеш да обвиняваш никого но той няма право да се защитава или да отговаря:)))) А да-и никой няма право да иска доказателства за обвиненията, ако обвиненията са отправени от новите честни и почтени:))))

Генерал Гном е безкрайно прав, че руските шпиони са навсякъде и са около 4 000 000 , само в Булгаристан !!!

А колко са американските?

Нали се събират в някои салончета,че една масовка не могат да съберат.

Само дето, дойде ли време за избори, тези 4 000 000 ги гледате през крив Макрон.

Генерале, политиците също трябва да са внимателни в изказванията, нали. РБългария е малка държава и няма скрил се...

Само снимката красноречиво казва всичко - настъпаната жалка жаба Гном и Президента. Избори веднага и Гнома да отиде на Гробището за политически трупове - там, където му е мястото отдавна!

Джуджи пак сънува структури обслужващи личния му интерес. Затова погледа му е прикован към едни големи пари, които чака да дойдат и да отидат в правилните джобове.

Се гърчеше като червей в сутрешния блок на една телевизия всеки път когато го питаха за коалицията им с БСП, отбягваше, замиташе и започваше да говори нещо друго -'ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ" те са виновни, за агенти, за шпиони къде ли не, само не и БСП. Говори за руски шпиони, говори за руско влияние а той, той е в коалиция с БСП на която лидерката обяви че Русия е приятелска държава. Скрий се някъде, бе мишок.

Тоест, според г-н (уж)генерал Атанасов службите могат само да бъдат мачкани и принуждавани да "докладват" само "правилни" неща - от гледна точка на силните на деня, разбира се. . . . Явно господин (уж)генералът чете Конституцията точно така, както Дяволът чете Евангелието!!!

Нормално е, когато някакъв заслабващ (добруджанското говедо от ДСб) "политик" по телевизията обвини определена структура, че е нефелна и не си върши работата, дори напротив - инфилтрирана е от руски шпиони да се надигне вой от службата и от този, който отговаря за нея, бил той президент или шефа и - "бригаден генерал" 73 набор(чудех се кое да сложа в кавички, но и двете думи са твърде смешни за тези лица, селяндурчета с зеленки чорапчета, правещи се офицери). Истината е някъде по средата - едните на истина са нефелници, а другите са набедени политици. Ако бях толкова тъп като бай ни Ганя, бих ги пратил на майка им в гъза, бай Ганю не плаща данъци, защото по негово време държавицата ни не е толкова полицейска, че да си позволи надзор върху доходите на хората, както е днес. За съжаление(на другарите от ДСб и "президентството"), днес и хората имат право, плащайки ежемесечно данъци да попитат тези галоши - КАКВО СА СВЪРШИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ? че ни хапват паричките нагло и безсрамно. България е във всички видове кризи, които можете да си представите - енергийна, политическа, здравна, народът обеднява прогресивно или в прогресия, цените на стоките растат от ден на ден все повече и повече..., отбраната ни е никаква, наоколо се води война, в която тези нефелници ни вкараха, циганският етнос се размножава, богатите крадци от ДС, МВР, БНА и БКП не са лустрирани и национализирани, режат ни помощите с 1 милиард, Македония ни няма за нищо, според антропологията на генерал Радев ни наричат татарски фашисти, а тези изроди седнали да се правят, че нещо са свършили, докато се чукат в захлас с цигански проститутки - по две(като повод за завист, де - вижте ме колко пари имам от вас тапирите, че не само една циганка ева, а две на куп). Дошло е време за нова ... борба, меко казано и на площадите, докато тези бъдат изчистени по всякакъв начин...

За да спрат лъжите, не бива да слагаме наравно достойните хора и парвенютата, господине!

Колко да е достоен Радев, млади човече? Познавам лицето Радев от времето, когато беше старлей - курварче, което освен за тутката на една селянка не мислеше за друго, обикновено селско мекеренце - комунист с ниво на обидена вдовица, че е най хубавият и умният, но иначе мръсник и като човек и като кариерист.

проблемът на туземците, включително и на службите на туземците, че винаги им стоят отзад, затова и сме все по-зле и все по-разграден двор! щом 300 000 "бежанци" нахлуха без гранични проверки, получиха по 1200 лева издръжка на месец от правителството и се разселиха където им е кеф, а не в лагери за бежанци с бодлива тел, охрана и кучета, то можем да си напраим изводи и за разузнаването ни и за контраразузнаването ни и за службите ни и за излислената ни "държавица"!

"На първо място имаме да получаваме сериозни пари от ЕК, ЕС по Плана за развитие. Условието за тези пари е да бъдат създадени условия, при които да има реален механизъм с борба с корупцията. Много е важно КПКОНПИ да заработи, защото последната една година не сме чули да е свършила, каквото и да е било", поясни Атанасов. И да продължа - КПКОНПИ не било работило последната една година!? Абе лицемерно влечуго, нали заради това бяха умните, красивите, кресливите жълтопаветници по улиците и площадите на София? За да не работи КПКОНПИ, Специализираните Прокуратура и Съд. Тези запорирани милиарди на знакови фигури от вашата приватизационна програма е много болезнено явление за вас. Повече от година ГЕРБ не са на власт и се управлява от умни, красиви и вресливи чрез служебни и неслужебни правителства! Я кажи сега Гноме? На Прокопиев ще му освободят ли запорираните милиони чрез правилния демократичен и независим обикновен съд, щото Специализиран вече няма? Да ви е.а в ИЗВРАТЕНИТЕ ДБ И ПП ЛИЦЕМЕРИ.

https://www.france24.com/en/live-news/20220301-russia-receives-venezuela-s-strong-support

Това е недопустимо. Не може специалните служби да участват в политическите боричкания в страната. Г-н Атанасов.А защо да има боричкания? Виждам, че а това апелирате. А не предложите реконструкция на тази държавна сигурност подвластната на КГБ. Кое да е от нашите раузнавания, е почти в зародиш да се преустрои на научни релси. какво раузнаха за Договора от Систова от 05 август 1791 г. четат ли устава на комунистите поне да им светне малко от малко кой пръв нарича бай Ганьо фантом. И кой платен нашенец прати на онзии свят двамата светци на американската революция - Джеферсън и Адамс. това наше оръжие, което не познаваме и което САЩ никога не може да победят. военно разуанаване-али бали. След като нямат отговор на този въпрос КОЙ

какви идиоти е раждала, рааждала ража и сега българска майка просташка.

Атанаско, неприемливо е, както направи Мирчев, да обвиняваш в политическите си боричкания военното разузнаване и ДАР, че не се е справяли с контрабандните канали на Капитан Андреево. И е глупаво. Защото издава две неща: 1. Че ти и Мирчев изобщо не се сещате и не знаете елементарното - тези две служби действат срещу външни заплахи и не е тяхна работа да се занимават с подкупни граничари и митничари на границата. За контрабандните канали трябва да обвиняваш Рашков и Асен Василев - там са граничарите и митничарите, техни подчинени са. 2. Вие явно имате намерения да накарате Военното разузнаване и ДАР да действат въвтре в страната срещу български граждани. А това е характерно за диктатурите - като НКВД на Сталин и СС на Хитлер. Диктатура ли искате да правите бе, Атанаско?

Комунисти и антикомунисти, ръка за ръка! Ха ха ха ха

Трябва да барнем Конституцията! Много е зле! Когато покажат на някого червен картон, напуска моментално дори отива в съблекалнята! Това правителство има червен картон, отстранено е от власт, а продължава да управлява! Ха ха ха ха

Щом ревете срещу ДСБ, значи сме на прав път. Не може да простите на хора като Костов и Атанасов, че срязаха пъпната връв с Русия.

Как я срязоха ? Като им подариха Нефтохим ли ? Абе, големи глупаци били тези фенове на ДБ...Почти като феновете на Курнела

Индоктриниран, продажен, малоумен, мразещ всичко руско за пари и лижещ гъза на всеки кравар - пак за пари.

Лупости КЪДЕ Е ТАЯ КОРУПЦИЯ КАТО НЯМА СЪДЕНИ.

бензина 5 лева, олиото 8 лева, хляба 2.,50, харесва ли ви промяната ?!

С коментарът Ви съм съгласен, НО надявам се не намеквате завръщане на предходния национален предател и основен бг мафиот (Борисов)?! Не забравяйте кои партии гласуваха вдигането на ветото за Македония!!! С други думи, Боко е толкова на зор да се върне, че лично ще занесе танкове (ако имаме такива) на Украйна!!!

И учениците знаят, че Радев е съветофил, при това много прост съветофил. Само умниците от ДБ не знаеха....Тъпи, ама тъпи....Влязох вика , в джипа на бандита Бобоков, само за да му откажа....Лафовете на другият дебил...И тези хора са в НС...

Да каже нещо за американският шпионаж? За нереципрочност на дипломатите и така нататък? А тук ДБ с Разузнаването "ни" спорят, кой е по-голям продажник на САЩ!

Г-н лейтенант, това че си до генерал не те прави такъв. Един може, друг не може, ДА,ама НЕ. Службите които плюеш ще те пратят извън политиката. Смяташ ли че си чист и безупречен?

Се дрънкат комундетата. И ти и Радев сте боклуци. А тъпите българи дето Ви инсталираха във властта и те

Войната Русия срещу САЩ почна, губещия, само един - България!!!!! Да ви е честита промяната на всички, без значение какви фили сте, всички ше духате супата и то здраво ....

Гнома може да се нареди в топ3 предатели на България

“Специалните служби трябва да бъдат политически неутрални и да не участват в политическите боричкания. Това смята съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов, който коментира острата позиция на служба "Военно разузнаване" по повод изказвания на депутата от ДБ Ивайло Мирчев.” Как да бъдат политически неутрални бе Гноме, при положение, че вие политиците си пъхате носа в тези служби постоянно? А ми кажи ту видни политико, ти не беше ли Шеф на Специална Служба - Контраразузнаване навремето а един друг Политик - Д. Гяуров началник на Външно Разузнаване? За каква деполитизация на службите говорите вие от ДБ при положение, че навремето сте ги управлявали? Или казваш вашите политически назначения в Специалните Служби са правилните деполитизирани политически назначения? Да ви е.а в извратените ДБ ЛИЦЕМЕРИ.

"На първо място имаме да получаваме сериозни пари от ЕК, ЕС по Плана за развитие. Условието за тези пари е да бъдат създадени условия, при които да има реален механизъм с борба с корупцията. ..... Подигравате ли се или какво? Как тези "сериозни" пари ще създадат тези условия за реален механизъм за борба с това дето не се бори не защото няма пари , а никой не иска да се бори ! Как нямаше такава огромна корупция преди "демокрацията" когато не се получаваха "сериозни" пари ? Не че жалея за онова време, напротив !

Гледам снимката и се сещам на какво се подсмива Радев ;-)

Звездни мигове за ДСБ и ДБ. В следващите 10г няма да доближат парламента