Турски издания се нахвърлят върху Меркел, била ”фрау Хитлер”

Остри нападки към германския канцлер Ангела Меркел поместват днес на първите си страници турски издания.

Обратно в новината

Коментари - Турски издания се нахвърлят върху Меркел, била ”фрау Хитлер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меркел си го заслужава... Това, което причини на ЕС налива вода в мелницата на Турция.

"Фрау Хитлер" - хахахахахха - браво на турците! Давай, Ердоган, мачкай изкукалата Меркел, евала!

Борисов незаконно предава на границата дисиденти на Султана, че да получи потупване по дупето от последния. Къде видяхте подобие на европейска политика у мазния пожарникар, с извинение?:(

Tурция ще е новият икономически лидер на Eвропа след 10 години . Mегапроектите в Tурция привличат близкоизточният петролен капитал. Tретото летище в истанбул ще даде нов икономически тласък на турската икономика . Hовият трансконтинентален мост над чанаккале още повече ще допринесе развитието на турската транспортна ултраструктура . Kонтактите на Tурция с много Aфрикански страни, пряко засегнаха германските интереси . Tурция има и военни бази в Cомалия , Kатар и Bахрейн, страни които са богати на петрол и там турски фирми имат по специални привилегии. Tурция ще е основният транспортен коридор на изграждащият се нов копринен железопътен поток който ще свързва Lондон с пекин. Bсички тези положителни преспективи ще се осъществят благодарение на силната и централизирана политика на господин Eрдоган, за която е нужна нова конституция и нова президентска структура.

Ау. Така ли ти казва ердо? А за хилядите цистерни, които караха контрабандно петрол от ИД за сина му нещо да кажеш? А за рейтинга JUNK, който ви дадоха всички агенции вече? А за чудовищния спад в туризма? А как ще си докарате парите, след като Европа ви хлопне вратите на пазарите си(което вече става)? А за личния палат с 1000 стаи на ердо нещо да кажеш? А за това, че американците вече местят нюковере от базите ви? Чака ви диктатура на шериата тип Иранска, с тази разлика, че иранците имат море от петрол под тях, а вие имате вълна по г*за. Стой и гледай само, трябва ви много малко време на изядете готовите пари и после следва свободно падане, вече нямате подкрепата на нито една цивилизована страна, само на част от продажните камилари...

Mного прекаляваш с антитурската пропаганда . Tуризмът за сега върви добре тази година ще има много руски туристи , според последните проучвания ранните резервации са много повече в сравнение с миналата година . Hе си ходил в Tурция и не си много запознат с турското общество , бъркаш турчина с арабските бербери . Cредната заплата на турският работник е по голяма от това на българският работник , също така и минималната пенсия .

"...Tурция ще е новият икономически лидер на Eвропа след 10 години..." На Европа???? Комшу, сбъркал си континент. Що се отнася до "могъществото" на ердоганска Турция, изнесените капитали (и богати турци) през последните 3 години и рейтингът "боклук" от международните рейтингови компании, не са добро начало на неговата еднолична диктатура. Всъщност, ако му видиш погледа, блясъкът на смахнатия властолюбец е абсолютно ясен в него. Такъв тип би хвърлил една страна в пропастта, вместо да сдаде властта. Приятно прекарване с него...

Турската лира е 58 стотинки, а преди 2 години бе 70 стотинки. До половин година ще е 50 ст. Турската икономика се срива, аркадаш. И турските граждани много добре го виждат. Москва разреши миналата седмица единствено вноса на турска дъвка, нищо, че Султана се мазнеше на Путин "Моя най-добър приятел!". Нито Турски поток е тръгнал (Москва си прави сметките, че газът трябва да стигне до Европа, а Келеш Ага се дърви на целия свят), нито турските строители имат достъп до Москва, нито турските зеленчуци. Само една дъвка (сакъз) бе подписана в Кремъл миналата седмица. Всеки Султан би умрял от унижение, но не и тоя тъпанар.

светлото бъдеще както чичко Ленин на трибуната. Що толкова си приличат диктаторските режими в историята!

Налазили са яко тук разни индивиди, които възхваляват Султана и свитата му. Ще ги познаете по това, че постовете им са леко несвързани и ибрика.

Всичко това е игра за напреднали! Ердоган търси конфронтация с желането да има нападки и от ЕС лидери, с което да мобилизира живеещите в ЕС турци да гласуват за желаната от него "президенска република" в Турция, но за сега не му се получава (Меркул, Рьоте, Оланд и т.н. са с класи над Ердоган, а и евро лидерите гледат изгодата от търговията с турция и емигрантите). Ако не мине рефурендяма в Турция обаче тона на ЕС лидерите мигновенно ще се втвърди и тогава да не стане като в Ирак, Сирия и т.н. САЩ и ЕС да демократизират Турция.

Няма как референдумът да не бъде спечелен от Ердоган. Няма досега в историята диктатор, който да е организирал "референдум" и да не го е спечелил. Човекът е прибрал на топло повечето неудобни турски съдии и е всял достатъчно страх сред народа и медиите. Много от опозиционните лидери също са на топло. Целият цирк е за предаване на елемент на "демократичност" във фарса на "референдума". Поредният ислямист - параноик е начело на поредната ислямизирана държава. Ислямската диктатура в Турция е факт.

А... они са една порода и ще се разберат

Ами да приемат мигрантите и да върнат турците на Ердоган. Само че моментните печалби са по-важни от бъдещите проблеми.

докато целта на ердоган е ясна, то целта на европейските леви анархисти е да обявят турция за диктатура и да могат да приемат свободно колкото си "имигранти" поискат за т. нар. "интегриране". т.е. асимилиране на местното население от нашествениците. готви се узаконен геноцид на европейците под маската на носителите на "ценностите" на "правилния" популизъм на либераст-толерастите .

Меркел напълно заслужи такова обращение. Като движеща сила в ЕС, Германия участва в извършването на въоръжен държавен преврат с помоща на фашизирани групи в Киев и до ден днешен ги поддържа. Берлин си затваря очите пред нацистите в Прибалтика и дори се прави че не забелязва наскоро проведения неонацистки марш в Рига... За възраждането и героизирането на неонацизма на германците ще им бъде потърсена сметка.

Немците са уязвими, не можем да го кажем само ние защото сме им били съюзник, но каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи. И сега искат всички да работят за тях, като роби.

Страх и ужас в Соросоядна мрежа.Ердоган ги задмина с "Фрау Хитлер", а да и гърците пратиха бомба на Шойбле и те не ги харесват изобщо.

Ако реши Ердоган за 24 часа ще превземе България. Ние сме без армия. От 300 самолета по време на комунизма, сега имаме само 3. Да не говорим за истински военни специалисти и пр. Половин стадион армия. Преди 20 г. Виденов не разписа западното предложение за ликвидиране икономика и армия със 75%. Разписа го Иван Костов. Така останахме без икономика и армия. Сега се ерчим като кучета без опашки на Турския лъв.

Направиха му майдан на Жан, добре че си подаде оставката, иначе можеше да се етине до снайперисти, българската икономика трябваше да бъде ликвидирана, хората изхвърлени на улицата без работа, за да отидат да работят на немците, но младите българи учат английски и отидоха в Англия, а по-възрастнитв в Италия и Гърция.

През комунизма никога не сме имали 300 бойни самолета. Най-голямата бройка, която е достигана е 75, от които в експлоатация малко под 30.

Турците в Германия са онеправдани и е време да потърсят правата си, подобно на албанците в Косово. Няма да е прецедент, а и тогава Германия застана твърдо на същата позиция...

Както винаги Ердоганоолу ще опъне западните американски джадии и те ще му плащат отново за това.

На фирми доказали обективни проблеми и новосъздадени такива Ердоган дава безлихвени кредити.Със син поток и турски поток си осигури власт срещу съседите си. Като добавим и това, че ликвидира американската и натовската агентури, с подкрепата на турския народ Ердоган ще управлява Турция минимум 20 г. напред

pineapple

:) Мечтаеш си на глас за Велика Турция...А реално, Турция се превръща в ислямски коптор. Иначе си прав за безлихвените кредити, т.е. че Султанът ги раздава. Но това ще ви закопае доста бързо. Понеже вместо мозък имаш бетон в главата, няма да го разбереш, но безлихвените кредити са антипазарни, както и останалите елементи от икономическата политика на Ердоган. Икономиката на Турция е болна от години, а начело с Ердоган вече й трябват системи. Не че ти ще го схванеш, и не че Султанът някога ще разбере, но това е началото на края на Турция. Предстои ви икономически колапс, гражданска война и вероятно след 20-30 години оцелелите турци ще бъдат християни или атеисти. Ислямът копае гроба на икономиката ви. За да оцелеете, трябва да се откажете от него. Готви се за болезнена агония.

Ердоган ще прати еничарския корпус с няколко топа да обсади Берлин.

В тази остра риторика на Турция, някой замисля ли се , че тя като държава членка на НАТО на своя територия в база Инджерлик притежава ядрени бойни глави около 52 бр. Какво прави НАТО за преместването им в случай , че османизираните турци в бъдещият султанат след референдума им, решат да ислямизират и водят джихат съгласно тяхното вероизповедание.

Появиха се някои съобщения, че част от тях или всичките са изнесени оттам в Румъния. Бомбите са американска собственост.

... за задействането на ядрените заряди и с тях разполагат само американците. Иначе има механична защита - тоест от плутоний са направени една сфера но с пробойни и на пробойните плутониеви цилиндри. Когато трябва да се взриви бомбата взривове придвижват плутониевите цилиндри към сферата и когато се съберат правят по-голяма маса от критичната. Механичната защита "закеркенечва" цилиндрите и те не могат да се придвижат

Май е време турците в Германия да поискат автономия.

Ще видиш колко бързо немците ще забравят либерализма и ще почнат да строят газови камери. Скачат от една крайност в другата, но не позволяват така да им се мешат.

Колкото повече и по-сериозни проблеми за ЕС, толкова по-добре за цяла Европа.

ТАЯ ДЪРТА КОШНИЦА СИ ГО ТЪРСЕШЕ

Тоя явно не се усеща, че вкарва страната си в изолация. Озъби се на целия свят, само на руснаците прави теманета, надявайки се, че Путин ще го подкрепи. Но Путин не е вчерашен, освен това има собствени интереси, самият той е диктатор и не о е еня за Ердоган. В момента, в който Ердоган започне да иска прекалено много и от Русия, Путин много бързо ще му обърне гръб.

То, да обърнеш гръб на Ердоган си е опасничко. Това не тие Тръмп или Меркел. В Турция обичайте са други. И ако в един прекрасен момент Путьо обърне гръб на Ердоган, нищо чудно в следващия момент да почуства горещ дъх във врата и остра болка в.... е вие си знаете къде. А след това да пърди като бас-саксофон.

Как си го представяш Турция да се озъби на Русия при различна позиция на НАТО? Ердоганчо може да има многобройна армия, но модерните оръжия не са собственост на Турция. Русия ще го унищожи за нула време. Ердоган изобщо не е луд да предприеме такъв курс. Русия е може би с най-модерно въоръжената армия в света. Така, че "горещият дъх" , за който говориш е химера и по-вероятно е Турция да го усети във врата си ако се стигне до такъв развой на нещата.

Браво на ердоган ше изтрепе фашистите.

Най-големия срам и резил е да си турчин.

"новината" е на няколко дни...

и обиждат като и българите, сега на всякъде се забраняват митингите на турците. Какво са виновнни германците и Европа че те арестуват всичко прогресивно? Вижте тази физиономия - палач

Сега вече ни стана ясно, кой е антихристът описан от Нострадамус! Ердоган, озъбил се не целия свят!

в библията пише, че антихристът ще е роден в израел, гибон прост.

pineapple

Лъжеш. Изобщо не пише къде е роден антихристът.

Живеем във времена на исторически промени. НАТО се разпада, на юг от нас има един психопат с мания за величие, мразещ половината свят, с армия, способна на разруши половин Европа. СПЕШНО се нуждаем от силна федерална армия, която да защитава Европа и придобивките ѝ. НАТО практически го няма вече - Тръм каза, че ще си гледат американските интереси, Турция открито тръгва срещу Европа със стратегическия враг на НАТО - Русия, и задниците ни са съвсем оголени! Трябва ни силна армия и твърда позиция срещу такива малоумници, защото единственото, от което тези хора разбират е груба сила! Спешно, защото скоро ще е късно!

кво му е на ердоган бе?? знаеш ли каква беше турция преди него и докъде стигна?? ай сиктир, само повтаряте идни и същи простотии, ама всичко ве вижда!

чий го крепиш тука? Заминавай за там. Ама не ти стиска, защото само за вазелин ще трябва да работиш.

Мюмюне, сиктир ще викаш на майка си в анадола! Ердоган вдигна Турция, защото се беше маскирал на светски и свестен тип, та инвеститорите му повярваха! Гледай догодина (ако изкара до тогава) какво ще се случи с Турция! Рейтинга вече ви е JUNK, от всички агенции, Европа е на път за ви затвори пазарите, туризмът вече умря тотално, та кажи ми, ОТКЪДЕ ще идват свежите пари?? Но най-страшното е, като гледах ердоганските фенове как разбиват "гюленистска" книжарница! Книжарница, мюмюне, книжарница, бяха като стадо подивели орки! Гледай в ютюб, клипчето е впечатляващо! Нацистите горяха книги навремето, както и всеки друг сатрап, искащ хората му да са прости! Защото, простите хора най-лесно се управляват! мюмюне...

МАНГАЛИНО,В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ИМА ГЛАВНИ БУКВИ И ЗАПЕТАЙКИ...

И къде беше Турция преди Ердоган, бе? Беше светска държава, която осъзнаваше създаденото от Ататюрк и принципите му. Имаше шанс да се превърне в модерна държава. Какво става с Турция, откакто е на власт? Дърпане назад - отричане от светската държава, връщане на средновековни феодални порядки, фундаментален ислямизъм, ограничаване на гражданските права и стремеж към еднолична диктатура. Чудесно е, нали? С мед да го намажеш Ердоган. Превратът срещу него миналото лято беше един пълен фарс, вероятно организиран от самия него. Но много скоро май ще има истински преврат и няма да му простят. Никой не обича диктаторите, макар някои от тях да се задържат на власт дълго време. Припомни си какво стана с Кадафи - преврат с външна помощ. Нещо такова ще се случи и с Ердоган.

А за всичко това пари от къде ще вземем?

Наскоро гледах 1 карикатура в /9gag точка com/ как изглежда Европа през погледа на Ердоган: Цяла Европа сме нацисти, но има оригинални нацисти-Германия, Скандинавските са студени нацисти, на Балканите сме Балкански нацисти... Най-смешни бяха Франция-предали се нацисти и Гърция-фалирали нацисти. Жалко е, че нещата не са на майтап, а са си много сериозни.

Време е конфликтът да бъде пренесен на по-високо ниво. Турците в Германия трябва да бъдат задействани от Анкара. Това ще е от полза за всички ни, както и за изборния резултат на предстоящия немски вот.

кажеш? Пречи ли ти Германия или си мекере? Има и националисти турци, но не са всичките - има доста които критикуват пашата.

Германия е опората на глобалните фин. спекуланти в Европа и затова трябва да падне!

Всичко тече по план! 1) "Преврата" през лятото - направи се на жертва и получи подкрепа срещу опонентите си; 2) Саморазправа с опонентите си за следващите няколко месеца; 3) От уж "враг", превърна Русия в уж "приятел". На енергийна цена. 4) Дърли се със всеки възможен за да има кого да се мрази от подкрепящите го. И след всичко това, ако не му минат промените, въпреки че контролира цялата власт, ще стане много много интересно...

Яхнал е цялата власт от сега. Терерът е повсеместен. Ако трябва ще фалшифицира изборът и пак ще се докопа до "президентска" република по анадолски тертип.

Явно, Турция си има вече своя диктатор. Явно, съжителството на исляма с демокрация е нещо абсолютно безперспективно за демокрацията. Дали Ердоган ще остане на власт още 3 месеца или 30 години, зависи от успеха или не на опитите за неговото ликвидиране, които със сигурност ще предприемат в бъдеще неговите опоненти. Явно, границата между свободата и тиранията се очертава отново там, където е била и преди 2500 години - на границата между Азия и Евроба, т.е. на днешната българо-турска и гръцко-турска граница. Ети защо, на арогантността и агресивността на азиатския тиранин, балканите трябва да имат готовност да отговорят ясно и решително, с готовност за военен сблъсък, ако се наложи. Наложителни като никога са смесени военни структури на неислямизираните балкански страни с перспектива за единна армия в най-скоро време.

Вуте, много, ама много си прав! За съжаление, никога не сме били по-разделени. Освен това, вие си имате армия, но ние вече сме с два самолета и три танка втора цедка, за Турция, България все-едно не съществува като препиядствие. Ще ни сгазят като бубулечка и скоростта на напредването им ще е равна на средната скорост на танковете им!

Германците винаги са били фашисти. Винаги. Аз от политика не се интересувам, обаче гледам само немско порно, щото е по фашистки хард.

Мда, това е от благодарност, че Германия е приела 8 млн. турци да живеят, работят и да се размножават там...

ДА НЕ ГИ Е ПРИЕМАЛА...

Е, да, ама освен терористи, германия е приела и няколко милиона турци - скрита лимонка, петата колона на исляма в европа. И те вече се надигат

Там има и много кюрди, така че турчолята не са познали.

да са ви честити на всичките еврогейзери и НАТОпедерасти евроатлантическите ценности, демокрация, човешки права, солидарност и т.н. лайна за малоумни соросоиди. един неграмотен и прост мангал ви разказа играта. хайде сега, направете още няколко споразумения с него и му изсипете 4-5 милиарда още. превърнахте континента с чучело, върху което да серат най-големите световни отрепки. нищо общо с философията на моне, шуман и аденауер. приятен ден.

да се чете "в чучело".

Нещата загрубяват, май !!

нека ЕУ да му напечата 10/12 милиарда и Едоган ще се поправи , пак ще си вземе кравите от Холандия

Стойте си в Анадола примитиви нещастни ! Европейския съюз ше го сънувате...

Ама как да си стоят в Анадола - ти чуваш ли се? Те ВЕЧЕ СА В ЕВРОПА! Нима не виждаш, че ввъв всяка държава правят митиги и сборища Правят ги за стотици хиляди, а не за 5 човека.

Света е така устроен че силните се ебават със слабите. За да се ебава Турция с Германия, значи има средствата и силата да си го позволи. Това са тълпите ислямисти в ЕС и тълпите мигранти на границите. И Турция няма да се поколебае да ги използва. А, ЕС освен да дрънка за измислените си ценности, и да се бори с "руско влияние", друго не може. Така че бъдещето се очертава малко нервно за България, щото ние ще го отнесем първи.

pineapple

За да се ебават с ЕС, означава, че Ердоган е религиозен фанатик. ФА-НА-ТИК. Няма връзка с логиката, армията му, икономиката му, оръжията му, дворците му! Няма връзка с нищо друго освен РЕЛИГИЯТА. Знам, че повечето хора тук се атеисти като мен и не могат да го разберат. Затова давам пример с други религиозни фанатици: Иран или вече имат ядрено оръжие, или скоро ще имат с благословията на оня урод Обама. Иран от ДЕСЕТИЛЕТИЯ обявява, че ще унищожи неверниците, начело с Големия Сатана - САЩ и след тях Малкия Сатана - Израел. Политическите лидери на Иран редовно обясняват, че като ударят САЩ с ядрено оръжие, им е ясно, че САЩ ще отговорят със същото и продължават: обаче ние пак ще спечелим, защото ВСИЧКИ ЩЕ ОТИДЕМ В РАЯ.

Да си прибере всички турци от Европа обратно в Турция като е толкова загрижен.

В Кьолн поговорих с комшии от турския вилает - дюнерджии и други трудещи се. Хората хич не са във възторг от малоумния си Султан. Германия изхранва близо 1/3 от Турция (семейства и цялата рода), а тоя фашизоиден мустакат тиквеник се зъби и приказва за хитлеризъм. Мисля, че Ердоган настъпи мотиката, която е по-здрава от челото му.

Ами те това правят - тровят европа с храната си и дюнерите си, а такива малоумни като тебе - с приказките си. Турчин да копае някъде в европа?

Да, копае. Тази заран турска бригада копае по продължението на петицата (линия на метрото). Не Ви познавам, но по свойския начин на обръщение, се сещам за Иван Хаджийски- че българинът най-обича "Не знам как е, ама и така не е!" :)

Цялата работа е, че само гласовете от Турция не стигат на султанчето да му осигурят султаната. Затова се пени и ежи - да привлече и турските гласове от чужбина! И до 16.04., когато е референдума за султаната, трябва да се въоръжим с търпение към крясъците и дивотиите му! Дано турците в Турция да прогледнат и да не му дадат исканата власт - въпрос на здрав разум от тяхна страна! В противен случай - ще имат голям проблем, лошата новина е, че този проблем ще засегне и нас!

Колкото циганите заминаха за Индия, макар и поканени, толкова и турците от цял свят ще се върнат в Турция.

цървул български,а колко българи ще се върнат в кенефа наречен булгаристан

колкото си искат. Поне има къде да се върнат. "А от Россия бягат само нещастниците".

заминавай бе, 40 кози вече те чакат

Той простака си е простак, защо така просташки ? Говорим за турците и циганите. И българите не искат да живеят в такава държава, която ги дискриминира. Помощи за всички етноси, не и за българите. Знам как за турците имаше квота и в университетите..............

И ТАСИВА СВИНСКИ ФЪШКИИ КАТО ТЕБ, НЯМАТ РАБОТА ТУК !

sonibvc@gmail.com

А, ето го моя любим гаджал! Кво праиш тука? Що не си у вас в анадола да клецаш кучета и вириш задник по 5 на ден. Наистина, кво праиш тука?

Малоумнико, целта е не турците да се върнат в Турция, а да НАПРАВЯТ ТУРЦИЯ ТАМ, КЪДЕТО СА СЕГА - В ГЕРМАНИЯ, БЪЛГАРИЯ, ХОЛАНДИЯ и т.н. Само че малоумници като тебе как да го разберат

sonibvc@gmail.com

Не мисля че и това им е целта. В края на крайщата те за това са избегали от тюркието - щот там кочина и средновековие. Едва ли искат същото и в новите си държави. Просто искат още повече права так където са, без осъзнават че ако ги получат, ще превърнат тези държави в същата цигания от която са избегали от тюркието. Ти за кво мислиш че тоя мурат идва коментира тука? Нещо му липсва и харесва дето го нема в анадолу!

Мисля си, че за да си толкова отворен и да се дървиш на всички, трябва да имаш някъв сериозен сериозен гръб.Този гръб в момента им е Путин. И понеже Ердоган малоумен, ще тръгне да прави мазаляк на Балканите и в тоя момент Путин ще го изиграе и изостави и ще почне да ни спасява и хоп - от Балкани в ЕС, Балкани в Русия, и то с чуството че пак са ни спасили. Някой ?

Шило

А бе не е чак такъв идиот...Знае, че на Турция се разчита и от НАТО, знае, че държи проливите, базите, които не са малки,с две думи знае стратегическото положение на страната си и си разиграва коня. Кого иначе щяха да търпят толкова време?

"... на живеещия в САЩ проповедник Фетхуллах Гюлен, сочен като виновник 1 за неуспелия преврат през юли м.г" Няма и месец след неуспелия "преврат" световните служби за сигурност излезнаха с поверителен доклад, че Гюлен не е имал никаква причина да прави преврат. Освен това не е можел и да подкрепи финансово подобно начинание. От там извода е,че някой си е направил самопреврат. Това обяснява и факта, че в първите часове на преврата никой не знаел къде е този "Някой".

Докога ще се раждат такива като Наполеон, Хитлер, Сталин, Ердоган................. Искат цялятя власт, заплашват, нападат ,убиват, затварят всеки, който не му играе по свирката. Кога ще се заживее спокойно...........

тази гнусна държава с този уродлив диктатор на снимката трябва да бъде заличена от лицето на Земята!

... под снимката трябва да бъде "Сюлейман безумни сочи върха пак и вика: - Търчете!! Тамо са раите!"

Света бе едно много по-добро място за живот, преди Олимпиадата за Мир в Сочи.

Тези са налазили света застрашително.Не знам какво ще последва ,но ситуацията не е за подциняване?Не знам дали ще се случи по мирен път.ЕС с тази раздута администрация,с тези некъдърници/като знам кои представляват България/трудно ще се справи със ситуацията.

Плюя Меркел където видя тема за нея, но в ситуацията Ердоган се прави на труски Хитлер. Така че Еродоган е много по-сравним с Хитлер.

Ердоган е губещ. Това говорене и хейтърски действия са привични за човек в безтегловност. На турците им трябва човек като Ататюрк. За сега турците нямат шанс за ЕС. Скоро време ще го осъзнаят, а Ердоган ще плати сметката.

Че защо им е ЕС, като си направят султанат ?

Че има някаква скрита причина за това държание е пределно ясно, крайно време е да се запитаме: Кому е нужно всичко това и кой печели от него?

Търси причина да пусне милионите ц*гани които държи по лагерите толкова време и разиграва като карта , според неговите съветници явно това е начинът.

ако можеше, да ги е пуснал. В Турция има около 3 милиона бежанци, като над един милион от тях са деца. Какво са 3 милиона човека на 540 милионна Европа?

първо ще прегазят България, това ли ти се иска?