Анонимните: Компания от САЩ защитава сайтовете на ИДИЛ

Хакерската група на Анонимните обяви, че американска компания защитава сайтовете на Ислямска държава.

Обратно в новината

Коментари - Анонимните: Компания от САЩ защитава сайтовете на ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно разузнаването на САЩ използва обратната връзка и трупа информация за терористите?!

работата е същата както с Ал Кайда. И двете са рожба на една и съща държава и обслужват едни и същи интереси на тази държава като й осигуряват възможнвост за военна намеса на всякъде по света където има пектрол, природен газ, стратегически важни суровини и не на последно място държави, които трябва да станат с птослушни и удобни за манипулиране марионетни правителства или други силни държави които трябва да бъдат изместени от дадени позиции или региони. Това е истината. Всичко друго е пропаганда и манипулиране, с други думи е "Жми кьорчо да те лажем".

и ги треснете здравата! Сила над сила надвива! По свете има толкова много едновременно работещи компютри които можете временно да съюзите и да получите готов за използване супер компютър. Та нали банките го правеха същото с компютрите преди, а може би сега още да го правят, но това вече е друга тема.

Научете се най-сетне - СИЛИЦИЕВАТА долина, а НЕ силиконовата...

е казал: Ще дойде време, когато няма да може да се лъже.

А Ванга какво е казала по тоя въпрос?

Компанията да не би да има домейн със суфикс .gov?

""Този анализ е направен от деца и е много трудно да се приеме на сериозно. " Само това изречение е достатъчно. Явно г-н Принс не може да лъже!

...че кой не знае Америка, кой не е слушал за нея?... Подвизите на САЩ в подклаждането на ислямския тероризъм са пословични и всеизвестни, дори на децата... Освен това, в случая се прилага простото правило, че за каквото и да иде реч, в крайна сметка ВИНАГИ става въпрос за пари!

оооооооооооооооооо добър ден

знае се без да сме анонимни. Няма как да станете център на новината, тя е публично ясна

Абе тези анонимни да не са от конкуренцията на CloudFlair? Много изгодно е да си наеме човек няколко анонимни. А за джахидистите да не се притесняват: ако властите искаха ИД да няма интернет щяха да ги отрежат отдавна. Най-малкото нали някъде трябва да си плащат сметката за телефона.

Абсолютно вярно! Американците не пипат сайтовете на ИД за да може да ги следят изкъсо. А анонимните глупачета веднага хукнаха да им свалят сайтовете. Те само това си могат - да рушат. Също като ислямистите от ИД.

от къв зор и сега - каточели хората не зная кой и защо създаде ИДИЛ

всъщност логиката е субективна ако обсъждаме обективен сайт възможен умерен сюжет и ИДИЛ да не съществува и анонимните нямат вид на неанонимни всъщност няма ИДИЛ няма и сайтове

То да не е някаква голяма тайна, че хамериканците всячески подкрепят ИД. Та нали те ги създадоха

A това са отговорили от CloudFlare:)))) "The authorities often want the company to keep sites up so that they can continue to be analysed."

ама това ли била причината? звучи достоверно!

Тия са майстори на благовидния предлог. Нали виждаш държави рутят под благовиден предлог. Европа унищожават.

Pesh0

Това не е изказване на анонимните . Май - основния проблем е анонимността , всеки може да дрънка , каквото иска .

CloudFlare защитава и сайтове на Българското правителство. Е, и? Къде е новината.

струва ми се че българското правителство подкрепя ИДИЛ

Pesh0

ИДИЛ не го подкрепя , ама подкрепя , тези които го подкрепят . САЩ и Турция .

Ама, не бе - той тоз американец, дето се гръмна с гранатомета, той е от частна компания, Ние де да знаем, че въоръжавал ИДИЛ. Ние мислехме, че "умерената" опозиция.

Много ми е интересно това с нацъканите минуси. Това което казвам е че CloudFlare прави бизнес, няма значение кой е клиента, важното е да плаща. Не виждам с кое точно от тоя факт са заслужени минусите. Аман от коне с капаци...

наистина ли си толкова тъп, че не разбирзш Става дума за тероризъм, малоумен идиоте, за смъртта на стотици хора, за ежедневния страх, в който живеем. И не трябва единственото да бъдат парите, с които ти оправдаваш тази компания, Затова са ти минусите.

Май това беше и целта на "хакерската" атака отпреди месец. Да се прекарат сайтовете ни през американския облак. Намиращ се в Калифорния... Гугъл знае доста нещица...

Родните поданици на гнома са от най-силно заблуждаваните през годините. Толкова са далече милите от истината.

Колкото тебе? И какво общо имат руснаците с анонимните? Ех, мъкоо!!

Позната тактика. Казват част от истината за да скрият по-голямата част. Така хората остават доволни и много често подведени. Няма доверие на тези митологични герои.

На сиромах човек и половин... истина му е много.

Така е най-добре да вземаш пари от едните, за да пазиш сайтовете им, а от другите, за да ги хакваш.

Нормално е. Родителят пази отрочето си. При толкова вложени пари

Добре, че ЦРУ създаде Интернет, че да може Гнома от Кремъл да си води виртуалните тролски войни по целия свят с платените си рублофили.

Те анонимните на Путин ли са хора? Да ги мушкам отзаде ...

простака е бегееца

е създаден в ЦЕРН.

нормално,сащ е терористична държава и подкрепя колегите си.

напълно правилно разкри се истината за издевателствата

Да не мислите, че хората пасат трева ?! По-добре хакнете някой сървър с разплащанията на тайни операции на американските слуйби - за да се види направо какви суми играят.

Казали са нещо,което всички знаем.

Да има някой изненадан????

АЗ съм изненадан колко са ламави ханонимните. клаудфлейър пази само и единствено срещу брутални, селяндурски тип, атаки (онези с много свързвания и претоварване на канала). НАЛИ АНОНИМНИТЕ БЯХА ХАКЕРИ? ЗАЩО ИМ Е ДА ФЛУДЯТ????

ламериите цъкат минуси.

баце, без пари - толкоз. Ако путин плати - може и повече.

който знае (ама знае) какво е cloudflare, не може да не се подиграе на Анонимните. Все едно аз да си направя акаунт в gmail и да изкарат Гугъл помагач на джихадистите. гарантирам, че сравнението е точно, който не вярва - да отиде и да си направи акаунт в Cloudflare.

Добро утро, Пенке! Някаква си компания, която сигурно е клон на ЦРУ, защитавала сайтовете им. Та те самите САЩ, чрез службите си и чрез васални държави създадоха и защитават джихадистите, вие за някакви сайтове говорите! Нали не мислите, че на пачите ей така им хрумнало и свалили руския СУ! Зад всичко това стоят господарите на Барак Хюсеин Обама.

Напишете нещо което не знаем , че това и децата го знаят !

Да по принцип САЩ създадоха и поддържат ИДИЛ. Ама чак пък и децата да знаят за щатската киберзащита на ИДИЛската пропаганда?

ДОБЪР ДОБЪР ДЕНЬ МИ ХАКВАЙТЕ ГИ И ТЯХ БЕ БАБАИТИ ИЛИ И ВИЕ ЯДЕТЕ СЛАНИНА....

"ВОЙНАТА ОБИЧА ПОБЕДАТА И НЕ ОБИЧА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТА."

Царят е пе.ерас!

Ха ! Е това е една статитя която няма никога да видим в дневник . бг

Каква изненада за соросоидите ;) То Хамериканското правителство ги защитава с всички военни и финансови средства... па сайтовете :)

Тази "новина" беше в американските медии преди повече от седмица. Всъщност от Cloud Fire се оправдаха, че предоставят услугата на отделни потребители/частни лица, като няма как да знаят дали някой от тях не е джихдист. Т.е. от ЦРУ трябва да предупреждават компаниите от Силициевата долина за такива акаунти, но досега не се е случило.

Анонимните са мурзилки!

Не на шега ме разсърдихте с минусите си. Не ми ли виждате никнейма? Не ви ли е ясно, че се подигравам. Аммма ха!

"Американската компания "CloudFlare" от Силиконовата долина" - Силициевата долина бе неграмотник

"Силициевата долина (на английски: Silicon Valley, много често неправилно превеждана като Силиконова долина) е районът на южната част на метрополния регион на залива Сан Франциско в Северна Калифорния, Съединените американски щати." Буквален превод от английски... :)

Ficho

Всъщност не е неправилно "Силиконовата долина". Това е географско наименование и не е редно да се превежда, а само да се транскрибира. А силиций на английски е "silicon". По същата логика, по който не кръщаваме градовете "Нови Йорк", "Свети Франциск" или "На ангели", а само ги транскрибираме - Ню Йорк, Сан Франциско и Лос Анджелис

след като Турция се саморазобличи като помощник на ИДИЛ - сега и САЩ дават такива доказателства за себе си.

Американската компания "CloudFlare" от Силиконовата долина подпомага Ислямска държава, защото ИДИЛ е американка рожба. Кой родител ще си остави детето да страда?

Много ясно, че ще е от Силиконовата долина, няма да е от Русия. Ти да си чувал за някоя значима ХайТек компания от комунистическия овчарник от както Кагебейчика ги направи втора северна корея?

кво пушиш ?

Николовв

Касперски и Яндекс дъл си ги чувал?!

,,..Този анализ е направен от деца и е много трудно да се приеме на сериозно. Самите "Анонимни" използват нашите услуги", каза още Принс..,,??? има една поговорка: ,,от луд и от дете ще научиш истината..,,!!!

тази американска компания "cloudFlare"да вдигне защитата си от тези саитове, за да могат да батат унищижени от анонимните ако не го направи да се обяват за саучастници на "ислямска даржав" както и турция и да бадат садени от международен съд за саучастничество на терористите.

Честно казано, имам повече вяра в Анонимните, отколкото в Русия, САЩ и България. Олигархии на мултинационалните компании имат интереси от враг номер едно, като ИД. Хем купуват от тях, хем им продават. Хем са враг и разходват средства по бюджети за армиите и оръжията срещу тях... Чудесен бизнес.

дир все пак трябва да имате някакъв филтър за сериозност на новините или нарочно правите внушения?? интернет е от сащ компютрите са от сащ телефоните са от сащ значи сащ подкрепя и помага на тероризма??? тва не е сериозно

както и по вашата ,,логика,,??? и.д.-та имат ,,калашников,,!!! значи...???

и на баба ми хвърчилото е от САЩ.

ИДИЛ е американски щат - хахахаха

каква тарикатска новинка излезе с участието на Боцев Само вижте М

Братята на ония говеда нечевци,митовци,росенчовци- от там идва всичко...

И С ФЕСБУКА Е ТАКА :))) ЗА ЕВРЕИТЕ ВСИЧКИ СА КЛИЕНТИ :)))

Любимия ви рашистки вКонтакте също е фейсбук. Добре, че са злите кравари, че да имат и путлеристите сайт.

А компанията е защитена с помощта на ЦРУ и Пентаграма ЕРДОГАН движи паричните потоци

Нищо ново и изненадващо. Това цяла България го знае, за голяма мъка на СОРОСОИДНИТЕ ТЕМЕРУТИ

Турците купуват нелегално петрол, американците ги защитават, някой друг ги спонсорира с пари и оръжия...