”Ню Йорк Таймс”: ”Атака” e зловеща и невъздържана партия

Вестник "Ню Йорк таймс" публикува материал, посвете на "Атака" под заглавие: "Крайната десница печели от идването на сирийци в Източна Европа". Изданието нарече партията зловеща и невъздържана.

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Йорк Таймс”: ”Атака” e зловеща и невъздържана партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Гърция намериха сили да се справят с техния аналог на Атака, наречен Златна зора. В България обаче никой с пръст не смее да закачи русофилския златен пръст на Сидеров, вилнял лично на борда на германски самолет и заедно с антуража си в луксозни европейски ресторанти, кубински плажове и български телевизии.

Идиот.

хомусексуалистите от ню йорк таймс се изакали и сега всички трябва да се радваме на резултата им !

Колко невинни е бомбандирал Сидеров, колко бежанци е прогонил? От втората световна война насам американците и техни протежета избиха повече невинни отколкото Сталин и Хитлер взети заедно.

Чакам едно от обещаните 250 000 работни места, обещани от Станишев, на минимална заплата 1000 лв., обещана от Сидеров, че и аз да отида поне до нашето море.

Че видиме!

Ха,че има лесно бе,тарикати от Ню Йорк Таймс - не ни заселвайте тука разни сирийски "бежанци" от Мали,Чад,Того,Мароко,Алжир,Афганистан,Ирак и от където се сетите още и "Атака" няма да има никакво влияние!Лесно и просто!

От състоялата се дискусия във форума се вижда, че всеки един от нас желае да спаси България. И всеки иска да го направи по свой собствен път. Нещо като оксиморона колектив от индивидуалисти. Пак добре-нали всички пътища, в последна сметка, водят към Рим. Хайде сега да пооткрия нещо за моята идентичност. Но малко като при Нострадамус- всеки да си го тълкува, както иска или може. Напишете в гугъла само две думи, нямащи нищо общо с политиката. ИНГРИД ТАНГО. И да видим само няколко минути музика няма ли да промени нещо във вас. Ако да-значи, не случайно сме в един форум.

ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ- атака.

Статията показва ниското ниво на журналиста от Н.Т., а също и че националният предател от БХК Кънев (от когото е бил информиран), освен че е тъп е бил ама мнооого пиян. 1. Атака никога, ама никога не е била "дясна", да не говорим за "крайно дясна". По идеология (доколкото изобщо има такава) тя е по-скоро левичарска партия, на границата с крайно лявото. Затова и Мари Льо Пен само преди седмици не пожела да пусне Атака в новия пан-европейски съюз на националистите. Вероятно, ако успее да се развие, НФСБ ще бъде крайно дясна. Те затова и не можаха да се разберат и се карат с Атака. 2. Извинявам се за израза, ама "ла.....йномети" като БХК се ужасяват от всичко, което е срещу статуквото. Само че сега центристките партии губят позиции в ЕВропа. Хората са все по-крайно (основно дясно) настроени. Защото само такива партии открито и ясно се противопоставят на ислямизирането на Европа и препълването й с мигранти от Азия и Африка, а на тях вече им е писнало.

Атака не е нито само лява нито само дясна партия, по отношение на социалната политика, и реформите които са нужни там Атака е лява, а колкото до малцинствата, нелегалните пришълци, хомосексуалисти и др. паразити Атака е дясна партия, това, просто и ясно,България над всичко!

Ненормалнико, хомосексуалистите не са паразити. Изобщо като чета мненията на повечето писали тук разбирам защо България е на дъното, защо си кътате компрометираните политици (от всички партии, не само Атака), и съжалявам всички мислещи хора, които са принудени да живеят между комплексари като теб.

С тази разлика, че не са крайно десни, а крайно леви.

Атака не е нито само лява нито само дясна партия, по отношение на социалната политика, и реформите които са нужни там Атака е лява, а колкото до малцинствата, нелегалните пришълци, хомосексуалисти и др. паразити Атака е дясна партия, това, просто и ясно,България над всичко!

Замислих се дълбоко и заключих,че няма доказателства за някаква връзка(материална,сексуална,интелектуална...) между Атака,ДПС и БСП.Единствено дето им ги крепят в парламента.

Финансова!?!

Може би ,,Ню Йорк таймс" е позасилил малко материала си, но не може да се отрече, че Атака е зловредна партия, партия на малоумници и некадърници. Съвсем нормално е Волен да е в коалиция с Доган и Местан, да служи на Пеевски и Моника. Станишката не го броим ...

Атака е зловредна, докато реаниматорите са изключително добротворна партия, съставена от доказани добротворци... Смешник

Коментар на някакъв ИВО 10 е изваден специално вероятно,за да подчертае колко верноподан и в абсолютно съгласие с автора на статията Хигинс е правоверния,минаващ за нормален възглед по отношениие на Атака.За Хигинс Атака е зловеща,невъздържана и дъра-дъра,а Иво допълва мантрата,че е псевдонационалистическа и обслужва личните амбиции на Сидеров.Е,да,ама НЕ! Вярно,че голяма маса от лесно манипулируеми хора се впечатлява и като ехото Иво влиза в тон,но ние,истинските български националисти знаем защо сме такива и с ума , и със сърцето си. Гнусим се от нелепи и за малоумници манипулации,защото сме наясно с ИСТИНАТА,обичаме България и не сме достъпни за първосигнално облъчване.Важно е как НИЕ възприемаме и съдим Атака и в това отношение не правим компромиси и са без значение тъпите манипулации.

Никога и нито за момент, не съм се съмнявал, че Волен Сидеров е най добрият български политик. Това добре го знаят и противниците му. За това и не могат да му простят превъзхоството над тях. Но той самият Волен не е виновен за това. Тия неща ги решава Бог, когато създава хората. Няма ли да признаете, колко смотаняци се намърдаха в политиката? Гледаш го, не може две думи да каже, но ти дава съвети. Те за това така сме цъфнали и вързали. А Волен, като всеки политик е принуден понякога да се съобразява с реалностите на живота и да прави компромиси. Това е разбираемо за тия, които искат да го разберат. Но по принцип Волен и винаги прав. Или в краен случай по прав от другите. И по силен. Честноста му дава тая сила. Не вярвате ли? Елате тогава в Плевен на негово събрание. Има много здраве друг политик да бъде посрещат така. Сигурно и в други градове положението е същото. Защото Волен не е измислен или назначен лидер. Той е роден лидер. И народа го оцени това и го избра за такъв. НАРОДЕН ЛИДЕР. Хайде сега вестник Атака, да го напечати този коментар. Стига са писали само статии от по две страници. Това не е академично издание, а народен вестник. Трябва нещата да се казват кратко и ясно. Като картечен откос.

На мен Волен много ми хареса в Париж. Особено, когато налетя на голата женска статуя, обладан от сексуални желания ... Деница и Чуколина май не му стигат.

Ти налитането на жени за лошо мъжко качество ли го смяташ. Защото повечето българи мислят, че е добро. Ако му завиждаш на Волен за Деница си е лично твой пролем. Намери си друга Деница, ако имаш нужните качества. Тя вярно, че е чудесен избор, но надявам се, че все има още една подобна на нея и за теб. Не губи напразно време във форума. Явно, че тук не ти е силното место. Започвай да търсиш твоята Деница. Желая ти успех.

Знаеш ли каква е разликата между националистите и останалите политици. Националистите, както и другите, имат секретарки, с които спят по скъпи хотели и ги возят личните им шофьори. Останалите правят същото, с разликата, че спят с шофьорите си по скъпи хотели.

Сеньоре, замени в твоя постинг Волен с Иван Костов и прочети какво са писали костовите талибани за вожда си. Няма да има разлика! Начинът по който почнахте да пишете за Волен сочи същия път, по който седесетата стигнаха до своето пишман дередже.

Зловещи са собствениците на този парцал - Ню Йорк Таймс. Зловещи са всички от онези кланове, които облъчват и ограбват освен собствения си народ, почти целия свят. Спонсорират терористи, организират войни и преврати, обричат на глад и смърт милиони...Това е зловещото. Напишете го най-накрая и после пишете за каквото си искате.

Нали уж нямаше да се дават квалификации. Но май не сте свикнали истините да ви се казват в очите. Някойн грубиян изговаря истини в очите, а някой учтиво хвърля бомби през прозореца.

Нали уж нямаше да се дават квалификации. Но май не сте свикнали истините да ви се казват в очите. Някойн грубиян изговаря истини в очите, а някой учтиво хвърля бомби през прозореца.

Нали уж нямаше да се дават квалификации. Но май не сте свикнали истините да ви се казват в очите. Някойн грубиян изговаря истини в очите, а някой учтиво хвърля бомби през прозореца.

Ако АТАКА не вземе в скоро време Волана на Държавата и я вкара в правилния път, ще последва катастрофа. Това е истината. И ми се струва. че това време наближава и гущероподобните го виждат и за това гледат по-скоро да разкарат Волен. Но това което незнаят е, че има други сили, които го закрилят. Аз го наричам Божий промисъм към Българският Народ. Да Живее България!

Правият път води към братска Куба.

Де да беше Куба,ама по-скоро ще е към Северна Корея...

Не зная защо се опитват да плашат, като сравняват Атака с гръцката "Златна зора". Защо ли не виждам нищо лошо за една партия в Гърция, която има подкрепата на 7% от населението. Били страшни, защото носели американски униформи на Ку Клукс Клан. Глупости. Аз ако започна да ви разправям за крайният американски национализъм, с който съм запознат на место, ще се смаете. Те американците, освен че обичат само себе си, искат и другите да ги обичат само тях. От тук идва и омразата им към националистите в други страни.

NYT и национализъм?!? Ти добре ли си? NYT са левандури. Я кажи нещо за американския национализъм, че да се посмеем малко :))) А ККК е създаден от Демократическата партия.....

Аз съм против хемелионщината на АТАКА, но без съмнение радикалистите - ислямисти, ще се опитат да вкарат свои хора в България. Още повече, че турския премиер Ердоган открито прави изцепки за Велика Турция. А този, тук сириец гдето е вкарал 40 свои роднини у нас като бежанци и сочи бебето като пример за заплаха за България, бих му казал, че е, или пълен идиот, или нас ни смята за идиоти.Тези ислямисти, които взривиха бомби на Бостънския маратон, (братята, влезли в САЩ като деца), да не са питали родителите си, как да правят бомби?. Затова: Всеки влязал встраната, трябва да се гледа под лупа от всяко правителство защото ( близкоизточните народи имат друг манталитет За да се оправи България трябва да се забранят двете крайни партии - етническата ДПС и АТАКА. Защото от тях се възползват злонамерени хора- ръководството на ДПС( ДС, агенти) и Волен Сидеров, подкупен, лъжец и предател.

много ги разбираш темите бе много бе, чак без малко да ти повярваме.

Ако наричаш хамелеонщина това, че Атака подкрепя всяка инициатива, която по някакъв начин счита за добра - ок. Има железни аргументи защо Волен подкрепяше Бойко в началото и защо направи така, че да го изхвърли впоследствие от властта. Как наричаш истинските хамелеони и предатели като Пръмова, Станишев, Боко и сие?

Личи си, че или сте турски мекерета, или зелени политически недорасляци. Или червени издънки, мразещи Бойко Борисов. Гледайте глобално на нещата. До тук с вас. Моля ДИРа, защо ми коригирате написаното? Нима не е вярно, че арабите се размножават като хлебарки , че доминира родовия клан, и че са лесна плячка на радикалисти ислямисти правейки младите самоубийци , убивайки други невинни хора?

Какво стана, много бързо скриха темата от ДИРА. Така е, като нема платени плювачи, те още спът, че я скрият, я.

Между другото, ако половината ни народни представители бяха хора като г-жа Ташева, която цитират в бълвоча си американското издание, България щеше да е едно много по-добро място за живеене. Поклон пред Магдалена Ташева за цялата и енергия, позитивизъм и родолюбие!

Абсолютно! Политик и журналист на годината! Респект!

Нели, приятно съм изненадан, както от темата за Ташева, която си засегнала, така и за начина по който си се изразила. Когато я чух за пръв път, да се изказва в Парламента, бях доста изненадан. Прочетох веднага нещо за нея и разбрах, че нищо случайно в живота няма. Завършила най точната наука. Всяка казана от нея дума беше най точната и истинска. Аргументите и железни, като физически закон. Неотразима. Всеки, който се опита да спори с нея е обречен. Тя е остието на Атака. Има и други. А в същото време изглежда така обикновенна и делнична. Такива в Америка ги наличат next door. Това значи, уж обикновенна като съседка. Но не съвсем. А каква кариера би могла да направи с тая рядка специалност в Америка. Те умират за такива хора. Щом тя е избрала Атака, едва ли е сгрешила.

Предпочитаме в на хората устата, отколкото в краката.........имаше един стар лаф, та, сякаш не ни интересува много мнението на некав си там ню-йорк-тамс. През оная ми работа, че отатък...

хахахаха пълни палячовци! След неистовите напъни на нашенските подлоги да дискредитират Сидеров, господарите им се заеха лично! Давай Волене ние сме с тебе, За победа идва време!

Редовия американец така мощно е облъчван от корпоративните им медии, че няма изобщо представа какво в деиствителност става по света и у тях.

реклама за Атака няма. Ще гласуваме за нея с всички приятели и познати.

"по- добра"- научи първо правописа, а после говори за гласуване. Това е истината, неграмотен народ, проста държава.

Аз ще пожелая на Атака да пребъде! Много здраве и сили на всички хора на Волен! С вас сме!

България от 20ина години върви по пътя на Гърция - радикализиране, ксенофобия, тиха гражданска война и икономически колапс, който беше само малко позабавен от вълна летливи чуждестранни инвестиции покрай влизането ни в ЕС. Ако това правителство продължава да работи за стартирането на грандомански и икономически необосновани мегапроекти, след няколко години ще посрещаме Тройката всеки месец както го правят и в Гърция, а емиграцията нацяло ще довърши това което е останало от нацията ни. Запознайте се с европейската история на Гърция понеже това същото ни чака и нас до няколко години. Предпоставките за това, което се случи в Гърция, отдавна са налице и в България: една необуржоазна псевдосоциалистическа партия, почти абонирана за властта (както ПАСОК в Гърция!) и един огромен клиентелистки обръч с армия от платени активисти и клакьори около нея, на който тя всячески се стреми да угоди и е готова да взема и нови и нови заеми без дори да се замисли че нашите деца и внуци са обречени да стават все по-големи длъжници на чуждите банки от които се взимат тези милиардни заеми, а при положение че в България виреят добре само големите корпорации със солидни лобита в политиката, те ли ще са гръбнакът на българската икономика? От големите корпорации за 20ина години видяхме само картели, монополи, привидна конкуренция и фасадна пазарна икономика! Митовете за спасителните европейски пари по разни проекти също са развенчани в България идват само една малка част от договорените милиарди, а дори и това което идва не се инвестира в създаване на реална икономика и дългосрочни работни места, а се разпределя на шуробаджанашки принцип, понякога срещу обещана електорална подкрепа от хората заети в субсидирания бизнес едно косвено купуване на гласове - пак с нашите пари, минали през европейския бюджет.

В същото време олигархията благоденства в страната на най-ниските данъци в ЕС (ако въобще и тях благоволи да плаща!), офшорните сметки пращят от пари, и единствената им грижа е от време на време да напомнят на партиите кой кара влака в България и да ги пращат в опозиция ако забравят защо са там. Контрабандата, нагласените търгове и източването на публичен ресурс чрез различни схеми от десетилетия е партийна религия и няма изгледи скоро нещо да се промени. Ето защо сега е добре да погледнем на юг и да си припомним как преди десетина години една също толкова корумпирана власт успя да забаламоса почти всички европейски бюрократи и политици и най-вече собствения си народ, който тепърва ще плаща сметката за тази политическа вакханалия която стана там. Много хора си мислят че валутният борд в България винаги ще е гарант за финансова стабилност, само че той е защита само до определена степен и когато икономиката ни падне под една червена линия, нищо няма да може да избегне случки като фалитите от 1997ма. Така че гледайте Гърция - мислете за България! А ето и фактологията - документален филм на ZDF, с превод на англ. език: Youtube: Dokumentation: Die Griechenland-Luge

Коя от българските партии (управляващи) не е зловеща?

Ау, тежката артилерия се изказа. Атака е такава ,защото е националистическа партия. А национализма защитава националните интереси. Нещо , което американците не харесват. Как така ще им се бъркат в бизнеса. Само те имат право да го правят със всякакви средства. Другите в най-добрия случай остават обслужващ персонал. Та за това. Интересно какво им е мнението за партия ДПС или новоизлюпената насила партия "Помак". Дали пък втората не е техен проект? Беше ясно от къде идва атаката срещу национализма и неговите представители в обществото и преди "Таймс" да се произнесе компетентно.

Да благодарим на дежурните воутъри за всеотдайната служба към господарите с парите. Правилно са се ориентирали. Какво тук значи някакъв морал. Има сами интереси на този свят и някакви човешки принципи ли ще ни пречат. Да благодарим защото постигат обратния на желания от тях ефект..

Сорос преди десетина години за първи път се опита да лансира, създаде и обособи помашки етнос в България. Разделяй и владей. Раздроби на слоеве и фрагменти едно общество и ги противопоставяй едни срещу други. А ти кротко ги завладей в гръб. Тогава се движеше чрез глупаци-еничари в Отворено общество и не се получи. Сега опитват по-сериозна игра. А сега са хвърлили мръвка на няколко продажника и ще опитат нов номер. На това прилича, времето ще покаже.

Америка е сбирщина, никога не е била единна нация с история, обичаи, традиции и др. всички предци на сега живеещите там са дошли от някъде по света преди малко повече от 200 години. Явно не могат да разберат как една нация иска да се самосъхрани още повече, че пристигащите нямат абсолютно нищо общо с местните хора и в повечето случаи се издържат само от търговия и далавери, ама то от Американци какво да очакваш. Въпросът не е в "Атака" а е принципен - тези янки пак се опитват да ни контролират в собствената ни страна. Не стига че те са в основата на почти всички конфликти и всичко което сега става в света е в следствие на агресивната им и налагаща подчинение политика, ами седнали и акъл да ни дават - АЙ СИКТИР.

Защо някой не е съгласен с това мнение и цъка минус? САЩ наистина искат да контролират света, а ние искаме ли да ни контролира който и да е? Не, аз не искам това. Да имаме работа, добра образователна система, а не полуграмотни даскали, на които не им пука дали децата ще станат гамени.............И работа - това е най-важното.А без производство няма работа, няма вноски в бюджета, няма пари за бежанците. Да вървят там, където са големите пари.

Те големите пари за това са големи, щото много се взима и малко се дава. И много, ама страшно много се печатат. Или пък се коригират едни цифри в компютрите.

Абе човек, пишеш, че не искаш да те контролират американците - ама погледни как те контролират нашите си, български политици от всички партии и партийки, избрани от нас самите. Стига сте обвинявали целия свят за това какво е положението в България, не виждате ли, че най-големите злини идват отвътре, причинени са от алчни българи, корумпирани и продажни. Не знам вече това балкански ген ли е, какво е, да не може един човек да има власт и да е честен едновременно.

Борисов като Тато се потопи. От друга страна неговия авторитарен стил на управление и поведение не е по различен от този на Сидеров, а неговите овци от ГЕРБ не се различават от вълчата глутница на Сидеров. Все след пастира. Не случайно ДВЕ ГОДИНИ Сидеров подкрепяше правителството Борисов, докато от Европа и САЩ не сбутаха ББ и не му казаха че така не може и той купи неколцина атакисти. Така, че гледайки Сидеров да не забравяме миналото на Борисов, не само мутренското му, а манталитетната им близос на двамата. А сега потопен ББ очевидно иска, да бъде позабравен и да не е обект на нападки, да изчака по удобен момент и да изпълзи като нова непипната мома и пак да яхне властта. А Сидеров, на свой ред, пък се потопи в Китай, докато се размине бурята.

В БСП, са на принципа. - ''Крадете да крадем. Р.Овч. падна, друг ще госмени. Първанов падна, Станишев го сменя. Кражбите никога не трябва да секват. Станишев ще си иде , в БСП много хора има, друг ще поведе бандата от Позитано 20. Тук личността не е от значени. Партията е парван и пази всички бандити.''

Сидеров кога е управлявал? Излез от този филм. Прожекцията свърши.

Как лъжеш само. Сидеров не се потопи в Китай, докато се размине бурята. По простата причина, че това е отдавна планирано посещение, което е известно. Точно това е причината, за да бъде проведена интензивна кампания черен пиар. За да го няма тук и да се защити. И в масовия българин, да остане в главата, че Сидеров си е замълчал гузно. Това е смисъла на този черен пиар и тази кампания. Когато си достатъчно подъл и те е страх да се изправиш в лице срещу някого. Напада се подло в гръб. Това е любима еврейска практика. Събудете се политици, днес Сидеров, утре евреи и американци ще накляпат и вас така. Вижте им номерата, запомнете им ги. Борисов се излага много, с участието си в такъв тип мизерия.

"Атака" е невъздържана и зловеща , а Америка е справедлива , човечна и любяща страна , особено когато трепе цивилни като мухи във Виетнам , Чили , Гренада , Афганистан , Ирак , Сърбия ....къде ли не!

Поредицата от национално предателски правителства, напоследък увенчана с карикатурната коалиция на платени от Кремълския диктатор или от негови местни наемници политически нищожества като Сидеров и Орешарски, възглавявана от съветският поданик Станишев и подкрепяна от турскоговорящи кадесари, съвсем очевидно е на път да се увенчае с окончателния си акт: поставянето на България в необратимата спирала на откъсване от Европа, катастрофална енергийна и финансова зависимост от Путинова Русия и неизплатим външен дълг равнозначен на фалит, което е отигравано от комунистите поне три пъти досега, но този път това ще е фатално, защото последните сили на българският народ са изцедени до капка.

Тия неща уважаема синьора, ги знаем всички. Ти като по напред с материала, би ли ни посочил каква е алтернативата. Щото аз не виждам нещо по добро на хоризонта.

Че атака ли е доброто?????? УЖАС

Не виждаш по-добро от това в момента ?!? Еми да ги оставим да правят със страната ни каквото си искат тогава? Е няма да стане. Има по-добро и истинските българи ще го намерим. Но това определено не са сега и преди управляващите.

с Атака и нейните производни като Национален фронт за спасение на Борисов и пр. издънки на фашокомузма трябва да се приключи като се изтикат в ъгъла на политиката.

Е да си диойдем на думата, гражданино евреин. Националистите в във всяка една държава, винаги са били пречка за евреите. За това трябва да се дискредитират или избият. А историята познава само един фашизъм и това е еврейският. Дори Хитлер е бил щедро финансиран от него. В замяна изпълнението на някои задачки.

не върху това, какво е написал някакъв чифутски вестник, а какво не е написал, и какво не са написали и не са казали нашите средства за масова дезинформация. Преди няколко дни американски безпилотен самолет унищожи няколко десетки мъже, жени и деца в Йемен, които са били на сватбено тържество. Оправданието както и друг път е, че са били помислени за терористи, борещи се срещу режима в Йемен. Това не се случва за първи път. Няма и да питам защо американският режим смята за терористи тези, които се борят срещу тоталитарния режим в Йемен и ги унищожава, а не смята за терористи тези, които са пратени от тях в Сирия да воюват срещу Асад и ги подкрепя. Оставам на нормалните хора да решат кой е зловещ - Атака или САЩ. Хайде, ДИРници, пак го изтрийте!

Много малко си изредил злодеянията на САЩ. Това са стотици милиони жертви последните 70 години. Над 60 войни и военни конфликт. Смърт и разруха навсякъде, където минат. Нападнати държави и ограбване на природните ресурси. Атака и да искат нямат шансове да се мерят с Великите Съединени Щати. Останалото е долнопробно лицемерие.

до вцички драскачи,америка няма да прави биснес с бг поради простата причина че в бг масово се лаги нещо като начин на гивот,марзел,крагби,паркиране неправилно,плуене по улиците,грозна гледка,повечето от колите се чува циганска турска музика,не знаят как да работят с парите само ги познават а притенциите за знания и вазмогности големи,никоъ няма да доъде в тази страна да работи без застраховка,хората много лагат и крадат и ги марзи,не всички разбира се новече от половината са затвор.

Ако това е така, значи е една радостна вест. Повече няма да ни докарват кока-кола с аспартам, няма да ни дават ГМО продукти. И некачествените си фалшиви ваксини. Това звучи чудесно. Америка няма да прави бизнес с България. Останалите ти характеристики са на случайно преминал през България турист. С лоясал мозък.

Не АТАКА, а ДПС е зловеща и невъздържана партия. Атака просто са нейни слуги.

Борецът срещу колониалното робство Волен Сидеров щипе зърна на статуи на голи нимфи във Венеция. Този революционен сюжет затъмнява дори Ленин в Смолни, Хитлер в Мюнхенска бирария и Мусолини пред Рим. Палавите фотосесии на лидера на Атака, изригнали в нета, са сигнал, че над главата му се струпват черни облаци. Волен е поел курс на борба срещу империализма щурмувайки директно неговите гнезда, като прословутия хотел Джордж Пети в Париж, собственост на саудитския принц Ал Уалид Бин Талал Бин Абдулазис Ал Сауд. Вероятно Сидеров там разузнавал уахабитската... още опасност. От хотела потвърдиха пред НТВ, че лидерът на Атака провеждал благородната си мисия в продължение на шест дни срещу 15 хиляди евро. Без съмнение планът Сидеров е бил вдъхновен от интериора на спа центъра, който представлява имитация на будоара на Мария-Антоанета. Френската кралица би могла да даде опорна точка в борбата на Сидеров срещу глада и бедността с приписваната й сентенция: Като няма хляб, яжте пасти. Фоайето на хотела е украсено с 9000 цветя, по което можем да отгатнем откъде Сидеров се е вдъхновил за репликата в парламента: Пазете ни като стайно цвете.

друг лапа хамерикански царевици, на кой каквото му харесва! Нали така, другарю демократ?

Сигурен съм, че американските анализатори съзнават, че Атака е паразит, който се храни от несгодите на българите. Докато България е потънала в блатото на корупция, мизерия, престъпност и тотална липса на правораздаване Атака ще е фактор и ще има интерес да поддържа тези несгоди. Къде обаче са американските правила от партньорските служби и къде е американският бизнес, който да е пример и приет с респект в България ... е нещо, върху което си струва да се помисли преди да се говори за Атака. Намесим ли и ДПС в картината ... оставете Атака да се самоунищожи, те умствен потенциал нямат и ще загинат в нормална среда.

До 2373. Едно нещо си прав в анализа. Ненормалната ситуация в една страна, създава и нестандартни партии. Хайде да не споменавам класиката в жанра Нацистката партия в Германия. Тя беше създадена като крайна мярка вследствие несправедливостите в страната. Инъче като как целият германски народ подкрепи Хитлер. Положението в България сега е доста тревожно. Изчезва една древна хилядолтна държава. Изчезва пред очите ни и ние гледаме тъпо, като овце пред кланница. И само един Волен не гледа така. И македонците също. Е как ще загинем мърцина.Дали е измислен, набеден или пък истински герой, но Волен е без съмнение героят на нашето време. Винаги съм го повтарял- историята ще постави неговата верна оценка. Само повтарям думите на Недялко Недялков, който едва ли е атакист. В България има само двама харизматични лидери. Единият е Бойко. Познайте кой е другият.

Въпреки че лидерът на крайно социалистическата партия Атака бе дискредитиран със снимки от най-скъпия хотел в света, неговата партия продължава с идеите в полза на българското човечество. Националсоциалистите обявиха началото на гореща телефонна линия за хора, станали жертви на колониализъм у дома или на работа, които при гарантирана анонимност да могат да се оплачат от колониализъм. "Имаме данни, че над 65% от жителите на страната в един или друг етап от живота си са били пряка жертва на колониализъм и, да не дава Господ - империализъм" - сподели с разширени зеници и пресъхнала уста някой от депутатите на Атака, дето не е оня чичото с мустаците, дето не знае как се работи със слушалки.

господата от " Ню Йорк Таймс" Партия Атака в лицето на лидера си Волен Сидеров подкрепи и стабилизира правителство и политика които отвориха границите на България емигранти от цял свят наричайки ги бежанци.Обаче се задават избори и им се налага ''да си поизмият ръцете и лицето'' .И те горките не са разбрали че не става с платени статии.

Стандартен черен пиар в американо-еврейски стил. Верочтно както сподели съворумец, причината е посещението в Куба. Прилича малко на координирана акция с Борисов. Националистите в една държава винаги са пречк за външни агресии. Тяхната цел е запазване на съответната нация и народ. Външните агресори имат различни цели, пълно подчинение на местните туземци, ябезличаването им като народност. В нашия случай, се търси изселване и превръщане в кратко стадо финансови роби.

НАЙ ЗЛОВЕЩИТЕ И НЕВЪЗДЪРЖАНИ СА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ ПОД ЖЪЛТИЯ ЮМРУК НА СОРОС.ТЯХНАТА АРОГАНТНОСТ НЯМА ГРАНИЦИ.СПРАВКА СЛУЧКАТА ОТ СНОЩИ.ТЯ ОБАЧЕ,КАКТО СЪМ ПИСАЛ МНОГОКРАТНО ТУК ИМА ТОЧНО ОБРАТЕН ЕФЕКТ - ОТБЛЪСКВА ДОРИ ТЕЗИ,КОИТО В НАЧАЛОТО ГИ ПОДКРЕПЯХА

Волен здравата е наплашил хамериканците от плажа Варадеро. Какви перки, каква мощ лъха от лидера на Атака, когато е по долни гащи. Начело на армия от Чучолини и Буболини Сидеров е непобедим

ЗАЩО като са толкова загрижени господата от такава голяма и богата страна не ОТМЕНЯТ ВИЗОВИЯ СИ РЕЖИМ и не отворят страната си ?

Ами отговора се съдържа във въпроса ти - не отменят визовия си режим, защото са загрижени за страната си, особено като гледат какви субекти са на власт в момента..

Да облича фланелката с надпис "NYPD", която му подариха от ню-йоркската полиция преди 10-тина години и облечен с която се перчеше пред медиите, да ги почва всичките...

Каква е тази пропаганда за вкарване на хора от третия свят с страната ни? Уж били бежанци ,но в съседна страна няма война и очевидно НЕ СА такива .Уж били почтени, мили, бедни хора ,а се оказва че не зачитат нито законите в страната ни ,нито пазят местата където са настанени(да не кажем че съвсем умишлено рушат и съсипват) и не на последно място ОБИДЕНО отказват помощи които нашенци приемат с благодарност. Кой е по беден и по изстрадал? Нещо повече оставам с впечатлението ,че накой много жестоко е излъгал тези хора че тук жилища,пари и коли се раздават ей така и като дойдат те са възмутени че не са им предоставени. Обвинявам нашето правителство в това че подкрепя лъжата че тези хора са бежанци,а е ясно че са икономически емигранти. Обвинявам го за това ,че не направи абсолютно нищо за да защити страната и народа си. Обвинявам го за дето позволява на алчни чиновници да се облагодетелстват от ситуацията и по този начин стана партньор в тази грозна и непочтена игра чиито жертви са както излъганите хора така и бедния ни изстрадал народ.

Явно Атака вбеси американците с посещението си в Куба... и докато американското правителство поощтрява открито радикалните ислямисти (т.н. "бунтовници") в Сирия, "свободните" американски медии се занимават с нашите "националисти"... Ето ви чист пример за демагогия!