Атакуван от хусите товарен кораб потъна в Червено море (видео)

Това е първи плавателен съд, който е напълно унищожен от йеменските бунтовници

Обратно в новината

Коментари - Атакуван от хусите товарен кораб потъна в Червено море (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изрелците да плащат

С какво бе натоварен кораба???

С 41 000 тона тор! Това са все едно 1200 камиона пълни догоре! Много голямо количество, това море там е малко, да видим как ще се отрази на околността.

"Подкрепяните от Иран хуси, които твърдяха, че корабът е потънал почти мигновено след атаката, не признаха веднага, че плавателният съд е потънал." Молбата ми е, някой да каже как се превежда това на български език? Хем лошите твърдели, че кораба потънал мигновенно. Хем и не признали веднага, че е потънал...

А бе има ли поне един от приятелите на Путя дето да не е лъжлив? И все лъжат едно такова малоумно сякаш са 4 годишни деца...

хуси-камикадзе

Сигурно е имал тлъста застраховка.

...Подкрепяните от Иран хуси, които твърдяха, че корабът е потънал почти мигновено след атаката, не признаха веднага, че плавателният съд е потънал... Моля? Що за безсмислица?

това няма да е последният потънал кораб там! Хусите ясно обявиха кои кораби имат право да минават от там.

а на кой му дреме какво ясно обявили няк'ви туземци ? Във всеки случай не на Томахоук и Харпун ! Понял ? Морето не е тяхно , на хутите, а ако много рипат - имат пълната свобода геройски да умрат....кат ше мяташ ракети и ще тероризираш - ще гризваш такива !

Може да си ехиден,но си прост и безсилен.Драскач и нищо повече.

Капиталистическите кочини по целия свят се тресат от шок, страх и ужас. Капиталистическото робство и най-вече англо-американското такова, стана вече нетърпимо. Още по-нетърпимо стана и социалното неравенство в глобален мащаб. По-малко от 1% от световното население живее за сметка и и ограбва останалите 99%. Иде краят на съвременния глобално-корпоративен фашизъм - последното убежище на капитализма като цяло! Светът вече е многополюсен и не се върти само около САЩ, великата някога си Британия и техните прислужници от ЕС!

Абе, Крали Марко, като те мързи да работиш, какво подкукуросваш хората за кой беден, кой богат ! Че половината от света чака подаяния , не го споменаваш ! Цяла Африка стои под палмата и чака банана сам да падне ! Да не ти казвам,че от 20 тина години в България е същата каша , защото все някой чака да дойдат едни пари от някъде ,че да се разфасоват !

Абе, нискобюджетен трол козяшки, какво да работиш в американския колониален БГ-клозет?! Малкото работа, която се намира е САМО срещу връзки и пари. Пари за да си платиш на хилядите посредници-паразити по веригата и безбройните умствено изостанали "мениджъри" по човешките ресурси??!! Работа срещу 900-1000 лева максимум. При тази жестока спекула сега, маскирана като "инфлация" само за храна на 1 човек са му нужни минимум 1500-1600 левана месец! По данни на КНСБ 500 000 български безправни роби работят за минималната от 933лв. Още толкова работят даже за под минималната заплата и без никакви осигуровки. Роби на българските феодали-робовладелци! Съвсем скоро обаче идва вашия край, мърши американски!!!!

комуняга , некадърници и лентяи има винаги,във всяко общество........точно те, ВИЕ , гледате в чуждата копанка и искате ПОРАВНО. Мина ви номера 1944 год. , ама сега не чакайте блядските орки да дойдат и да ви курдисат шумкарите пак на власт.

Но свенливо пропускаш да отбележиш, че огромна част от тези стотици хиляди, които работят официално за 933лв вземат още поне толкова под масата. А сещаш ли се кои са им работодателите? Същите тия, които си направиха вътрешно-партийния преврат на 10.11.1989. А ти се плюнчиш, че демокрацията те спаружила. Партията ти те спаружи другарю, Партията.

Видеото няма нищо общо със статията

Отбора световни лизъри се опитва да пречат на нормалните държави. Хусите в Йемен... смятай...

Мис Бони, ти ли си ма, миндил? Ануса как е, боли ли от време на време? Дедо Сорос ще ти даде вазелинче, че да не ти го ръгат сух отзад!