Американско предупреждение за руска атака по Каховската ВЕЦ и наводнение

Русия може да използва атаката по водната централа, за да прикрие отстъплението си от Херсон, твърдят щатски анализатори

Обратно в новината

Коментари - Американско предупреждение за руска атака по Каховската ВЕЦ и наводнение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците няма какво да се мотат с Украйна, сърцето на дракона е в Израел, а тялото в САЩ, там трябва да се бие, без милост!

американците заедно с украинските нацисти подготвят нов терористичен акт и после както винаги искат да обвинят Русия за това, само че вече никой не им се вързва и руснаците почнаха да ги хващат много лесно и да им спират плановете, както стана с турски поток, опита в Туркменситан с газовите тръби, в Русия, Беларус и т.н.

В центъра за вземане на решение /Лондон,Вашингтон/ сигурно е взето такова решение. ФСБ го е разузнало и в момента се вземат мерки от страна на Русия. По-важното е какъв ще бъде отговора в този случей. Дали няма да потъне Британия от някой Посейдон?

Това е новина за Шилото и за други "конспиратори" като него. Да прочете за "данбата".

ЗА ИРАН ! НО ГОВЕДАТА ЩЕ БЪДАТ НАПРАВЕНИ НА БИФТЕЦИ , ТОВА Е СИГУРНО :)

руснаци: крадат, убиват, грабят, завладяват, унищожават, бомбардират и взривяват... горкичките...

Укритата не са спирали да я бомбят от няколко дни, но щом Хамериканците така казват, вярвам им

Украинците отдавна бият по тази цел и явно е дошло време отговорността да се прехвърли на Русия. Водохранилището трябва да се изпразни, че много "материал" отиде на дъното напоследък.

Тази зима ще има в Украйна ток единствено в офиса на Зеленски, за да го снимат с камерата.

И какво като предупреждават? Ще изпратят белите каски от Сирия или ще намерят химическо оръжие както в Ирак? Пак ли имат желание да избият милиони?

Защото знаем той обичаше да се снима я гол, я по прашки... нищо лошо, изкуство, my friend.

Май друг го бомбандира, ама щом Байдан тъй казва.

Колко навременно е това предупреждение за подгатвяното ново злодейство от ватенките. В това обаче няма нищо изненадващо след обстрелите които редовно извършват на завзетата от тях запорожка АЕЦ.

На чужд гръб и 100 тояги са малко, нали сел ьо?

Разбира се. Те затова ги завладяват и пазят после. Да могат да си ги взривяват на спокойствие, без да им се пречи никой...

Досега за каквото предупреждавах се случи. Например, че Русия и БЕларус не правят учения, а ще нападнат. Въпреки, че Русия и БЕларус отричаха до последно.

С тези 1170 кв км вече се наср.... не си ли давате сметка че това е кръг с радиус 19 км, т.е. не особено голяма площ. Но тъй като малко останахме тези които можем да правим дори елементарни изчисления карай смело.

Те до последно си правеха учение. И после нападнаха.

И имат проблем с Русия ,ще я нападнат сами,а не да използват за посредник Украйна и да манипулират ЕС,че има проблем с руснаците.От изцепките на САЩ страда Европа. а не краварите.

Поредната краварска тъпота !

ДИРКОВЦИ, УНИЗИТЕЛНО Е ДА ОТЧИТАТЕ ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ОТГОВОРИ, КАТО МНЕНИЕ НА ХОРАТА, КОИТО ЧЕТАТ. ВАС ВИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА, А ХОРАТА, СЛЕД КАТО ПОСЕЩАВАТ ДИР, ЯВНО ЧЕТАТАТ, НО ВСИЧКИ СА ВЪЗМУТЕНИ ОТ ВАШЕТО ИЗБИРАТЕЛНО ЦЕНЗУРИРАНЕ.... СПРЕТЕ!!!!! ИНАЧЕ ГУБИТЕ ЧЕТЯЩИТЕ......

И слава богу, че не са хора на място. Нали разбирате, че открита война САЩ-Русия е Трета световна, а ако се използва ядрено оръжие ще е Последна световна.

А бе разследванията на взривовете на Северен поток нещо зациклиха, що тъй бе бате?

ㅤ

Опалянка! Познайте кой ще атакува, след като краварите вече знаят и предупреждават? "- Моите съболезнования за президента! - Ама той си е жив и здрав!?! - А, така ли? Ще звънна пак след 2 часа..."

руснаците стават все по-жалки.. Вече по света руснак- звучить подло. А джуджето горкото го избива на лудост и почна да избива жени и деца което всеки го може... даже най-големия боклук. На Путин цял свят се смее.ха.ха

Това не е вярно. Шведите активно работят и разчистват някакви разпиляни части по дъното. Като са готови, ще поканят всички заинтересовани да си направят разследване. Бързаш като пуле пред майка си.

07:56 | 20 октомври 2022 | Редактор : Ива Капкова ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ?

Отново двоен стандарт. Руснаците изтеглят Херсон именно защото урките стрелят по ВЕЦа и може да последва наводнение и то няма да е в територии контролирани от Украйна. Всичка стана фейк.

Руснаците щели да си правят проблеми ? Абе вие Глупаци ли сте ? Еврейски Номера , Укрите ще взривят стената , а Руснаците Виновни ! Като Номера с Буча и с други населени места ! България трябва да изгони Укрите от България и да забрави за Украйна !

От една седмица това го пишат руснаците, че украйнците ще го направят за да наводнят Херсон и оставят АЕЦ и Крим без вода.. Сега руснаците щели да го правят...

не вървиш... много глупава опорка.. ама за ватенките прости става..ха. ха ха

Ох, супер. Дайте да им пратим от нашия евтин ток, пък българските семейства да купят от европейските борси. Мисля че е справедливо, трябва да помогнем все пак. Нашите майки и бащи досега са оцелявали с пенсиите, пак ще стане. Важното е да сме живи и здрави и да се радваме на живота.

В тоя "институт за изследване на войната" се подвизават някокко жени. Само жени. Толкова за обективността му

lu4ka

Каховка ВЕЦ е част от мегаструктурния проект "Малая Каховка", който е създаден, за да снабдява с вода южната част на Усрайна и Крим . Проектът е започнат преди ВСВ, но е продължил след нея по обясними причини. За по-лесното финансиране и упражняване на контрол, Крим е прехвърлен към Украйна (1954г.) Тъй като по този проект, създаден за водоснавдяване на териториите, на места има до 80 м денивелация, е изградена ВЕЦ Каховка, благодарение на който, чрез електрически помпи водата се изкачва нагоре и преодолява височините. Ако някой взриви ВЕЦ Каховка, Крим ще остане без вода. И така, кой има полза Крим да бъде без вода???

Това е супер феЙк. Нещо като кой стреЛЯ по ЗАЕц? И що да си избиват народа? Това е руска територия.

русия го закъса в Украйна като стар москвич в редки лайна.....ха ха ха измъкване няма. Троловете платени от мутрофанова се опитват да замажат положението ама само повече оцапват лайняната простотия на Путин ха ха ха

Стига бе, руснаците евакуират всички, готови са армията си да изтеглят, за да не ги издавят, едно наводнение унищожава понтонните мостове над Днепър, и сами щели да си го направят!?!?? И се очаква да вярваме на това?!?!? Колкоу, че Украина не обстрелват цивилни.

Точно обратното.Русия подготвя голямо настъпление в Херсон и евакуира населението ,за да има по-малко жертви сред тях.

"...Института за проучване на войната (ISW)," Айде бе. Чак институт направили хората.

На Путин не му пука за народа. Неведнъж руснаците са депортирали местното население и са настанявали там руснаци от други места. Какво, мислиш, прави коренното население на Крим тюрките в Туркменистан?

Пеерас си викаш?

прибира руснаците и ще издавят украинците

Можеха да направят руски културен център, ама откъде култура за център?

има има руска КУЛТ-ураааааааааааааааааааааааааааааааааа

Върнала си 1170 кв км. Колко е това - 34 км на 34. Големо връщане - самоковското поле е горе долу толкова, а Софийското естествени е много по-големо.

Ходи ти да го върнеш, те е6@ у дървения.

На чужд гръб и 100 тояги са малко, нали?

Няма логика украинци да си нападат централата и да останат без ток. По добре ще е да атакуват моста за Крим та руските орки да са в капан и да ги издавят в Азовско море.. да нямат път за бягство.

Верно ли не знаете каква работа имат тюрките в Туркменистан или въпросът е защо няма тюрки в Крим?

Не пишете глупостите.Това се отнася за украинците.