Асен Василев: Не водим партийно ангажирани разговори, а чисто приятелски

Не искаме да се вдигат данъците, а да се събират, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадина, че и ококорена.

Кокорчо да лъже по-малко. И културиста ще го възнагради

Аз бих задал следния въпрос- Какво щеше да се случи ако Кирил Петков беше подал втора декларация, че се отказва от първата и иска да запази Канадското гражданство. Може ли процеса да бъде обратим и да стопира действията по първата декларация за отказ. Ако процеса е необратим то тогава двойното му гражданство приключва на 21 април 2021г в деня когато е подал декларацията.

Може да се откаже от първата и да си запази Канадското гражданство, но преди да е приключила процедурата по издаване на сертификата за пракратяването му !

Стига лъга бе мангал коколат

Сутринта разбрах от Кирчо, че Ицо хазарта правел изкуство и щял да помага за образованието нищо че той бил само със средно това не печели важното било че той бил много комуникативен и за това е кандидат за депутат в Люлин

Ицо Хазарта,ще поеме Хазарта,защото това място откакто Божков е на почивка в Дубай,все още е вакантно.Освен това ще е полезен в предизборната кампания,нали трябва и някой концерт да се организира за младите.

И със Спецов,нали?!

Според мен всички тези поникнали гъби-партии: ИБНИ,ПП,ИТН трябва да бъдат изхвърлени от Народа и да се състави парламент от ГЕРБ,БСП,ДБ и ДПС. Те ще успеят да съставят коалиционно мнозинство и правителство.

Почтени крадци....а?

Палавникоооо бооц, дай боц по нуслето. Ей ще ти бия с торти

В ПУЦа на Харвард не ги ли учат да спазват законите?

Раз - Говор Два - Говор Три - Вън!

Според Трифонов тия лъжат,че водят разговори с ИТН.Спотед Харварските възпитаници,се водят приятелски разговори на техническо ниво ,но само с интелигентната част от ИТН и тъй като Трифонов не е между грамотните в политическо отношение,са го оставили настрана в неведение.Ами то с такива тълкувания,те няма да могат да се разберат един читав Закон да приемат в Парламента,ако влезат.И тогава тия кавали какво да ги правим ,като сме ги избрали.?

Първата им работа беше да приемат ценообразуването на тока, така както го иска Меркел. И затова всичко поскъпна. А от нова година и самият ток ще поскъпне. Ха да ви са честити харвардци.

От Оборище до днес виждаме че не интелигентните са водещите лидери, а талант за това имат хора без успехите на Любен Каравелов, Иван Вазов и т.н. България е водена от Стефан Стамболов, от Александър Стамболийски...Тези умници Асен и Кирил са еднодневки.

Какъв гнусен шибан педал.

Хвалипръцкото каза, че се водели разговори с БСП, ДБ и т.н. това са партии, не личности. Ако беше казал, че е говорил с Гошо, Тошо и Пешо тогава щеше да е с личности, но пък нямаше да е в контекста на диалогичност, която пробутва . Долна шашма, нещо като рекламата с Опра. Няма да е зле да ги изчегъртаме заедно с патрона им.

Уф, и ти лъжеш Асене ! Разговорите които „водите“ са за „Дайте ни властта, а после ще видим !“...Не водите разговори с ГЕРБ, нито с ДПС...Само с такива които са за 50-те лицеви опори на човек който не може с един кораб заседнал в Българския бряг да се справи...

ВЪН от парламента, всички софийски педерази- дъртофелници с МАСКИ !! Тоя на снимката, ако мисли да ходи с маска и да приниждва хората да КУПУВАТ и да носят маски, да НЕ ни занимава. ВЪН от парламента !!!

Стига се им правили реклама на тези празни дърдорковци. До изборите ежедневно ли ще ни занимавате с тези дребни тарикати. Хитреци и използвачи на неосведомените пенсионери, които с умиление виждат в тях само внуците си, другото няма значение. Хората на активна възраст не са недосетливи и е ясно на всички, чии протежета са и какво целят.

Браво Асене, браво Кириле! Вие сте супер, вие сте най! И ние сме с вас! Дир, защо блокирате адреси, от които се задава въпрос защо лъжат?

Мазни, мазни Храни.. лъжат пенсиите. Много глупав народ.

Шуробаджанашки разговори

А. Василев: "Първата основополагаща точка за всички потенциални партньори в "Коалицията на почтените" е ДА СЕ СПРАТ КРАЖБИТЕ и течовете, а тези, които са крали, да отидат в затвора." 12 МЛРД. ЕВРО ГОДИШНО! ... България е НАЙ- КОРУМПИРАНАТА, респективно НАЙ-БЕДНАТА. ... УСПЕХ, харвардци! Който знае откъде тръгва, къде иска да стигне и пътя, по който да го направи, вече е успял.

А ле-лееее, какви глупави простотии си написал!?! вярваш ли си поне? Или за това ти плащат? Дано да ти плащат.

В смисъл като Дончева?500к? Ааааа не става.повече к.ми нямаме.Ааааа щом няма ееее