Апелативният съд в Белград отказа да предаде Цветан Василев на българското правосъдие

Искането на властите в София за екстрадирането на бившия банкер от Сърбия е окончателно отхвърлено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея и те ли бяха кандидати за ЕС?

Ясна оценка за "приятелството" ни и още по-фрапираща за "европейското" ни правосъдие! Унижение поредно за България

Да не са луди да си разсипят държавата, като нас.

Да не са луди като нас, да си разсипят държавата и да загубят всякакъв суверенитет. Да си нареждат всичките заводи и централи за скраб.....

Върви под кръста Христов сатана. Не си ти този които ще ме цензурира в публичен форум.

ЗАТОВА , КАТО ПОЧНЕ ТАЗИ ЕСЕН РЕВОЛЮЦИЯТА НА БЕДНИТЕ И ГЛАДНИТЕ ... ПЪРВО РАЗДАВАМЕ ОРЪЖИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ 25 ДО 65 ГОДИНИ ОТ АРСЕНАЛИТЕ НА АРМИЯТА ... ВТОРО ЗАТВАРЯМЕ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ С ВОЕННИ ... ТРЕТО , НАМАЛЯВАМЕ ПЕРСОНАЛА НА ВСИЧКИ ПОСОЛСТВА НА НАТО И ЕС ДО 5 ЧОВЕКА ... ЧЕТВЪРТО , ДАВАМЕ НОТА ВСИЧКИ ЧУЖДИ ВОЕННИ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ - ЗАТОВА ОСОБЕННО ВАЖНА Е ПЪРВАТА ТОЧКА .... ПЕТО НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ВСИЧКИ ЧУЖДИ ПРЕДПРИЯТИЯ В БЪЛГАРИЯ НА СТОЙНОСТ НАД 20 МИЛИОНА ЕВРО

По отношение на Сърбия Б-я вече няма собствен глас. Решението е предадено на ЕС. Тъкмо затова сега ни увещават да предадем суверинитета си на ЕС и те да решават за РСМ. Не им стега, че УДБА вече е в НАТО през БЮРМ, че ДС през Захов и "натовските генерали" са там. Искат ДС и УДБА да са и в ЕС....

Не си познал. България не иска да съди Цветан Василев, Делян Пеевски искаше. Ама няма...

Така е, обаче тия дето са в БНБ и не упражниха контрол, както и властите дето го изпуснаха трябвада са на една скамейка с него в съда. Много е вероятно да е бутал покупи освен престъпната небрежност на тези.

Ще заведа дело в Страсбург срещу всеки политик и журналист в България, Който използва израза "национално предателство" или "национален предател"!

И кое не е ясно, че този готово на всичко за да измъкне кожата ли. Предал бедните хора в България, главно пенсионерите които трябва да плащата за грешките му или кражбите.

И как точно Сърбия "ни е приятел"?

сериозно? нима Темига-БГ е опасна за живота и здравето МУ? нема нищо по-здравословно от български затвор!?

Цветанката беше губернатора избран от Москва да се грижи за интереса им у нас. Никой не смееше по това време да се противопостави на Русия. Всичките му схеми бяха измислени и дирижирани от неговите господари. Затова не е случайно, че избяга в Сърбия. Те са си все още руски подлоги.

Като му фалираха банката! Пък ти си зъл клеветник! Простак!

Този човек има много Доказателства . Ако се върне в България и ги покаже - ще трябва Руската Армия да влезе в България за да унищожи Нацистите и Мафията - ЕС няма Топки .

Последни слуги на Раша на Балканите.Макетата може да ги пуснем в ЕС.Сътбите-да забравят.А тоя мустак ограби парите и те отидоха в Русия

Да се върне

Вето на сърбите на сърбите ! Кранчето на газа е у нас.

На тъпият Гешефт големият провал! Делото не е минало и на първа инстанция! С такова правосъдие и щерките му ще се пенсионират!

Да ти фалират банката е като да ти акат в гащите ако позволиш това значни не си за тази работа. Второ този като имал проблеми е можел да признае за тях и да потърси помощ на БНБ, рефинансиране и тн, той най-малко е не е направил нищо.

Ще се върне!

а бе спрете газтта за братска :))) срЪбия до кат не ни вращат цецаки банкераки , който сви 6 млрд от КТБ !

Че за 5 години редовна уптреба от славянските ти "братя" си се разхлабил с цели 30mm отзад.

Обичаш ги сърбите! Доброто им мислиш!

Като се "върне" ще го носят. Много неща знае.

Като ти вкарат барети и ти назначат синдик! Какво ли да ти обяснявам, малоумник! Голямата депресия избухва само по слухове . Всяка банка, ако си изтеглят спестяванията, ще рухне! Тъпак!

Ама спасиха други две банки, като им наляха пари! Знаем го тези! Искам Цацаров и Борисов, и Гешефта да ги напъхат в пандиза, заради кражбата на тази банка! Още си спомням, когато Борисов се изказа от САЩ: Скоро една банка ще фалира! Върна се и вкара баретите!

Оооооооооо Колко лошо са сърбите! А Гешев, Борисов и Пеевски са цветенца ))))

Пък за Божков даже няма вкаран обвинителен акт в съда, вече две години!

ами кът цел свет знае , оти не се враща от сръбско цецаки банкераки бре , нали бабанката от банкя не е на власт , нали шеф на меверету е бойко рашковистио , нали целата власт е в ръцете на фигуранта и на неговата протетърска банда !? май има нещо гнило у масква , дето изтече от КТБ целата пара !

Защо Сърбия не връща български престъпник?

Пеевски нали си е в България?? Дааааже дипутат на първия ред??

Нормално за боклук като тебе! Кака Сийка пръскачката ли каза , че е престъпник или съда?

Това за което говориш се нарича "банкова паника" и не се позволява от никоя държава по света, защото като тръгне една банка тръгват с нея още няколко. Точно това е проблема, той не търсил помощ, не признал актуалното състояние на банката избягал е взимайки собтвения си капитал в нея искайки да не плаща за грешките си. Невинен човек не се крие. Ако ще ме оборваш намали обидите.

по нареждане на московската щука , сърбия не ни връща престъпника тука

Много захленчиха там! Много. Обирът на века!

Чете ли темата или просто се изходи?

Надзорът в БНБ беше поверен на Цветан Гунев. Той пък беше избран точно както БСП на Станишев избра Пеевски за шеф на ДАНС. След това Гунев беше разследван, ама файда - йок. "Шефът на "Банков надзор" в БНБ Цветан Гунев е разследван (обновена)" - https://www.dnevnik.bg/biznes/2014/06/18/2325760shefutnabankovnadzorvbnbcvetangunev_e/

И защо им трябва да е тук? Има си адвокати, делото може да си върви! Ама не се! Да го пъхнем в пандиза, при наши хора, че да му изпият мозъка и да клекне!

Нареждане от Москва.

Москва отказа...

Сръбете са подлога на Ма̀сква. Не само, че няма да го върнат, но и герой на Сръбия ще го направят.

Пишат се коментари в защита на екстрадирането, но явно много хора не знаят каква е истинската причина, за да фалира КТБ! Случайно да знаете, че фалита на тази банка беше подготвен и режисиран/лошо/ от Пеевски, Борисов, Доган и компанията им? Защо ли да го знаете- на вас като ви подхвърлят една жертва и сте готови да я разкъсате без да знаете. Не може Василев сам да фалира да ограби една банка и то от такъв мащаб! Къде останаха Доган и Борисов..... Те нямаше да го допуснат по никакъв начин! Второ- защо да ни го предават като в българския затвор до сега щяха да са го отровили и готово- тайната ще си отиде с него особено при тази корумпирана прокуратура! Има много подробности, които не мисля, че трябва да ги казвам, след като народа и журналиста е готов и от половин дума да убие, който му се покаже с пръст и една пачка!

опорки руски сифилистик от 1917 год. , тоя филм вече сме го гледали......"великият" СССР отдавна е на бунището на Историята :))) щели да дават оръжие и правосъдие , кои сте ВИЕ бе ? Утайките на обществото , мързеливи и тъпи ,все гледащи в чуждата копанка и все рИват че някой друг им е виновен за тяхната мизерия ( като пРоссия) . Щели да национализират и к'во ? Ами добре....дай да почнем с НЕФТОХИМ-ЛУКОЙЛ , а ?

Не се учудвам,защото знам достатъчно за казуса КТБ.По-неприятното е ,че след отказа за сваляне на имунитета на Елена Йончева с аргумент ,че наказателното преследване срещу нея е по политически причини,това е втори случай ,при който ни се казва в прав текст ,че искането за екстрадиция на Василев е за процес , който е политически.Това ни се казва от чуждестранни съдебни институции, които няма как да са се объркали.Дали изобщо някой смята ,че е добра оценка за държава-членка на ЕС да й се отказва екстрадиция на нейни граждани ,тъй като води политически процеси срещу тях ?

Изходих се.. ...в устата ти )))))

Ами да - кой може да повярва, че такъв тип е банкер у нас!! Очевидно е с нарцистични и прочие смущения и някой се е възползвал! Напомня ми днес ситуацията с един чужд гражданин…

Платил си е да не го закачат за да не се разплита чорапа