Синът на Андрей Луканов влиза в политиката

Карло Луканов, синът на убития български премиер Андрей Луканов, влиза в политиката. Той вече е член на Изпълнителния съвет на Политическа партия „Обединена социалдемокрация”.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Андрей Луканов влиза в политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тая маниакална династичност, бе! Кой е тоя, та да влиза в политиката! С какво се е доказал и какво е направил досега, че да се самооценява за политик и да си присвоява правото да взима решения вместо нас. И ако е династично: какво сме получили от династията, та да ни юрка и още някой никаквец!

Аман, бе, аман от тоя клан Луканови - пет поколения все комунисти-родоотстъпници, агенти на чужди разведки. Е го и тоя мушмурок и той политик ще ми става...

При всички положения е за предпочитане един ренегат на БКП, станал социалемократ, пред разни провинциални типове и простаци, наводвили ни с бройката си. Като човек, познаващ лично стария Карло Луканов по времето, когато беше посланник в Берн, съжалявам че няма продължители на делото му на истински ляв и демократичен човек. Днес всичко е менте . е вляво, и вдясно.

По принцип децата на силните и известни фигури живеят в сянката на родителите си,израстнали са като саксийни деца и не са силни и пробивни личности / с много малко изключения/. Едва ли сега ще изпъкне. Просто някой си мисли,че ще бъде от полза за да се ползва "марката" за привличане на членска маса. Животът ще го докаже.

Не знам за другите деца,но този Карло ми изглежда мното смотан!Какво ще допринесе за България като политик, нищо и половина!

И аз така. Всичкото зло на Земята идва от комунизма, социализма (в т.ч. националсоциализма) и всичките им разновидности и образования!! Това е не само утопия, то е и опиум за плебса! Никой, а най-малко новоизпечените и пременилите се в тогите на социалисти екскомунисти вярват в тази утопия!!

Popa

По принцип, ако не те оправят за 5-10 минути, не се надявай въобще!

аззз

чудесна идея, това ако стане ще дръпне още гласове от БСП/БКП, което ще ускори разпадът им и догодина надяваме се тази крими клика да я няма

majmuncho

чудесно бъдеще ни чака ... няма що ... като гледам кои влизат в политиката ... и кой излиза от държавата през всяко удобно летище :(

Честито! Само наште!

т'ва продуктите на партийната школа сте като от калъп направени.