БСП ще убеждава ”Атака” за кабинет

БСП започва преговори за правителство с "Атака", с които видя допирни точки. Левицата ще убеждава националистите, че не е възможно минималната заплата да стане 1000 лв. до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще убеждава ”Атака” за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нее БСП, а Атака ще Убеждава БСП да изпълнява нещо от "Планът Сидеров"..,което иска и Народа..!!!

Убеждаването може да стане по-добре, като всички красиви млади и сочни социалистки отидат на кастинг при Болен Сидеров, като наградата е екскурзия до Париж за сметка на държавната субсидия/смятай данъците на народа/

Аз мисля, че братските партии - ДПС и Атака вече са завършили успешно прегоговорите. Те са като дупе и гащи - не могат един без друг.

Тая чува ли какво говори,ББ го е избрал народа и той е този който определя кой ще го управлява.Тия комунисти не могат да избягат от начина си на мислене,те не мислят за народа а само как да вземат властта

СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ ПАТРИОТАРА СИДЕРОВ КОЛКО СТРУВА, САМО ЧЕКАЙТЕ! А БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ КРЕДИТИ! ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, КОИТО ИМАТ КЪМ ДЪРЖАВАТА ОЛИГАРСКИ, МУТРИ, ПОЛИТИЧЕСКИ МАФИОТИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ И ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ИМУЩЕСТВАТА И БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ БАНДИТИ КАТО Р. ОВЧАРОВ, МАЗНЯРОВА И СИЕ! НО ТОВА, РАЗБИРА СЕ, НЯМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ!!!

Кур за БСП , ДПС и АТАКА !!!

СТИГА КОМУНИСТИ С КРАДЕНЕТО!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!ПРИ СТАНИШКО УВЕЛИЧИХТЕ ВЪНШНИЯ ДЪЛГ С НАД 20 МЛРД ЕВРО!

Комунистите лъжат много по добре от тъпите мутри!Имат и много опит в лъгането,зад тях са и мръсните пари,но този път може и да не им мине номера!

Доживяхме БСП да се сваля на АТАКА.На колене!Всички в калта!Само АТАКА!

кадни комунисти

Ето такова падение не вярвах, че доживеем! Но нищо явно вярно е това, че всеки народ си заслужава управниците. Тежко ни и горко главорези -комунисти, турци -башибозуци и националисти- еничари ще ни довършат! Господ да ни е на помощ!

Да се смееш ли да плачеш ли???? Това вече е повече от коалиция...

Ако Сидеров "клекне" на БСП ще стане политически труп!!! Предстоят нови предсрочни избори най-късно до средата на зимата/ако народа изтърпи до тогава/!!! Гушне ли се Сидеров с БСП -ще го последва участта на Костов/под 1 %/ Не вярвам Сидеров да толкова тъп , колкото е ЛУД!!!???!!

Ха така! В топла прегръдка със СерГей и Доган Бей! Каква безскрупулност!

Егати и коалицията СтаМишка , Лютив Метан и Болен Лидеров !

И ще потекат милиони помощи от Русия, в замяна на спрените от Европейския съюз...

сега волен може да постави условие; бсп да се прочисти от катилите в мвстните структори и след това да прави коалиция с тях

Искам Майчето и Нелито и Танчето! Искам ги и тричките ! Едната , другата и третата... Искам си ги всичките ! Боже боже...дано точно сега не ме слушаш ...!

Незабавно нови избори!!!

На днешния ден преди 59 години в Пазарджишкия затвор издъхва един от най-достойните родолюбци, министър в няколко кабинета банкерът Атанас Буров. Едва ли изтънченият по дух финансист някога е допускал, че в последните мигове от живота си ще вижда само четирите стени на килията си и че никога няма да намери отговор на въпроса: Каква е вината ми?, след като свободата, достойнството и демокрацията си били смисълът на живота му. Всъщност и до днес историята мълчи, как точно е издъхнал банкерът и каква е истинската причина за смъртта му. Но за никого няма съмнение, че реално става дума за убийство и то на човек, на преклонна възраст 79 години. Отговорността за тази невинна смърт носят управляващата тогава с терор БКП, но и нейната наследница БСП, която така и не намери време да се извини за престъпленията на предците си. Най-парадоксалното е, че днес точно наследниците на БКП, превърнали се в олигарси и свръх богати бизнесмени, обичат най-много да се кичат с името на Буров, да го дават за пример в банковото дело и да цитират мислите му.

Вълкът козината си мени, но нрава - никога ! Бог да прости великия Българин Атанас Буров ! Мир на душата му !

Като нищо може да опраска тая фльорца по надупения червен задник.Нали уж Правителството ще е програмно и надпартийно.Каде се вре тая пача.

Социалисти + националисти = ???

националсоциалисти :) за справка : Германия 1933

Социалисти + националисти = nazis

Даже няма нужда да сформират СС - имат си ченгетата на ДС в Гроб. А Местан ще се занимава с "евреите"

Има възможност заплатите да станат 1000 лева и пенсиите 500. Това е ясно и на малките деца вече. Само че крадците от БСП, Гроб и ДпС няма да го допуснат, защото е в техен интерес народа да бъде мачкан и тероризиран, да бъде слаб, немощен, да бъде неук и ограничен, за да протестира по-малко! Няма да допуснат и косъм да падне и от главата на покровителствената от тях огранизирана престъпна група ЧЕЗ, защото там далаверата е за милиарди!!! "Електроразпределение" приватизирана от ЧЕЗ за 60 милиона е спечелила 2 милиарда още ПЪРВАТА година. А миналата година Гроб продаде и останалите 33 % пак за 60 милиона. Затова на територията на ЧЕЗ не важат нито Конституция, нито Съд и Държава, а "господин Главния Прокурор е г-н Никой"! Дано уважаемия от всички ни Гл. Пр. Сотир Цацаров успее да наложи нужните мерки за доказаните хиляди престъпления и закононарушения на ОРП ЧЕЗ, и се надявам да не го поръчат, както ЧЕЗ правят със хиляди граждани дръзнали да се противопоставят на тази ЖЕСТОКА ПРЕСТЪПНОСТ подложила цяла източна Европа на ГЕНОЦИД! Кога ще стигнем Албанците и ще конфискуваме имуществото на тази групировка, и ще вкараме ръководството в затвора доживот?

Ако някой е чел книги и документи от миналия век при създаването на БКП задължително ще знае, че за да си убеден комунист едно от главните изисквания е било да си националист.Ех разбирачи бУгарски ;)

Вие знаете ,че дуслука ви е само с ДПС - лукановите хора какво добро са направили за България,освен да крадат и лъжат този народ.

Не става Нинова. Вие сте интернационалисти т. е. безродници. Но ще му видим акъла и на нашия националист. Ако го увърдаляте като кюфте в брашно, кучета го яли тогава.

2870 Националисти и комунисти ръка за ръка... То и хитлер и сталин са си били дружки ама за кратко ...

А бе корнелия, по-добре дай обяснения как така Булгартабак беше фалиран, как ти със своя приятел, небезизвестният Фронтиер, забърка далаверите там???? Това между впрочем и твоят съпартиец Антон Кутев ти го зададе като въпрос!

Когато сдаоха мандат на ГЕРБ, БСП бяха оставили милиард и половина задължения на към бизнееса, като при това бяха "забравили" да отразят факта в баланса на държавата като пасив. Така валутният резерв изглеждаше 8 милиарда, а всъщност беше 6 и нещо. По-голяма политическа курва от БСП няма на света. А всички знаем, че политическият курвалък води до икономически спад, който пък води до обедняване. Ако не бяха БСП, нямаше да го знаем. Понеже никоя друга партия, а само БСП направиха 3 кризи от 3 управления и то именно с политически курвалък. А една партия няма как да е политическа курва, ако членската й маса не е проста, от което се навъжда съответната ръководна маса и лидери. В случая лидер без трудов стаж, наследник на ЦК на БКП и изпълняващ техните команди, но и захранваш с по милиаррд-два виенската комунистическа мафия, вече управляваща европейската комунистическа и социалистическа мафия. Който гласува за БСП, си копае гроба, копае гроба на нацията си и затрива семето си за десетилетия напред. Доказано! Само дефектен човекоподобен може да го направи.

Добро утро на поданиците на Прокурорска Република България.30% граждани да ме извинят

7-8% са гражданите всъщност... останалите живеят обратно в 1988 година.

И това за увеличението на пенсиите го казва жената, чиято партия взе пенсията на дядо ми, баба ми, както ограби парите и на още милиони хора?! Наглостта им е безгранична, видяхме, че и мазохизмът на българите - също!

Дали може да му се вярва???? АЗ ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ.

Курнелче много си падам по дърти курви, ама ти вече не ставаш.Виж Мая Манолова ще я сайдиша.

Курнелия ти ли сега ще правиш свирки на Волен?

Отличен за написаното!!!

Аз съм ЗА. До края на мандата 450 лв. МРЗ, т.е. след 3 месеца.

Е, 3 месеца ще е ако са БСП и ДПС. Ако са герберастите може да стигнем и до зимата, до първите сметки за ток и парно. В крайна сметка резултата ще е един и същ - всички ще си ходят!

Девойко, недей да бързаш! Боко има повече пари...

Нови избори !!!

Е, не и ако е на Станишев. Там ще има кръв по улиците. С кръв са я взели тая власт, с кръв ще я дадат. Ама не с тяхната, естествено.

Корнелия Нинова казва, че ще убеждават Атака за кабинет. Станишев казва, че ще прави експертно правителство. На кой от двамата да вярвам. Започна се Седянката с наддумването.

Как си мислят тези малоумници, че българския народ ще ги търпи, те за нищо не стават, само за мръсотии и за пари мислят, крайно време е да стягат куфарите като Мая и да изчезват, докъто не са напълнели затворите.............., то не бяха измами, то не бяха кражби и продължават да си живеят свободно, пък и планове правят как и с кой..............., гавра е това.............,благодарение на глупаците, които се излъгаха да гласуват за тях ! Жалко за България!

Не си виждал защото влизаш тук само по изборите, по време на изборите се плащаше за да се филтрира истината в определена посока, сега никой не плаща за нищо, за това няма цензура!

ОТКАЗА на атака за коалиция с герб беше доста твърд. Сравнение с РАЗМИСЪЛА който възнамерява да направи волен с бсп-дпс! Само мен ли ме навява мисълта ,че воленчо от край време е тяхна подлога?

Волен посмъртно няма да направи коалиция с ДПС, а с БСП само ако приемат неговата програма. Това също беше категорично заявено

Georgie Hristoff

Това автоматично води до неформиране на работещо правителство, което е в полза само на ЦЦ, за да се скрие зад имунитет

Че то отдавна си е ясно. И ДПС, и Атака са креатура на ДС, значи са в един отбор с БСП. БСП са като ЦСКА по времето на комунизма с 5-6 сателитни армейски отбора в А група. Е, ДПС и Атака са сателитните отбори барабар с НДСВ, Пръмова, Слави Бинев и т.н.

Бе си правете труда. Първо ще трябва да убедите ДПС за коалиция с Атака, а това ми се вижда утопично. Затова я по-добре питайте ДПС, какво мислят по въпроса, за да ни си останете само със срама, че сте преговаряли с Атака. А, да преговаряш с Атака за подкрепа наистина си е срам труден за преглъщане - и тук и в Европа.

ДПС са готови за коалиция с Атака!!! Ако Атака склони, което ще бъде политическо самоубийство от страна на Волен, то ДПС в никакъв случай няма да откаже!!!

Май ти харесва да си роб. Чуждите инвеститори какво са допринесли за държавата, тези инвеститори са КОЛОНИЗАТОРИ, защото използват нашия труд на безценица - на това ли казваш инвеститор или кой построи някаква фабрика или даде някакви средства за подпомагане и развитие на селското стопанство. Инвеститорите няма да ти дадат пари на ръка а ти да лежиш на сянка, те идват тук само за да ни използват /да не ползвам мръсни думи/.

понеже гледам обясняваш колко са вредни и стиснати чуждите инвеститори я посочи тогава как се представят българските инвеститори? плащат високи заплати,социални придобивки за работниците? инвеститора си гледат интереса независимо от националността.

За пореден път се убеждавам какви жалки папагали има в този форум. Коментират желание на БСП като ВЗЕТО РЕШЕНИЕ от АТАКА! Трябва да си много коварен за да представяш нещата така! Жалко е да внушавате личното си подло и гнусно мнение като СВЪРШЕН ФАКТ. Аз коментирам и предлагам САМО НА БАЗА ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ. За намерения може да се говори само с вероятни хипотези и те винаги трябва да са повече от една. Възможно първо, второ трето.....за мен най-вероятно еди кое си. Надявам се читатели и коментиращи надарени с капка интелект са РАЗБРАЛИ КАКВО КАЗАХ. Другите да си гледат "планета".

Ето го разковничето-социалистите остават твърдо за АЕЦ БЕЛЕНЕ......И потвърдиха прогнозите ми преди изборите,че цялата атака срещу Б.Борисов е заради накърнените сериозни икономически интереси на червената олигархия,включващи и новата ядрена централа........Ако ГЕРБ бяха клекнали за Белене,червените щяха да си вземат комисионната,и всичко щеше да е мирно и кротко.Но ГЕРБ решиха да защитят Българския Национален Интерес......Това им е основната "грешка" пред Станишев..........!!!

Прав сте! И много хора прогледнаха за тези факти. И съвсем логично БСП предлага съюз с Атака - понеже са единни в далаверата "Белене", въпреки че цял народ разбра, че и в момента токът идва в повече. (а съвсем друг е въпросът за цената му...). БСП върти-суче и все до Белене стига. Ще речеш, че един заробващ заем за една ненужна (и опасна!) централа ще подобри социалния статус на българите.

Смешници. Обещават след 4 год мин заплата да стане космическите 450 лв, а иначе ще теглим 12 млрд заем за централа, която е ненужна. Целта на БСП е единствено да набута България с АЕЦ и да изпълни обещанието си към Москва. След тях и потоп

Ако Хамстера направи коалиция с Атака и ДПС, още повече хора ще го намразят. Много бързо забрави за предишната тройна коалиция. За него е по-добре да е в опозиция, но много им огладняха гъ.....вете.