Андрей Иванов подаде оставка, сменя го Елен Герджиков

На среща с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов снощи председателят на Столичния общински съвет (СОС) Андрей Иванов е поискал да бъде освободен от поста заради медийните публикации.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Иванов подаде оставка, сменя го Елен Герджиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрънкаш-какъв Маджо бе пиленце?маджо и в ла...та е червен-от там са парите за Партията!Питай "Другарите"Дъбов и Узунов-Зам.председател на Партията ,а другият н-к отдел!От къде дойдоха-от АСЕР,банката маджова,бивша ПИМБ,със съветско,пардон руски капитали създадена от руските олигарси!Ти въобще не си в час,след като бъркаш "другаря"В.Златев с Борисов!Валентин е червен и в червата и затова "братята"го направиха изпълнителен директор!А баш мутрата на държавата,червения генерал,бащата на мафията другаря Любен Гоцев защо го забрави.Пред него всички бледнеят-от Камен Пенков та до Манджуков и Мутафчииски!

Много си объркан,бе човече!

В момента системата за информация на гражданите за сметките и фактурите на "Софийска вода" е най-добрата от тази на ЧЕЗ за електриката и тази на Топкофикация - АД. Най-скапана е на Топлотфикация! Познайте защо. Така, че Програмистите и систем-инжинерите на "Фадата" са свършили много добре работата! Кой взел, взел, но да се върши работа. Предполагам, че ЧЕЗ и Топлото са похарчили много повече пари, но, електронните им информации за гражданите са много далеч от нивото на "Софийска вода"!

Елена ще дойде, а кога ще дойде дядо Коледа?

Най - големите кражби в столичната община се случиха, когато СДС и БСП имаха мнозинство в столичния общински съвет. Цели 20 години. И кметове като Софиянски... Правеха каквото си искат с общински фирми, Банката и Застрахователното дружество. На кого ли неги даваха, продаваха, прехвърляха, отдаваха имоти и дейности... Сега нещата се промениха и започна големия синьо-червен рев до небесата... А всъщност, всички са сменяеми по собствено желание или под натиск. Само някои от СДС и БСП си мислят за себе си,че не е така.

Е, и? Това прави ли въпросният А.Иванов и другарите му чисти и некорумпирани. Я, се осъзнайте малко. Това, което има този човек нормалните хора не могат да съберат и от три поколения.

Това ва че при СДС и БСП се е крало е факт , но нали при ГЕРБ това нямаше да се случва . А то кво стана ?! Корумпирания гербаджия вместо на съд и конфискация го преместват на друго местенце ?! Това ли ви е новия морал бе, алоуууу

Добре, че сме в ЕС и от време на време европейците натискат да се изгони някой мръсник ! Ако се чака на материала български.....,тя България още да е под турско!

Защо ни ограничавате достъпа по някое време

Типично милиционерско управлени е- очевадно е, че този на снимката е виновен - защо тогава не му се търси отговорност ? Защо всичко се покрива и в замяна на мълчанието му същият отново работи в Столична община ? Защото явно знае за доста уличаващи далавери и на борисов и на цветанов и може да се разлае ! Гадна милиционерска държава - управлявана от мутри и бивши кадри на ДС ! Ако не си крадец, лъжец или мошенник - няма шанс за добър живот тук !

Крадецът вика:"Дръжте крадеца"!И комунистите крадливи и ДПС-крадливци от класа и Костовисти-суперкрадливци ,съдят за другите по собствения си аршин!Но,българския народ познава мръсния им нрав,и както виждате не се лъже-победата бе убедителна!Независимо от лъжите,измислиците и инсинуациите истината е ясна-ГЕРБ е партията на честните политици!

Браво! Кажи им го. Право в червените костово -депесарски очи.

Цецко - ти ли си ? Кои са тези честни политици от герб - тези, които подкрепят ТИМ, маджо, румен пашата, валентин златев и останалите приятели и бивши колеги на борисов ли ? Абе ти в кой свят живееш - на герберските мечти ли ? Кажи ми един осъден за тези огромни злоупотреби или за мафиотски организации ? Няма нали - е защо, нали са честни ? Или под честни разбираш - "ти си трай, ние няма да те закачаме за откраднатото, ако го споделиш с нас" ? Това другарю милиционер се нарича - съучастничество !

Самотния шизо КГБ е това. Вече сам се аплодира, горкия!

Поредния мутро-милиционер... Много ще е интересно ако се разрие около "семейните" му приятелчета Пламен Чирипов и Стефани Михайлова, които се нагласиха да печелят всички конкурси на общината за информационно обслужване... Вариации на темата - как се плащат милиони за софтуер който студент ще напише за 1 ден....

Яд ги е комунистите. Яд ги е, че все още нямат кмет в София, че СОС е на ГЕРБ и в резултат от това София все повече се оправя. Помислете каква щеше да бъде София без ГЕРБ?

Ха-ха-ха! Разсмя ме. Бойко само ти си. Ти разсъждаваш като деветгодишен, че другите ги е яд на недостижимите ви успехи. :)))

Що така се нервираш уважаеми и говориш на "БЕ"? Споко, всичко е точно, бушона Иванов изгърмя, за да не гръмне Вожда, всичко е изпрано с Ариел и петната са почистени с Вениш!

Дали някой знае Елен с колко трудов стаж е, гони ли 120-те на Иванов ?

Ще се разбере по рогата когато го отстрелят.

От кога пък са разрешили в гробищата на МВР, като си отиваш, да си взимаш горе и 52та имота? На обикновените хора само една шепа пръст разрешават да взимат, а на видни милиционери по 52 имота.

Кой е този ? Кой е другия "Елен" или дядо Коледа? Защо гласуваме вече 22 години за някой си и не знаем какво ще прави? Глупав народ, слаба държава и най-вече община!

Тиквата , кога ще си подаде оставката?

Вие какво искате бе? Иванов да не се е оженил за поста си? Така действа ГЕРБ и така ще действа. Не като Позитано да прикрива членовете си и веднъж станал член, цял живот да си член. Както виждате, ББ го маха, само заради тиражирани и недоказани слухове в комуноидната преса, чиято едничка цел е да пречи на ГЕРБ да промени страната.

Ами прав сте че така е при герб- всеки да се облажи за да му затворят устата...А и поддръжката трябва да се осребрява ....

Aйде да не си говорим глупости че ставаме като червените гнусари от Посрано 20... И аз подкрепам Бойко но-има ли социална политика ГЕРБ и в какво точно се изразява тя??? После какви са тия парцуци който стават министри-дедо бил харлайняр,баба била хардлайнярка,тате бил шефьорин....?!!?!?!! И тоя -вярно ли има ШЕЙСЕ апартамента или комунягите пускат партенки...,а ако ги има -кво прайм,откъде са дошли и колко ОБИКНОВЕННИ хора си купиха ЕДИН апартамент през годините?!?!? Не става така,сляпо да ги защитаваме,иначе сме като чугунените глави от БКП-БСП...! Три години ядят доверие и какво се случва,все по-често изтрещява по нещо в държавата... О.К.-комунистите и пройзводните им не спят,стараят се всячески,но нали бе обещано да ги изчистят отвсякъде,секна им желанието още след шест месеца в управлението. Айде холан със министър Лиляна нам си ква-новата Емилия Лойнярова... Нещо много замирисва на гранясало работата. Иначе съм за това комунисти да нямат право дори на магарето вода да носят.

Сега ще си харчи откраднатото спокойно.

Един милиционер по-малко. Засега добре.

Те милионите са му ги оставили, само сега следващите милиони ще краде по трудно!

Страховита новина-от сутринта, всички електронни медии, са на тази вълна.А всъщност-голяма работа! Един ще падне,друг ще го смени и пак, както до сега. Падналият ангел ще си харчи сега свободно и щастливо паричките, време му е,възрастта му напредва. Корупция, далавера, лобизъм....никога не е имало .Бъдете сигурни. Всичкото му е чисто и изпрано с Ариел. Лекетата са почистени с Вениш. Истината е, че в България, няма и не е имало честни политици от адски много години насам. Винаги ще има мърша в различните политически класи, но ние с наивитета си и надеждата си "Тия ще оправят положението" ги правим играчи и започват по всякакви възможни и законни начини грабенето, защото те са си направили и законите. А тези, последните от ГЕРБ с техните досегашни действия показват, че няма да изпълнят изказаните си намерения за търсене на съдебна отговорност от предишните крадци, тъй като и те са такива!

Другаря Иванов е бушона за да не гръмне ГЕРБ! Всичко се ръководи от мутрата и на Андрей му е казано да си подава оставката и имотите му ще останат! Човекът на пресконференцията изглеждаше така сякаш всеки момент ще се разплаче, защото са му взели играчката и то е така мутрата каза стига ! Властта на Иванов заплашва тази на мутрата и както правеше навремето Тато , като ги сменяше в политбюро така и Боко си ги подменя! Иванов е взимал парите за ГЕРБ и най вероятно ги е поискал и от грешна компания и за да не изгори мутренската групировка герб гърми другаря Иванов! За 120 години трудов стаж е придобил 60 имота , майка ми и баща ми имат по 40години и техните родители по 40 години, като са сами или общо 240години , а имат два имота - един апартамент и една нива 25 декара наследство, но не в апетитен район! Така , че да живеят групировките, партии ли ще ги наричаме или мафиотски структури все едно!

Защо Цветанов предлага пост на новия, а не Фандъкова, която е кмет и реално ще работи с него? това означава само, че друг й реди картите в София!

А,кметицата на Слатина-неговата любима до кога ще я търпите?

Абе герберастите са затънали до гуша в нещата, кой знае как ли пък са изяснявали на тоя бизнесмен терена за 2 милиона с тежести, след като дори най-некадърния брокер при покупка на гараж прави проверка за тежести... То пък само това да беше, или скромните 60 имота...

Моля, журналистите да проверят колко от т.н. "общинари" НЕ са били членове на БКП, или не са отрочета на такива фамилий. Ако намерят поне един, нека той да стане председател. Да, ама НЕ! Не ни вземайте за идиоти.

ама сега няма ли да му се вземе накраденото или пак "През май НАП провери имотното състояние на Андрей Иванов и обяви, че не е открила несъответствия между декларираните от него средства и приходите му."

60 имота за 120 години стаж, т.е. на всеки 2 години нов имот. Каква ли работа ще да е извършвал, за да е така пребогато заплатен? А и на какви цени е закупувал, защото ако както на Запад сравнят аналогични имоти от същия период всичко ще лъсне. Защо ние купуваме на 800-1000 евро/кв.м в София, а тези от властта обявяват цени от 250-300 евро/кв.м. за къде по добри жилища? Свинщината е тотална, но за сметка на това продължава с пълна сила

Такава математика още не е измислена, т. е. която да оправдае 60 - те имота. Обаче с власт може да се оправдае всичко.

Ако Андрей Иванов има 60 имота,представете си колко имота има в действителност ЦвЪ ЦвЪ

Когато някоя ДС- мутра прекали с краденето и другите ДС- мутри, в партията на "антикомунистите" от герб ,надигнат вой , тогава следва пенсионирането на въпросната мутра.. Електоратът на Рапона ,трябва да бъде 'убеден", че има 'спрадведливост"..) Разбира се , ДС- мутрата от ГЕРБ- ще остане да управлява мутантите от герб- в София.Той ще продължи да им бъде идеологическия съветник , шеф , лидер, гуру.. :)) В партиите на мафията , винаги има достатъчно "идеолози" от ДС-БКП ..Една сбирщина , като герб - просто НЕ може да съществува без такива мутри ..)) Те са "канавата" , подплънката на гербаджийте , още повече , когато си имат един Рапон - за шеф ...Нужни са им ...:))

До кога крадците и мушениците ще са толерирани!60 имота, с честен труд са спечелени!!!Браво!!!ЖАЛКО ЗА НАРОДА ,КОЙТО ГО ТЕСЛАРАТ С ПАРНО,ТОК, ВОДА,НАП, НЕ НАВРЕМЕ ПЛАТЕНИ СМЕТКИ СА С ВИСОКИ ЛИХВИ,А ТЕЗИ БОГОПОМАЗАНИ-НЯМА НАКАЗАНИЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ!!!!!!

Евче, не ти се сърдя за ябълката. Яд ме е че те послушах през 1989 год. и ти дадох Калашника, който ти мислеше че е само декоративен.

Продължавай да си избираш крадливи,нахални и безочливи управници, народе, а ти опъвай аврам каиша и нека ни е сладко с мизерните и измъчени пари, които ни подхвърлят като на куче!

Красимир Премянов, Димитър Луджев, Бисеров, Цонев, Бакърджиев, Бонев, Пламен Панайотов, Любка Качакова, Р.Овч., Румен Петков, Лъчезар Иванов(от сегашните) и още доста има ... всичките другарски мъмрени и отстранени. Знаем какво следва и да не се сърди после след изборите г-н Премиера Борисов. Когато не наказваш корупцията, а я замиташ под килима няма защо да се сърдиш, че на избори килима бива тупан. Стига мъмрене - корупцията се бори със затвор и конфискации.

Тоя мъж като му гледам физиономията спокойно може да е в редица с другаря Петков,другаря Илиевски,другаря Корнезов и така до орден ''Стара Планина''. А той какво бил-председател на СОС от ГЕРБ....?!? ...Много сме доволни че,вече няколко години не живеем в България!!!

Що не си отпуснете душата бе хора и не видите кога стават и хубави неща. Кога досега шеф на Соф. община е бил уволняван. Аз съм царист, но виждам, че прави всичко по силите си Бойко да направи нещо за Б-я. Дори голям политик като Царя се огелпи в тази уникална родна далавераджийница. Махнете черните очила, съсредоточете се да правите пари и на следващите избори решете кой да бъде

тоя не трябнаше да бъде уволнен само приятелю, трюбваше да бъде изритан отвсякъде и да му се заведат дела за доказване на доходите . Тогава ББ щеше да покаже ,че е голем !!

Това е вярно, но за Европа или САЩ. Не забравяй, че почти всички българи, вкл. тук пишещите сме престъпили закона и сме за затвор. Кой ще движи тази държава тогава. Единствено бързо решение е да внесем 2-3 млн. германци, за да тръгнат нещата. Така, че да се радваме на малките неща.

Отпускат си душата такива, като този с 60 имота, а за нас остава смрадтта от отпуснатата му душа. Нищо против, ако си ги беше купил с честно заработени пари и беше обявил истинската цена, а не нерално ниски цени.

Познато, твърде позната история. ГЕРБ стремглаво върви по грешните стъпки на СДС и Костов(същото беше с Йордан Цонев, Хр.Бисеров,Евгени Бакърджиев,Б. Бонев) по отношение на кардовата политика и партийното отместване на корумпираните. (Така направи и БСП в миналото по отношение на Премянов и разни други самозабравили се 'другари'). Така беше и с НДСВ. Е, и ГЕРБ предполагам ще свършат, като всички тези - богати, но мразени от българите. Партиите ни личи по действията им са с единен корен. Крадците продължават да бъдат мъмрени, а не наказвани. Нека някой се осмели и попита ГЕРБ на пресконференци какъв трудов стаж осигурява на всеки 2 години нов имот, както е при Андрей Иванов.

Да, този е 3тия от ГЕРБ ненаказан за корупция - нито Лъчезар Иванов с приятелите митничари, нито екс здравния министър с прескъпите му екскурзии получиха, каквото се заканваха от ГЕРБ за корумпираните. И те ще са временно явление с тези си действия

Това не го ли виждат властите? Слепи ли са ? За 2 години не можеш да си купиш и панелка , колкото и да пестиш. Освен ако не си микрохирург или нещо подобно. А наш андрейко , е тъп и необразован като пън . КАЖЕТЕ КАК???

Всичко било редовно откм имоти . 120 години трудов стаж -60 имота/и то какви!/. Ами пада се на 2 години работа и хоп-апартаментче, още 2 годинки и хоп-къщичка.....Чудя се кой ли работещчовек ще си вземе имот за 2 г. работа?

Всичко било редовно откм имоти . 120 години трудов стаж -60 имота/и то какви!/. Ами пада се на 2 години работа и хоп-апартаментче, още 2 годинки и хоп-къщичка.....Чудя се кой ли работещчовек ще си вземе имот за 2 г. работа?

Тоя разбойник кой знае за какви далавери и схеми на Герб знае, щом го пазят толкова и от журналисти и от съдии , че и начело на Герб София го оставят ?! Абе Цецо умното не си ли купи и той 6 апартамента през общината ,а ???

Това бе най тъпата пресконференция водена от Tsetso cuckold.

Горкичкият... Подал оставка, щото лошите медии го очернили, него - чистия и неопетнения милиционер. E, верно че го коментираха преди година, но той бавно загрява човека. Така, ами... Вярваме му, как да не вярваме. ;)

Е що чак сега сдаде кокъла? 120 год. стаж стигат...

Елен Герджиков от кой клан е? Пламен Герджиков, Сергей Герджиков или Минко Герджиков? Или във всяка партия на власт - по един Герджиков? :)))

Андрей Иванов е поискал да бъде освободен от поста заради медийните публикации... не заради друго, да не се объркате нещо...

И след мъглата - мъгла...Дий воле дий!

ЗАщО ТАКА ПРИТЕСНЕНО,БЪРЗО И ПОЧТИ ТИЧАЙКИ ,ЦВЕТАНОВ ЗАКРИ РАННАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ? САШО ДИКОВ МАЙ Е ВИНОВЕН,ЗАщОТО ЗАПОЧНА ДА ЗАДАВА НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ. МНОГО СИ ПОЗВОЛЯВА ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ, АМА И ЦВ.ЦВ. МУ ОТГОВАРЯ ВИНАГИ ПО ЕДИН И СЪщИ НАЧИН- СЪРДИТО, БЯГАЙКИ...ДО КОГА? А ЗА А.ИВАНОВ--ЖАЛКО,НО ТОЙ ПОЕМА МЪЖКИ ГАФОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ Е ЕДИН ЕРУДИРАН,ЗНАЕщ, МОЖЕщ СПЕЦИАЛИСТ.ТАКА ПОСТЪПВАТ МЪЖЕТЕ. ДАЛИ ИМА И ДРУГИ ДОСТОЙНИ И САМИ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ СЛЕД ГАФОВЕТЕ КОИТО СА СТОРИЛИ?МАЙ щЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНИЯ...

какво е питал Сашо Диков, че пропуснах? Иначе много важно беше събитието, че да се предава ПРЯКО по националната БНТ1 !?!?

Да,изключително събитие...така се предаваха по националните медии решенията на Политбюро на ЦК на БКП...

halidas

Този не казва ,че си я подава заради корупция.Казва ,че бил изморен и искал да си почива.