Атакуван от хусите товарен кораб потъна в Червено море (видео)

Това е първи плавателен съд, който е напълно унищожен от йеменските бунтовници

Обратно в новината

Коментари - Атакуван от хусите товарен кораб потъна в Червено море (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отбора световни лизъри се опитва да пречат на нормалните държави. Хусите в Йемен... смятай...

Видеото няма нищо общо със статията

Капиталистическите кочини по целия свят се тресат от шок, страх и ужас. Капиталистическото робство и най-вече англо-американското такова, стана вече нетърпимо. Още по-нетърпимо стана и социалното неравенство в глобален мащаб. По-малко от 1% от световното население живее за сметка и и ограбва останалите 99%. Иде краят на съвременния глобално-корпоративен фашизъм - последното убежище на капитализма като цяло! Светът вече е многополюсен и не се върти само около САЩ, великата някога си Британия и техните прислужници от ЕС!

това няма да е последният потънал кораб там! Хусите ясно обявиха кои кораби имат право да минават от там.

Мис Бони, ти ли си ма, миндил? Ануса как е, боли ли от време на време? Дедо Сорос ще ти даде вазелинче, че да не ти го ръгат сух отзад!

Абе, Крали Марко, като те мързи да работиш, какво подкукуросваш хората за кой беден, кой богат ! Че половината от света чака подаяния , не го споменаваш ! Цяла Африка стои под палмата и чака банана сам да падне ! Да не ти казвам,че от 20 тина години в България е същата каша , защото все някой чака да дойдат едни пари от някъде ,че да се разфасоват !

...Подкрепяните от Иран хуси, които твърдяха, че корабът е потънал почти мигновено след атаката, не признаха веднага, че плавателният съд е потънал... Моля? Що за безсмислица?

Сигурно е имал тлъста застраховка.

хуси-камикадзе

А бе има ли поне един от приятелите на Путя дето да не е лъжлив? И все лъжат едно такова малоумно сякаш са 4 годишни деца...

"Подкрепяните от Иран хуси, които твърдяха, че корабът е потънал почти мигновено след атаката, не признаха веднага, че плавателният съд е потънал." Молбата ми е, някой да каже как се превежда това на български език? Хем лошите твърдели, че кораба потънал мигновенно. Хем и не признали веднага, че е потънал...

Абе, нискобюджетен трол козяшки, какво да работиш в американския колониален БГ-клозет?! Малкото работа, която се намира е САМО срещу връзки и пари. Пари за да си платиш на хилядите посредници-паразити по веригата и безбройните умствено изостанали "мениджъри" по човешките ресурси??!! Работа срещу 900-1000 лева максимум. При тази жестока спекула сега, маскирана като "инфлация" само за храна на 1 човек са му нужни минимум 1500-1600 левана месец! По данни на КНСБ 500 000 български безправни роби работят за минималната от 933лв. Още толкова работят даже за под минималната заплата и без никакви осигуровки. Роби на българските феодали-робовладелци! Съвсем скоро обаче идва вашия край, мърши американски!!!!

С какво бе натоварен кораба???

С 41 000 тона тор! Това са все едно 1200 камиона пълни догоре! Много голямо количество, това море там е малко, да видим как ще се отрази на околността.

а на кой му дреме какво ясно обявили няк'ви туземци ? Във всеки случай не на Томахоук и Харпун ! Понял ? Морето не е тяхно , на хутите, а ако много рипат - имат пълната свобода геройски да умрат....кат ше мяташ ракети и ще тероризираш - ще гризваш такива !

комуняга , некадърници и лентяи има винаги,във всяко общество........точно те, ВИЕ , гледате в чуждата копанка и искате ПОРАВНО. Мина ви номера 1944 год. , ама сега не чакайте блядските орки да дойдат и да ви курдисат шумкарите пак на власт.

Изрелците да плащат

Но свенливо пропускаш да отбележиш, че огромна част от тези стотици хиляди, които работят официално за 933лв вземат още поне толкова под масата. А сещаш ли се кои са им работодателите? Същите тия, които си направиха вътрешно-партийния преврат на 10.11.1989. А ти се плюнчиш, че демокрацията те спаружила. Партията ти те спаружи другарю, Партията.

Може да си ехиден,но си прост и безсилен.Драскач и нищо повече.