17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия освободи Сирия. Американските войски се изтеглят от Сирия след поражението си. Кюрдите трябва да се разберат с Дамаск. Асад е прав - янките ще продадат кюрдите на Турция срещу пари. Те нямат морал - правят всичко за пари.

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама, Макрон, Меркел и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 99 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

Американец =терорист ИД е тяхно творение

Кюрдите да емигрират в раша, там ги чака светло бъдеще

Теб ще продадем като роб в иран

По същия начин и нас ще ни предадат на турците.

https://fakti.bg/bulgaria/361902-rumen-radev-otnovo-e-v-mejdunarodna-izolacia

Шило

Вярно е. Ако кюрдите искат да водят пълноценен живот, трябва да преговарят с Дамаск. Иначе,

Шило

Иначе рискуват да останат най-малко изолирани в някакви анклави.

Шило

Ами ако искат- да емигрират.

Бг дс на власт, грипен убива невинните, тук диктатура булгаристана, алчни кучета, болни от бяст

Винаги трябва да се търси диалог... Компромис от двете страни и така. Всеки лош мир е по добре от всяка война

Крайно време беше да го заяви. Сирийските кюрди са граждани на Сирия и единственно Дамаск може да ги защити. САЩ са просто поредните нашественници които преследват своите си интереси.

Требе кво си сака, дохода да е сред най - високите, смърртни присъди за политиците и полицайте да се забрани достъпат на чужденци до България и прочее..

Всички ченгета трябва да изчезнат, а не да работят в мвр, данс и... Доносници, съсипан човешки съдби от 1944 до 2019,резил,акъл не искаме десен човеци, но е време да им покажем на червени, сини, пембе жълт картон, и не честите да им строят психодиспансери, а трябва те там, достатъчно погубено животи и след 1989 помним... Бог ще ви съди не вие гадняри...

Каква връзка има с темата.

-)

Щото определено не в Дамаск По едни време го криеха на руска подводница Щото било опасно за него в Сирия

" Никой не обича кюрдите освен ... планините."

-)

Този Асад започна да разказва вицове. Със сигурност руснаците го подучват.

Земята им е от Арарат до Ирак вкл. Мюсюлманите -кюрди и християните-асирийци са собствениците на тази земя. Кюрдите младежи и девойки, от целият свят, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТБИВАТ ВОЕННАТА СЛУЖБА В РОДИНАТА. Кремълските, манхатънските, ерусалимаските евреи и дьмонетата на Мустафа Кемал и Ердоган никога няма да позволят свободен Кюрдистан. Първия арабин(семит) се появява в Сирия в началото на 8-ми век, когато Свети Крал Тривелий разбива при Цариград 250000 армия на джагалите. Князете на Дунавска България извеждат потеклото си от асирийските царе.С тях сме една ДНК линия - Анатолийската, почитаме еднакво Слънцето като олицитворение на Божият Син, прескачаме еднакво огньове, извиваваме еднакво хора от стотици и хиляди хора свързани в кръг (Слънцето).

Е, какво да прави Радев сред второстепенни политици?!

.

путин им го върна тъпкано заради студената война и сърбия заради косово ,следват РЕПАЦИИТЕ на на нато и сащ. има ли още вярващи в еврокочната ес

Интересно, нали според запада и нашите прозападни галфони дните на Асад като президент на САР бяха преброени... Пък то какво стана, а????

Въ еврокочната има върващи, но они ша са сваршът зариди РЕПАЦИИТЕ.

ше иляди напук на шляканите евролиберасти!

Че то по-голям галфон от тебе няма!

Тъпанар!

Асад е прав.

От няколко часа по цялата фронтова линия в Идлиб сирииската армия нанасяна масирани артилерийски удари по позициите на Хаят тахрир аш Шам. Дали пък не тече артилерийска подготовка, преди атака. Ако е така, май Асад ще подгони към Европа още няколко десетки хиляди джихадисти-главорези. Да си ги дондуркаме тука, докато си поотпочинат и се захванат да ни поизколят и да си направят един Европейски халифат.

Асадчо правилно говори. Американците искат да разделят страната му на 2-3 по-малки и израел да вземе едната, турция другата. В същото време турция иска да изколи, както тя си знае колкото се може повече кюрди, понеже знае че турция е страна с повече кюрди отколкото тюрки и могат да си вземат страната в даден момент.В цялата работа едно е ясно в цялата работа народа ще страда а световните лидери не умират.

Не е. Американецът лъже, никакво изтегляне няма да има, без да е сигурен че завоювания от кюрдите коридор няма да остане под негово влияние. Кюрдите са инструмент за това и никой не може да ги пипне, нито Асад, нито Ердоган.

На амбразурата! да защитим православния славянин миролюбец АСАД!

кажи ми кого жащитаваш, за да ти кажа кой си! Колко ниско като човешко същество трябва да си, да защитаваш Путин и Асад??? За мен еабсурдно да си го помисля, но не и рубладиите, дето за капа с рубли и майка си ще продадат! И не защитавам никого, да предваря етикети като соросоид, което е елементарна контраатака, когато нямаш аргументи.

а русия е там от аЛТРУИСТИЧНИ ОДБУДИ, ТАКА ЗА ИДЕЯТА, НЕ ЗА ДА ПРЕКЪСНЕ КОНКУРЕНТНИ ГАЗОВИ КОРИДОРИ, НАЛИ?

И тоз наследствен талантливец и той като водача на латиноамериканско обществено мпс- най-добрият избор, на ръце да го носиш, с мед и масло да го храниш. - Братската назначенска номенклатура трябва да е поддържа, как иначе )).. Де ви го севернокорейският гений модел последно поколение? А-а-а , цепи се от колектива, шсе караме...

Русия е там за да събере каквото асадчо е решил да даде, да не умира, както направи кадафи. По принцип такива диктатори дават блага от страната, за да получат лични облаги - този филм го гледаме в България, то се случва и по света в други страни където народа няма значение.

Мустак ефенди ще вземе летището в София под аренда, без пари за да може да долитат директно в столицата, тия високопоставени джихадисти. После нашият ДАНС ще обяснява, след 20-30 години как са изтървали края на терористичните клетки и ще се обясняват как действат по сигнал и цялостна картина те не могат да определят без политическа воля ;D

Хм, Асад е много снизходителен към Сирийските демократични сили.... Сирийски ДЕМОКРАТИЧНИ сили и руски БУНТОВНИЦИ :)))

Какво казва Асад не е меродавно. САЩ отдавна предадоха кюрдите. Интересното е как го е казал "тези, които залагат на САЩ" ... 90% вече разбраха за какво иде реч и знаят, че трябва да избират между Асад и Ердоган. Но явно има още 10% които все още са лоялни на запада, поради една или друга причина. Тези хора бяха използвани като инструмент за отслабване на Сирия, която е отявлен враг на Израел още от създаването на ционистката държава. Реално единствения съсед, който е все още враждебен към ционистите. И явно за това е играта. А криво да седим, право да си приказваме, и САЩ и Русия имат интерес ционистката държава да съществува. За това и за Израел задачката е решена. В момента текат преговори, кой и по какъв начин ще разкара Иран, но така, че да не "хвърли кравешкото ако в работещия вентилатор". Израелците имат опит в правенето на такива глупости, но мисля, че за сега ги сдържат. И нека не забравяме - кой е Асад? По какъв начин стана той президент на Сирия? Не беше ли случайно брат му наследник на трона, а той спокойно си практикуваше като офтамолог в Англия. И изведнъж случаааайно брат му загива в атентат с кола бомба(аз лично залагам на МОСАД) и той се връща да оглави държавата. А дали не му е казано нещо в Англия? Дали не са го посъветвали? Само ще вметна, че венецуелския самозванец Гуайдо и той е учил в САЩ. Та ... който е прочел малко от новата история на Сирия знае, че след като Башар взема властта от баща си, Хафез, започва безпрецедентно отваряне на Сирия към света, както и увеличаване на правата на малцинствата. Това не е по нрава на консервативните кръгове от обкръжението на баща му, и му подрязват крилцата след по-малко от година. След по-малко от седем години имаме "пролет". Всичко друго е история. Според мен точно тук прозира един световен ред, който се определя не от правителства, не от "противопоставящи" се блокове а от хора в сянка. Хора, които определят коя държава ще се издигне и коя ще падне. До сега евреите бяха във възход, но мисля, че апогеят им отмина. Поради естеството на създаване на държавата им шанса, да завършат зле е голям. А това големите не го искат. Това, което предвиждам занапред е - сваляне на Мадуро във Венецуела и оформяне на американски блок с лидер САЩ. Последните ще се изтеглят но не веднага от арабските страни, които им генерират само загуби. Русия и Китай ще увеличат могъществото си и ще създадат по-тесни връзки с Иран и арабите. Все още не знам как, но хората в сянка ще накарат Иран да се откаже от унищожението на ционистката държава. Тук човешкия живот няма значение. Сирия беше използвана като рана, в която да се вмъкнат всички бацили, гной и мръсотии, и всякакви радикални ислямистки отрепки, които да бъдат унищожени. Човешките съдби и трагедии надали трогват хората в сянка ...

Асад да си прибере мирно ВСИЧКИ Сирийски шпиони, които са сега в Европа. За да не се налага да ги убиваме или сирийците да бягат с разпрани гъззове кат Осман Ага през 1865 г.

Може би не би имал нищо напротив, но мисля, че ще влезе в противоречие с леля Меркел по въпроса. Нали тя ги покани? Но не се притеснявайте - дайте им да си починат едно поколение, да се мултиплицират, да си създадат локални гета и да започнат да мародерстват.

как му се иска да завземе петролните полета на кюрдите :))))

аре стига глупости бе. ей... като почнете па не се спирате. не е лесен тролския живот.

властта в дамаск?? територия в която всеки си бомбардира както , когато и каквото си иска си имала власт??

ама не искат

Човек поддържал дискриминация на 70% от народа в Сирия днес ни убеждава, че турците и идил щели да се отнесат по- зле с кюрдите. Кюрдите, обаче ще победят. А Асад ще се разкара.

за руснаци, русофили и резаци