75% от гласуващите искали да накажат

Около 60% ще e избирателната активност. Въпреки тази декларирана активност, нашите очаквания са за малко по-ниска избирателна активност. Това каза пред Дарик радио Боряна Димитрова, директор на "Алфа Рисърч".

Обратно в новината

Коментари - 75% от гласуващите искали да накажат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да гласуваш за някого, когото дори не познаваш, само за да си против някой друг, е най-голямата проява на малодушие и липса на нормален разсъдък, който някога съм виждала!

Повече активност-повече гласували-повече разумни гласоподаватели-по-качествен избор!! Толкова е просто!! Стига чалгаджийски номера!!

стремежа за бързо влизане на българия , начело с Него в шенгенското пространство има едно просто обяснение - държавите в шенген НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПОДДЪРЖАТ ФИСКАЛEН РЕЗЕРВ , тоест ТОЙ може да изхарчи и останалите четири от оставения от Станишев ОСЕМ милиарда фиск . да ни е честито .

Ще гласуваме за БСП за да се спасим от социалния геноцит на самозабравилия се Бойко Борисов.

Но гласувайте с портфейла си, с дйоба си !!! Задайте си въпроса : При кое Управление аз ,близките ми,съседите и познатите , Живяхме ПО-ДОБРЕ ??? Забравете за момент ,всички Розови обещания които ви заливат сега. Забравете Страха и Гласувайте След като сте помислили При кое управление ми беше Добре?! Толкова е просто.

Абе кифло ти кога ще спрещ да драскаш!?

"За това дали ще има протестен вот, Райчев каза, че особеното сега е, че Борисов запазва 25-30% от хората, но около 80% смятат, че трябва да си ходи.' АБЕ ХОРА АЗ ЛИ НЕ МОГА ДА СМЯТАМ ИЛИ МАТЕМАТИКАТА СЕ Е ОБЪРНАЛА НАГОРЕ С ПЕТИТЕ : 25 + 80 =105 , А 30+80+ 110 - ЕБАСИ ПРОЦЕНТИТЕ КВО СТАВА ТУКА ,А ? ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ СЕ ЧУДЯ В АБСУРЛАНДОЧАЛГАРОДУПКОЛАНДИЯ ТУЙ СИ "НОРМАЛНА' ЦИФРА!

Искаме да накажем БСП, ДПС, РЗС и ДСБ. Те са виновни, че вече 20 години България не може да се оправи.

Да не би съда да ви "компенсира" през последните 2 години???????????????

Като цяло данните са обнадеждаващи, но все пак смятам, че всеки трябва да упражни своето право на глас.

За какво са обнадеждаващи? За тоталната глупост, че като гласуваш може да промениш нещо? Ами гласувайте си, само дето видях вече "готовите изборните резултати" чакащи официално оповестяване!

Андрей Райчев вероятно дава данни за членовете на БСП. Оттам 80% може да искат Борисов да си ходи. И няко друг невежа. Останалите искаме да си остане още един мандат, че доста добре е повел ведомствата, имат му страха и стават все по-услужливи към гражданите. Също така и държавните поръчки се изпълняват поне 2 пъти по-стритно! И не на последно място, а на първо!: ПО ВРЕМЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО има РЪСТ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ. Зла сме заради кризата и заради предишните управляващи, но ако запазим ръст (което БСП не умеят и са го доказали) - ще се подобряваме непрестанно. ГЕРБ успява да реализира ръст при криза. Педставете си какъв бум би било, ако икономическата обстановка в света беше добра! Ето това чакам и за тттова искам Борисов и Дянков още един мандат. За да може и последният простак да види, че Дянков е експерт и че един Овчаров е по-добър да пасе овце. Това ми е желанието...

Според теб : Сме зле заради БСП(след 26 месеца 18 дни ...управление на ГЕРБ) ГЕРБ подобряват живота ни-имало ръст(с безработица над 20%). Дянков е голям експерт?(по какво,разрушаване на Икономики?) Желаеш още един мандат за ГЕРБ-за жалост желанието на останалите 80% е Герб да си ходят.

Райчев никъде не е провеждал проучване - винаги си изнасят поръчкови данни- То проучването пари струва, а пък той си знае резултата

Няма да гласувам.За никой. Просто защото няма за кой вече!

БРАВО! Поне един събудил се най-сетне! Че то, АКО НЕЩО ЗАВИСЕШЕ ОТ ИЗБОРИТЕ, ЩЯХА ДА СА ГИ ЗАБРАНИЛИ СЪС ЗАКОН БЕ ХОРА! Тъжното е ,че една птичка пролет не прави!

Десните подлеци и проститутки, бивши активисти на БКП и на милицията на Тато, не пропускат да псуват и плюват своите бивши другари и народа си. Затова са и български крайно десни. Друго освен мръсотии те не могат да измислят. Вместо да искат отчет от Боко и подобните му, те отново нападат хората на труда в тази деградирала уж дясна държава в Европа. С такива нищо няма да стане -нищичко! Ще настане триумф на нови доносници, нови убийци вдясно отн центъра, нови престъпници в кафяво. Това ви чака.

Пълен бойкот на властта. Пълен боъкот на изборите. Искаме сметка за безобразията на милиционерите и борчетата, докапрали страната ни до нова катастрофа. Който даде рамо на идиотите на власт, е предател, нисък човек, ченге на Тато, ненормалник и корумпиран изрод

Не 75 а 100 % от избирателите трябва да накажат БСП за пропилените 67 години, че и за наследството, което оставиха. Наследството за народа, а не за техните внуци-

зорниче , не знам на колко си години ,но оставеното от 45 г. управление , бе разпродадено за жълти стотинки чрез престъпление наречено приватизация . ползвате интернет , така , че поинтересувайте се чисто статистически , за икономическото развитие на българия назад във времето .

"движенията и коалициите ще направят изключителни усилия да заведат хората да гласуват" така е срещу 50.00лв. невиждано купуване на гласове аз не съм виждал подобно нещо

75% от гласуващите искали да накажат...Българинът винаги иска някого да накаже и все е наказан- ту от ГЕРБ и Атака, ту от други подобни.Българино, мисли ...

Вярата ми в България се възражда. На улицата все по открито хората подкрепят правителството на ГЕРБ, защото са доволни от провежданата политика. Подчертавам - хора от всякакви съсловия и възраст.

Коя политика? На циганизация на обществото ли?

Силвето днес е Стела. Е, много сте. И ония от 4-ти километър не са малко. Като на всеки километър.

Днес Google ни уважи с картинка и са показали част от българското правителство как чака за членство в Шенген.

Къде в България има такава улица?!?

Къде е тази улица в България?!?

Майтап бе Уйли, каза АЛФ!

Аз не искам да наказвам,тоест да награждавам някой с избори,аз искам да накажа управляващите с брадва.

БСП и Първанов не са виновни!

Ще гласувам само когато тези тюфлеци в народното събрание станат 100 депутата

За да станат 100 депутатите,трябва да гласуваш сега,за да може да се случи каквото искаш

75 % от гласуващите пак, за пореден път ще гласуват срещу БСП ....как става това?... разбира се като гласуват за ГЕРБ те наказват всички от сценария на Гоце

75% ще гласуват за герб??? Тука някои не ходят сами. Не искам да ги съжалявам, искам да си останат в заблудата си.

Видният "анлизатор", потомствен комунист Райчев твърди, че при царя "нямало омраза", а какво ще каже за стотиците хиляди убеде ни монархисти, които му обърнаха гръб, след като се обгради с бивши комунисти и техните издънки и свиреше по гайдата на БСП. Ако беше останал верен на своите истински поддръжници нямаше да взима на избори по 1-2 % от гласовете. Царят продаде идеята за монархията в днешно време.

Истината е, че само при Костов България вървеше напред и имаше надежда за по-нормален живот

В списъка със светли ГЕРБеристи забравяте помакинята Маргарита Попова...

Силве, Силве, върви на лекар! Каква огромна подкрепа за Бойко, каква любофф? Поккрепят го хранената от него номенклатура с родата си, лелки в климактериум и склерозирали бабички.

Мандатността на изборите трябва да се намали на 2 години. Така се постигат поне 2 ефекта: 1. по-ниски "инвестиции" в купени кандидати (т.к. има по-малко време за възвръщане на инвестициите); 2. Всяка година ще има избори, и съответно отчитане на дейност като пълнене на дупки, откриване на обекти, демонстриране на загриженост за електората.

73% до сега НАКАЗАТЕЛНО не гласуват и КУПЕНИТЕ гласове решават изхода от изборите. Ако половината от тези не гласуващи се явят пред урните, гладът и мизерията също ще се намали на половина. Дай Боже РАЗУМ, на заблудените и объркани български граждани, В ТЕЗИ ИЗБОРИ ДА ПОСТЪПЯТ ПРАВИЛНО, ОТ ТВОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА. Амин!

Хора гласувайте че батко ви Амед Доганя точи зъбки.Пожарникаря го отлъчи за две години вече и това не му харесва.Така се е озъбил и чака българите да отидат за гъби че пак да започне да разпределя баницата.Ама не на народа или електората си а на обръча около него.

Ще гласувам, за да няма нито Доган нито мазната мутра на Пожарникаря, кагото същия този Доган направи генерал

75% от гласуващите ще накажат себе си пак

Полека-лека платената КРАДЛИВА ПАСМИНА от продажни социолози започва плавно да намалява "резИлтатите" за КОМУНОИДИТЕ и да увеличава показателите за Плевнелиев! Защото наближава 23.10. Че ако до изборите продължи това безогледно изопачаване, а на "видов ден" се окаже, че са сбъркали с пъти, какво ще отговарят? Не на нас, редовите читатели и зрители, а на тези, които плащат за ИСТИНСКИ социологически проучвания! Защото "сладките" държавни поръчки са в миналото и ще трябва Кънчо и сие да се сблъскат с жестокия пазар! Тя Мира го каза още лятото...Да-а-а, в България пазарът е малък, свит, жесток, тежък и трябва голяма борба, ако си отбит от държавната ясла! Та гледайте сеир, как за 15-20 дена Плевнелиев ще дигне с 5-10% резултатите си! Щото няма да смеят да лъжат МНОГО! Те МАЛКО пак ще лъжат, ама ще го замажат със статистическата грешка! Че плащането си е плащане, ама хлебчето трябва да си го пазят! Та почват да се доближават до истината, дори кънчовците и райчевците, тези рицари на голфа и заменките...:о)))

А има ли по-големи КОМУНОИДИ от Бойко Борисов и Плевнелиев (бивш платен комсомолски секретар и член на БКП)? Е сигурно има - Цецка Цачева и Цветан Цветанов. Стига сте се правили на ущипани моми, та в вашата мутренско-ченгесарска партия са само комуноидии то от най-годните! Посочи ми поне един от ръководството на Герб, който не е бил АКТИВЕН член на БКП. И имате наглост да обвинявате хората във форума, че са критично настроени към вас.

Поредните предизборни комунистически лъжи, които се опитват да прикрият огромната подкрепа и любов на народа към Бойко Борисов и ГЕРБ! Всички здравомислещи българи на тези избори ще дадат своя глас за ГЕРБ!

Е-е-е-е! Най-после! Знаех си, че като дойде Силвето на смяна, нещата ще се оправят! Браво, мойто момиче! Виж сега кво съм написал още преди обяд и карай по този списък... Благодаря - успя да ме развеселиш!

СедефчоФ, ти не си ли на лов някъде,бе мекере !?!

Силве.. ако това което си написала е ирония... да.., ако не е... трябва малко да станеш от този компютър и да се разходиш навън.. имаш нужда!!!

В България винаги актуално е първичното.Реакциите на основата на страха,омразата,желанието за мъст. Далновдност и общност никога не е имало! Предателства,интриги убийства,измами и кражби. Ако друго не казва това проучване,то доказва точно това. Изгледите за нормално бъдеще са никакви,нищожни. Варварска история!

Аз-лично вярвам, че добро ( Далеч повече от нормално ! ) бъдеще за България и българите има ; Реализирането му си остава задача на всички нас, добрите и истински българ(к)и !

Абе, ГЕРБерастите! Ама много са ви некадърни инструктурите, бе! Всичките ви постинги са като от копирна машина извадени! Грам мисъл няма, всички завършват с това "Успех на ГЕРБ(Плевнелиев) още на първия тур!" Малко разнообразие няма да навреди - ми напънете се малко! То верно, че за ГЕРБ е трудно да се напише нещо хубаво, а и тези мизерни суми, дето ви ги дават... Ама все пак - стегнете се малко! Ние, електоралните единици трябва ад се забавляваме с нещо, нали така!

Г-н Райчев -- познатите досега изводи/подходи в теорията ( И практиката ! ) за управление на широки народни маси вече не работят .( Хеле пък у нас ! ) Все ми се струва, че ще видим Чудо : -- унищожаване на добре-планирани отдалеч махленски шмекерии ( И един читав кандидат няма ; Простете за откровението ! ) и след невиждан досега избор -- ще видим наистина-обещаващ и надлежно-избран Президент ! (, мъж или жена )

Хора, гласувайте. Не оставяйте турските гласове да решават изборите в България. Когато се унищожи тази порочна практика включително и купуването на гласове, ще можем да изберем достойни и качественни хора които не мислят само за себе си и родата.

Какъв човек трябва да си, каква личност - за да продадеш достойнството си за 50 - 100лв!???

Погледнете управляващите и ще ви стане ясно...

явно много си се нагухила покраи герберите затова имах това мнение,защото по злеот това управление няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А, има има. Вие ако сте малки, ние по-старите помним много неща. Познаваме и много хора които работиха само за себе си и партията любима. Да са живи и здрави. Част от тях вече Бог ги наказа.

За пореден път се убеждавам в малоумието на нацията, като цяло!!! Как може един мислещ човек повече да се интересува от това, кой ще е президент, отколкото кой ще управлява ГРАДЪТ В КОЙТО ЖИВЕЕ!!! При президента е ясно, който и да е, ще води политика, която му определят от ЕС, Щатите, НАТО...........!!!! Там нещата са ясни и тази политика не ни касае толкова непосредствено! Но да не те интересува ЧОВЕКА, който ще управлява мястото където живееш и растат децата ти! Това е...........................трудно намирам думи! Това ни засяга на ежедневно, битово ниво!!! Най-малкото е безотговорно, иначе граничи с глупостта!!!

Само не ми е ясно как избирателната активност ще е една за президентски и друга за местни...Та като се отиде до урните кой няма да пусне и за двата избора бюлетини пък дори и с наказателен вот или недействителни?????

Да отскубнем дружно всички плевели на всички позиции! Сега разбирате ли защо е имало 9.IX? Ситуацията не е била много по-различна, само дето не е имало толкова много цигани!

Ако "избирателите на здравият разум" са малцинство,тогава какъв е смисълът да се гласува? За да се узакони властта на болния разум?Или на простотията?

Мутрата трябва да получи урок-вярно.Тази напаст милиционерска трябва да бъде пратена на бунището и след това съдена.

Балканският "юнак", най мрази да мисли! Още не е рсзбрал, че ще рупа това, което си надроби! А после плаче и все другите са му виновни!

Че 4 години съм бил наказан защо и аз да не накажа, 4 години един закон не е гласуван в мой интерес4 години някой пита ли ме дали искам да съм абонат на топлофикация, например ? Не ! Е ще ги махнем тези тогава следващите може и да ме попитат

Победата за ГЕРБ ще бъде тотална и съкрушителна. Балотаж няма да има. Това желаят работещите, знаещите и можещите. Ако пенсионерите и безработните искат увеличаване на пенсиите - имат шанс. Гласувайки масово за Плевнелиев ще се спестят ненужно изхарчени пари за 2-ри тур, където резултата ще е същия. Народът е направил своя избор преди две години и иска да се продължи в същата посока. Другите нека си продават гласовете за 50-100 лева. И в това донякъде има социална справедливост - откраднати пари ще се върнат пак на хората. Успех на ГЕРБ още на 1-я тур.

Работещите знаещите и можещите се махат от България Сега свършват докторите но след две години и трактористи няма да има Пенсионерите не искат пенсий а пари а Дянков пари не дава Ако останат пари от втори тур да не мислиш че ще стоят детски градини с тух , не ГЕРБ ще ги окрадът Най добрия начин да върнем БСП на власт е ГЕРБ да управляват още две години - народа ще си спомня с умиление за добрите времена на Станишев дето с една пенсие на хляб и кисело мляко можеше цял месец да искараш

Гласувайте за Плевнелиев, той знае как се става милионер, също знае и как се става милиционер. Само за 2010 година, милионерите от 16 са станали 160, на брой. Дай Боже тази година да път станат 1600. Съвсем естествено е, че ще са от Бойковата банда, дето лапна контрабандата на "триглавата ламя". И аз може да стана милионер, ... някой друг път.

Слави, Слави, излагаш се, ама това е нормално за хората с капацитета на Бат ти Бойко! Само да те питам, кои са "работещите, знаещите и можещите"??? - Румяна Желева; - Калина Илиева - превърнала се в нарицателно "Калинката или Калинките"; - Лъчезар Иванов - лъчо мозъка; - Искра Фидосова; - Цветан Цветанов - безсмисленото изречение и велик мозък; .................................списъкът може да бъде продължен почти до безкрайност!!!

Цветанов Цецка Дянков Младенов за Плевнелиев няма да говоря , списъка може да бъде продължен почти до безкрайност .

Да ти напиша аз един списък от регинални и републикански титани на прогресивното мислене,бликащи от култура и грамотност.... Другаря Румен Петкова Другаря Румен Овчаров Другаря Георги Пирински Другаря Радослав Илиевски Другарката Емилия Масларова Другаря Веселин Георгиев-Батко Агент Сидер -Консултант по геодезия... Що се отнася до тези който си изредил-не забравяй причинноследствената връзка-след 65 години царство на простаци и голтаци,синове на свински цървули е неминуемо да няма шкарт. Разсъждавай не с логиката на ,,шефче,, а с тази на науките! Иначе ще си само ,,шефче,, по подобие на оная за едноокият сред слепци!

Да бе да, колко ти платиха?

На какво са директори тия дебелосерци и кой има плаща за "проучванията" които правят? Откачена история.

Ще гласувам само, ако за президент се издигне портрета на Ботев, Левски или Вазов. А съвременните кандидати са просто тарикати. Президентът трябва да е национален герй, а такъв сега няма.

За да има омраза, то тя трябва да се породи от нещо. Ето няколко примера: Полицейски и административен произвол, замразяване на заплати и пенсий, ударни повишения на цените на продукти, горива, стоки, вода, парно, ел. енергия. Най-малко българина се интересува от това дали сме в шенген или не. той се интересува от собственото си оцеляване, което е на ръба. По тези причини българина не харесва това управление.

Този път ще отида да гласувам за първи път от години! Оная лъжлива шушумига не заслужава да е президент! Да отскубнем всички плевели! Населението е оставено на абсолютен самотек! Вижте какво става в Катуница - това чака всички малки селца и градове!

Из проучването, което е вярно!!! "Райчев каза, че особеното сега е, че Борисов запазва 25-30% от хората, но около 80% смятат, че трябва да си ходи. "

Пенсионерие на власт. Бивши партийни секретари искат за последно "збогом" да докопат кокала. Нищо че нямат зъби за кокали.

Не знам на кого са платени служители социолозите, Аврора, но ти със сигурност си или сляпа, или глуха, или и двете. Този вот съси сигурност ще е най-наказателният от 20 години насам, защото в по-голяма мизерия, гавра, безхаерност и безнадеждност не помня при нито едно друго правителство да сме живяли. Само новопръкналите се 400 хиляди безработни да излязат и да гласуват, сещаш ли се какво ще стане? Плюс един милион пенсионери със замразени пенсии от 2 години. Плюс майки с орязано майчинство- да изброявам ли още?

ЗАБРАВИ, ЧЕ АКО ТРОЙНАТА ЛАМЯ БЕША ОСТАНАЛА И ПОПУЛИСКИ ВДИГНАЛА ПЕНСИИ СЕГЕ ДА СТЕА ЩЯХТ ЗАД ГЪРЦИЯ !

Това което пишеш са пълни глупости.Не знам дали просто си глупав или ти плащат за тези коментарии.Ако разбираше малко от икономика щеше да знеш, че Гърция и целия Западен свят + САЩ вече 25-30г живеят на гърба на останалото население на Земята.Т.е потребяват повече от колкото произвеждат и с всякакви манипулации се опитват да задържат това статокво.Примерно като твоя кокментар, ако вдинели пенсиите ще стане като в Гърция.В положението на Гърция са Португалия, Ирландия , Италия и може би и Франция, Белгия и други.Благодарение на тройната коалиция твоите любимци ББ и Дянкоф имат пари да харчат.От 8 милиарда, обаче останаха само 5 и скоро ще разбереш и ти останалите като тебе, колко е прав Министъра на финансиите как няма да ни засегне новата кризата. Дето пък според МВФ нямало да се случи.

Стига сте ни плашили с Гърция. Много приятели живеят там, но никой не си идва. Искам да взимам техните заплати или пенсии, нищо че са в криза. Зле били ама не.Ние сме зле.

Няма да ви връщам толкова назад а само 2 години...Припомнете си какво ви ОБЕЩАХА и какво ИЗПЪЛНИХА.....