АФП: Български полицаи ранени от националисти

Трима полицейски служители бяха ранени в сблъсъци между силите на реда и поддръжници на високопоставен ултранационалистически политик, предаде агенция Франс Прес, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - АФП: Български полицаи ранени от националисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няколко точки от програмата на АТАКА: 1.Отстранява на ДПС от властта и търсене на отговорност от грабителските обръчи от фирми 2.Ревизиране на ощетяващите страната приватизационни сделки,анулиране на всички извършени напоследък заменки с с държавни и общински земи. 3.Съкръщаване на 50% от държавната администрация.... 4 на притежателите на луксозни имоти и големи капитали,за тези които не докажат произход-конфискация и затвор!.... Ще се изразя кратко и ясно: Тези които с пяна на уста плюят по Атака са или ДПС-ари или корумпирани чиновници или обикновенни крадци!

bolni mozaci sa ataka..............

Не съм привърженик на Атака и дори не харесвам Д. Стоянов,но все пак питам:ако един евродепутат е малтретиран,какво ни чака нас,обикновените хора ако дръзнем да протестираме?И още нещо:Сега върви преразглеждане на случаят Ангел Димитров Чората.Полицаите били невинни.Но аз все пак питам дали от горе не е казано:правете каквото решите - бийте,убивайте,а ние сме зад гърба ви винаги!

Да живее Болен Лидеров! Да живее Бълхария! На 3 планети! Държават - това са ТЕ! Родината - това сме НИЕ! Вез бог, без господар! АНАРНИЯТА МАЙКА НА РЕДА!!! Не ни трябват луди пастири, не сме стадо, че да ни води някой! Смърт за Властниците и тези, които искат да седнат на мястото им! ДА ЖИВЕЕ БЕЗВЛАСТНАТА РЕВОЛЮЦИЯТА!

Туй пък копеле на Капка не мога го търпя вече, тъмен ми е пред очите. Само Сидеров може да има такъв потенциал в редиците си

Като гледам досега коментарите повечето са от ТУРЦИ, така ли да го разбирам.... Незнам дали Волен е болен обаче партията набира все повече привържаници. Ще ги мачкаме комунистите на изборите, заедно със царчето и останалата измет....

Яшар е прав,когато 200 циганина бягаха по центъра и бяха обили професора,полицаите нищо не направиха гадните мръсни говеда,а сега като единствената партия която се стреми да покаже истинското лице на България направи протест(което трябва да направят не само привържениците на опозицията ами и тези на БСП и НДСВ) плицаите се правят на мъже като бият хората.Гадна мръсна полиция,треа да ги избием направо,защото май тия забравят,че не си вършат работата а ние им даваме заплатите

Правилното заглавие е ПОЛИЦАИ ПРЕБИХА АТАКАДЖИИ-УВОЛНЯВАТ ГИ АКО НЕ ГО СТОРЯТ.И още заглавия: УВОЛНЕН И САМОУБИТ ПОЛИЦАЙ,АКО ПОСЕГНЕ НА ЦИГАНИН И ЧИТАК.........

A sTANISHEV KAZA POCHTI TAKA:ABE, nie che sme bokluci i sme krali to e iasno, ama da i sega da ne se smeniame po nikoe vreme, che tukmo sme se izpedepcali i oste moje da otkradnem tozi put ot budjetnia izlishuk...a puk vie za Ataka prikazvate...

Защо отдавате внимание на такива нагли лъжи?Нима не знаете кой е шеф на МВР.Дори АФП да цитира вярно,важно е да се каже кой подава тази информация.А на такива изроди като този PETAR /не знам дали има и кирилица на своя комп/ трябва да им се напомни,че този форум се чете и от БЪЛГАРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!

Полицията трябва да е в служба на ЗАКОНА- а не на БЕЗЗАКОНИЕТО!!! ВИЕ КОРУМПИРАНИ СИНИ УНИФОРМИ ще трябва да отговаряте пред ЕК за Вашето беззаконие..... СРАМ И ПОЗОР - червени серГЕЙчовци!!!

vseki ,,narod,, si saslugava SADBATA.bulgaristans nai -mnogo

когато мангалите хукнаха из софето с колове и ножове,какво направиха полицаите?

Волен е интелигентен!

МНОГО СА ДЪРТИТЕ ТЪРТЕИ В ТАЗИ ДЪЖАВА,МНОГО СА!

Ха, като гледам снимките ще кажеш, че и полицаите протестират - ДОСТА ГОЛЯНО мнозинство са!:)

Това да не са героите на Шипка?

Приберете тези смешници преди да доведът до гражданска война, тогава ще видите и опозиция и милиция! Ако може и растрела да се върне за да се кротнат болните мозъци!

Приберете тези смешници преди да доведът до гражданска война, тогава ще видите и опозиция и милиция! Ако може и растрела да се върне за да се кротнат болните мозъци!

Студенте, идвай при нас на площада, под прозорците на Гоце! Там със сигурност няма да чуеш от никого подобно нещо! :-D

Там ви е мястото въпреки че Дядо ви Благоев вероятно се върти в гроба заради вас от БСП.

и Капка, и ДИМИТЪР, и ВОЛЕН колкото по бързо ги приберат в психиатрията толкова по- добре.

Полицаите твърдят ,че Стоянов не се е легитимирал защото те нямат право нито да го задържат , нито да го арестуват. Независимо какво е направил.

А бе нещастници, като Волен е луд и тези около него, кой от вас пишещите ще излезе на улицата и ще ни отърве от тази прогнила и лумпенизирана помия от депутати в това народно събрание. Защо не излезети вие да свалите това продажно правителство, или сте доволни от него щото и Вие сте прикрепени към някоя цицка да музете както казват хората

Според тебе кой е силна опозиция? Ти ли? Който седиш на сянка и се пениш пред огледалото, без изобщо да си в състояние да кажеш открито какво мислиш и да излезеш с някаква позиция наяве. Не защитавам Атака, обаче те са единствените, които в момента се осмеляват да кажат това, което мислят всички. А това ,че не са лустросани по твоя вкус, е без всякакво значение. Ти си без значение, но те са - и най-доброто е да се използва ситуацията, която те създават. Сидеров много пъти е заявявал, че неговата цел не е властта - в смисъла, в който е за Станишев: да седне на премиреското кресло и партията му да бъде начело. Така, че ситуацията е отворена за всички, които знаят и могат и искат да променят нещата. Не съм сигурна, че си от тях, AXAor, ха-ха-ха.

Гледахме семейно тази сутрин Коритаров и Димитър Стоянов! Баба каза, че малкото ралинче е идиотче по ГЕН Ралин, лека му пръст и по околна среда-Волен Сидеров! Дядо допълни, че за цитираният инцидент има вина оня Генерал с яловите пагони, който е разрешил в центъра на София да се събират луди! Баба пак взе думата и допълни, че ако следите на ръката на Ралинчето са от бой, днес трябваше да са сини! А дядо добави, че ако е бито, нямаше да е такова свежарче сутринта и в никакъв случай нямаше да може да си седи на дънката! Тате каза, че боят му е бил малко, защото и в ЕП си отваряло мръсната уста! Аз мълчах, защото знаех, че ще ми кажат: Млъкни, не се ли виждаш, че сте като близнаци с Митето Стоянов!

Има ли някой юрист от форума да разясни разликата между ЗАДЪРЖАН и АРЕСТУВАН?

Аз самият смятам 4е на Болен Сидеров и сие мястото му е в някоя лечебница за душевноболни, но не мога вече да трая този произвол на самозабравили се управляващи, беззаконието и липсата на ред и сигурност, корупцията и алчността на борчетата решили да убият природата ни, за да изкарат някой лев в повече. Така че подкрепям всички, които търсят промяна в тази непоносима ситуация.

Атака са евтини популисти. Като им позамирише на избори или вот на недоверие, тогава започват да блеят по-силно. Що не протестират, когато цените хвърчат до небето, а червените обясняват, че няма инфлация? Ми щото не им изнася - и те са вътре. А Сидеров и оня малкия фюрер да ги освидетелстват и да си ги приберат.

МНОГО СТРАДАЩО НЕЩО Е ТОВА БГ.ПОЛИЦАЯ...,КАТО СИ ПОМИСЛЯ КАКВО РАЗИГРАВЕНЕ ИМ НАПРАВИХА ПОХИТИТЕЛИТЕ НА АНГЕЛ БОНЧЕВ...,СЕГА ПЪК ГИ И НАБИХА НЯКАКВИ ХЛАПЕТА....СЕРИОЗНО СИ МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ДА СА МНОГО ПОЛИЦАИ ТЕЗИ ХОРА....АМА ВЪПРОСЪТ КОЙ ИМА ИНТЕРЕС И НАПРАВИ ТАКА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА ИСТИНСКИ ПОЛИЦАИ...,МММ...?!?

Andreshko убучен се пише с о /обучен/. От такива неграмотни, като теб сме на този хал!!!

абе този стоянов прилича ли ви на евродепутат...???на мен ми прилича на едно разглезено лаино.

Вален и последователите му отново получават халюцинации. Да им се назначи лечение!

Всичко това е една манипулация.Снощи беше излъчен необработен материалаи се жидя истината.Стоянов не е отишъл да саботира,а е отишъл да защити момчетата от Габрово.Защо това не се казва? или пак Атака са виновните

Виждам ЧЕ тук е пълно с хора, който просто не са наясно с нещата който се случват в тази дЪржавЪ. Това че сте се заключили у вас и не виждате полицейската бруталност по улиците си е ваш проблем.Стоите си в клетката Бе МишКИ!

нека олиото ви стане 10лв., да ви бият полицаите до синьо, да ви отвличат бивши ченгета и до гроб да ви управлява тройната коалиция. Егати опозицията- на никой не му стиска освен на АТАКА да излезе на улицата и да покаже ,че има и достойни българи.

Тежко на държавата с такива политици, които са за психиатрията. Единият се осра вече и в европарламента. Нямам нищо против протестите, но всичко има граници. А колкото до полицията , с какво искате да е въоръжена? Може би трябва да носят знаменца на Атака и да викат ура. Като сте такива демократи отидете малко по на запад от нас и правете същите работи да видим какво ще ви се случи. Само у нас може да си говориш с полицая и да го псуваш без никакви последствия и после да показваш някакво петънце, за което да тръбиш, че е от удар на полицай. Аз не мога да си представя и как ще сложат за мин.председател Цветанов или Сидеров, просто се плаша.

ЗА СВЕДЕНИЕ - ВОЛЕН ОЗНАЧАВА СВОБОДЕН

не съм нито за едните, нито за другите, но се чудя: този господин Димитър Стоянов, бидейки депутат в ЕП, не трябва ли да има имунитет?

Андрешко що не се гръмнеш

Марио, искаш някой да ти дойде на свиждане ли?

Аз колко пъти съм ви казвал, че психическите заболявания могат да бъдат и заразни. Син на майка, с която са спали всички главни редактори, където е работила - нимфоманията при майките е предпоставка за лабилна психика у децата. Оттам и лесното проникване в психката на младия човек на маниакалността на последния любовник на майката. А това, че бил евродепутат - той и Нейчо Неев беше заместник-премиер. Спомняте си какво каза той за България. Та в тази насока на мисли Ега ти Европата, щом и тоя е евродепутат...

Марио, искаш някой да ти дойде на свиждане ли?

Този Димитър Стоянов е към 25- годишен, а показва сериозни симптоми за нервно разстройство. Трябва да вземе мерки и да се лекува. Не е нормално да се тресе и трепери от злоба и ярост на тези години, на нервна почва има и говорни дефекти. Дядо му Радой Ралин, при цялото ми уважение към таланта му, също не бе наред в главата, явно имат фамилна обремененост. И горкото момче попада при втори баща с психологичните характеристики. Кръгът се затваря. Психясали фашизоиди.

Всички от Атака са психопати, или педофили, Снощи от измислената телевизия Скат се наговориха толкова много глупости от г-н Енчев и г-н Сидеров, че човек ако не е в течение на действията и глупостите на двамата, наистина би повярвал, не че нещата са розови, но с лъжи и манипулации не смятам че се мисли за народа. Единият избива журналистическите си комплекси или пък добре му плащат а другия (студента), освен да прави размирици май за друго го не бива. С такива ли действия се представяме пред ЕС. В целия демократичен свят полицаят е с авторитет и почитание у нас всичко е наопаки. Може би искаха полицаите да стоят със скръстени ръце, нали това им е работата да опазват обществения ред. Добре че хората мислят малко по трезво от 1997 год.