Джамбазки: Ердоган може да предизвика война на Балканите

Ердоган може да предизвика война на Балканите, заради вътрешни проблеми в Турция, каза евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "Събуди се" по Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Ердоган може да предизвика война на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе ти си голем глупак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма как държавата ни дае на ред сиакива измислени шушони,правещи се на политици,катоя Джамбазин и идиота Сидеров!

АЛБАНСКАТА КУРВА ДЖАМБАЗКИ ДА ГОВОРИ НА ОФИЦИАЛЕН МАКЕДОНСКИ - АЛБАНСКИ :))

се плашите и от сенкиге май. Турците идат:))))))

умничето то! Колко лош тоя Тайип, да плаши личния български ергенин.

Ако Русия излезе от Балканите , максимум за 3 години всички Балкански джуджета ставаме турски вилаети

и тогава мечтата на бате ти боико ще се сбъдне аз ще стана султан на българия

аре сега иди си вземи комисиона от вмз сопот и арсенала, че ти вече го заслужжи

Силната икономика не означава по презумпция силна армия и отбранителни способности.

От де такова просветление у Джамбазки? За първи път му се случва.....

Виновни за своеволията на Ердоган са ЕС и САЩ.От нас не зависи нищо.Дано мислят превантивно, иначе ще се върнем в 14век.Мислете и реагирайте адекватно, господа политици!!!

защо им казваш господа това господа ли са или господари и бунаци на съвременна българия

"" С НАМИ БОГ ( регистриран ) 17.0з.2018 1з:19 До турците, Според вашето примитивно мислене, е нормално да се убиват беззащитни хора, бременни жени, деца, така ли?"" Tова е твоето примитивно мислене , ако беше така ( както постапиха руснакат и американецат ) за 24 часа Aфрин да беше превзет . досега там няма пострадали цивилни. Tурците имат опит в избирателно избиване на терористи. Cащiя опит използват и в Cирiя. B освободените от Tурцiя земи се вращат сирииците , а в завзетите от пкк земи не се враща никои. 3ащо ли ?

Ердоган има план,да върне земите ,които са били в Османската империя.ИД и политиката на Ердоган не се различават много.Мечтаят за халифат.Ердоган има способност да използва слабостите на другите за собствена изгода.Също като Хитлер е написал книга,"моята борба"там са посочени плановете му,но никой не обръща внимание.Съхранява атомните бомби в Инджирлик на САЩ.Не се съобразява нито с ъс САЩ,Русия и Европа,още по малко със съседните страни.

Хитлер сам нищо не е могъл да направи! В него са видели перспектива ,нещо различно от съществуващото тогава и са му помогнали, ТЕЗ, КОИТО СА МОЖЕЛИ (а могат и сега). има едни хора , които стоят в полумрака и бутат, тикат, вадят и потапят..... Сам човек е за "галюна"!

НЯМА плашиш 240 калинки оставате завинаги , а амсалаците умрат, нал така , живейте във вашият измислен свят, ние сме за ЕС, уроплана и при госпожа Меркел за два часа сме там, баба вуна с бастуна

Какви граници са били установени през 1915г. бе, редакторче? Да не бъркаш с 1945г.? И що не отидеш първо на училище, пък после да пишеш?

това какво говори Ердоган има значение, но това, че българските политици се отдалечават от нагласите на народа и не се собразяват с историческата памет е унищожително.

Не си нито юрист, нито историк, нито политик! Ти си танцьор! Каквото свирят, туй подскачаш!

Не си нито юрист, нито историк, нито политик! Ти си танцьор! Каквото свирят, туй подскачаш!

Ние, с оголения и надупен задник ще бъдем отново потурчени!

Ердо върви по стъпките на ,,хайл,,но и Меркелица има вина защо води тъкава политика. Тежко и горко ни на православните,постапенно ще изчезнем.Всички се мазнат на турчина

Джамбазки просто предупреждава, всички политици в Европа, са полудели нямат качества и вършат глупост след глупост. САЩ, притиснаха Русия, чрез Майдана в Киев, (стрелците се оказаха грузинци агенти на ЦРУ. След което, за Русия стана задължително да овладее Крим без жертви, както и стана. В Сирия САЩ нямат покана , но присъстват, без резолюция на ООН. Закона и морала важат, за всички. Няма ли го , ще настъпи Апокалипсис, в Библията е наречен Потоп. Ню Йорк , Лондон, Ниската земя, и Истан-бул са на морското равнище.

момчета всичко е аритметика кои ни е виновен че ние имаме от дълго време математици които не могат да съберат две и две-пример изказването на госпожата с подкрепа за великобритания за санкциите.думичката НЕУТРАЛИТЕТ чували ли са

Спрете начаса разюздано-фриволните сквернословия на това неадекватно-озлобено политическо джудже, на този антихуманистично-антитолерантен гном, очилат ешек, дръзнал да хвърля нефелно-менталните, антимюсюлмански къчове на Омразата и Ксенофобията пред мъжествено-мустаклийския, дълбокозамислено-фалософски сурат на видния военен апологет, историк, президент, баща на Турция и Балканите, и едновременно мъжка майка на целия демократичен свят - г-н Ердоган!!! Ердоган-ефенди е най-милозливо-миролюбивият водач в нашето ултраомайно Битие-Мироздание, чиято бълбукаща от сивоклетъчни гейзери и ментално-кортексови вулкани глава е пропита от хуманистични идеи за Мир, Любов, Платоническо Съвокупление на базата на иновативно-гениални социално-политико-икономически плоскости, Развитие, Демокрация и Толерантност!!! Шизоидно-параноидно-психотичните мисли и мании за войни, разпад и перверзии са разяли вероятно само малката като карфичка главица-тиквичка на този нереализирано-деперсонализиран елемент от снимката, който за ужас и потрес на всички девствено-честни, моногамни мюсюлманки в хладни бурки с ветреещи се кърпи на мира и смиреността , е и евродепутат от крайнонационалистическата десница! Позор, психическа повърня и ксенофобично-вонлива диария!!! Дори и на най-третополово-низвергнатия еврогейски джендър му е ясно, че Ердоган-ага не води никаква война в Сирия! Напротив, той е на мирно посещение в тази очукано-разбрицана от Асад държава, за да разгърне сред своите най-мили, уважавани приятели, братя и сестрици - кюрдите, своята мирна офанзива, наречена "Маслинова клонка"! Заедно със своите дегизирани като войници - социални работници, медицински сестри и лекари - Ердоган е в Сирия, за да изпълни една самоотвержено-хуманистична мисия - раздаването на сочни, вкусни и хранително-питателни маслини на гладуващо-бедстващото, братско кюрдско население!!! Следващата мисия на загрижения турски президент е обгрижване с маслини на населението от Кърджалийско, Разградско, Кубратско. Поклон!

До турците, Според вашето примитивно мислене, е нормално да се убиват беззащитни хора, бременни жени, деца, така ли?

спасиба патриоте дмбазски. ЩЕ имаш една туба бояришник (със Сидерофф ага ще си я поделите)

Този отвратителен демагог получава огромна заплата от европейските данъкоплатци, обаче е и на хранилка на кремълските мафиоти !!! Как може това нещо да се нарича ПАТРИОТ ?????? ердогад е диктатор и в това няма спор, но главната заслуга за неговата безконтролна власт е приятелчето му в Кремъл !!!!

tova che poluchava zaplata, oznachava li che tryabva dase pravi na gluch i slyap

Не , означава, че трябва да си отваря очите за гадостите на московските си кукловоди !!!!

Джамбазки, ти пи ли си хапчето тази сутрин? Или викаш, нали трябва да оправдавам парите, които вземам! Хубаво, оправдавай ги, ама не говори глупости. С кого ще воюва Турция? С България ли? Няма как да стане. Ние сме в НАТО, но нямаме армия! Виж как изглежда турската армия като численост и въоръжение и виж българската. Разликата е от земята до небето. Ние нямаме нищо, но затова пък можем да се зъбим! И да се правим на патриоти! Глупаци сте вие, не патриоти! С какво се измерва патриотизма ви? Със зъбене срещу Турция и лозунги "Долу ДПС"! И какво от туй? Къде ни е армията? Защо позволихте патриотчета-идиотчета да си нарежем ракетите и да си унищожим армията? Сега щял патриотчо да воюва! С какво? С прашки ли? Нищо не става от вас! Само кухи лозунги и евтин популизъм! Огледай всички балкански държави патриотчо! Само ние сме държавата без армия! Два самолета и три танка! Голям смях!

Джамбазки нищо не казал. А ти какво каза?

Казах две неща: 1.Влез в интернет и огледай армиите на нашите съседи? Какво виждаш?Знаеш ли, че сме на светлинни години от всички?! 2. Тия дето разрушиха българската армия, какви са? Не са ли българчета? Тях какво трябва да ги правим?Не са ли от подскачащите полуидиоти? И още нещо: НЕДЕЙ БЪРКА ПАТРИОТИЗЪМ С ПОПУЛИЗЪМ! РАЗЛИЧНИ СА! ПАТРИОТ СИ, АКО РАБОТИШ ЗА ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА СИ! ЗАЩОТО САМО СИЛНА ИКОНОМИКА МОЖЕ ДА ОСИГУРИ СРЕДСТВА ЗА СИЛНА АРМИЯ! СИЛНА АРМИЯ СЕ ПРАВИ С МНОГО ПАРИ! А не с кухи фрази и лозунги!

Нали сте много ербап, като идва война, дебелия от вашата партия какво точно върши за военните? Щеше да купува ново оборудване, да модернизира, а накрая май само ще разшири пояса още повече.

Каква война бе педерастче продажно, да те таковам в гей-иконата !

турците в момента извършват престъпление срещу човечеството, за пореден път, а запада мълчи. Убиват цивилни, убиват бременни жени, убиват деца. Но всичко се връща!!! Защо турците не излязат срещу една нормална армия, а излизат да се бият срещу цивилни, жени, деца?

Кюрдите свършиха черната работа на сащ и сега са дадени курбан на Турция.

турция воюва с терористите от пкк вече з5 години,над 50.000 са воиниците избити през тези години и хиляди цивилни хора са пострадали от терора на пкк,пкк е армията на европа,именно на европеиците не им стиска да вюват открито с турскта армия и затова са си спретнали пкк.....престъпление срещу човечеството извършихте вие като изгонихте от родните им земи и избихте хиляди турци родени в българия и до ден днешен не сте си платили за тази свинщина

и ти си прав да те иба

Този коментар трябва да се премахне !!!

sonibvc@gmail.com

Единствените терористи са фвсовете които като терористи нахлиха на балканите. Слвд това каквото и да им направиш на турчулята си е все заслужено!!! Малко вие е че само ги пеогониха от БГ а не се държаха с тях така както те са се държали с нас 500г..

Такива като тоя само набиват,че може да ни нападне Турция. Дайте и другия руски търтей Сидеров. Ами Русия ще върне ли ТРЕТОТО РОБСТВО. Само плямпане и ЛАПАНЕ ЯКО от такива пишман политици.

Какви психари само. По погледът му съдиш колко е нормален. Сидеров номер 2.

Ами това си е негова работа ама чия работа е организираната среща в България с него и евродебилите??? Погледнете какво правите в еврогейския, какво правите в България пък тогава говорете за другите с които сте си дружки по софра ама иначе плямпате да не ви забравят имената..

"....да утвърди под някаква форма авторитарна Власт..."-че Ердоан я е утвърдил от миналата година-директно към ислямски Султанат.Абсолютен деспот и непридвидим диктатор.Какво по-хубаво от това,да се управлява в статус на Извъредно положение? Кърджали бил в духовните им граници,гответе се за война,знамето с полумесеца трябвало да се вее из половината Балкани....Хем приятел на Путин,хем не признавал анексията на Крим...Хем членка на НАТО,хем изпокаран с хамериканците...Уж напира за ЕС,хем ги хули и заплашва ежедневно....А Борисов Балканский,ще го вика у нас,за да се помиряваме...с кого?

Не може да бъде бе Джамбазки, Ердоган е в НАТО, а те са много ,,миролюбиви,,.

Султана заплашвал целия Еврогейски съюз с един милион сириици на негова територия!? Само че от така наречените "сирииски бежанци" само 20% бяха сириици бре джендъри сбъркани! Освен това Еврогейците -педофили, ако затворят пазара за Турция ...икономиката на Султана рухва заедно с него! Русия само за един свален самолет го наказа с около 60 милиарда долара по някои изчисления ..та се наложи Султана да моли другарят Путин за милост!

След агресията на Турция срещу Сирия все по належащо е създаването на Кюрдска държава. Ако е необходимо и със сила както беше създадено Косово.

бе очилато еврочиновниче, кой на Балканите може да се противопостави на Ердоган? Ердоган може да си вземе когато поиска Балканите както навремето Хитлер е минал през Чехословакия, Полша и Франция - за няколко часа! Има ли някой на който това да не му е ясно?!

ВМРО СЕ ПРЕКРЪСТИЛИ НА ВАРО В ЕЛИКО А ЛБАНСКА Р АЗБОЙНИЧЕСКА О РГАНИЗАЦИЯ ..

Да ама напраиха ПАЧКИ от продажба на БГпаспорти на Албански бандити и македонски муслита по 3000 ЕВРА парчето далаверата е вьрвяла 1 година и е вьртяна от 2 висши ВМРО членове служители на Паспортна служба кьм МвНР ЗА 1ГОДИНА СА ИЗКАРАЛИ 30 МИЛИОНА лева от тескерета чиста суха пара

А ГЕЙОВЕТЕ ОТ ВМРО КТО ДЖАМБАЗКИ НАПРАВИХА АЛБАНСКИЯ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В МАКЕДОНИЯ ....

Ердоган с помоща на ББ може.....казахли ви че българия може да стане Източните Балкани докато ББ се занимава безполезно и безрезултатно с т.н. Западни балкани, а албанците в Македония вече имат албанският за втори на.ц език заедно с т.н. македонски т.е. български. накрая се кланяме на всички комшии и ние го отнасяме. Само Гърция съгласна за Б в Шенген- защо- ами потока на т.н. бежанци т.е. емигранти от Азия и Африка бягат към шенгенска граница и гърците се спасяват поне от 50% от емигрантите.

Този пак разлайва кучетата. С това агресивно говорене, използвайки езика на омразата.

Ако искаш ли мир, готви се за война! По-добре да сме подготвени за най-лошото за да се справим, отколкото да си навираме главата в пясъка и да си оголим задника.

Война и мир- както сме голи без гащи и с армия колкото една дивизия и сигурно ще извадят манлихерите от склада, турците ще стигнат до дунава за 24 часа, а в договора за нато не пише какво става ако една д-ва членка нападне друга. Май пак дядо Иван ще чакаме ама този път не е сигурно защото сме мухльовци.

Такива като този ни направиха мишена на най-големия ни враг на Балканите, Турция. БГ не трябваше да се превръща в слаба колония на запада,трябваше да си има армия,икономика,държава,дъ бъдем в здрав съюз с съседните балкански православни държави,и Русия,за да отвърнем на Турция подобаващо. Няма режими,и правителство в историята на третата БГ държава,което да не разглежда Турция като враг,освен 29 годишния евроатлантиечски режим.

другарю, ердогад е аверче на путлер !!! путлер подкрепя ердогад, защото му върши мръсната работа !!! ердогад подкрепя путлер, защото без него не е сигурен за властта си !!! ПЪЛНА АНАЛОГИЯ СЪС сталин и хитлер !!!! ГАДНИ ДИКТАТОРИ !!!!

Много си тъп, Божо.

Не разбрах кои точно граници са установени през 1915 г. Най-малко очаквам да го чуя от представител на т.н. ВМРО. На Балканите границите са установени основно след Първата световна война, за България през 1940 с връщането на Южна Добруджа от Румъния. Сериозни промени настъпиха след 1991 г. и разпадането на Югославия а и на Сърбия с отделянето на Косово.

Възгледите на г-н Джамбазки може и да не са приемливи за всеки,но заслужават сериозно внимание. Който си заравя главата в пясъка като щрауса ,в крайна сметка ще остане с опърлен задник,а може и без задник!сС нашия бабаитлък и желание да представяме желаното за действително ,може да останем пак в положението на Княжество България и Източна Румелия- и това без майтап и преувеличение,такива са перспективите!Кой може да спре Ердоган?НАТО!?Та НАТО в момента е САЩ +Турция и донякъде Англия!?НАТО ще спре турците толкова ,колкото ги спря за Кипър!Ако на Ердоган му трябва Кърджали,ще дойде да си го вземе,сега още не е решил!А руснаците няма да си мръднат пръста за нас вече ,ние както и в двете войни сме на противната страна!А и в руската доктрина ние вече сме твърде маловажни ,за да се хабят за нас!Така че ,спасяването на давещите се е дело на самите давещи се!

Трябва да се купят нови самолети!

Не самолети. Няма да нападаш,теб ще те напднат. Трябва ПВО,граничари,войници,танкове,оръжие,за да окажем съпротива. Но най-вече трябват бг във властта,а няма.

Като предупредиш за това,което всички виждаме,не те прави невинен. Този е съучастник.

Всички виждаме, но всички трябва да мълчим? Ти добре ли си?

да бе този, ама богатите на петрол полета, съвсем и изобщо не са важна за света зона. не го ли схващаш това, по-добре си затваряй човката..

Този да ненамесва Перник във изявленията му защото може да го попитат откъде е!?

Доган го е пратил да разяснява тезите му, защото Сопола го дебнат на всяка крачка и го страх да иде и до кенефа.

Ердоган открито обявява, какво иска, а Боци мисли, че като му помага да го направи ще го предотврати.

Принципно Ердоган е самозабравил се диктатор, каквито са всички като него.Но тук има и едно рамо от другия - Путин, който гледа да го използва като фактор срещу НАТО и САЩ, така че, и двамата с в кюпа.