Асена Сербезова: Насилието над медиците няма да намали смъртните случаи

За уважение и благодарност за лекарите, фармацевтите и медицинските сестри, призова здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сербезова, 1. Лекарят е скочил първи на бой, защото по-нахални хора го питат къде му е табелата за странични ефекти от ваксината и не казва на хората за риска от тях. 2. Лекарят го е отнесъл заради малоумията на управляващите и това, че не е дал консултация на рисков за страничните ефекти човек за риска даже да умре след ваксината. 3. Ваксинираният не го е направил доброволно, а е бил притиснат от немския закон и работодател да се ваксинира или да си загуби работата. Проблемът е изцяло в сертификати, натиск за ваксиниране на всичко живо, пропаганда първи да се ваксинират най-рисковите(ама и рискови да умрат от ваксината), административен терор над неваксинираните. Един лекар го е отнесъл. Дано не стане масово. Просто хората все повече се изнервят от простотиите на политиците.

Сербезова е назначена за министър с цел да прикрие далаверите в болница Лозенец и схемата с т.н медицински факултет на СУ. Жалко , скоро ще се поставят под съмнение поради тази причина дипломите от легитимните мед. университети в страната.

Другарката д-р Сербезова първо да обясни защо няма единен протокол за лечение на Ковид. После да обясни колко още време ще отнеме на МЗ да приеме такъв, като почерпи опит от страните с най-много излекувани болни. Моята прогноза е, че това ще стане след пандемията. Или фармацевтичната мафия ще и се ядоса, че няма да изписват по 3 антибиотика наведнъж, за да "лекуват" нещо, което не се влияе от тях. После да обясни, как съхраняват РНК ваксините и дали всички те са на -70, щото имам големи съмнения. Най-накрая ше е хубаво малко да влезе в положенито на обикновения българин, който е в ролята на овца за стригане, почти винаги, щом влезе при доктор.

Абе, протокол на сайта на БЛС има. Никой не го спазва. Писани са етапи, лекарства за всеки, нужни изследвания, кое кога да се наблюдава. Има и на няколко места с червено да не се дават антибиотици преди развиване на пневмония, защото са опасни, а пневмонията е рядка. Да си видял джипи да прегледа лично нов ковид пациент, да го провери след 4-5 дни за симптоми за пневмония и да му пусне кръвни изследвания за маркери за такава? Всеки почти от ден 1 го лекуват по телефона с антибиотици. Та протокол има. Превод е на този на СЗО основно. Няма кой да го чете и спазва.

Тая като и гледам фейса със сигурност ходи навсякъде с вибратор и отзад оставя следа като охлюв.

не подкрепям насилието! Но от друга страна си мисля, че никой не би си позволил да посегне безпричинно на медицинско лице...!

Не разбра ми причината? Човек на 49 с 5 байпаса се връща от Германия. Немският му работодател му казва, че няма да има работа, ако не се ваксинира. Човекът отива доброзорно за ваксина, а джипито му я бие и даже не му споменава, че е високо рисков да умре от нея. Човекът умира. Жена му е бясна и отива при местния политик. Двамата влизат в кабинета на доктора и снимат как няма никъде информация за вреда на ваксините, което е задължително в ЕС да е на табела. Лекарят скача на бой да ги изгони. Политикът е малко местна мутра, но заради политиката не подкарва да бие лекаря. Викат полиция.

То не се знае! Че има едни "медици" - позор за професията. Що народ са изтребили - къде от некомпетентност, къде от алчност, къде от безотговорност и чувство за безнаказаност. Иначе, поклон към лекарите, спясяващи животи и истински грижещи се за здравето на хората! Бих искал лично да им се поклоня, защото знам, че няма да отнеме много време - твърде малко са, за съжаление!

Но наказание лекари и глобите ще ги върнат към Хипократова та клетва! Станали са по-зле от търговци! Вземете малко да направите нещо в тези моргоболници и да разследвате платените "лекар чета" × с купени дипломи. Стига само Ковид и ваксини! Прехвърляте вашата вина на хората и отровните ваксини!

Сърбигъзова се смееше ехидно на Пасков и Тодоров, но вътрешно я е страх, че ще дойдат и за нея накрая...

Все повече и повече се говори за край на пандемията през пролетта.

със сертификатите разнасящи заразата ще намали случаите.

Профилактиката е медицинска практика, бе другарко Сербезова, защо я отричате?

Ма тя не е учила за лекарка, бе. Откъде да знае.

Що бе министърке, другите хора(освен медицинските) не трябва ли да се уважават? Или те да си мрат?

Благодарност ? Че се държат надменно, грубо, искат си..., Иначе.... Сербезова, слез от стълбата и виж какво става долу. Приказка за стълбата.

Съжалявам, но вече ви смятам за врагове.

А над населението може... Лицемери

на сърбигъзова са ѝ навряли в гъза някакво прес съобщенийце...

слушай г-жо игнотовче ,не виждаш ли че заради твоите недомислия хората иэкрезват.Стига наглост и раболепие.Какъв министър на здравето си като заради твоите недомислиия народът изтрещява и става агресивен.Ще носиш скоро отговорност.

За какво уважение иде реч когато лъжат пациентите че усложненията им са от ковид а не от ваксината, когато ковида е хванат 2-3 седмици след боцкане, води до операция на черен дроб дет също била от ковида не от ваксината. Какво уважение искате, когато хората не ги лекувате за инфаркт, за инсулт, за апандисит, за комоцио , а само зар ковид, заради фалшивите тестове които отчитат еднъж + после - на един и същи човек? Какъв е този лекар в смешното спешно, който ми звъни от реанимация, да пита правили ли сме у дома снимка на болния за падането, сякаш в софийските болници вече и скенерите им са кът или се пазят само за болния Кунчев и други богоизбрани! Защо всички болни в неспешните отделения немеят като видят голи в ледените болници, болните от ковид реанимация, дето имат сили да станат да се разтъпчат, а останалите са вързани с колани като бесни кучета и няма кой да им даде нито вода, нито храна, нито памперса да им смени, нито да попие потта? У дома като вдигнете температура гол в найлон ли лежите, или сменяте топли чаршафи и пижами на всеки 4 часа? За какво уважение когато болните не издържат на ужаса и скачат през прозореца от третия етаж? За какво уважение когато един болен и наплашен познат влезе с връзки да се лекува и останови че ще го уморят от хиляди антибиотици, и днес година след това краката му не могат да се оправят. Но когато поиска да напусне болницата му казаха не, трябва да си извървиш клиничната пътека цялата/тоест болницата де си вземе паричките! За какво уважение иде реч, когато като закарате паднал на улицата дядо на рентген, в София мед ви казват или остава на легло 3 дни при нас или си плащате рентгена от джоба!!! На вас ви казват няма комоцио, но в епикризата за трите дни пишат има комоцио? Какво уважение, когато убиват майка ви, и след 2 месеца ви дават с много зор епикриза която няма нищо общо с това което са ви казвали всеки ден като сте звъняли на лекуващия лекар? Каква е тази стъкмистика? Как да вярваме и уважаваме? И защо фармацевт е министър на здравеопазването? Когато има конфликт на интереси в настаящия момент с ваксинациите и тестовете, за които явните и скрити фирми на министърката взимат тлъсти комисионни! Това е противо конституционно! Благодарни сме само на тези лекари които тихо или явно се противопоставят на масовата психоза и истерия.

Да не окаже лафът ,,Ташът ме сърбаците,, верен...

Насилието ражда насилие. Но, щом като хората определят зеления сертификат за насилие, вие получавате почно това, което сте заченали. Или поне тепърва ще получите

Сърбаци, Фънди и всякакви Шунди в милата ни родина ръсят мозък. Сърби ме тук и там, пипни ме тук и там, ИМА ЛИ ЖЕНИ? Има ДЖивотни само...

Това е ясно на всички, госпожо! Насилието няма да реши проблемите, разчитаме Вие да ги решите. Не знам дали сте наясно как се държат голяма част от лекарите с пациентите, как нехаят за тях... А дали знаете как се държат, когато се установи, че са сбъркали, но не са сбъркали неволно, а защото не им пука...Да не Ви се случва да разбирате как се държат. А ние, пациентите, на кого да се оплача,когато лекарите се държат като разбойници.

Ако, ало чувате ли ме? Ще те лекувам по телефона....

Не г-жо Сербезова, виновни сте всички - и медици, и фармацефти и каквото искате да се наричате. Защото когато си болен, и ваксиниран и си плащаш осигуровките (и имаш доп. здравно осигуряване) - отново няма кой да те прегледа, а личния лекар дори не си вдига телефона. Не съм съгласна с невероятната саможертва, и не съм съгласна, че лекари дават всичко от себе си ..... изобщо не е вярно. Само се чудят как да не мине нещо по каса, и да си платиш. Дори отказват преглед с обяснението, че има много пациенти - справка Полимед. Не защитавайте само едната страна, и най-накрая вземете да прогледнете - голямата смъртност е следствие е от лошото здравеопазване, превенция и грижи за болните в болници.

У аз г-жо Сербезова, не приемам ,,Бялата мафия''', но е факт. Така, че моля да не се изнудване.У нас осъден медик няма. Как Ви звучи това?

Или недостиг на информация. При всички положения мнение на глупак.

Скоро тролове, мутри и врачки ще ви лекуват. Предимно. С малки много специални и скъпи изключения. Да не се чудите, какво стана и кой е виновен. Хвърлете поглед в огледалото...

Гъско, агресията е била от страна на лекаря.

Сербезов в имайте мерки навреме защото положението е изтървано

Като гледам колко сте се притеснили за "високата" смъртност, нещо много фалшиво изглежда всичко! Ако имаше нещо сериозно отдавна да се беше събрал Консултативния Съвет по Национална Сигурност, но не е.

То те си виждат статистиката. И от ковид, и общата по НСИ е огромна част умрели над 70 и почти 0 под 40, 40-60 около нормата да имаш слабо сърце и по-силен грип да те тръшне примерно. Имаме 1.9 милиона над 60, 1 милион от тях са над 70. И без ковид или друг вирус ще умират повече от предните години от вируса старост и болести с възрастта.

"Съпругата на общински съветник от ГЕРБ в Русе е убита и разчленена заради 30 000 лв" все повече такива новини ще има, защо едни се СамоЗабравиха и се мислят за Над Всички и за НеДосегаеми!

Тая никога не е била лекарка.

ето ти и малко за размисъл, ако изобщо го можеш това действие, сърбезова: популистът марио мусолини е засилил мерките за "сигурност" и за "ваксинираните". действието на "сертификата" (който на практика наручава не само конституцията, а още лекарската тайна и тайната ла личната информация) също е съкратен на 3 месеца. и защо така? ще ви кажа защо, защото само лобиисти на фарма - мафията (какъвто е и тоя социалистически лумпен и министър на здравеопазването - карл лаутербах, който знаеш ли къде е завършил? ) ежедневно бълват гнусната си, гьобелска пропаганда за тоталното "ваксиниране", "сертифициране" и подчиняване на населението.

Е*ати некомпетентната женица...и тя незнае какво прави там! Докато лекарите не си гледат работата ще има насилие. Не е вярно, че лекуват неваксинирани всички - има такива които не лекуват и те оставят да умреш. После попълваш Ковид статистиката. За да имаме здравна система трябва да им се увеличат заплатите т.к. хич не им дреме кой умрял и кой не. Също така не е зле да вземете мерки за тока и инфлацията т.к. увеличените пенсии вече не са увеличени, за лекарските заплати е същата работа.

За уважение и благодарност към лекарите може да се говори само и единствено тогава, когато те си вършат работата съвестно и отговорно и имат човешко отношение към хората. Ако лекаря се държи надменно, цинично и откровенно казано нахално или не си върши работата съвестно не може да изисква уважение или благодарност. Уважението и благодарността се заслужават а не се изискват!

Абсолютно! Евала за коментара!

След няколко месеца няма да е на този пост.

Ало, Премахнете смъртоносният протокол за лекуване от Ковид !

Таз Да вземе да гледа в тубата “КОЙ УБИВА БОЛНИТЕ ОТ КОВИД / с адв. Иван Денев

Тази пледоария няма нищо общо с медиците, а е гавра с тях. Стига с тези ваксини, стига с това назидание и противопоставяне. Тази жена няма не само морално право, но и капацитет да изразява становище за тези експериментални препарати. Насилието над хората най-после трябва да спре, и най-после здравеопазването трябва да се заеме с истинската си функция а не като пункт за инжектиране на експериментални фармацевтични препарати. Спрете с това насилие над хората, поне тези които се чувстват истински медици да се противопоставят на този медицински терор и геноцид.

трябваше професорите, математиците, академиците, политиците, бялата и фарма мафиите и всички други жалки отрепки да четете малце поне, преди да извивате ръцете на народите: "трети закон на Нютон всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие." "насилието поражда насилие" сербезова, скоро ще пукат и вратове, може и твоят да е един от тях. знае ли се.

а нямали пак да горим маски пред министерски съвет?

Мисля, че ако лекарите са по-честни, ще се намлят починалите последствие на експерименталната генна терапия, в също време може да се увеличат възрастните починали от Ковид, а в момента делта изчезва и почти няма такива починали.. Но е редно по-честно да ни информират за участието в експерименталната терапия. Лекарите са много на ясно как преди се сертифицира едно лекарство, колко години трябва, също много добре знаят какво е ваксина какво е генна терапия. Така да спрат лъжите, и да има повече трупове, но така е редно. Мен ми е притеснението, дългосрочни последици върху генетиката и ред други неща, просто не бива така смело и в този мащаб да се хвърляме в този експеримент, а ако не е експеримент а истински евгеничен проект за нивелиране на гена на бялата раса?

Медиците не са виновни, Каквото са им дали , това инжектират

и през 1947 на Нюрнберг-ският процес се опитаха така да се оправдаят, ама такава Защита у Съда - не върви, затова и Увиснаха на Централният Площад в Нюрнберг!

Могат да не натискат, истинска събеседа с близките и възрастните, могат да откажат да ваксат млади и здрави хора, все пак са положили Хипокритовата клетва а не Кунчев клетва

Наилието над медиците няма да намали смъртните случаи, но медицинското насилие над народа може да увеличи смъртните случаи сред медиците

Тази крава Прасена е забранила коментарите във фейсбук под този пост. От какво те е страх мааа?

По думите й това няма да се постигне и чрез разпространението на невярна и откровено подвеждаща хората информация за ваксините и ваксинацията и полезността на противоепидемичните мерки. Само колко вярно го е казала. Обидно е държавата да разпространява лъжи за ваксините и да изнудва собствените си граждани към силова ваксинация. И да ни пробутва рекламните брошурки на корпорациите за достоверна медицинска информация, при условие, че това са препарати в експериментален стадии, Които дори СЗО не нарича ваксини. Още от тук тръгват лъжите за ваксините. Да не говорим, как се промени от 1 година какво се говореше за ваксини и се обещаваше. Най-елементарното - що не предоставихте на хората Спутник, както направи Унгария. Тишина, все едно не съществува. И дори от този елементарен факт да ви вярваме. Ма много религиозни сте станали, за всичко да ви вярваме. А поне малко доказателства да предоставите. Нямате нищо.

Боя не помага, но изобретението ми се доказа през годините, че винаги помага!

един лекар е неваксиниран, против ваксините, но на драго сърце ваксинира и работи в посока реклама на тези ваксини...е за публична екзекуция. След няколко такива (въпрос на време са) ще говорим пак...

Не само ще намали, ами и ще ограничи.

Това е най-доброто видео: https://www.facebook.com/bobi123456/videos/923183728382841/ защо и 1 ден повече не трябва да ги търпиме! Да се вдигаме на ОбщоНационален Протест!!

Малко ви бият, трябва още- да се вземе пример от практиката на граф Влад Цепеш-набучавача. Онова с дървените колове.