Иван Евстатиев отново в ареста

След близо 4-часово заседание, съдия Диана Стателова от Районен съд – Панагюрище, остави Иван Евстатиев в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Иван Евстатиев отново в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, питам се! И тъй като не съм луда, и имам акъл, не си падам нито по содомията, нито по педофилията.

След скоро прекаран инсулт,дори да е бил и лек,отново в ареста.За мене това е все едно осъден на смърт без съд и присъда.АЛО,ЗДРАВООПАЗВАНЕ,къде си и още не възприемам за нормално момиче на 16 години да пие алкохол,независимо дали със стар или млад човек.

къв инсулт бре? само простатит и халамиди откриха

Май на циганчето са му платили да го натопи,щото не е от нашите .....

май на майка ти първия е бил циганин

Дано на никого не се случва подобна ситуация,да бъде обвинен по подобен начин за изнасилване,че доказателствата са трудни за доказване,това е пример за съсипване на дадена личност репутацията му.точка!!!

това е пример за педофил комунист Жуков такива ги разстрелваше до стената Точка

доказателствата са трудни за доказване ? вярно ?стига бе! интелекта струи от тебе !

И каква по-точно му е скапаната репутация ?! Скапан крадлив ко---га! Аман от такива - Завлякоха България на дъното на л---та !

Това не е човек,а говедо.За това го кастрирайте и пратете в затвора.Нека другите да го чукат и непрекъснато да живее с болката.

Тава не е изнасилване, това е сексуален акт, момичето е пияно и му е било все тая какво правят. Не е бита, връзвана, държана насила. По тази логика всяка трета жена която е правила секс пияна може да се нарече изнасилена , сиреч всяка трета.

Тогава какъв е смисълът от забраната за продажба на алкохол на непълнолетни? Защо продажбата е забранена, а безплатното предоставяне да не подлежи на санкция?

секса с непълнолетни не е лошо нещо , ако не те хванат !

бе то и да утрепеш човек и да не те хванат също не е лошо.

Мислиш ли???

първо кастрация за този тип а след това в затвора за 20 г.!

То днешната младеж се "почва" от 13-14 год. възраст, ако вървим по тоя план до 2025 г. ще останат предимно кастрати.

Хайде стига, както някои писаха по- долу момичето има една купчина профили в сайтове за запознанства. Няма да коментирам снимката на фона на Кремъл, а що се отнася до другата снимка със сатенената ризка - прилича на млада лелка, изглежда все едно е родила 2/3 деца, нищо детско няма във физиката, нито в лицето. Честно казано ако бях видяла тази снимка в друг контекст щях да предположа, че е семейна на около 30 години. Пиша го просто за да престанете да я представяте като някаква крехка Лолита. Иначе стария перверзник е много гнусен и доброволно или не няма работа с жени под 35г. Трябва да понесе наказание за мераците си към млади момичета.

И аз съчувствах на момичето.Но тя не е била вързана и завлякана в хотела,пък нелепата причина да се качи при дядото-да научи как се кандидаствало -ме уби.Не стана ясно родителите дали са звъняли на зъболекаря,на момичето,на нейни приятели,да я търсят.Това е странно и безотговорно според мен.

Цацаров!!! за това ли ти се плаща!

Нерезът остава в ареста.

Аз не разбрах, тоя ѝ е наливал алкохола с фуния в устата насила ли, така ли я е упоил?! Или е постановка от "жертвата"?! Тъй-тъй, осъдете, ако е виновен, но защо законът не се отнася по същия начин и към тези от мургавия етнос?! Защо в Българската съдебна система има двоен аршин?!

ми на, и аз не разбрах кък 8 ученика са се изтипосали с дизайнерска дрога до степен да ги пратят в психодиспансера. Като си пиеш чайчето и хич не знаеш кво са ти хакнали вътре

Dobromir Dimitrow

Дрогата, дори и в малки количества влияе силно. Но в статията пишат, че я е бил упоил почти до смърт с алкохол, а това не става с чайчета. Та без да се заяждам, нека някой ме осветли, как по-точно я е упоил!

Толкова много простотии за една постановка на платените "доброжелатели". Колко ли пари са получили родителите й ,за да се покажат по телевизиите.вместо да се скрият отсрам за такава дъщеря.

душо, последното решение на съда беше много важно. Щом отказа да го пусне крайното решение е кристално ясно. Ташак адвоката се продъни на най-лесното място

като чета МЪЖКИТЕ коментари ми става напълно ясно защо държавата ни е толкова рзпусната, мръсна, рушаща се, корумпирана, пълна с лъжи, мръсни думи, сплетни, махленски простащини, жестокост и човешка низост. Мога да изброявам още, но карай..... Няма милост, няма и малко от малко МЪЖКА отговорност. Все пак мъжете са тези, които управляват този свят. Ама искат само облагите от управлението. отговорностите са на жертвите. И такава злоба към жертвите - ВИНАГИ ВИНОВНИ в този форум.

Този човек,има пари и то много,което ще рече.че ще влезе във затвора колкото влезе Христо Бисеров,и Цв Цв!!!

не само ще влезе, ами ще му хареса и няма да иска да излиза. Като мечката дето 15 години след това носила мед

==

Простак!

Първата вечер Ванчо Лазарката ще го разиграват на търг, като на пазара за булки в Стара Загора. За девственици плащат повечко. Дано Лазар Колев има спестен някой лев

и какво е правила примерната ученичка при дъртия кмет в малките часове на ноща?!? ами май такъв беше сценария, ама на дирниците кво им дреме... важното е да има стръв!!!

важното е следващите 15 години да ползва банята на затвора в Сливен

Как какво-разбрала е как да кандидатства право.Дядо Иван я среща от нищото и точно тогава се сеща да и обяснява.Междувременно малката имала час при лекар,но решава да не ходи.Родителите не я търсят цяла вечер,при положение ,че моите щяха веднага да се поинтересуват как е минал прегледа и къде съм.Ако момата беше толкова невинна,щеше да разкара дядо Иван и неговите обяснения и да си отиде на лекар.Пък и ако е толкова отлична ученичка,то и без помощта на дядото влиза във университета.Похотливи старци много,ама момата къде се бута?

gangnam style

Не при лекар бе,при зъболекар:)

Всичко е постановка на малката пикла!!!Помислете малко,човека е със влияние,и ако му се е дотаковало младо,няма да си поръча от сайтовете,ами ще се лигави със дъщерята на подчинената му работничка,нещо не се връзва!!!помислете!!!

мислили сме драги, като си поръчаш руса със сини очи на 18 от сайта ти пращат добитък на 45 като от кошмарен сън

gangnam style

Аз не съм на същото мнение,все пак има снимки,преди да си поръчаш,който плаща той поръчва музикака!!!

В затвора вече са научили новината. Лазар Колев си разтребва килията да направи място за Ванчо Лазарката

споко, ще се уволни на 72г от Сливенския

Защо не сте го стъкнали като кмет с вратовръска и костюм ами сте го облекли с този селски пуловер като клошар.

Това е инсцинировка на малката пикла,явно е имало проблеми между него и майка и,като работодател и подчинен,и сега малката пикла си го изкара на мъжа.грозна работа!!!

С този си пост отново доказа, е си абсолютен социопат. Ти си потенциален затворник, също. Мога да се хвана на бас, че или си ил или скоро ще пишеш от там.

Иване, я вдигни тая глава !Изправи се гордо! Какво е станало? Напила те е и после те е изнасилила. Според закона, 16 годишнитемогат да се женят, подчертавам, с разрешение на родителите. Значи може да се...

Няма нужда от многоточие. Според закона възрастта на сексуалното съгласие в България е 14 години (четиринадесет години). А момичето е било на 16 навършени. Напълно законно може да си прави каквото си иска с когото си иска.

Какво толкова го точите това дело има престъпление на лице закона предвижда колко годи ни му се дават.Слагате му максимума и го пращате в затвора.И не се занимавате повече с него.После следващия.

Ванчо Лазарката да го пускат от панделата, че трябва да се избира Царица Роза. Една каса уиски и виаграта да не забрави да вземе

Някой може ли да публикува някоя статийка какво става с главите на бъдещите жени, пък и с телата им, когато влязат в пубертета? Така, за сведение.

Иван Евстатиев е типичен пример за кадър на постКомунистическатаТурскоЦиганска коалиция! ЗАСЛУЖАВА ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ ДО ЖИВОТ!!!!!!!!!!

Мръсен капиталист, защо убихте Мария Антоанета и мъжът и?

В килията,ще го излекуват,набързо..

Ташак адвоката за две пари работа не свърши. Не можа да излъже съда с театралната постановка "ИНСУЛТ" и ЛАЗАРКИДУШМАНЛАР го върнаха обратно в панделата. Сега е пуснала троловете с постановката "Кариерно развитие" Утре ако я ангажира убиеца, къде смачка две жени на пешеходната пътека в Стара Загора, ще каже на съда, че са скочили под гумите на колата му заради кариерното си развитие. Се пак близките на ЛАЗАРКАДУШМАНЛАР могат да ползват ташак адвоката - да им смени фамилийте щото трудно ще я карат- цял Пазарджик ги сочи с пръст и хората си държат детето за ръката при появата им.

Това ли е новината, която заслужава първо място в държавата? Вместо да се спрем на проблемите, трябва да гледаме тая малоумна история? Единствената вина на дядката е, че е позволил на патката да се напие до състояние на зеленчук. Това при положение, че не е знаел, че е на 16, а между 16 и 18 разлика не всеки може да направи. Случаят е твърде маловажен, за да се занимава народът с него. Един участник във "въоръжен грабеж" с газов пистолет и спрей го грози доживотен затвор, докато други едни участници в обир на 4 милиарда ги грози да са доживот в Малибу или на Хаваите. Та докато политиците хвърлят трохи на гладните за зрелища зрители през журналистите, истински важните неща остават скрити или в най-добрия случай се подминават без да им се отдели достатъчно влияние.

Колкото и да се стараят апапите на чудовището да го оневинят и да омаскарят невинната жертва( каква отрепка трябва да си за да оскърбяваш горкото дете, сякаш ужаса от преживяното му е бил малък) - няма да успеят! Не само стрелча - и цяло Панагюрище е готово да линчува изверга!

Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото й писмо. С треперещи ръце отваря плика: Скъпа мамо! Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости за да ти покажа внука! Твоя дъщеря Ани P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата. С любов, Ани

че тя изгълтала 300 водка минимум, на гладно, след толкова поне ъри дена ходя като по палуба, а тя свежарка.

На какво са способни момиченцата бъдещи адвокатки. Моля, някой да намери "Писмо до мама от Ани", и да го публикува. Човека си отиде без вина винивен.

РУСОПЕДОФИЛА-БЬЕСЕПАРСКИЯ САТРАП НА СТРЕЛЧА

МА ТОЙ НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ ОБЕСЕН,ХМ. ЧУДНО

Странна работа, само преди няколко месеца избраха за кмет Евсатиев, сега протестират и го искат в затвора. Ами внимавайте за кого гласувате бе хора!

Е, какво му е странното?Гласували на отколешния принцип: "Червен ли е - наш е!" Ха сега, честит да ви е стрелчанлии!И щерките, и внучките ви са негови...

Днес на последна спирка на автобус 86 един с качулка и маска на лицето само с прорези/маската беше бяла/ме заплаши с нож който го измъкна от ръкава. Аз се изплаших жестоко.Това става в София настъпва някакъв ужас.

ами това става ежедневие, нима не виждате какъв премиер сте избрали, каква е министърката на МВР-то, въобще целият кабинет и парламент и е добре да знаете какво да очаквате,но от ежедневието скоро няма отърване с тези мутри....

да де, само от бсп стават, ако не са- не стават

Хайде покажете я бе! Искам да знам, като е тръгнала на зъболекар дали си е сложила грим, червило и сутиена с големите....

Гаден си.

Защото изнасилването е най трудно за отхвърляне. Който се оплаче първи, печели. Сега ще реве в съда, ще настройва заседателите. След толкова алкохол, не би трябвало да помни нищо.

От известните ни обстоятелства изтекли в медиите вече съм на мнение че,чичака безспорно е моралноукорим! А дали ще се стигне до присъда не е ясно ...може родителите да склонят на извънсъдебно....може да се окаже и друго...

Защо всички русофили са като Евстакиев ?

Враца и обези "понички" каквито там бяха, обществото ги разпъна обвини и едва ли не линчува! Какво изле всъшност???? Не Ви ми писна вие да сте съдници? И защо нон стоп само за такива инциденти се афишират??? Какви сме такива лешояди??? Нима мямаме успехи в България да пишем за тях??? Каква е тази орисия... Тоя не е стока на 57 години , а пияна девойка на 16 е стока?!? Виновен е той, виновни са и родителите и обществото!!! Който е безгрешен нека хвърли камък, а тук 80% са светци като гледам.

пр-ка тръгнала на зъболекар, влязла в стаята на човека, напила го е, и се е възползвала от него. После, за да се оправдае првдмама, си измисля историята.

Щом Иванчо е комуняга значи нищо не става от него. Долу Комунягите и техните разклонения. Ояли са се за 71 години.

Това което е направил е осъдително и няма никакво извинение, но въпросът има и друга страна. Използването на секса като начин за кариерно развитие стана масова практика сред подрастващите девойки. Какви са били отношенията между майката на пострадалата и задържания? Гражданското общество май демонстрира необичайна активност!?

Истината е такава,каквато бъде доказана.Това важи най-вече за тази,по която трябва да вземе отношение съда.Но за моралът на българският съдия много истини са казани,така че брожението остава. Мисля,че отдавна трябваше да бъдат поставени на законно подслушване разговорите на участниците в това шоу,включително и на адвокатите на двете страни,и истината щеше да е цъфнала вече с цялата си прелест.