17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа , около Тръмп започва да се събира компания от подмазвачи , които не ги интересува търговията с арабите , а само волята на САЩ!

Най- сетне ще разберем коя държава в Европа колко пари струва. Чехия е пълна с евреи.

с най-голямо уважение към японската нация !

Подлогите американски ще да лъснат открито след като приказват за някакъв ''мир'' дето гонели в Близкия изток а с действията си доказват само колко военолюбиви са и се чудят къде какво да ''подпалят''.. Израел първо да освободи окупираните чужди земи и после да се чуди къде да си направи столица..

Е , значи наред са румънците и ..пълзи към Чехия!

Ония с ,,шахмата,, на главата не си поплюват!?

..и тия ще ядат ,,дюнера,, ! ?

Избягаха от Австрия и Полша!

Избягаха от Австрия и Полша!

"Подлогите американски"? А ти си подлога арабска, мюсюлманска. Все подлоги, разбираш ли. Израел нищо няма да освобождава, защото тези земи са еврейски. Чети история, не само древна, а и съвременна, как тези земи са били законно купени, дори всъщност без да има нужда, от местните. Чети също и как палестинците сами са се отказали от държава през 1948, от много акъл и омраза. Както и да е, и да не ти харесва, тези земи ще бъдат завинаги на Израел, а Йерусалим ще бъде столица на Израел, при това целия Йерусалим.

Напрактика става обратното колкото повече напинят арабите, толкова повече израелтяните си връщат техни окупирани от тях земи. Разумният човек знае кога да спре, арабите не и това което им се случва сега със столиците е заради подкрепата им за тероризма. Щатите дават рамо на израелтяните, заради злините причинени от ИДИЛ.

Боливия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Доминиканската република, Еквадор, Гватемала, Хаити, Панама, Салвадор, Уругвай, Венецуела и Холандия изпълниха искането за преместване на посолствата си в Ерусалим което показва че са най-верните приятели на САЩ.

САЩ приятели и съюзници нямат.Имат измекяри като България

Поредната необмислена стъпка на Тръмп с дългосрочни отрицателни последствия за Близкия Изток. Нагнетяване на напрежение във взривоопасен район, в непосредствена близост до Европа. Това ли е целта на америкнския президент?!?

Това са годините от съществуването на древната юдейска общност на тези земи и това е днешното честване на поредната еврейска Нова година! Да добавя, че арабите идват по същите тези земи едзва около 275 години преди Н.Е. Дотогава древните юдеи и древните палестинци са си живеели в мир и разбирателство, и не случайно ги наричат братовчеди. Арабите налагат насилствено исляма, като ислямизират палестинските племена. И постепенно се създава напрежение между двете общности, та до ден днешен. Защото радикалният ислям е против всички и против всеки от друга религия. Днешен Израел е една изключително модерна демократична държава, с високи технологии и постижения във всяка посока на развитие на човечеството. Докато съседните територии, където властва тежкия ислям, са на векове назад... В Израел живеят над 1 млн мюсюлмани, които са потомци на древния палестински народ, и които не желаят никакви конфликти, тъй като бидейки жители на Израел имат всички права и привилегии за всичко. Докато тези в Ивицата Газа, например, живеят в крайна нищета и мизерия, но радикалният Хаммас ги държи именно в такав стандарт. И вместо да се строят училища, болници и пътиша, Хаммас строи подземни тунели за тероризаъм срещу Израел. Един тунел е близо 4 млн долара, а такива са десетки. Сами направете анализ какво би могло да се направи с такъв ресурс, ако има мир и разбирателство, още повече, че Израел ежедневно помага на жителите на Газа с храни, лекарство, ел.ток, вода и транспорт.

ОРбан имаше най силна позиция в подкрепа на Израелската позиция нещо човека на Сорос пак му правят параван за да е велик

Русия остава последната надежда на Западна Европа!

Е има ли някой останал със съмнение кой управлява тлъстата перукат?Даже поеврейчената си щерка е изпратил на господарите си! Сега може и да му подхвърлят някой сребърник ,че банкрутко бая я закъсва!Една чанта шекели ще подпомогне адвокатчетата му.

Докато Обама се правеше на студент и интелигент излязал от Колеж,сега Тръмп,казва на всички,че тои е Гамен и никакви закони не го интересуват.

Кой подкрепя повече Израел? САЩ, които местят посолство, или Русия, която разреши и не противодейства на израелските ракетни удари по ирански обекти в Сирия?