Арестуваха Юзеир Юзеиров за финансова измама

Юзеир Юзеиров е арестуван пред ЦИК, съобщиха за КРОСС от пресцентъра на МВР. Брат му Али Юзеиров разказа, че четирима цивилни полицаи причаквали брат му пред бившия Партиен дом, където е седалището на ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Юзеир Юзеиров за финансова измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им правете удоволствието да им обръщате внимание на тия клоуни.те това искат-популярност.

Защо след като името му по документи е Росен Йорданов непрекъснато в новината се говори за Юзеир Юзеиров

Този престъпник отведе над 30 млади момчета в Белгия. Лъже ги, че там ще станат богати, но веднъж отишли, те не могат да се върнат, защото попадат в жестоки общности от мюсулмани и се ползуват за черна работа и най-вече като "свежа" кръв...

Партията на тия не беше ли "Отоман" (а не "Мюсулман", както пише)?!

stingdim@

В бг кошера Мая пчеличката се късала да носи мед в кошера на майката пчела-столетница ,но меда все не достигал за всички.Усъмнили се , заложили капан.Хванал се търтея Дог.Вместо да се покае той ги нахокал: -Не ме съдете, защото ще спра порциите които аз ви раздавам!-и се затворил в медените си сараи .

Анализ: Явна провокация с цел Внимание на медии и др. Тества търпението Иска да е жертва и скандализира Изводи : Кой къде го види да го плюва и ... На съд за противонародна дейност

Наглостта и "толерантност - арията" са насочени към нашата лична търпимост. Българският народ е бил толкова много мачкан, за да придобие не само робско търпение, но и Божествено Търпение. Щом най - сетне мерките "загрубяха", явно и Господ се е включил в играта на справедливост. Честито начало, на визуализирането на Българският Дух.

мрасен долен...турчин...ван от балгаря!!!

Подкрепям ти коментара, ама я поне пиши грамотно, бре! В 5 думи - 6 грешки!!!

бойко къде си ,тебе търсят с лентите и ножиците знам нямаш време, но може би ще намериш някой, доста послушници имаш.

къде е силната власт ,по бели гащи в парламента ,предлагам да се отреже лентичка от ....

къде е силната власт ,по бели гащи в парламента ,предлагам да се отреже лента

ще си плати и пак ще го пуснат,няма правосъдие

време беше да се прибере тоя фес кирлив..

Всичко в последно време което прави Юзеиров е постановка с цел - мобилизиране на "турския електорат"

Аз ако бях редови турски електорат, по-скоро щях да се отвратя от тоя клоун, вместо да се мобилизирам....

Замисълът е друг - арести,отказ за регистрация на партия...с други думи "мачкане" на турците.Все дребни неща,но за простите хора върши работа.

Страхливото куче повече лае, отколкото хапе

Тоя или брат му не беше ли арестуван в Белгия бре? Кога го пуснаха? Мине се не мине тия пак в новините по повод арест или нещо подобно. Да ева фесовете

Ние от село Славяново се радваме, че са арестували този измамник и подъл човек. Много хора от нашето село (родното и на Юзеирови) работихме за Юзеир в Европа. Имахме само проблеми и нередовни плащания. Срамуваме се, че свързват нашето село с тези малумници.

Тоя мръсен мангал отдавна трябваше дабъде пратен в лагера Слънчев бряг край Ловеч и от там директно същата нощ на свинете в Белене - и след него всички останали нищо че не ядат свинско - свинете ядат циганско

Браво пич - кефиш! Особено за гладните свинки, ядящи циганско!!!

Браво! По къси гащи и с вратовръзка - в панделата! И да го покажат на гей-парада догодина. За такива наглеци трябва да има специално законодателство! Защото демокрацията е за нормалните хора, а най-добре от благата й се възползват боклуците!

Tия двамата дебили въобще да не излизат от затвора!!Стига с тази извратена толерантност!!Те се подиграват с всияки българи,а корумпираните прокурори и съдии им припяват!!

Браво на следователката Тухчева и цивилните полицаи,за гражданската смелост и професионализма - дано да има читави доказателства, мястото на тоя палячо е в кауша, може и без гащи...

вие сте прав! Бяхме пропуснали - Браво на Тухчева!! Но... питам аз, защо незатворения още наглец споменава името на български прокурор просто така, без необходимия респект! Заплашва ли, зъби ли се нещо?

трябва да бъде добре "ориентиран" относно това, кое е позволено и кое не е в една демократична страна! Аз все пак си мисля, че 24ч на ден гледане на турски сериали на гладен стомах ще произведе "достатъчен въпитателен ефект" връз него, в противен случай ще трябват и инсценировки по Шехеразада на живо и на... сухо.

И са, кой адвокат и кой съдия ще се нагушат с "дарения", за да оневинят престъпника?

Престъпник е само осъдения такъв. Другите са обвиняеми.Проблема е ,че интернет и компютрите станаха евтини и тъпаци като теб ръсят бисери навсякъде.

Не че нещо, ама аз разбрах че бил осъждан многократно, и в България, и в чужбина. Колкото и да съм привърженинк на свободата, гражданските права и на правовата държава, цирковете на тоя ненормалник са ми толкова противни, че и аз ще кажа "браво" на ченгетата и на прокурора!

Какво е правил в затвора в Белгия? Престъпник, та дрънка! Това че, няма кой да осъди обвиняемите е друг въпрос.

Осъждани, лежали, каквото лежали и пак продължават! Тия са за лечение в психиатрия, преди да са свършили още някакво престъпление!

Ейй, пуснаха го да влезе по долни гащи в емблематична институция и изпълни целта си да УНИЖИ ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА. МЕКОТЕЛИ СМЕ - МЕКОТЕЛИ !!! В нормална държава още на улицата щяха да му видят сметката.

Ха, този мюсюлмански задник трябваше да бъде прибран така по гащи в някое РПУ и полицаите да тренират върху него с палките си! Стига с тази измислена толерантност, особено към такива келеши! Приберето го в килия и му давайте само свинска сланина... Иначе съвсем ще си помислят, че са недосегаеми.

Съвременните турци със сланина не може да ги уплашиш. Те си хапват свиското колкото и българите. За тоя 'фес" трябва "метода на д-р Емилова"!

Магнитните наколенки на Др.Ливайн да му сложат направо!

тоя трябва не зад решетките, а два метра под земята ...

куршум и нищо друго за такъв отпадък !!!

ко ше каже кокошката доган:))))

А няма ли опасност да го превърнем в нов Георги Димитров?

сега ще го превърнат в баба Прашкева

А бре люде ... няма ли кой най-сетне да ги очисти тези провокатори? Няма ли държава?

до кога българския народ ще търпи да се подиграват с него.как е възможно в една европейска държава да се държат така нагло с институциите и то на държавно ниво.ще влезе в ц и к по боксерки,ще посегне на полицай и няма да бъде прострелян.това може да се случи само в българия.срамота.

Аз съм българче!Всичко българско и родно,мразя аз и не милея.Българин да се наричам,в чужбина аз обичам./Юзеиров и хиляди други мангали/

Язък, аз разчитах на този за президент. Ако остане седмица в ареста вероятността да смени боксерките с прашки е 100% и няма да има, кой да гласува зя него.

Ебати наглите братя няма ли кой да ги озапти да ги вкара в затвора за 20 години .Все ги пускат .

-lv

А влизай пак по боксерки...

Ама как се навърташе около Болен като беше по боксерки, аха да му направи изненада на задния фланг..:)

Напълно съм съгласна с теб.Както е тръгнало всеки с влязла в сила присъда или в момента следствен се е юрнал да става кандидат за президент.Що за държава сме.Не съм против различните вероизповедания,но всяка жаба да си знае гьола.Как ще влиза в ЦИК по гащи?В друга държава вече да са го забравили,че е съществувал.Крайно време е законите да започнат да важат за всички.Партия правил,паметник издигал,проститутки принуждавал и накрая какво-хоп ще става президент.Къде го има това-само в България.Крайно време е властта да си стъпи на крака,иначе може да се окаже,че следващия път тоя турчин може да влезе и без гащи направо в Парламента.