11 задържани, 11 пострадали в поредния ден на гнева срещу монополите

11 души са задържани, 11 са пострадали по време на вчерашния протест срещу високите цени на тока в столицата. Това съобщи за БНР и „Фокус” директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - 11 задържани, 11 пострадали в поредния ден на гнева срещу монополите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти не си ли "пред компа" ? Иначе не зная как ги публикуваш тези мнения. Смартфон или комп... все тая. Нали говориш? Защо си мислиш, че и другите нямат право :)))

Спокойно! Тая сутрин угодническата телевизия БТВ уреди среща на организаторите на протестите с Лиляна Павлова и сигурно добре са се разбрали, защото вече има обявена пресконференция на "скрития" Бойко Борисов заедно с Павлова. Отново е задействана манипулацията и понеже няма неподкупни хора, ще даде резултат. Б.Б. заедно с ГЕРБ да останат на власт и проведат своите непрозрачни и купени избори.

Цар тиква в момента е по всички телевизии...Плюнчи се говори общи приказки и като цяло е абсолютно неадекватен..Скоро тиквуне прокоратурата ще потропа и на твоя дворец.

Естествено че седя пред компа,аз за герб няма да работя,нито ще си плащам данъците докато тия селяндури не станат минало

На всички е ясно, включително и на жандармерията, че провокаторите са платени от Цоко лумпени и ултраси, които нарочно предизвикват силите на реда, като по този начин им дадат повод да използват сила, за да се компрометира и провали МИРНИЯ протест. Зимата на 2009-та също ги имаше. Това е стара милиционерска тактика, преподавана още първата година в Симеоново. Единственият начин да се неутрализира, е на първите редици да застанат девойки, малчугани, майки с деца, и да прегърнат миролюбиво полицаите и жандармеристите. Те са на същия хал като народа, и те имат сметки за плащане, и семейства за хранене, а и каквито и заповеди да имат, няма да посмеят да вдигнат ръка срещу напълно беззащитни мирни граждани. И те имат майки, жени, деца! Повярвайте, това е единственият начин! Саморазправата не постига целта. Агресията поражда само агресия. Да покажем, че сме умни хора, не мутри и хулигани, както на някой им се иска.

Полицаите (в общия случай) са добри, законопослушни момчета и момичета, които мразят ситуацията основно, защото "овластените полицаи от ГЕРБ" им отнеха достойнството. Те не са поддръжници на ГЕРБ, не се заблуждавайте. Но все пак са на работа :)

Бях на първия протест-следващите нямаха нищо общо с началото- с футболни агитки -пийнали агресивни момчета,с провокатори,които хвърляха бомбички и крещяха,че полицаите почнали да стрелят по хората...Истината е,че всички сме част от сценарий и вече демографската ни структура е такава,че ДС и династиите ще пребъдат. жалко за мислещите българи...

СЧУПЕНИ СА СТЪКЛА НЕ НА НАРОДНОТО , НА ВАШЕТО СЪБРАНИЕ .НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА . ТАМ ПРОЗОРЦИ НЯМА , А ХОРА ДОСТОЙНИ СВОБОДНИ БЕЗ ОХРАНА И ОРЪЖИЕ ЗАЩОТО НЕ ГИ Е СТРАХ

Как да изляза да протестирам срещу енергийната мафия с кръстник Румен Овчаров, като се навъдиха провокатори от БСП, на които им била малка пенсията и не харесвали Борисов по ''устав'' ? Някой от БСП, ще признае ли, че Румен Овчаров е ''баш енергетика'' на енергетиката, от Жанвиденово време още?

Доволен съм от работата на Боко и Герб като цяло. Не искам някакви лумпени да ми свалят правителството , което е демократично избрано - особено 4 месеца преди изборите. Дори и да има 200 000 протестиращи - остават 6 милиона непротестиращи

ТЕ ПИТА КАКВО ИСКАШ ИГРАТА ЗА ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ

Аз пък не виждам да е приключила. Тя сега започва. И нека треперят чорбаджиите ти.

Грешиш, това правителство беше избрано с най-чудовищните нарушения на закона.Имаше хванати хора с цели чували с бюлетини да се разхождат насам-натам , както и други мутренски престъпления и покупко-продажби!Това БЕШЕ най-престъпното правителство досега...

Защо Боко Тиквата не е в затвора! Обградете двореца на Буда в Банкя! Там е най-големия виновник за мизерията!

Ще обградим майка ти и ще и направим хубаво

,,уважаеми,,-7645,, и ,,ас,,-не съм изброилаГЕРБ и ДСБ и на Кунева и незнам си кои още партии и формации-всички да си ходят,защото са некадърници ,мафиоти и какви ли още не!!!Писах-има много кадърни млади хора-нека ни поведат -ние да си ги изберем,ние- хората от народа -дето ни наричат маси и какво ли още не!!!Затова защото на нас ни е зле,какво да ги мисля другите боклуци-комунисти,мангали,турци и....всички ... навързани като свински черва,но никой не мисли за нас обикновенните хора,!!!,които по две години не си получават заплатите,децата ни без работа или работещи за жълти стотинки без договор...,вдигат ни годините за пенсия,ами то няма кой да работи,няма работещи предприятия,откъде да се вземат пари за нас?Моля Ви- на какъв език си говорим ,че не се разбираме???Все неща които всички знаем ! Нека днес почетем Левски и застанем зад младите -те да решат какво искат да направят за бъдещето си,а ние да ги подкрепим!!!

Хипермаркетите са пълни със стоки и хора, хранителните вериги пълни със стоки и хора, МОЛовете пълни със стоки и хора. От задръствания по улиците не можеш да се разминеш, все едно бензина и нафтата са без пари. Всички харчат като луди.После Дянков бил виновен. И за какво протестирате, не разбрах? ''Умен'' народ. За кефа на БСП и ДПС ще разбият държавата.

По-добре погледни болниците,училищата,институциите , съдебната система,мутрите по улиците, показните убийства, мизерията и мъката на хората и спри до тук , продажнико!

Аааа, ти си от БСП, ясно.

Вадите си изводи от многото хора в моловете,супермаркетите, и тем подобни вериги магазини, за покупателната им възможност/на посещаващите ги/? А колко от тях излизат с покупки на стойност поне една мин. заплата. В кварталната бакалия няма намаления,избора е ограничен,и не всеки посетил мола,е с намерението да купи нещо.

Вие сте много ограничен човек и не виждате по-далече от носа си. Нямате никаква представа за реалността в България.

...по необясними за мен/вас причини, дир трият моите постове, това е втори опит: Близо две години Димитър Стефанов, известен като Митко Каратиста, представлява фирма на Румен Николов - Пашата и едновременно с това прибира по 35 бона на месец като представител на държавата в ЧЕЗ, показа разследване на Биволъ. https:// bivol . bg/pashata-karatista-cez.html

Споко, всички са от ДС и са верни на партията. Работят в тила на врага. Само малко ме затруднява - щом всички там горе са от ДС и работят в тила на врага, занчи врагът са самите те!?

ДРУГАРИ,НА КОНГРЕСА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ОБЕДИНЕНА-/АТАКА/ЕВРОРОМА/ДПС/БСП/ДСБ/ВМРО/МЕГЛЕНА КУНЕВА/ВЗЕХМЕ КУРС КЪМ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА И В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПЛАНА НИ ЗА ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ ЗА НАСИЛСТВЕНО СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ И ПОДМЕНЯНЕТО МУ СЪС КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО,ГРАЖДАНИ СТАНЕТЕ КАТО ЕДИН,ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ,КОИТО ДЕЙСТВАТ В ЦЯЛАТА СТРАНА,В АРМИЯТА,ПОЛИЦИЯТА И ПОДСТРЕКАТЕЛИ В МЕДИЙТЕ И НИ ПОДКРЕПЕТЕ,ТРОШЕТЕ,ПАЛЕТЕ И РАЗБИВАЙТЕ ВСИЧКО НА ПРОТЕСТИТЕ!

Аре престани Едно и също нещо 1000 пъти Малоумен ле си какъв си?

Това е доказателството,че в кол центъра на мутрата Бойко са останали само изперкали олигофрени като този тук...

КАЛИТКО ТИ ЛИ СИ

Валери Йорданов от СДВР трябва да бъде подведен под отговорност за разпорежданията му , които доведоха до полицейско насилие над гражданите на РБългария както и за полицейски произвол.Всички сме свидетели на издевателствата от страна на родната милиция над беззащитни граждани.Внимавайте обаче, защото следващия път някой камък може да свали еничар на земята и тогава......

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ИСКАМЕ ВАШАТА ОСТАВКА,ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ НА EVN ПОДВЪРДИ ,ЧЕ ВАШЕТО ПРАВИТЛСТВО Е ПРОДАЛО И 34 % ДЯЛОВОТО УЧАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ.КОЙ ТЕ ИЗЛЪГА ДА ГИ ПРОДАДЕТЕ.НИЕ НЯМАМЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ И ДЪРЖАВАТА НЕ ПОЛУЧАВА НИЩО-ЗАТОВА ТРЯБВА СПЕШНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.АЗ СЪМ ИКОНОМИСТ НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖА.ПОСЛУШАЙ МЕ И НЯМА ДА СГРЕШИТЕ ,НО ВЕЧЕ Е КЪСНО САМО ВАШАТА ОСТАВКА НИ УДОВЛЕТВОРЯВА.

Протестиращите да направят нещо смислено и градивно. Например, граждански комитети за контрол на всички институции, нещо като паралелна неформална власт. Да заместят липсващото НИ обществено мнение, или да започнат да го изграждат. Иначе ще си останат ЛУМПЕНИ, кавито сме били винаги!

Демек трябва да бъдат излъчени кандидати за тези комитети, които после да бъдат избрани по някакъв начин. После трябва да има контролни органи, които да следят дали пък тези комитети не седят на една хранилка с контролираните от тях институции. И т.н.... Ето ти втора, дублираща политическа класа. Сякаш една ни е малко. Контролът над политическата класа е ежедневно задължение пряко на народа и той не може да оторизира никого да го замества. Не че няма право. Просто няма как да стане. Контролът трябва да е пряк, директен, бърз, брутален, неминуем и постоянен. Колчем политиците свърнат от правия път, моментално набиване на канчетата... Няма друг начин.

link На мястото на линк пишете 3-те W-та. И четете да видите защо енергетиката ни е с такива правила и на такива цени. Четете кой е управялявал енергетиката на България по време на БСП. Това са СРС-тата, които в момента отлежавата в съда, та не знаят от къде да ги подхванат. Поннеже вътре са имената на големия вожд на лумпените Станишев и на патриота Гоце.

Мился, че Станишев се издъни. Гледам и тук в ДИР всички знаят кой протест какъв е. А Станипев прати на протеста своя електорат, от който момент нататък започнаха ексцесиите. Аз лично не искам ексцесии, а конструктивен и обоснован протест с аргументи и с постигнат резултат. Ранени, изпотрошени... за какво? За да уж падне ГЕРБ, па да дойдат БСП и ДПС? Е точно това сега мобилизира най-много хората, които по принцип не гласуват, а това са 50% от населенеито ни. Познайте, ако само половината от неглассуващите отидат да гласуват, за кого биха го направили! Определено за да махнат БСП от властта. А дали ше е ГЕРБ, дали СДС, дали някой следващ, важнто е БСПи ДПС да си отидат, защото с циничния шум, който правят, не можем да чувем смислена приказка и все на тях трябва да им се обясняват неща, които и не искат избощо да разберат, че не са им удобни за поредния милиард-два, които се канят да отмъкнат от народа си. Сноши четох как Красимир Георгиев е управлявал бизнееса на държавата заедно с Овчаров и Станипев - сводки от СРС-та, които днес са в съда. Ставаше дума за милиард комисион от Белене и всичко това е свалено от серия разговори, неманипулирани, в оригинал от ДАНС. И то оригинали от времето на Станипев, а не от сега. Щее ви опадат миглите, докато четете за какви обороти с държавата става дума. Барабар с Доган и днешни народни представители от БСПи ДПС. Представители са, но не народни, а партийни. И го има на 24 часа на страницата!! Ще опитам да го пусна по-горе.

ДРУГАРИ,НА КОНГРЕСА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ОБЕДИНЕНА-/АТАКА/ЕВРОРОМА/ДПС/БСП/ДСБ/ВМРО/МЕГЛЕНА КУНЕВА/ВЗЕХМЕ КУРС КЪМ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА И В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПЛАНА НИ ЗА ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ ЗА НАСИЛСТВЕНО СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ И ПОДМЕНЯНЕТО МУ СЪС КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО,ГРАЖДАНИ СТАНЕТЕ КАТО ЕДИН,ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ,КОИТО ДЕЙСТВАТ В ЦЯЛАТА СТРАНА,В АРМИЯТА,ПОЛИЦИЯТА И ПОДСТРЕКАТЕЛИ В МЕДИЙТЕ И НИ ПОДКРЕПЕТЕ,ТРОШЕТЕ,ПАЛЕТЕ И РАЗБИВАЙТЕ ВСИЧКО НА ПРОТЕСТИТЕ

За целия политически елит важи: За враговете на демокрацията и републиката смърт! из Нареда (проектоустава) на работниците за освобождение на българския народ наказателен закон, 3

Що ли все ми се иска да вярвам, че ще се появи ненадейно некой капитан-предводител, от военните ли ще да е...от полицията ли...Та да вземе заедно със своята Чета да постави под възбрана по-нататъшната дейност на тоя така наречен управленски елит...Направо да ги сгащят в парламента всички уроди. Суха храна и лимонада. Дето са рекли хората: Нов харем със стари ку.ви не се прави. По-нататък, както ни учи историята - никакви партии!

СПАМ!

Ами те си бачкат хората. Време е да разберете, че и протестът е "работа". В името на демокрацията и за по-добро бъдеще :) Иначе си просто безмозъчно инертно добиче, ако това ти харесва, правото си е твое.

Хора събудете се!!! Нека жертвите на велики личности като Дякона, Ботев и много други, дали живота си за НАШАТА СВОБОДА, да не останат напразни. Масовите протести на които сме свидетели през последните дни, ми дават надежда, че в тази страна има и хора с активна гражданска позиция, които не седят да мрънкат и да ругаят, смятайки че някои друг им е виновен. Ние сме си ги избрали и сега ще си понесем отговорността. Но въпреки това властта е в ръцете на народа, нека я използване.

Ама Дянков е пич и си е подал сам оставката, докато Цецо няма да го направи..... а ще прати куките да бият протестиращите .... ей така пада едно правителство, дето на гол тумбак строи чифте магистрали - каре в нашия случай!!! после ще дойде Станишев, той пък ще иска на гол тумбак да строи чифте атомни централи и ПАК ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ И ЩЕ СЕ БИЕМ ПО УЛИЦИТЕ.... докато ги изметем всичките продажници.

Протестиращи, пазете протеста от партии. Дори да не постигнете нищо, няма да сте употребени за нещо още по-лошо! Късмет!

Ако в България имаше неподкупна съдебна система и реален граждански контрол през тези 23 години на преход - нямаше да има подкупни и крадливи правителства, защитаващи мафията и олигархията.ТОВА ВИ Е ПРОБЛЕМА

Добре,няма да се бунтуваме-ще изпратим мажоретките на протест!Това е балет което става.Протест не става с мирно и тихо-никой няма да ни чуе!Трябва натиск и буря!

Абе др. Жеглов, няма ли да сложиш една снимка на ВАСИЛ ЛЕВСКИ? Какви хора сте вие бе, що за БЪЛГАРИ сте? Сложете една статия със снимка на Апостола , как може да сте толкова неадекватни. Поне днес ЛЕВСКИ може да е на видно място , отколкото някакви си нещастни политици ....

Нека всички свободно протестиращи се разграничат от малката групичка дрогирани и пияни, които са внедрени от комунистите.

Поклон пред паметта на Дякона.

Платени безродници спрете се поне днес и почетете подобаващо Апостола.

Освен Левски,трябва да бъде почетен и Буда.

Нямаш ли срам бе

Мили сънародници-Днес е 19 февруари!!!Нека не забравяме този ден!Не разбирам от политика и няма да коментирам-знам само,че трябва сега повече от всякога да се обединим,да изхвърлим веднъж завинаги-ДПС и БСП от живота си.Има много умни и знаещи млади хора-да им дадем път,да ги последваме и да сложим край на тази агония.Хубаво го каза тук някой ,добре,че не 4акахме 500години,23-събудете се братя.Снощи за първи път от години душата ми се изпълни с надежда.Младите хора-поведете ни-ние вашите родители ще ви последваме ,ако сега отстъпим-не сме народ,аз мисля,че чашата преля!Аз мисля ,че провокаторите могат да отнесат по един пердах-ще им се отрази здравословно на гнусните хрантутници от БСП И ДПС!!!Хора нямаме пленено знаме!!!Доведоха ни до просешка тояга да им покажем ,че земята на Ботев и Левски не е отново робска земя!!!

Я добави и ГЕРБ! После говори за "чиста и свята република"

Ти умишлено не споменаваш тези,които ни управляват последните 4 години.Явно надеждата ти е ГЕРБАВА?

Най-лошото като сценарий на Тройната ламя тепърва предстои! Викайте, викайте "Оставка", а онези смятат да впрегнат мангалите в протестите за цените на тока! Наглеци долни! И докато вие блеете по баирите в транс "Долу Борисов"...и изобщо всичко "долу", същите тези мангали, които крадат ток, вода, на които им плащаме леченията по болници, плащаме им помощи...те ще ни е.ат мамата!!!!

Не се опитвайте да внушавате, че протестите са режисирани. На хората им ПИСНА, дойде им до гуша, затова са улицата. А къде е Б.Б., когато държавата се тресе в бунтове? Страхливец.

ББ преди всичко е политик. Мълчанието му в момента е най-правилния ход. Когато ловиш риба седиш тихо на брега и не мърдаш много, докато шарана не клъвне. Който вдига шум никаква риба не хваща. ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ТОВА КОЕТО ЩЕ НАПИША СЕГА : До 2 дни протестите ще стихнат. По площадите ще останат шепа ентусиасти, на които никой няма да обръща внимание. Тогава Бойко ще излезе с изявление, на което много от протестиращите ще повярват и ще решат че той е единствения изход от ситуациата. Хващам се на бас че ще стане така.

ДРУГАРИ,НА КОНГРЕСА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ОБЕДИНЕНА-/АТАКА/ЕВРОРОМА/ДПС/БСП/ДСБ/ВМРО/МЕГЛЕНА КУНЕВА/ВЗЕХМЕ КУРС КЪМ ВЪОРЪЖЕНА БОРБА И В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПЛАНА НИ ЗА ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ ЗА НАСИЛСТВЕНО СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ И ПОДМЕНЯНЕТО МУ СЪС КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО,ГРАЖДАНИ СТАНЕТЕ КАТО ЕДИН,ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ,КОИТО ДЕЙСТВАТ В ЦЯЛАТА СТРАНА,В АРМИЯТА,ПОЛИЦИЯТА И ПОДСТРЕКАТЕЛИ В МЕДИЙТЕ И НИ ПОДКРЕПЕТЕ!

Тъпотии...

Защо крещиш?????????????????

Някои гербаджийски или сини кретени се опитват да внушат на четящите,смятайки ги за глупаци, абсолютно несъстоятелното твърдение за някаква връзка или коалиция на АТАКА с други парламентарни партии като абсурда да са заедно с ДПС или БСП.Трябва да си пълен идиот, за да смяташ, че ако се засечеш в магазина с най-върлия си враг и двамата купите домати, то значи ставате първи приятели и заедно ще ги ядете.Атака гласува според принципите на своята програма, която е за ЗАБРАНА на ДПС и ако по някакъв въпрос гласуването на Атака е съвпаднало с това на ДПС или БСП, то това значи отношение към конкретния въпрос без значение кой го споделя и кой не го споделя, а не договорка и коалиция.Само пълни кретени могат да се повлияват от тъпанарските внушения на подлите манипулатори.

Със едната гола гордост ше си останете щото ви е толкова акъла балкански ! Вместо всички вие да заведете дела срещу монополистите или да се обедините в колективен иск (тва щеше да е най-добре) вие ходите да мръзнете по площадите и да хвърляте яйца по застрахованите сгради и автомобили на ЕРП-тата :) и кво после застрахователните компании за да си избият разходите ше ви вдигнат гражданската с 50 лв. СМЕШНИ СТЕ ! Единственото, което може да постигнете с тези глупости са безсмислени предсрочни избори, 4 месеца преди редовните, които да доведат поредния БОКЛУК на власт ! От тези глупости по площадите тока няма да ви поевтинее и заплатите няма да ви се повишат. Сега ще ви яхне Станигей заедно с оня анадолския и ше ви яздят няколко годинки. ПРИЯТНА ЕЗДА КАТЪРИ !

ние сме по площадите не толкова срещу монополистите , колкото срещу мизерията и геноцида срещу нас. ти поне си имаш работа да пишеш срещу заплащане в подкрепа на мутрата, а останалите хора умират от глад. пенсионерите измират , а младите напускат страната.

Ето с този пост подкрепяш напълно тезата ми. След като не съм споменал никъде нито ГЕРБ, нито Бойко, нито че ги подкрепям ти с твоя умело промит и перфектно манипулиран от бившите ДС-та мозък веднага решаваш че агитирам за тях и си готов да излезеш на студа и да врякаш цял ден срещу парламента, като това по никакъв начин няма да ти реши текущите проблеми - огромни сметки и ниски доходи:))) СМЕШНИ СТЕ ! Ама то прост народ лесно се управлява. Утре Сер-гей ше яхне белия кон, ше ви обещае 500лв. мин.заплата и ше клъвнете като шарани :)) Само едно нещо да ви светна до сега никога не съм гласувал за ГЕРБ. НЕ АГИТИРАМ ЗА ТЯХ ПО НИКАКЪВ НАЧИН. Да ти е минало през акъла балкански да заведеш дело срещу някой от монополистите ??? Е аз го направих и спечелих. Сега плащам нормална сметка за ток спрямо консумацията ми и като сметна киловатите на електромерда сметката излиза точно и не е висока ! Беше висока преди да осъдя ЕВН ! Действайте вместо да ревете !

Едно от нещата, което трябва да постигнем е най-сетне да постигнем МАЖОРИТАРНИ избори!

На един акъл сте с Пацо от Гълъбово...Познай кой ще плати и ще спечели в малките градове със страхливо население, - местните дерибеи. Ще им обещаят работа и пари, и ще ги изберат. За да имат после причина да рИват мушмуроците.

Опозицията иска оставката на правителството и да бъде заменено от: серГЕЯ, доганя , волен, костаки , малтинчо, бай лютви, данчо ментата,слави бинев, слави трифонов и меглена. Абе господа опозиционери, да не би да си мислите , че сте по - умни от народа и чавка ни е изпила мозъка? Народът е избрал това правителство и само той може да го смени. Дали с протести ,или на избори, само народът ще реши. Никога, това няма да се реши от днешните опозиционери,НИКОГА!

Ама и Кукувеца идиот ли е вътре в кюпа мераклии?

Точно народа, който е на улиците иска оставката на кабинета. Не се правете на луди.

Всеки ден ще е така до НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТЯ !

БУДА- БОРИСОВ- МАФИЯ!!! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на самозабравилите се ДЕРИБЕИ!

Другата му работа е да ми държи чепа.А бе УЛУК има интернет речник,направи проверка и виж какво пише там.Айде пак от мен да мине,не си Олук,ами калъф бастунясан.Мислел,че се пише.С какво мислиш бе нашия,като нямаш с какво.

Протестиращите, веднага да отивате на протести, че от вас в мола е станала голяма опашка. Наредили се едни бедни с отрупани колички, половин час вече чакам.

Голяма смешка няма що... Ако Вие желаете с Вас да се подиграват и да Ви правят на маймуни, други хора отказват повече да бъдат безмълвно стадо. Разбрахте ли?!

Тя опашката за кенефа е пълна с такива остроумници като тебе и няма да намалее никога....

Адмирирам протеста! Не знам, обаче защо винаги го яхват хора, които изискват от другите, а самите те не са коректни спрямо останалите. Визирам флейтиста Кристиан Коев. Съжителствувам в един вход с майка му(много мила и фина жена). Абстрахирам се от външния му вид, очилата и дрънкалките, които си е е накичил. Коев пуши като комин, сигурно от това придобива "златен" тембър флейтата му. Затова пък пуши и в асансьора и е много неприятно. Мисля, че си маправи един добър PR.

И какво точно искахте да кажете? Може би К.Коев е пожелал да бъде арестуван, за да стане известен?! Мислете какво пишете.

ДИР-а, къде е ЛЕВСКИ? Цял ден това трябва да Ви е водещата новина, а може и малко да се брандирате.

КУТЕВ Е БИЛ В НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ НА ЧЕЗ, БИЛ Е И Е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ИМА НАГЛОСТТА ДА ГОВОРИ ... НЕКА ДА ОБЯСНИ КАКВО Е ПРАВИЛ ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИ ВСИЧКО ТОВА - ЛЕСНО Е ЛАПАШ - ТРУДНО Е ДА СИ ОТГОВОРЕН

Едновременно с това чакаме Борисова да обясни назначенията си в ДКЕВР и какво са свършили. Както и кой е поставил Митко - Каратиста - известен "енергетик" в УС на ЧЕЗ.

РАЗЦЪКАЙ НЕЩО ЗА ЗЕЛЕНАТА БАНКА НА МУТРЕСАТА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА. ВСЕКИ БЪЛГАРИН ПЛАЩА 15% ОТ ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ НА НЕЙНАТА БАНКА!!! КЪДЕ Е БОРИСО? КЪДЕ Е МУТРЕСАТА ? И ТЕ ЛИ СЛЕД КАТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА ПО ПОДОБИЕ НА ДЯНКОВ ИЗБЯГАХА В САЩ

Защо всички обслужващи това мутренско правителство медии криете новината за САМОЗАПАЛИЛИЯТ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА НА ГЕНОЦИД МЛАДЕЖ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ???????????? Защо сте се превърнали в роби на една МУТРА която заедно с царя му и МУТРЕСАТА МУ трябва да бъдат съдени от НАРОДЕН СЪД !!! Кажете истината за това посегнало на живота си интелегентно момче!!!!! НАПРАВИ ГО ЗА ДА ВИ ПРОВОКИРА, ЗА ДА СЕ СЪБУДЯТ МИЛИОНИТЕ ЗАСПАЛИ ОТ ОБЛЪЧВАНЕТО ВИ БЪЛГАРИ !!!! Вие медиите носите цялата вина за това, че четири години осигурихте пълния комфорт на тези бандити докарали до НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ДЪРЖАВАТА НИ !!! СЪД ЗА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО !!! СЪД НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА!!! ВЪЗМЕЗДИЕ ТРЯБВА ДА ИМА !!

Абе и вие си имате нужда от преглед, щом чак сега сте се сетили накъде отиват нещата!

си ти кои сме ние, че не ми е ясно....цървул.

Защо ревете, бе Ганювци? Нали искахте да ядете банани, сега ви направиха цяла бананова държава и пак сте недоволни...

си ти бе папагал

Не само, че няма да позволя да ме употребят отново от Тройната коалиция, но и ще гласувам за Бойко Борисов. Щом толкова лумпени има на Позитано, защо да гласувам за тях.

драскач

Имаш право да гласуваш, но и задължение да си пиеш хапчетата, иначе ще дойдат чичковците с бели престилки.

Браво Светле, ОБИЧАМ ТЕ!

Поредната "дама", която отделя течности при мисълта за шкембелията ГЪЗОГЛАВЕЦ (абе къде е той всъщност?).

О, майко моя, родино мила, защо тъй жално, тъй милно плачеш? Гарване, и ти, птицо проклета, на чий гроб там тъй грозно грачеш ? Ох, зная, зная, ти плачеш, майко, затуй, че ти си черна робиня, затуй, че твоят свещен глас, майко, е глас без помощ, глас във пустиня. Плачи! Там близо край град София стърчи, аз видях, черно бесило, и твой един син, Българийо, виси на него със страшна сила. Гарванът грачи грозно, зловещо, псета и вълци вият в полята, старци се молят богу горещо, жените плачат, пищят децата. Зимата пее свойта зла песен, вихрове гонят тръни в полето, и студ, и мраз, и плач без надежда навяват на теб скръб на сърцето. Моля поне днес платените драскачи да се укротят и да почетат подобаващо Апостола.

Извинявайте

ВАСИЛ ЛЕВСКИ - нашата икона.