Апелативният съд в Белград отказа да предаде Цветан Василев на българското правосъдие

Искането на властите в София за екстрадирането на бившия банкер от Сърбия е окончателно отхвърлено

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Гешеф,е Путкорор,няма връщане. Ограбиха цялата Държава. И виновни няма

Кой знае колко рушвет даде Цветанчо на прокуратурата в Сърбия да не отиде в затвора! До сега трябваше да е осъден и да излежава ефективна присъда ...

Как да ни го предадат сърбите като ние нямаме прокуратура и съдебна система. Вече осем години е в Сърбия ,но нашата прокуратура така и не намери време да го разпита онлайн. Обаче не го разпитаха, за да не каже кой реално фалира и открадна парите на КТБ. Той искаше да бъде разпитан, искаше да покажа документи с които разполага, но....

Тъкмо сега е добър повод да им спрем газа.

наредили от Москва. Сърбия е руски енклав, управляван директно от Путин. Същото се отнася до РСМ(Македония).

Като чета с каква омраза нашенските измекяри сега и по Сърбия плюят, не ми се мисли за "светлото" бъдеще на Балканите. Американските дебили само се чудят къде да подпалят нова война и да просперират на гърба на разни откачалки... Ще ни подпалят чергата я с Македония, я със Сърбия, и това с помощта на нашенските еничари, които мразят всичко нормално и само по джендъри залитат. И които първи ще се изпокрият като мишоци, каквито са родени. Само ненормалници населяват "демократична" колония Булгаристан.

Американските военнолюбци само търсят идиоти да ги насъскат един срещу друг. У нас бол помияри.

Искаш да кажеш, че в случая Путин е идиота, защото той нападна Украйна. Абсолютно съм съгласен.

Долна нацийка са сърбите. Някой техен съдия е зимал добър подкуп. Да си го държат тамън да осмуче и тяхната държава тоя циганин мазен

Само ти ли да лапаш? Еврогейските съдии масово отказват да екстрадират серийни изнасилвачи и убийци от Близкия Изток и Африка, пълна измет, която тероризира местните... Тогава що пък сръбският съд да не откаже екстрадацията на бял и богат европейски гражданин, който не е нито убиец, нито изнасилвач и не застрашава с нищо живота и сигурността на местните ? Знаем що за правосъдие има в България и как се съди и отсъжда. Защо не екстрадираха един друг престъпен нарко бос от Украйна, при условие, че има цели 3 присъди за изпълнение, наложени му от 3 различни държави ?

Правилно не го връщат за да не излагат българското " правосъдие". Нали ни дадоха ....... сещате ли се дето сега бил гражданин на Украина.

нищо де! србите дали политическо убежище на един български разбойник, щото ако го предадяли на българското правосъдие можело да бъде измъчван и малтретиран! добре, ама сръбия и ту като семернатамакедония е член кандидат за членство в европейския съюз! и България ще трябва да и подпише входната виза!

Дъжава кандидат за ЕС да откаже екстрадация на държава член, защото сме щели да го измъчваме и чак му дали политическо убежище... Много смел (да не казвам нагъл) ход на Сърбите. Надявам се нашите да не спят сега, а ми да повдигнат въпроса при следващото обсъждане на Сърбия в ЕС. Много мирише на корупция и трябва сериозно да захапе сърбите по гъза.

Има ли някой съсед, спрямо който да имате малко поне нормално отношение. То само омраза,, злоба, псувни. И как да им направим живота ад, щото да не живеем само ние в ад...румънци, гърци, турци, македонци, сърби... То плюха и се репчеха на Русия разни празноглави дебили, а сега ще ни съдерат кожите с високите сметки за ток и парно, скъпата храна и всичко... Това е едно изродено семе без здрав инстинкт за самосъхранение, а със налудничав самоубийствен уклон.

Да си го държат! Халал да им е!

Сърбия и Русия са двете най-вредни държави за България, но българите просто отказват да го проумеят.

Сръбската корупция е огромна! Банкерът си е платил на политици…. Сега, да ни се правят на по- чисти е смешно!

Платил си е да не го закачат за да не се разплита чорапа

Ами да - кой може да повярва, че такъв тип е банкер у нас!! Очевидно е с нарцистични и прочие смущения и някой се е възползвал! Напомня ми днес ситуацията с един чужд гражданин…

Не се учудвам,защото знам достатъчно за казуса КТБ.По-неприятното е ,че след отказа за сваляне на имунитета на Елена Йончева с аргумент ,че наказателното преследване срещу нея е по политически причини,това е втори случай ,при който ни се казва в прав текст ,че искането за екстрадиция на Василев е за процес , който е политически.Това ни се казва от чуждестранни съдебни институции, които няма как да са се объркали.Дали изобщо някой смята ,че е добра оценка за държава-членка на ЕС да й се отказва екстрадиция на нейни граждани ,тъй като води политически процеси срещу тях ?

Пишат се коментари в защита на екстрадирането, но явно много хора не знаят каква е истинската причина, за да фалира КТБ! Случайно да знаете, че фалита на тази банка беше подготвен и режисиран/лошо/ от Пеевски, Борисов, Доган и компанията им? Защо ли да го знаете- на вас като ви подхвърлят една жертва и сте готови да я разкъсате без да знаете. Не може Василев сам да фалира да ограби една банка и то от такъв мащаб! Къде останаха Доган и Борисов..... Те нямаше да го допуснат по никакъв начин! Второ- защо да ни го предават като в българския затвор до сега щяха да са го отровили и готово- тайната ще си отиде с него особено при тази корумпирана прокуратура! Има много подробности, които не мисля, че трябва да ги казвам, след като народа и журналиста е готов и от половин дума да убие, който му се покаже с пръст и една пачка!

Василев имаше 10 години да си каже каквото има да казва, така че аргументите ти, че щели някакви тайни да умрат с него не вървят. След още някоя година на никой вече няма и да му пука за тези хора, така че няма какво да чака. Че ни е корумпирана и некадърна прокуратурата е ясно на всички, но тезата за политически репресии не минава когато хората, които ще те репресират не са вече на власт.

Сръбете са подлога на Ма̀сква. Не само, че няма да го върнат, но и герой на Сръбия ще го направят.

Москва отказа...

И защо им трябва да е тук? Има си адвокати, делото може да си върви! Ама не се! Да го пъхнем в пандиза, при наши хора, че да му изпият мозъка и да клекне!

Пеевски нали си е в България?? Дааааже дипутат на първия ред??

Много захленчиха там! Много. Обирът на века!

Защо Сърбия не връща български престъпник?

Нормално за боклук като тебе! Кака Сийка пръскачката ли каза , че е престъпник или съда?

по нареждане на московската щука , сърбия не ни връща престъпника тука

Нареждане от Москва.

Оооооооооо Колко лошо са сърбите! А Гешев, Борисов и Пеевски са цветенца ))))

Чете ли темата или просто се изходи?

Изходих се.. ...в устата ти )))))

Ама спасиха други две банки, като им наляха пари! Знаем го тези! Искам Цацаров и Борисов, и Гешефта да ги напъхат в пандиза, заради кражбата на тази банка! Още си спомням, когато Борисов се изказа от САЩ: Скоро една банка ще фалира! Върна се и вкара баретите!

Само кажи какви други желания имаш!

а бе спрете газтта за братска :))) срЪбия до кат не ни вращат цецаки банкераки , който сви 6 млрд от КТБ !

На тъпият Гешефт големият провал! Делото не е минало и на първа инстанция! С такова правосъдие и щерките му ще се пенсионират!

Вето на сърбите на сърбите ! Кранчето на газа е у нас.

Обичаш ги сърбите! Доброто им мислиш!

Последни слуги на Раша на Балканите.Макетата може да ги пуснем в ЕС.Сътбите-да забравят.А тоя мустак ограби парите и те отидоха в Русия

Този човек има много Доказателства . Ако се върне в България и ги покаже - ще трябва Руската Армия да влезе в България за да унищожи Нацистите и Мафията - ЕС няма Топки .

Да се върне

Ще се върне!

Като се "върне" ще го носят. Много неща знае.

сериозно? нима Темига-БГ е опасна за живота и здравето МУ? нема нищо по-здравословно от български затвор!?

И как точно Сърбия "ни е приятел"?

Ще заведа дело в Страсбург срещу всеки политик и журналист в България, Който използва израза "национално предателство" или "национален предател"!

И кое не е ясно, че този готово на всичко за да измъкне кожата ли. Предал бедните хора в България, главно пенсионерите които трябва да плащата за грешките му или кражбите.

Като му фалираха банката! Пък ти си зъл клеветник! Простак!

Да ти фалират банката е като да ти акат в гащите ако позволиш това значни не си за тази работа. Второ този като имал проблеми е можел да признае за тях и да потърси помощ на БНБ, рефинансиране и тн, той най-малко е не е направил нищо.

Като ти вкарат барети и ти назначат синдик! Какво ли да ти обяснявам, малоумник! Голямата депресия избухва само по слухове . Всяка банка, ако си изтеглят спестяванията, ще рухне! Тъпак!

Това за което говориш се нарича "банкова паника" и не се позволява от никоя държава по света, защото като тръгне една банка тръгват с нея още няколко. Точно това е проблема, той не търсил помощ, не признал актуалното състояние на банката избягал е взимайки собтвения си капитал в нея искайки да не плаща за грешките си. Невинен човек не се крие. Ако ще ме оборваш намали обидите.

ЗАТОВА , КАТО ПОЧНЕ ТАЗИ ЕСЕН РЕВОЛЮЦИЯТА НА БЕДНИТЕ И ГЛАДНИТЕ ... ПЪРВО РАЗДАВАМЕ ОРЪЖИЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ 25 ДО 65 ГОДИНИ ОТ АРСЕНАЛИТЕ НА АРМИЯТА ... ВТОРО ЗАТВАРЯМЕ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ С ВОЕННИ ... ТРЕТО , НАМАЛЯВАМЕ ПЕРСОНАЛА НА ВСИЧКИ ПОСОЛСТВА НА НАТО И ЕС ДО 5 ЧОВЕКА ... ЧЕТВЪРТО , ДАВАМЕ НОТА ВСИЧКИ ЧУЖДИ ВОЕННИ ДА НАПУСНАТ БЪЛГАРИЯ - ЗАТОВА ОСОБЕННО ВАЖНА Е ПЪРВАТА ТОЧКА .... ПЕТО НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ВСИЧКИ ЧУЖДИ ПРЕДПРИЯТИЯ В БЪЛГАРИЯ НА СТОЙНОСТ НАД 20 МИЛИОНА ЕВРО

опорки руски сифилистик от 1917 год. , тоя филм вече сме го гледали......"великият" СССР отдавна е на бунището на Историята :))) щели да дават оръжие и правосъдие , кои сте ВИЕ бе ? Утайките на обществото , мързеливи и тъпи ,все гледащи в чуждата копанка и все рИват че някой друг им е виновен за тяхната мизерия ( като пРоссия) . Щели да национализират и к'во ? Ами добре....дай да почнем с НЕФТОХИМ-ЛУКОЙЛ , а ?

Да не са луди да си разсипят държавата, като нас.

Ясна оценка за "приятелството" ни и още по-фрапираща за "европейското" ни правосъдие! Унижение поредно за България

Тея и те ли бяха кандидати за ЕС?

Да не са луди като нас, да си разсипят държавата и да загубят всякакъв суверенитет. Да си нареждат всичките заводи и централи за скраб.....