Джихадистите от ИД заплашили президента на Аржентина

Президентът на Аржентина Кристина Фернандес де Кирхнер каза на визитата си във Ватикана, че е получила заплахи от групировката "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Джихадистите от ИД заплашили президента на Аржентина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин финансира и въоръжава бунтовниците, за да отклони вниманието на демократичния и свободен свят от Украйна и за да може да я анексира безболезнено в суматохата.

Аржентина е последната страна, която по някаква логика джихадистите ще тръгнат да заплашват. Какво изобщо става?

САЩ има силата и мощта да ги изтрие от лицето на земята за 2 седмици, но е явно, че така им харесва и така трябва, и така им е изгодно

не е толкова просто, колкото изглежда.1-во защото ще трябва да загинат много цивилни. 2 защото светът е "глобализиран" и не се знае къде има "спящи" "глави" (въпреки масовите подслушвания и следения на нса, които струват милиарди без абсолютно никаква полза). и 3. трудна е борбата срещу обучени от теб самия, още повече ако си бил добър "учител" и "учениците" ти са те задминали в мръсните хватки. (това го знаят и създателите на "хамас", "муджахидините" идр., но не си взеха поука). войните са сладък бизнес, все пак. но и държат "нацията" сплотена пред "трудностите", с които правителствата заливат "поданиците" си.

Джихадистите са злите кучета на Вашшингтон, отгледани лично, и с много любов. Пфу!

ген. сиси е напълно прав, като смята, че военните действия не са единственият отговор-разрешение. защото ис е като онази ламя от митологията, на която на местото на едната отрязана глава се появяват две "нови". на онези, които твърдят, че тея от ис били човешки същества мога да им препоръчам да се включат в техните редици за да се "борят" "справедливо" срещу бременни жени, деца и други беззащитни, но "по-низши" - също човешки същества. но същите могат да отидат при исаджиите и най-учтиво да ги полмолят да спрат да издевателстват и рушат, което е един от най-големите грехове... ако въобще тея са вярващи в нещо друго освен в задоволението на своите низки страсти, печалби, жажда за "компютърни" "приключения" на живо и безмерна власт над по-слабите от тях. (много напомня съвеменни структури на управления). поздрави на г-жа де кирхнер за позицията. все пак света няма и не може да бъде заложник на най-големия неограден затвор в света.

Видяли глупаците, че има жена президент и Мохамед няма да е съгласен, дай да пратим една заплаха и там. Във всяка точка на света - инки, маи, сомалийици, всички от джихада треперете - джихадисти грандомани:)

възнамерявах да питам. Просто отбелязвам, че последната война на Аржентина е с Великобритания -най-злият враг на джихадистите след САЩ, Ажентина е на другият край на картата и като изключим някоя локална война, или изпращане на нейни умиротворителни сили в Косово и др.т., едва ли някога се е противопоставяла на някого. Простите воини на джихада не четат и се точат на една симпатична аржентинка и на най-приятния и интелигентен папа в историята на римокатолическата църква. А каква връзка има твоят коментар, Путин, германците, руснцаите и т.н със статията не разбрах (но и не питам)

Къде са нашите новини...за малко двама турци да вдигнат във въздуха Европейската комисия.....а може и да са от нашите двойни гравдани...и активисти на ДПС, а ходжите некаѝ да викат че били против тероризма.

Тази госпожа е жената на предишния президент на Аржрнтина, нещо като Медведев на Путин... Сега си измисля как да се саморекламира, едва ли ИД ще тръгнат нея да заплашват. Аржентина е бедна страна разтърсвана периодично от финансови кризи, имат си предостатъчно проблеми и без ислямистите

че Аржентина не е хич бедна - има огромно производвство на качествени колбаси от хубаво телешко месо, производство на зърно, а също и петрол (ако не бъркам). Но парите не се разпределят равномерно - 10% много богати и останалите са бедни, не съумяват да си използват ресурсите, иначе другото е точно така.

За говеждото месо сте прав вероятно, аз не упоребявам месо, не знам. И за зърното не знам, а петрол има във Венецуела, не в Аржентина

Тези изроди си определиха територията, която трябва да завладеят до 2020-та година, която включва и България. Искам да знам как ще помогнем да бъдат озаптени! Или ще гледаме сеир, като Кремъл?

И това ако не е ирония.Сащ си създават наемници който в последствие се обръщат срещу тях.Талибани ,алкайда сега и тези.

научете се да пишете по български, пък после бистрете световната политика. българия страда , защото все неграмотници си казват "думата",и то на висок глас.

drago_stz@abv.bg

ало часът по Българска филология не е в този форум.

Джихадистите ще заплашват всяка страна, която в международните дела не следва фарватера на Вашингтон. Това вече и децата го разбраха.

са си направили майтап. Аржентина няма нищо общо с тях в геополитически план. А Папа Франциск е чудесен, дано е жив и здрав.

неприлично казах, диваци, та минуси цъкате, кажете?

БРЦК

Американците доскоро въоръжаваха ИДИЛ докато се биеха с Асад в Сирия , ма като обърнаха към петролните кладенци на Ирак и веднага станаха от 'борци против тиранията на Асад' - 'терористи'. Русия помага срещу ИДИЛ - въоръжават сирийците и им оказват помощ. Даже пратиха военна техника на Иракчаните щото американците отказват да им доставят ПО-РАНО техниката която иракчаните са ПЛАТИЛИ. Или реално погледнато американците освен да говорят по СНН и да унищожават с въздушни удари по 1 минохвъргачка и некой стар джип нещо друго да са свършили ?

Много загрижен този Запад бе .. Изводът трябва да се дават повече пари ЗА ОРЪЖИЯ . Защо не оповестят и е една заплаха срещу Путин иил какво то пред лютите клетви на Обама , Меркел , Плевнелиев и онзи смешния с 12% Оланд и ИДИЛ се изплашиха вече .

шерше ла USA!!!

, да кажа - Саудитска Арабия е изляла 90 милиарда долара в Европа за поддържане и развиване на исляма. Същата държава и Катар, най добрите приятели на САЩ в ислямския свят(!?) снабдяват ИД с пари и оръжие. Правете си изводите.

Рязането на глави е законно наказание в Саудитска Арабия, както и убиването на жени с камъни ...

И в двете страни "кралските" фамилии са етнически евреи.

Основно с калашников.:)

Да им извикаме Ц.Василев.....фалира банките и всичко е ОК:))

Ако заплашат и цар Киро ще е много добре :)

лява фракция - ляв боклук! Cristina Fernandez de Kirchner pointed out that Cuba and Argentina are specially linked absolutely identified by the figure of Ernesto Che Guevara Какво повече да се каже?!

Очаквам да заплашат и Путин,какво ли ще им се случи:))) Но са умни,знаят къде номера минава и къде не.

Необлизано минусче,да си чувало наскоро нещо за сомалийските пирати??? Сгрешили горките флага на един кораб и за добър ден от борда ги подкарали с картечници.

Минусът е, защото не четеш: ИДИЛ заявиха, че ще воюват с Русия за независимостта на чеченците. Това е истинска заплаха, въпросът е защо Кремъл не иска да помогне срещу тия изроди, да не би да имат тайна връзка?

Заплахи срещу Европа, Русия, Аржентина, а Израел остава на завет!? Поне от кумова срама няма ли да има някой заплахица!?

Възможен ли е кръстоносен поход през 21 в.? И да започне от Европа - развъдник на джихадисти?

не развъдника е в българия.

Ето как се изгражда медиен имидж. Не забравяйте методиката теза-контратеза-синтез. Днес е много актуална.

Тея варвари, започнаха да се мислят за всемогъщи. Препоръчвам им да изгледат няколко клипчета в Youtube как изглеждат живи през приборите за нощни виждания на въртолетите Апачи. И как започват да изчезват от екраните, когато телата им изстиват.

"ТЕЯ" /българската дума е ТЕЗИ/ варвари са все пак човешки същества - съгласно хуманитарните и правозащитни евро-американски критерии.Или не е така...?

"Тея", "туй", "онуй" се използват от Ботев и Вазов. Ама ти нали си петнайска си чел само Тимур и неговата команда.

Ясно,след всичко изказано от вас - съвременните "хуманисти" остава да си спомня старото попско правило: НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ,А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ!